Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Opet su tu Jazvin i Minja i kriminalni Jovanovic. Stevic se sigurno nece odazvati.
Hodzic, Mirza, Keno, Varda, Bavcic, Gorda, Sasa, Laki ili Princ, Nihad, Ikona, Domercant, Halilovic, Hukic.
Ovo bi trebala biti ta ekipa. Mozda Feliksa umjesto Lakija ili Princa. Vrabac, Albijanic i Hodzic nece sigurno ici na EP, ali je dobro sto su na sirem spisku, Minja i Zlaja su kriminal, Stevic vjerovatno nece, Kikanovica mislim da ne vrijedi zvati nakon godine bez igranja i ostaje famozni Jazvin, i tu se bojim da bi mogli ubaciti Jazvina umjesto Hodzica ili nekog drugog.
Hodzic, Mirza, Keno, Varda, Bavcic, Gorda, Sasa, Laki ili Princ, Nihad, Ikona, Domercant, Halilovic, Hukic.
Ovo bi trebala biti ta ekipa. Mozda Feliksa umjesto Lakija ili Princa. Vrabac, Albijanic i Hodzic nece sigurno ici na EP, ali je dobro sto su na sirem spisku, Minja i Zlaja su kriminal, Stevic vjerovatno nece, Kikanovica mislim da ne vrijedi zvati nakon godine bez igranja i ostaje famozni Jazvin, i tu se bojim da bi mogli ubaciti Jazvina umjesto Hodzica ili nekog drugog.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Onih par prenosa na BHT-u je bilo dovoljno da mi Albijanić pokaže kakav je igrač.. svaka mu čast stvarno, mada nisam siguran da li je vrijeme da ide na EP, ali treba obratiti pažnju na njeg..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Krupalija je CAR, a to sto ga mnogi ne mirisu njihova stvar.doe78 je napisao/la:Teletovic 18 p----Krupalija 18 p 15 skokova!!
Cuva Bog Zelju svog!
mirzza je napisao/la:Krupalija je CAR, a to sto ga mnogi ne mirisu njihova stvar.doe78 je napisao/la:Teletovic 18 p----Krupalija 18 p 15 skokova!!
kako bi ja njega volio vidjeti u KK Bosna
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nije mi jasno sto nije na sirem spisku i ante masic koji veoma solidno igra u zagrebu, a tamo je on radni konj kako u odbrani tako u ofanzivi u skoku, a ogao bi i bolje
po meni daleko bolji od milana milosevica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ludi su ako ga nepozovu,korisniji je od bavcica,ali eto opet pravimo sami sebi probleme..
Stevic mu na spisku majko mila..
Stevic mu na spisku majko mila..
Ali nije Miskovnerminh74 je napisao/la:nije mi jasno sto nije na sirem spisku i ante masic koji veoma solidno igra u zagrebu, a tamo je on radni konj kako u odbrani tako u ofanzivi u skoku, a ogao bi i bolje
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Isto tako i u repci i u KK Bosni.nerminh74 je napisao/la:mirzza je napisao/la:Krupalija je CAR, a to sto ga mnogi ne mirisu njihova stvar.doe78 je napisao/la:Teletovic 18 p----Krupalija 18 p 15 skokova!!![]()
![]()
![]()
kako bi ja njega volio vidjeti u KK Bosna
Cuva Bog Zelju svog!
Kako cujem Gorda potpisao za Romu
Ako je tacno, Gorda majstore sretno i sve najbolje, zasluzio si to...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
extra stvar iz vise razloganeno#4 je napisao/la:Kako cujem Gorda potpisao za Romu![]()
![]()
![]()
1. nemanja je vec davno prerastao buducnost koja ga je vec pocela i daviti, jer u buducnosti koja je uvjek igrala bez jakih centara sa naglaskom na vanjsku liniju i brzu igru sto je na pocetku odgovaralo nemanji koji je na pocetku dobijao veliku minutazu za njegov uzrast i profitirao je od toga, ali kako se razvio ceste rotacije koje je raodnjic pravio i nedostatak pravih centara da olaksaju pritisak na vanjsku liniju poceo je ubijati nemanju
2. odlazak u EL ekipu gdje ce imati srecu da suradjue sa Tanjevicem i u ekipu koja upravo odgovara njegovom brzom nacinu igre gdje on moze iskoristiti svoje brze prodore i dobar sut
3. izvrsna stvar za repku je da cemo imati tandem gordic-djedovic tako ce nam vanjska linija biti uigranija, a to je uvjek veliki + u repkama koje su zajedno 40-45 dana pa zbog neuigranosti cesto nemogu svi igraci pokazati puni potencijal
napred gorda
- legenda reala
- Kontakt:
Šta priča onaj Harun
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".
prva stvar je po meni veoma pozitivna, ali druga pokazuje kako nesmijemo kuditi vardu ili sutona radi njihove iskrenosti pogotovu vardu koji odradi svoj posao u repci profesionalno, kada evo vam najbolji primjer "nasih" bosanaca kako se prodaju za sicu
prva stvar je po meni veoma pozitivna, ali druga pokazuje kako nesmijemo kuditi vardu ili sutona radi njihove iskrenosti pogotovu vardu koji odradi svoj posao u repci profesionalno, kada evo vam najbolji primjer "nasih" bosanaca kako se prodaju za sicu
- legenda reala
- Kontakt:
ma nikad on nije ni htio igrati za nas ,meni nije čudo kad srbin ili hrvat neće da igraju ,ali ovi "naši" to je van svake pametinerminh74 je napisao/la:"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".
A vala Harun je dosta gluposti rekao što se mene tiče danas na onoj preskonferenciji ,neno će to najbolje da prokomentariše
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A fino sam ti pricao da Nedzad nece, dzaba sve on nece da igra za nas..I pored sukoba sa Nihadom, ima tu jos stvari...Sto se mene tice ne bi ga nikada zvao, ali bas..nerminh74 je napisao/la:"Nismo se odrekli ni Gorana Sutona koji u Italiji igra u odličnoj formi. Kontaktirali smo i Nedžada Sinanovića, ali je odlučio zbog supruge, koja je Španjolka, uzeti špansko državljanstvo kako bi igrao kao domaći igrač, i mi tu ne možemo ništa učiniti".
Druga stvar, sto Harun lupeta za Sutona, to je nesto drugo...Covjek izricito nece, ok nece i cao...Igrat ce ovi koje imamo i to je to...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166
Gordić je odličan mladi igrač i sigurno će pod budnim okom Boše, kao važne osobe u timu, samo napredovati. Bosanci i Hercegovci preplavili Europu.
Gordić je odličan mladi igrač i sigurno će pod budnim okom Boše, kao važne osobe u timu, samo napredovati. Bosanci i Hercegovci preplavili Europu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mora mu se priznati da su sajt doveli u red...Sada to sve puno ljepse izgleda...A vala Harun je dosta gluposti rekao što se mene tiče danas na onoj preskonferenciji ,neno će to najbolje da prokomentariše
Ono sto je on rekao da ne daju pare, to stoji, nama dresove radi beogradska firma, koja ima smijesan kvalitet i rejting...Objavili su spisak na vrijeme, ali mislim da sa 40 posto ovih ljudi koji su na spisku nije obavljen razgovor...Sta ce mu na spisku Kikanovic, a covjek nece igrati nikako (ja Kikija gotovim i puno sam se puta svadjao zbog njega, ali nema razloga da bude on ispred Krupalije recimo)..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa zar iko sumnja u moje informacijeBaDa12 je napisao/la:Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166
Prije nego sto je ss.ba to objavio prenio sam to ovdje...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Pa zar iko sumnja u moje informacijeBaDa12 je napisao/la:Tačno je ovo za Gordića. Sjajna vijesti, fakat. Talijani su to objavili na svom site-u. http://www.virtusroma.it/internal.asp?c ... rt_id=4166
Gordić je odličan mladi igrač i sigurno će pod budnim okom Boše, kao važne osobe u timu, samo napredovati. Bosanci i Hercegovci preplavili Europu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije nego sto je ss.ba to objavio prenio sam to ovdje...
Oprosti mojoj mladosti.
Ja uvijek provjerim na stranim portalima. Dok se na siteu kluba ne objelodani, ne vjerujem nikom.
Takva sam, ne pokušavaj mijenjat me. (Što bi rekao gospodin Šobić.)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Teletovic
Djedovic
Bajramovic
Momci igraju odlicnu kosarku ove godine, plus Varda, Sale, Huka, Gorda, Domercant eventualno, Ikona i plus bolji selektor od Sabeta
Kad ce taj 30. januar i izvlacenje

Djedovic
Bajramovic
Momci igraju odlicnu kosarku ove godine, plus Varda, Sale, Huka, Gorda, Domercant eventualno, Ikona i plus bolji selektor od Sabeta
Kad ce taj 30. januar i izvlacenje
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dominacija je neminovnostneno#4 je napisao/la:Teletovic![]()
![]()
![]()
![]()
Djedovic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bajramovic![]()
![]()
![]()
![]()
Momci igraju odlicnu kosarku ove godine, plus Varda, Sale, Huka, Gorda, Domercant eventualno, Ikona i plus bolji selektor od Sabeta![]()
![]()
![]()
Kad ce taj 30. januar i izvlacenje![]()
![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.