Eee,ja uprono vec cirka godinu dana govorim da je Stanojevic niza klasa trenera,neki su se slagali,ali neki i nisu,no kako vreme odmice i oni se okrecu na ovu drugu stranu.mnogo_smo_jaki je napisao/la:soba 39 je napisao/la:nemoj tako legendo,uz klub se treba biti i kad ne ide.Pogledaj komšijemnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja kao veliki navijač Partizana ,za koga svi moji navijaju od osnivanja kluba,neću više gledati FK Partizan sve dok na klupi sjedi Gospodin Stanojević.![]()
....
Ja ću uvjek biti uz klub,makar mu Prosinečki bio trener,šalu na stranu,ali neću gledati utakmice dok god ne smjene Stanojevića ili dok on ne da ostavku(a to se nikad neće desiti).Jedva sam dočekao da ode Ješić koji je zamalo unakazio klub,a ovaj sad ide njegovim stopama.
..Sva sreća pa je Zvezda,ovakva kakva je,inače bi se dobro zabrinuo za naše mjeto na tabeli
![]()
![]()
Mi od Vermeza nismo odigrali pravu utakmicu u Evropi
Spominjao sam onaj jedan post procitan na vasem forumu nakon utakmice sa Vojvodinom na JNA koji je jedan momak napisao poprilicno dugo sa povratkom u proslost gde je opisao sve jace utakmice Partizana,i iz tog posta sa poprilicno velikim brojem argumenata moglo se videti da je Stanojevic prakticno svaku bitniju i jacu utakmicu takticki izgubio ali da se nekako provlacio,tu spadaju mecevi u Evropi,derbi utakmice,Vosa i zaboravih ko jos Rad mislim.
p.s Posle Vermezovica odigrali ste odlicne utakmice protiv Zrinjskog te Fenerbahcea,ne mogu se sada vise ni setiti ostalih.