Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

retro
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la retro » 21 dec 2010, 16:54

Opet su tu Jazvin i Minja i kriminalni Jovanovic. Stevic se sigurno nece odazvati.

Hodzic, Mirza, Keno, Varda, Bavcic, Gorda, Sasa, Laki ili Princ, Nihad, Ikona, Domercant, Halilovic, Hukic.

Ovo bi trebala biti ta ekipa. Mozda Feliksa umjesto Lakija ili Princa. Vrabac, Albijanic i Hodzic nece sigurno ici na EP, ali je dobro sto su na sirem spisku, Minja i Zlaja su kriminal, Stevic vjerovatno nece, Kikanovica mislim da ne vrijedi zvati nakon godine bez igranja i ostaje famozni Jazvin, i tu se bojim da bi mogli ubaciti Jazvina umjesto Hodzica ili nekog drugog.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 dec 2010, 22:54

Onih par prenosa na BHT-u je bilo dovoljno da mi Albijanić pokaže kakav je igrač.. svaka mu čast stvarno, mada nisam siguran da li je vrijeme da ide na EP, ali treba obratiti pažnju na njeg..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 dec 2010, 15:38

doe78 je napisao/la:Teletovic 18 p----Krupalija 18 p 15 skokova!!
Krupalija je CAR, a to sto ga mnogi ne mirisu njihova stvar.
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2010, 21:08

mirzza je napisao/la:
:!: :!: :!:

kako bi ja njega volio vidjeti u KK Bosna
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 dec 2010, 21:42

nije mi jasno sto nije na sirem spisku i ante masic koji veoma solidno igra u zagrebu, a tamo je on radni konj kako u odbrani tako u ofanzivi u skoku, a ogao bi i bolje

po meni daleko bolji od milana milosevica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 22 dec 2010, 23:22

Ludi su ako ga nepozovu,korisniji je od bavcica,ali eto opet pravimo sami sebi probleme..
Stevic mu na spisku majko mila..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 00:06

nerminh74 je napisao/la:nije mi jasno sto nije na sirem spisku i ante masic koji veoma solidno igra u zagrebu, a tamo je on radni konj kako u odbrani tako u ofanzivi u skoku, a ogao bi i bolje

po meni daleko bolji od milana milosevica
Ali nije Miskov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 dec 2010, 12:49

nerminh74 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
:!: :!: :!:

kako bi ja njega volio vidjeti u KK Bosna
Isto tako i u repci i u KK Bosni.
Cuva Bog Zelju svog!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 18:19

Kako cujem Gorda potpisao za Romu 8-) 8-) 8-)
Ako je tacno, Gorda majstore sretno i sve najbolje, zasluzio si to...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 dec 2010, 20:19

neno#4 je napisao/la:Kako cujem Gorda potpisao za Romu 8-) 8-) 8-)
Ako je tacno, Gorda majstore sretno i sve najbolje, zasluzio si to...
extra stvar iz vise razloga
1. nemanja je vec davno prerastao buducnost koja ga je vec pocela i daviti, jer u buducnosti koja je uvjek igrala bez jakih centara sa naglaskom na vanjsku liniju i brzu igru sto je na pocetku odgovaralo nemanji koji je na pocetku dobijao veliku minutazu za njegov uzrast i profitirao je od toga, ali kako se razvio ceste rotacije koje je raodnjic pravio i nedostatak pravih centara da olaksaju pritisak na vanjsku liniju poceo je ubijati nemanju

2. odlazak u EL ekipu gdje ce imati srecu da suradjue sa Tanjevicem i u ekipu koja upravo odgovara njegovom brzom nacinu igre gdje on moze iskoristiti svoje brze prodore i dobar sut

3. izvrsna stvar za repku je da cemo imati tandem gordic-djedovic tako ce nam vanjska linija biti uigranija, a to je uvjek veliki + u repkama koje su zajedno 40-45 dana pa zbog neuigranosti cesto nemogu svi igraci pokazati puni potencijal

napred gorda

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 dec 2010, 20:19

Šta priča onaj Harun
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 dec 2010, 20:22

"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".

prva stvar je po meni veoma pozitivna, ali druga pokazuje kako nesmijemo kuditi vardu ili sutona radi njihove iskrenosti pogotovu vardu koji odradi svoj posao u repci profesionalno, kada evo vam najbolji primjer "nasih" bosanaca kako se prodaju za sicu :evil:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 dec 2010, 20:28

nerminh74 je napisao/la:"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".

prva stvar je po meni veoma pozitivna, ali druga pokazuje kako nesmijemo kuditi vardu ili sutona radi njihove iskrenosti pogotovu vardu koji odradi svoj posao u repci profesionalno, kada evo vam najbolji primjer "nasih" bosanaca kako se prodaju za sicu :evil:
ma nikad on nije ni htio igrati za nas ,meni nije čudo kad srbin ili hrvat neće da igraju ,ali ovi "naši" to je van svake pameti

A vala Harun je dosta gluposti rekao što se mene tiče danas na onoj preskonferenciji ,neno će to najbolje da prokomentariše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 22:51

nerminh74 je napisao/la:"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".

A fino sam ti pricao da Nedzad nece, dzaba sve on nece da igra za nas..I pored sukoba sa Nihadom, ima tu jos stvari...Sto se mene tice ne bi ga nikada zvao, ali bas..

Druga stvar, sto Harun lupeta za Sutona, to je nesto drugo...Covjek izricito nece, ok nece i cao...Igrat ce ovi koje imamo i to je to...

Ostalo je samo ime.....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 dec 2010, 22:53

Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166

Gordić je odličan mladi igrač i sigurno će pod budnim okom Boše, kao važne osobe u timu, samo napredovati. Bosanci i Hercegovci preplavili Europu. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 23:01

A vala Harun je dosta gluposti rekao što se mene tiče danas na onoj preskonferenciji ,neno će to najbolje da prokomentariše
Mora mu se priznati da su sajt doveli u red...Sada to sve puno ljepse izgleda...
Ono sto je on rekao da ne daju pare, to stoji, nama dresove radi beogradska firma, koja ima smijesan kvalitet i rejting...Objavili su spisak na vrijeme, ali mislim da sa 40 posto ovih ljudi koji su na spisku nije obavljen razgovor...Sta ce mu na spisku Kikanovic, a covjek nece igrati nikako (ja Kikija gotovim i puno sam se puta svadjao zbog njega, ali nema razloga da bude on ispred Krupalije recimo)..

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 23:04

BaDa12 je napisao/la:Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166

Gordić je odličan mladi igrač i sigurno će pod budnim okom Boše, kao važne osobe u timu, samo napredovati. Bosanci i Hercegovci preplavili Europu. 8-)
Pa zar iko sumnja u moje informacije :P :P :P :P :P
Prije nego sto je ss.ba to objavio prenio sam to ovdje...

Ostalo je samo ime.....

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 dec 2010, 23:08

neno#4 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166

Pa zar iko sumnja u moje informacije :P :P :P :P :P
Prije nego sto je ss.ba to objavio prenio sam to ovdje...

Oprosti mojoj mladosti. :D

Ja uvijek provjerim na stranim portalima. Dok se na siteu kluba ne objelodani, ne vjerujem nikom. :D
Takva sam, ne pokušavaj mijenjat me. (Što bi rekao gospodin Šobić.) ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 dec 2010, 23:31

Teletovic :D :D :D :D
Djedovic :D :D :D :D :D
Bajramovic :D :D :D :D

Momci igraju odlicnu kosarku ove godine, plus Varda, Sale, Huka, Gorda, Domercant eventualno, Ikona i plus bolji selektor od Sabeta :P :P :P

Kad ce taj 30. januar i izvlacenje 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 24 dec 2010, 00:11

neno#4 je napisao/la:Teletovic :D :D :D :D
Djedovic :D :D :D :D :D
Bajramovic :D :D :D :D

Momci igraju odlicnu kosarku ove godine, plus Varda, Sale, Huka, Gorda, Domercant eventualno, Ikona i plus bolji selektor od Sabeta :P :P :P

Kad ce taj 30. januar i izvlacenje 8-) 8-) 8-)
Dominacija je neminovnost :!: 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.