FK Drina Zvornik

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 dec 2010, 19:01

ljudi pa to je sada uobičajeno, tamam se nadaš da ti je se ekipa složila i da trebaš dovesti par pojačanja kad čuješ ono ide par igrača :(
Dragon Town

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 29 dec 2010, 10:18

Sad jos gore...odose Ristic i Acimovic....
http://fkdrinazv.****/2010/12/blog-post_29.html
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 29 dec 2010, 18:35

па $ " :?: :evil: :evil: :evil: ,$ оно % $ ? уз то % ' & ' $ 2 ? за ¥,& су ? " 11 - " " " :evil: :evil: ,стварно не ' вјероват.....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 30 dec 2010, 00:21

čuj Ristić :evil: :evil: :cry: ,pa kako su krenuli špica bi ponovo mogao igrat Aco Kostić :lol: ,jbt al su neozbiljni,ako ovako nastave nzm da li ću ići ih gledat ikako :evil:
Dovedite na pozajmice malog Mudrinskog,Karana i Stevanovića kad ih već Voša pušta :!:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 dec 2010, 16:18

zvornicki klan je napisao/la:па $ " :?: :evil: :evil: :evil: ,$ оно % $ ? уз то % ' & ' $ 2 ? за ¥,& су ? " 11 - " " " :evil: :evil: ,стварно не ' вјероват.....
Ma ništa me više začudit ne može,s druge strane da mi bogdo imamo pola para koliko su Laktaši tada imali,bio sam optimista pred kraj prvog dijela ali nakon ovih glupih poteza i odlazaka,bojim se da je liga RS bliža,daj Bože da griješim.
& $ - & " - & - &
ФСРС

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 30 dec 2010, 17:35

Pa je li se to i Drina raspada?
Pitanje za momke iz Zvornika, jel to Drina htjela dovest i Milana Muminovića?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 dec 2010, 17:44

peksinna2 je napisao/la:Pa je li se to i Drina raspada?
Pitanje za momke iz Zvornika, jel to Drina htjela dovest i Milana Muminovića?
Ne raspada se. :D ,a koliko znam to je u novinama bilo nešto da će dva brata igrati za Drinu Radan i Milan,mada čisto sumnjam da će Milan doći,jer koliko čujem veći su izgledi da ode u Koreju.
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 30 dec 2010, 21:53

drinin vuk je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:e jbg sad al stvarno :evil: :evil: :evil: pa bore se za opstanak i prodaju najboljeg igrača,koji im je ku..c :?: .Ovo nema smisla,a mali je opravdao epitet pojačanja jer je svojim igrama donio Drini dosta.Taman kada smo se svi obradovali ovim pojačanjima odoše dva nosioca igre praktično :evil: :evil: ,a ona uprava umjesto da ih sačuva u borbi za opstanak ona ih prodaje,a ćore ne vide da u Voši ima momaka koji bi mogli na pozajmicu tipa malog Karana,Mudrinskog ,Stevanovića kad bi njih neko pozvao oni bi došli u ZV sigurno,al koliko vidim od toga ništa.
:o :o :o
jbg definitivno je neko lagao prethodnih 15 dana,postavlja se pitanje ko da li Vojvoda u koga Vukovi imaju povjerenje ili ti uprava u koju smo odavno izgubili povjerenje :?: :?: :?:
Bojim se samo da i Vojvoda se tu ništa nije pitao i da čovjek ne napusti kormilo,jer ako je pustio da mu ode najbolji igrač na pola sezone a on u zoni ispadanja,bez obzira na moguća pojačanja to je stvarno kontradiktorno i paradoksalno.Nadam se da će ipak stići pojačanja u punom smislu te riječi,a te momke iz Voše mislim da ovi iz uprave ni ne pomišljaju dovest nažalost :twisted: :twisted: :twisted:
Ma teško i da Vojvoda vodi toliko brigu o odlascima,jbg on prima platu kakvu prima,boli ga ona stvar za lopove iz fotelja,al dobro možda je lopov teška riječ,stoga svaki dan ćemo izgleda čitat kako dvojica po dvojica odlaze,sreća u nesreći je čini se nažalost što ukupno imamo 18 igrača licenciranih i onih koji su igrali ovu jesen. :evil: :lol:

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 30 dec 2010, 23:37

kako kod vas stvari stoje mogli bi lako ispasti
za opstanak ce se boriti DRINA , RUDAR,ZVIJEZDA, I BUDUCNOST ali ste vi u najtezoj situaciji

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 dec 2010, 00:04

prijedoruberalles je napisao/la:kako kod vas stvari stoje mogli bi lako ispasti
za opstanak ce se boriti DRINA , RUDAR,ZVIJEZDA, I BUDUCNOST ali ste vi u najtezoj situaciji
mudro zaključivanje ;) :lol: :evil:
Samo ne znam po čemu smo mi u najtežoj situaciji,čak ni bodovno,Velež je u najgoroj,kako čujem u Slaviji je gadna situacija,Budućnosti takodje,čak ni u Zvijezdi ne cvijetaju ruže,tako da će bit zanimljivo proljeće.
& $ - & " - & - &
ФСРС

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 31 dec 2010, 00:14

drinin vuk je napisao/la:
mudro zaključivanje ;) :lol: :evil:
Samo ne znam po čemu smo mi u najtežoj situaciji,čak ni bodovno,Velež je u najgoroj,kako čujem u Slaviji je gadna situacija,Budućnosti takodje,čak ni u Zvijezdi ne cvijetaju ruže,tako da će bit zanimljivo proljeće.
mozda si u pravu ali ce sve napraviti da sacuvaju velez raznoraznim namjestaljkama, po meni ako bi se pitalo ispasti bi trebao upravo velez pa onda buducnost ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 dec 2010, 00:18

slažem se da je na neki način taj Velež zaštićen jer jbg ne smijem navodit ovako javno razloge,da ne bi bilo da provociram,to mi nije cilj,al msm da oni praktično moraju igrat ,kao i Zrinjski,razlozi su iste prirode,jedino ako taj Velež ne objavi stečaj u šta sumnjam ili se ne ugasi.
Što se Rudara tiče msm da vi ne bi trebali brinuti,dolazite kod nas u 3 kolu na proljeće msm da nećete uzet bodove ako bude fer sudjenja,al isto tako msm da ćete vi sigurno opstat.
Kod nas nažalost oni najbolji odoše,došao je Radan još neki su u igri,al je pitanje da li se ima vremena za kombinovanje.
Šta je sa Kikića i Jevtića,jesu li oni definitivno blizu prelaska u Drinu?
& $ - & " - & - &
ФСРС

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 31 dec 2010, 00:24

drinin vuk je napisao/la:slažem se da je na neki način taj Velež zaštićen jer jbg ne smijem navodit ovako javno razloge,da ne bi bilo da provociram,to mi nije cilj,al msm da oni praktično moraju igrat ,kao i Zrinjski,razlozi su iste prirode,jedino ako taj Velež ne objavi stečaj u šta sumnjam ili se ne ugasi.
Što se Rudara tiče msm da vi ne bi trebali brinuti,dolazite kod nas u 3 kolu na proljeće msm da nećete uzet bodove ako bude fer sudjenja,al isto tako msm da ćete vi sigurno opstat.
Kod nas nažalost oni najbolji odoše,došao je Radan još neki su u igri,al je pitanje da li se ima vremena za kombinovanje.
Šta je sa Kikića i Jevtića,jesu li oni definitivno blizu prelaska u Drinu?
ma kod nas se nista ne zna moguce da ce vam dati kikica ali bi neki vas trebao da dodje u rudar, mislim ristic , kakav je igrac?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 dec 2010, 00:28

ma čuo sam da Ristić ide,pa jbg špic,naš glavni,igrao i za Leotar,ima iskustvo znanje,e sad što je dosta fulao ove sezone to je druga stvar,sve u svemu mislim da vam on i nije toliko potreban,al dobro možda je i kod vas rasprodaja. :D
Inače, Jevtić štoper se takodje pominjao,kakve su šanse da on dodje,jel to nije zadovoljio ili nije u prvom planu?
& $ - & " - & - &
ФСРС

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 31 dec 2010, 00:31

drinin vuk je napisao/la:ma čuo sam da Ristić ide,pa jbg špic,naš glavni,igrao i za Leotar,ima iskustvo znanje,e sad što je dosta fulao ove sezone to je druga stvar,sve u svemu mislim da vam on i nije toliko potreban,al dobro možda je i kod vas rasprodaja. :D
Inače, Jevtić štoper se takodje pominjao,kakve su šanse da on dodje,jel to nije zadovoljio ili nije u prvom planu?
ma zadrzali bi jevtica u rudaru ali on je slobodan igrac ugovor mu je istekao, ako dodje kod vas dobili ste pravog igraca, ali nadam se da ostaje ako mu ponude pare ali posto njih nema onada ko zna mozda krene put zvornika :)
mada ni vi niste bas pri parama he he :lol: :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 31 dec 2010, 00:36

ma et ako se dovedu njih dvojica,onaj Zečević,možda će to na nešto i ličit,tu je i Ušumović,sve u svemu borba za opstanak do poslednjeg kola. Jel vam ostao onaj Kovačević što je nama dao u 90-oj? Te me zanima finansijski imate li pomoć grada? Da li će vam stadion konačno na nešto ličit,jer s one skele nisam vidio praktično ništa kako treba?? :!: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 31 dec 2010, 00:40

drinin vuk je napisao/la:ma et ako se dovedu njih dvojica,onaj Zečević,možda će to na nešto i ličit,tu je i Ušumović,sve u svemu borba za opstanak do poslednjeg kola. Jel vam ostao onaj Kovačević što je nama dao u 90-oj? Te me zanima finansijski imate li pomoć grada? Da li će vam stadion konačno na nešto ličit,jer s one skele nisam vidio praktično ništa kako treba?? :!: :lol:
najavili su da ce poceti sa izgradnjom u januaru ali ko zna stvarno je stamota da prijedor ima onakav stadion, doduse sredili su one stare tribine ali prijedor zasluzuje puno bolje
opstina pomaze ali ne bas nesto narocito
a taj pocetak radova u JANUARU , sta ako snijeg bude do koljena :roll: :roll: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 31 dec 2010, 12:47

A Velež :?: , jbg Drina će morat dobiti na domaćem prije svega direktne konkurente,Budućnost,Rudar,Zvijezdu,stoga je možda u boljoj poziciji,sa 6 bodova iz prva tri kola drugog dijela eto nas van zone ispadanja :lol:

p.s. Mislio sam da će Ristić u neku inostranu ligu,al eto ispade da ide tamo gdje su veće pare :twisted: :twisted: ,ili će bit da mu je Vojvoda sam rekao da nije ispunio očekivanja,u svakom slučaju nadam se da će Drina dovest dva dobra špica jer trenutna situacija sa napadačima ne raduje nimalo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 dec 2010, 13:41

kamiondzija je napisao/la:
A Velež :?: , jbg Drina će morat dobiti na domaćem prije svega direktne konkurente,Budućnost,Rudar,Zvijezdu,stoga je možda u boljoj poziciji,sa 6 bodova iz prva tri kola drugog dijela eto nas van zone ispadanja :lol:

p.s. Mislio sam da će Ristić u neku inostranu ligu,al eto ispade da ide tamo gdje su veće pare :twisted: :twisted: ,ili će bit da mu je Vojvoda sam rekao da nije ispunio očekivanja,u svakom slučaju nadam se da će Drina dovest dva dobra špica jer trenutna situacija sa napadačima ne raduje nimalo.
A gdje tacno ide ristic?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 31 dec 2010, 13:48

pa evo ovaj momak iz Prijedora veli da će najvjerovatnije u Rudar. E sad ja kako sam nešto čitao,zapravo pitao ove momke iz Vukova ,navondno postojala je neka opcija neke slabe evro lige,al et izgleda da on neće preći granice RS :lol: ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.