PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Skini ga i ako ne budes znao da instal posalji sifru i id od team viewera na pp 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Rekao sam odma da MSN-ove razmjenite i tako se dogovaraj te...imate roka 2 dana,gdje vas se zuri,ja odma da kazem protivniku da ja danas necu igrati ,nego sutra ha ja
IMAL JOS KOJI LEVAT (ne znam sta da napisem drugo )DA IGRA PES LIGU A NIJE PES INSTALIRAO ?
IMAL JOS KOJI LEVAT (ne znam sta da napisem drugo )DA IGRA PES LIGU A NIJE PES INSTALIRAO ?
A C A B !
- samir_tm87
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Rekao sam odma da MSN-ove razmjenite i tako se dogovaraj te...imate roka 2 dana,gdje vas se zuri,ja odma da kazem protivniku da ja danas necu igrati ,nego sutra ha ja
**** levate ajmo igrat ?
ee jel ti odma mogu poslat id i pw a da nish to ne skidam.. neam zivaca vise bgm..
EMIRE !!! JA NE IGRAM LIGU !!!!!! OK !!!!!!! levat mi kaze
sala
EMIRE !!! JA NE IGRAM LIGU !!!!!! OK !!!!!!! levat mi kaze
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
odo do kladionice pa cemo onda ...samir_tm87 je napisao/la:
**** levate ajmo igrat ?
@ gigs
Nisam tebi ni rekao
A C A B !
Europe 1
Room: SportSport.ba
Password: 123
Come on
Room: SportSport.ba
Password: 123
Come on
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
eu2
ss.ba
ss.ba
ss.ba
ss.ba
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Samire, kad zavrsis sa Analiticarem, igrat' ces protiv mene 1vs1?!
Evo skida mi se pes 6.. Samo F.K.S !! Kralj kraljeva.
On sve napravio ( a mocno ono gledat samo ide a ti sjedis
hahaha )
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da objasnim kiviu oko "Screnshoota" u par koraka:
"Screenshoot" je slika kompjutera koju ti snimiš jednom tipkom.
Pravljenje "Screenshoota"
Na kraju utakmice kad je ona slika rezultata samo klikneš na tastaturi tipku "Print Screen SysRq".

Kada klikneš, minimiziraj PES ili ga isključi skroz i uključi "Paint". Kada uključiš "Paint" vidjet ćeš prazan list. E, ti klikni na "Edit", pa na "Paste". Pojavit će se slika koju si snimio. Onda jednostavno ideš na "File", pa na "Save As". Izabereš ime i onda klikneš "OK".
Uploadovanje slike
Kada obaviš "Screenshoot" i snimiš sliku, ideš na neke od dobro poznatih stranica za uploadovanje slika: http://www.tinypic.com, http://www.imageshack.us, http://www.photobucket.com .......
Evo primjer za "Tinypic":

Prvo gledaš ovo "File", pored toga piše Browse, klikneš to... i odabereš svoj "Screenshoot". "File type" ostaviš na "Image". Na "Resize odabereš veličinu, ostaviš na "Default" ako hoćeš da bude iste veličine kao kada si snimio. Ideš na "UPLOAD NOW!". Onda će ti dati verifikacioni kod da ukucaš, ništa strašno, par slova. OK, kada ti izbace sliku ti uzmeš i kopiraš na forum drugi kod po redu odozgo.
Eto valjda će ti pomoći!
"Screenshoot" je slika kompjutera koju ti snimiš jednom tipkom.
Pravljenje "Screenshoota"
Na kraju utakmice kad je ona slika rezultata samo klikneš na tastaturi tipku "Print Screen SysRq".

Kada klikneš, minimiziraj PES ili ga isključi skroz i uključi "Paint". Kada uključiš "Paint" vidjet ćeš prazan list. E, ti klikni na "Edit", pa na "Paste". Pojavit će se slika koju si snimio. Onda jednostavno ideš na "File", pa na "Save As". Izabereš ime i onda klikneš "OK".
Uploadovanje slike
Kada obaviš "Screenshoot" i snimiš sliku, ideš na neke od dobro poznatih stranica za uploadovanje slika: http://www.tinypic.com, http://www.imageshack.us, http://www.photobucket.com .......
Evo primjer za "Tinypic":

Prvo gledaš ovo "File", pored toga piše Browse, klikneš to... i odabereš svoj "Screenshoot". "File type" ostaviš na "Image". Na "Resize odabereš veličinu, ostaviš na "Default" ako hoćeš da bude iste veličine kao kada si snimio. Ideš na "UPLOAD NOW!". Onda će ti dati verifikacioni kod da ukucaš, ništa strašno, par slova. OK, kada ti izbace sliku ti uzmeš i kopiraš na forum drugi kod po redu odozgo.
Eto valjda će ti pomoći!
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 17 jan 2011, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo Unica,
hehe
OK, OK nema veze

Edit.
OMG
jbg
Edit.
OMG
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 17 jan 2011, 15:53, ukupno mijenjano 4 puta.
- samir_tm87
- Kontakt:
pa nije retardiran frajer jarane 
aj eto me
aj eto me
- senad_flamin
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:OK, OK nema veze![]()
ajde samnom jednu !
ako nije problem !
onako ovog mog protivnika nema
-RIVALDO-
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Giggs11 je napisao/la:ee jel ti odma mogu poslat id i pw a da nish to ne skidam.. neam zivaca vise bgm..
EMIRE !!! JA NE IGRAM LIGU !!!!!! OK !!!!!!! levat mi kaze![]()
![]()
sala
A mi kao imamo zivaca sto si ti pametan cuj nemam zivaca nek mi neko drugi odradi
Igra li ko 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- senad_flamin
- Kontakt:
EUROPE 2senad_flamin je napisao/la:ajde napravi sobu da probamo ja i tiLBJ MVP je napisao/la:Igra li ko
senad vs lbj
pw ss.ba
Hajde ulazi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
gigs @
Nemas zivaca da skines i instaliras igru ?
jaro moj ja sam na dan primao preko 50 poruka,svakom je nesto falilo,svakom isto objasnjavas,pa de ovo,de ono,i nisam kukao tako kao ti
Ne rise matere ti 
Nemas zivaca da skines i instaliras igru ?
jaro moj ja sam na dan primao preko 50 poruka,svakom je nesto falilo,svakom isto objasnjavas,pa de ovo,de ono,i nisam kukao tako kao ti
A C A B !
Kenny, ne mogu vise iznervirao sam se... J*** ti pes vise 
Odoh se malo odmoriti pred ovu ligasku tekmu, da malo nerve smirim

Odoh se malo odmoriti pred ovu ligasku tekmu, da malo nerve smirim
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 17 jan 2011, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.