Ugovor mu ističe na kraju sezone. Mogli bi ga dovesti za besplatno.
Mada bi ugovor oko plaće mogao biti mali problem.
Čuo sam da mu je prosječna plata oko 500 000.
Bio na probi dok je sezona trajala,rekli mu da nije zadovoljio da dodje opet naljeto da vide jel napredovoJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑05 jan 2021, 21:38
Ugovor mu ističe na kraju sezone. Mogli bi ga dovesti za besplatno.
Mada bi ugovor oko plaće mogao biti mali problem.
Čuo sam da mu je prosječna plata oko 500 000.
izgleda napadac ako nije patka
Moze li neko poslat poruku, napisat javno sta god..
Lik je cisti raspadManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:54https://sportsport.ba/fudbal/kenan-hori ... esi/387217
Vjerujem da ne traži previsoku platu a solidan igrač, bolji od Zvonića u svakom slučaju. Valjalo bi platu od Bihorca i Čivića proslijediti Horiću i potpisati još jednog stopera pored njega koji je malo "veća klasa". Imali bi Konstantina, Horića i još jednog novog stopera, Zvonića ostaviti za klupe kao četvrti stoper da bude ili pokušati dogovoriti sporazumni raskid.
Daleko mu kuca bila.Sve to sto je u celiku igralo je sljam ljudski.Vidis gdje su zavrsili.Nikad se ne vratili vise.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:54https://sportsport.ba/fudbal/kenan-hori ... esi/387217
Vjerujem da ne traži previsoku platu a solidan igrač, bolji od Zvonića u svakom slučaju. Valjalo bi platu od Bihorca i Čivića proslijediti Horiću i potpisati još jednog stopera pored njega koji je malo "veća klasa". Imali bi Konstantina, Horića i još jednog novog stopera, Zvonića ostaviti za klupe kao četvrti stoper da bude ili pokušati dogovoriti sporazumni raskid.
Dodju bace bombu i mi ga cekamo
Tek se pocelo pricati o tome pa ne zna raja jos kako se zove igrac, samo se zna da je iz Vardara izgledafudbalfudbal je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:48Dodju bace bombu i mi ga cekamo![]()
Gdje @golf2, znam da gleda ovo
Vardar je u velikom problemu, para nemaju, pretpostavio sam i ja da je on u pitanju..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:13Tek se pocelo pricati o tome pa ne zna raja jos kako se zove igrac, samo se zna da je iz Vardara izgledafudbalfudbal je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:48Dodju bace bombu i mi ga cekamo![]()
Ma to sve i jesu samo pretpostavke.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 jan 2021, 17:37Vardar je u velikom problemu, para nemaju, pretpostavio sam i ja da je on u pitanju..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑08 jan 2021, 15:13Tek se pocelo pricati o tome pa ne zna raja jos kako se zove igrac, samo se zna da je iz Vardara izgledafudbalfudbal je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:48
Dodju bace bombu i mi ga cekamo![]()
Sta je sad sa njim?!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 jan 2021, 13:26Zna li iko detaljnije sta se desava sa Brandaom, je li se javio?
Šta mu bi? Zar čovjek ne uživa na odmoru?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 jan 2021, 13:26Zna li iko detaljnije sta se desava sa Brandaom, je li se javio?
Problem je sto previse uziva i ne radi ono sto mu je receno.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑10 jan 2021, 13:53Šta mu bi? Zar čovjek ne uživa na odmoru?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑10 jan 2021, 13:26Zna li iko detaljnije sta se desava sa Brandaom, je li se javio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.