slazem se stobom 100%. Ja mislim da vise od 40 grama je previse al moguce je da tijelo apsorbira vise ako trazi vise. Naprimjer meni od 124kg tijelo poslje teretane trazi vise od prosjecnog covjeka.Neutral je napisao/la:Drug, mislim da je dovoljno u obroku proteina oko 30-50 grama. 70 mi se čini previše i mislim da je to nemoguće apsorbirati sve osim ako si baš mrcina neka
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
124kg
Brutalno nema šta.

Brutalno nema šta.
aj 34 kg više od mene 
Joj ja budala graha ostavljam za danas, a zaboravio da mi je mama najavila da će filete i gljive pravit
Danas leđa i noge opucat i onda zbarit sve u gradu širinom

Joj ja budala graha ostavljam za danas, a zaboravio da mi je mama najavila da će filete i gljive pravit

Danas leđa i noge opucat i onda zbarit sve u gradu širinom

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Drug, ne valja ti miješati leđa i noge. Noge čine 50% tvoga tijela i njih moraš posebno raditi.
Kud spomenu filete i gljive, sada sam ogladnio
Kud spomenu filete i gljive, sada sam ogladnio

Ma nisam nikad tako ni radio, hoću samo probat 
Ma ja se ubio s tim, a jedva šta da sam poj'o, ostavio i za poslije

Ma ja se ubio s tim, a jedva šta da sam poj'o, ostavio i za poslije

Vidio sam nažalost likova koji budu u teretani po 2 sata. Izgovor je neću moći sutra doći pa danas da odradim sve
Ja evo pripremam sebi obroke, pa onda lagano uživanje.

-
- Kontakt:
Ja sam prosao kroz jedan period od sest mjeseci gdje sam radio svaki misic svaki dan po jednu vjezbu.Neutral je napisao/la:Vidio sam nažalost likova koji budu u teretani po 2 sata. Izgovor je neću moći sutra doći pa danas da odradim sve![]()
Trenutno radim legs i chest na isti dan. A u teretani sam skoro svaki dan sat i po.
Mislim da kombinovanje misica nije toliko vazno.
A ovo za sirove kao izvor proteina. Ja ne volim jer je procenat masnoce skoro isti kao procenat proteina a u mogim masnim sirevima i veci.
Drug, razumijem ja ako si radio full body, to je odlična stvar.
Opet legs i chest je preveliki zalog da se radi isti dan. Napisao sam već , svaki trening preko sat vremena je pretjeran. Tijelo ti odlazi u katabolizam.

Opet legs i chest je preveliki zalog da se radi isti dan. Napisao sam već , svaki trening preko sat vremena je pretjeran. Tijelo ti odlazi u katabolizam.
-
- Kontakt:
slazems se da je sat idealan al nije isto za svakog covjeka. Mnoge stvari uticu na to. Geni, odmor, ishrana, intezitet po kojem radis. Ali dokazano je da test opadne poslje sat kod normalnog covjeka.Neutral je napisao/la:Drug, razumijem ja ako si radio full body, to je odlična stvar.![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
postoje varijante treninga gdje idu veliki misici + veliki misici, ali to je vec za ove heavyweight 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://body.ba/bodybuilding/savjeti/kat ... zbjeci/297
Još ramazan ove godine počinje in sha Allah 8 julija mislima. Zanimljivo
Još ramazan ove godine počinje in sha Allah 8 julija mislima. Zanimljivo

Ja moram veliki i manji, jer se umorim onako pofajn, to što se forsiram, al hajd, valjda će se isplatit, prolijem znoja ko niko 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nije sat vec 45 minuta.Meni trening bez zagrijavanje obicno toliko trajemambabalkan je napisao/la:slazems se da je sat idealan al nije isto za svakog covjeka. Mnoge stvari uticu na to. Geni, odmor, ishrana, intezitet po kojem radis. Ali dokazano je da test opadne poslje sat kod normalnog covjeka.Neutral je napisao/la:Drug, razumijem ja ako si radio full body, to je odlična stvar.![]()

- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Au golemoo
Kupio sam 1.kg whey protein gold nesto, 80KM

Jbt

Jbt
Ako imas vremena i energije da pored nogu radis jos nesto, onda ne treniras noge, nego se zajebajes 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Sheyi je napisao/la:Au golemoo
Jbt

Prejak je gold kao i ultimate nutrition ali su preskupi. Kupiš drugi whey 2.35 za 100-130km drug
Koliko samo čovjek vidi tipova gore kao nabildani dole nogice isto čačkalice.

To je to

Inače naslušao sam izgovora za noge tipa "igram fudbala često", "tvrde su dovoljno", "*ebo noge da se meni gore napuhati"...

Inače naslušao sam izgovora za noge tipa "igram fudbala često", "tvrde su dovoljno", "*ebo noge da se meni gore napuhati"...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ajd ovaj donji ima dobre noge, al za tijelo ovog gore iznad, za svoje tijelo, izgleda smjesnije od prvog 

Amicci Di Nessuno
Meni nikada neće biti jasno kako ih nije stid ovako hodati negdje. Pa Johnny Bravo ima jače noge nego ovi na slikama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.