Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alacious
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la alacious » 15 apr 2013, 22:35

arelinho je napisao/la:E momci uzeo sam novi mobitel,a stari hocu da dam sestri.I sada je pitanje da mi kazete kako da obrisem gmail racun na starom mobitelu i kako da iskljucim svoj fb profil na mobitelu,tj da kada moja sestra hoce da udje na fb preko mog starog mobitela otvori joj moj profil,eh kako ja da uklonim to da otvara moj profil?
Unaprijed hvala :D

Odjaviš se ? :? :roll:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2013, 22:37

alacious je napisao/la:
arelinho je napisao/la:E momci uzeo sam novi mobitel,a stari hocu da dam sestri.I sada je pitanje da mi kazete kako da obrisem gmail racun na starom mobitelu i kako da iskljucim svoj fb profil na mobitelu,tj da kada moja sestra hoce da udje na fb preko mog starog mobitela otvori joj moj profil,eh kako ja da uklonim to da otvara moj profil?
Unaprijed hvala :D

Odjaviš se ? :? :roll:
nema te opcije,znas ono imas aplikaciju na mobitelu i samo na nju kliknes kad si konektovan na wi fi i otvori ti moj profil nema opcije za odjavu :S

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 apr 2013, 22:41

Samo mozes sa vracanjem na fabricke postavke. Na android uredjajima je tako, ne moze drugaicje.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2013, 22:41

neo je napisao/la:Samo mozes sa vracanjem na fabricke postavke. Na android uredjajima je tako, ne moze drugaicje.
aha hvala drug :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 15 apr 2013, 22:42

Joj,nije mi mob tu da vidim kako tačno ide,al' mislim da moraš kliknut na "račun" ako se pojavljuje negdje,nemoj zamjerit ako sam ofulio ;)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 apr 2013, 22:46

arelinho je napisao/la:
neo je napisao/la:Samo mozes sa vracanjem na fabricke postavke. Na android uredjajima je tako, ne moze drugaicje.
Pusti to udjes na fb i kliknes na meni tipku i izbacit ce ti log out , tako je kod svakog android telefona evo bas sad gledam i kod mene je tako .
Glory Glory Man United !!! :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2013, 22:50

red devil88 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Pusti to udjes na fb i kliknes na meni tipku i izbacit ce ti log out , tako je kod svakog android telefona evo bas sad gledam i kod mene je tako .
Evo sad cu vidjeti :D pa ti javim

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 apr 2013, 22:53

red devil88 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
radi radi hvala puno :D

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 15 apr 2013, 23:15

Kako kod ovog sranja od Omniee promjenit Windows verziju, il sta se vec mijenja, nula sam s mobitelima pa veze nemam :roll:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 apr 2013, 23:29

red devil88 je napisao/la: Pusti to udjes na fb i kliknes na meni tipku i izbacit ce ti log out , tako je kod svakog android telefona evo bas sad gledam i kod mene je tako .
Kako ce se izlogovati s gmail accounta !? Na to sam i replicirao..

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 16 apr 2013, 01:53

napraviš još jedan akaunt i onda odeš nađeš tamo u setingsima akaunts i moći ćeš izbrisati onaj koji nećeš više da koristiš.

tako sam bar ja to radio, ako se dobro sjećam.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 apr 2013, 21:54

Problem:

Imam Samsung Galaxy S Plus, ali je u posljednje vrijeme poceo opasno kenjati. Znaci, baterija mu se jako brzo prazni, dosta je oslabila. Pored toga, npr. kad sam na FB oko 5-10 minuta, on se sam ugasi. Nekad bude napunjen na 70%, ugasi se kad sam na fb, i kad upalim ono ima 20% :roll: .. Za bateriju sam svjesan toga da je u qrcu, ali moze li ovo sto se gasi i biti do toga, da je sistem preopterecen, ili software zastario (nisam nijednom aktualizirao software, a cuo sam to neki rade).

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 16 apr 2013, 21:57

Kod mene je to bilo na Samsung Wave-u, napunim bateriju, isti dan ona prazna, al eto ne znam kako se popravilo, valjda samo :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 17 apr 2013, 11:08

Imam samsung galaxy i stalno mi pokazuje da se baterija puni cak se ponasa tako kao da non stop stekam baterija u vadim je iz utora za punjac i samim tim se displej uvjek pali i daje onaj beep zvuk kao da je punjac ustekan,to mi baterija brzo isprazni,imal iko neki savjet dali je do utora za punjac ili do baterije kako i cim dobro ocistiti utor isl...
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 apr 2013, 18:53

Goalgetter je napisao/la:Problem:

Imam Samsung Galaxy S Plus, ali je u posljednje vrijeme poceo opasno kenjati. Znaci, baterija mu se jako brzo prazni, dosta je oslabila. Pored toga, npr. kad sam na FB oko 5-10 minuta, on se sam ugasi. Nekad bude napunjen na 70%, ugasi se kad sam na fb, i kad upalim ono ima 20% :roll: .. Za bateriju sam svjesan toga da je u qrcu, ali moze li ovo sto se gasi i biti do toga, da je sistem preopterecen, ili software zastario (nisam nijednom aktualizirao software, a cuo sam to neki rade).
hoces da instaliras custom rom, imam isti telefon, ako hoces nabacis CyanogenMod 10, telefon ti se preporodi ;)

u mene je trenutno AOKP (android open kang project) al slicno je to, ako hoces, ja cu ti objasniti kako sta, ali sa ovim gubis garanciju, ako je imas ;)

slika
slika
:)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 apr 2013, 18:58

@quaresma bil' ikako meni pomogao da nabacim ICS na live with walkman, trenutno mi je gingerbread, htio bi nesto novo ? :) i gubim li garanciju s tim jer mi je ostalo jos godina i 2 mjeseca garancije ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 apr 2013, 19:12

Papastathopoulos je napisao/la:@quaresma bil' ikako meni pomogao da nabacim ICS na live with walkman, trenutno mi je gingerbread, htio bi nesto novo ? :) i gubim li garanciju s tim jer mi je ostalo jos godina i 2 mjeseca garancije ?
gubiš, pa ne vjerujem da ti se isplati raditi ICS, ako ga WT19i (valjda sam pogodio šifru :mrgreen: ) uopće ima...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 apr 2013, 19:33

Ima, pise "upgradeable to 4.0.4 ice cream sandwich" :) al necu tó raditi dok ne prodje garancija :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 apr 2013, 19:40

Papastathopoulos je napisao/la:Ima, pise "upgradeable to 4.0.4 ice cream sandwich" :) al necu tó raditi dok ne prodje garancija :)
Pa ako ima oficijalni ICS onda ne gubis garanciju. Garanciju gubis rootovanjem i instalrianjem CUSTOM ROM-a, a ako je zvanicni ROM onda ne gubis.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 apr 2013, 19:40

Nabavio sam Xperia ZL jucer.

http://mobilesyrup.com/2013/04/06/sony- ... iew-video/" onclick="window.open(this.href);return false;

Imao sam Xperia Arc. Kupio sam neku fejk bateriju i cim sam je ubacio telefon se non stop restartira. Isto sa starom baterijom. Natjerao sam provajdera da mi promjeni telefon. :)

Telefon stize u petak. Reci cu vam kakav je.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: forgempp i 7 gostiju.