Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 16 jul 2012, 13:14

M. Scofield je napisao/la:Izgleda da ćemo potpisati Julia Cesara, što je i realno jer dolaskom Handanovića postat će drugi golman, odličan golman bar je bio prije godinu dana kad sam ga zadnji put gledao
Mene je strah njega, on je kiks golman i jako glup kao i onaj Victor Valdes ( IQ mu je kao kod bambusa), a i sjecas se sta mu je Bale pocinio prije 2 godine :D :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jul 2012, 13:19

belefront je napisao/la:
Mene je strah njega, on je kiks golman i jako glup kao i onaj Victor Valdes ( IQ mu je kao kod bambusa), a i sjecas se sta mu je Bale pocinio prije 2 godine :D :D
Samo nek' se ljudi sjete St. Gallena i Ibiševićevog zgoditka u rašlje po zemlji, preko Cesarove noge :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

belefront

Post Postao/la belefront » 16 jul 2012, 13:46

Ja se malo zajebunio, sutra je utakmica xD A ja ne zelim njega na golu Tottenhama, kad je vec rekonstrukcija ekipe,neka dovedu perspektivnog golmana ili iskusnog i dobrog. Begovic je moja zelja, Lloris, Courtois ili ostaviti Friedela jos godinu dana, pa onda iduce godine o tome razmisljati :D

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 16 jul 2012, 14:13

Hmm, Julio Cesar? :mrgreen:

Lično sam mišljenja kako je on zapravo vratar koji je sklon greškama, a u to smo se mogli uvjeriti zaista mnogo puta. Lloris mi djeluje kao mnogo bolje rješenje na poziciji vratara, al' pitanje je zapravo koliko Lyon traži za Hugu?

I, naravno, Spursi su ponovo zagrizli za igrača čiji je interes ranije pokazao Liverpool. :mrgreen:
Naime, radi se o Ramirezu koji je bio na korak od prelaska u Redse, al' nažalost nije još ništa dogovoreno. U ovom prijelaznom roku smo navikli kako se Spursi interesuju za iste igrače kao i Liverpool što je zaista smiješna stvar.
City i Liverpool su ponudili £16m, a vidjet' ćemo koliko je zapravo voljna uprava Tottenhama ponudit'.

Što se tiče odlazaka;
Prema nekim špekulacijama Gio je vrlo blizu povratka u Primeru, a kao najozbiljniji kandidat spominje se Malaga koja je spremna ponuditi £4.7m. Iskreno sam mišljenja kako za njega u ovom trenutku ne možete dobiti više, te da je i ovo zapravo premija. Polagao sam nade u ovog momka, al' nažalost se nije snašao u Premiershipu.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 jul 2012, 14:23

belefront je napisao/la:Ja se malo zajebunio, sutra je utakmica xD A ja ne zelim njega na golu Tottenhama, kad je vec rekonstrukcija ekipe,neka dovedu perspektivnog golmana ili iskusnog i dobrog. Begovic je moja zelja, Lloris, Courtois ili ostaviti Friedela jos godinu dana, pa onda iduce godine o tome razmisljati :D
Begovic je mjera za Totenhem, to su trebali davno uraditi ali ih je Stoke zeznuo, mislim da se i Asmir malo zaletio sa Stokeom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 16 jul 2012, 16:12

bhsport je napisao/la:
belefront je napisao/la:Ja se malo zajebunio, sutra je utakmica xD A ja ne zelim njega na golu Tottenhama, kad je vec rekonstrukcija ekipe,neka dovedu perspektivnog golmana ili iskusnog i dobrog. Begovic je moja zelja, Lloris, Courtois ili ostaviti Friedela jos godinu dana, pa onda iduce godine o tome razmisljati :D
Begovic je mjera za Totenhem, to su trebali davno uraditi ali ih je Stoke zeznuo, mislim da se i Asmir malo zaletio sa Stokeom.
Asmir nije htijeo u Tottenham jer bi bio zamjena pa je otisao u Stoke ali sad je i tamo postao zamjena pa bi ga volio vidjeti u Totthamu...:D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2012, 17:59

SGLS je napisao/la: Asmir nije htijeo u Tottenham jer bi bio zamjena pa je otisao u Stoke ali sad je i tamo postao zamjena pa bi ga volio vidjeti u Totthamu...:D
U Stoke-u nije zamjena. Branio je vise nego Sorensen a u nadolazecoj sezoni se ocekuje najmanje 80% nastupa, jer je realno bolji golman od Danca.

Sto se Cesara tice, taj je bio dobar prije tri godine kada je Inter uzeo LP-a, danas je samo jedan prosjecan golman, ali sasvim dovoljan da zamijeni Friedela.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 16 jul 2012, 18:02

Omerbavarac je napisao/la:
SGLS je napisao/la: Asmir nije htijeo u Tottenham jer bi bio zamjena pa je otisao u Stoke ali sad je i tamo postao zamjena pa bi ga volio vidjeti u Totthamu...:D
U Stoke-u nije zamjena. Branio je vise nego Sorensen a u nadolazecoj sezoni se ocekuje najmanje 80% nastupa, jer je realno bolji golman od Danca.

Sto se Cesara tice, taj je bio dobar prije tri godine kada je Inter uzeo LP-a, danas je samo jedan prosjecan golman, ali sasvim dovoljan da zamijeni Friedela.
Da al na kraju sezone bar koliko sam ja gledao i koliko znam je branio Sorensen a Asmir je bio na klupi...:D
Sto se tiče Cesara slozio bi se potpuno sad nije ni u top 20 golmana u evropi pa čak i Gušo je bolji od njega...:D

belefront

Post Postao/la belefront » 16 jul 2012, 19:42

SGLS je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:

Da al na kraju sezone bar koliko sam ja gledao i koliko znam je branio Sorensen a Asmir je bio na klupi...:D
Sto se tiče Cesara slozio bi se potpuno sad nije ni u top 20 golmana u evropi pa čak i Gušo je bolji od njega...:D
Sorensen je branio jer je zamolio da se pripremi za evropsko prvenstvo, ne zato sto je Begovic los bio :D

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 16 jul 2012, 22:11

Ja sam samo rekao da je 2 golman a ne da je 2 golman zato sto je slab ili u slaboj formi...:D

belefront

Post Postao/la belefront » 18 jul 2012, 16:35

slika

Tottenham reportedly want to sign Hulk - and Spurs boss Andre Villas-Boas met the Porto star last night!

Vjerovatno nije istina, ali je lijepo cuti ovo :D

belefront

Post Postao/la belefront » 18 jul 2012, 22:15

Gylif je dao svoj prvi gol, utakmica je u toku, minut 55 i vodimo 1:0 protiv Stevenagea :D A i lijepa vijest je da je u igru usao novi Drogba Sully Coulibaly.. Znaci AVB ce davati i njemu sansu u Evropa Ligi :D :D :D

belefront

Post Postao/la belefront » 19 jul 2012, 17:45

Jedna tuzna vijest, nas kapiten Ledley King je zbog hronicnih problema sa koljenima se povukao u penziju, i vjerovatno ce dobiti posao kao trener omladinaca :?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 jul 2012, 19:54

slika

Steta velika.. :cry:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 20 jul 2012, 08:36

šteta da nije imao problema sa koljenima bio bi sigurno WC stoper
Zadnja izmjena: M. Scofield, dana/u 20 jul 2012, 09:48, ukupno mijenjano 1 put.
Audere est Facere

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 20 jul 2012, 08:45

M. Scofield je napisao/la:šteta da nije imao problema sa koljenima bio bih sigurno WC stoper
Kakve veze ti imaš sa njegovim koljenima? slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 20 jul 2012, 09:47

harebianconero je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:šteta da nije imao problema sa koljenima bio bih sigurno WC stoper
Kakve veze ti imaš sa njegovim koljenima? slika
tipfeler, koliko lektora ovdje ima, evo ispravio sam
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 20 jul 2012, 10:30

Sve je dogovoreno sto se tice klubova u vezi Adebayora, ali kreten ne pristaje na smanjene place te je rekao da ne dolazi u obzir da ce preci u Tottenham ako ne dobije istu platu kao u City-u :roll:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 20 jul 2012, 10:55

belefront je napisao/la:Sve je dogovoreno sto se tice klubova u vezi Adebayora, ali kreten ne pristaje na smanjene place te je rekao da ne dolazi u obzir da ce preci u Tottenham ako ne dobije istu platu kao u City-u :roll:
neka ide u Kinu onda
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 20 jul 2012, 15:43

M. Scofield je napisao/la:
belefront je napisao/la:Sve je dogovoreno sto se tice klubova u vezi Adebayora, ali kreten ne pristaje na smanjene place te je rekao da ne dolazi u obzir da ce preci u Tottenham ako ne dobije istu platu kao u City-u :roll:
neka ide u Kinu onda
Ja sam ga poslao negdje, ali to nije Kina xD A i onaj patuljak mi je vise na vrh glave, jedva cekam da ga prodamo i dobijemo 35 miliona i kupimo igraca koji je iste kvalitete kao on a jeftiniji (Sahin,Kaka, Gibson, Cleverly...)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.