BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Haris Seferovic
Posto neznam gdje bi o njemu pisali, evo otvorio sam temu o novom bh dragulju.Njegov transfer u Fiorentinu je samo pokazatelj kakvih sve talenata ima bosansko hercegovackih u dijaspori .Zato susicu sto prije poziv malom odmah u prvi tim , netreba mnogo se cekati jer ko zna mozda mu i svicarska a repka posalje poziv.
Re: BiH Talenti u Evropi
Posto sada nema vise pritiska Svicarske javnosti, jer je presao u odlican klub, i to izvan Svicarske, ukoliko Haris Seferovic zeli igrati za nas mislim da bi bilo odlicno da ga Susic vec pozove na naredno okupljanje da ga osiguramo, jer momak ima igroman potencijal.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: Haris Seferovic
Njega pozvati, ali i njegovog klubskog kolegu iz Fiorentine (Adem Ljajic). On nije debitovao za seniore Srbije i smatram da je realno da i on zaigra za maticu (BiH). Mislim da je ovo realna opcija i sa ovim dvojcem bi "trebalo" osigurati sredina i napad u narednih 15 god.sahbaz2509 je napisao/la:Posto neznam gdje bi o njemu pisali, evo otvorio sam temu o novom bh dragulju.Njegov transfer u Fiorentinu je samo pokazatelj kakvih sve talenata ima bosansko hercegovackih u dijaspori .Zato susicu sto prije poziv malom odmah u prvi tim , netreba mnogo se cekati jer ko zna mozda mu i svicarska a repka posalje poziv.
Ako ih Susic ne pozove u martovskom okupljanju, Seferovica ce sigurno pozvati Hitzfeld, ako zbog niceg vise, onda kao osvezenje (najbolji mladi strelac na svetskom prvenstvu U-17) jalovom napadu.
U vezi Ljajica isto smatram da bi bio dobar potez. Treba probati , proba ne kosta, jer mozda i njega kao i druge "patriote" vuce da zaigra za maticu. Ko ce znati.
Re: Haris Seferovic
Ljajic se izjasnjava kao "veliki" Srbin i ja mislim da on nikad ne bih zaigrao za nas, i ja sam njega vec davno otpisao, no Susic ako je pametan trebao bih pozvati Bilbiju i Seferovica, jer ovaj ce drugi sada biti pod uticajem medija u Srbiji i pod uticajem kluba ukoliko bude pruzao dobre partije, i Susic bi u martu, jednim metkom mogao rjestiti dva poteza.cole-ch je napisao/la:Njega pozvati, ali i njegovog klubskog kolegu iz Fiorentine (Adem Ljajic). On nije debitovao za seniore Srbije i smatram da je realno da i on zaigra za maticu (BiH). Mislim da je ovo realna opcija i sa ovim dvojcem bi "trebalo" osigurati sredina i napad u narednih 15 god.sahbaz2509 je napisao/la:Posto neznam gdje bi o njemu pisali, evo otvorio sam temu o novom bh dragulju.Njegov transfer u Fiorentinu je samo pokazatelj kakvih sve talenata ima bosansko hercegovackih u dijaspori .Zato susicu sto prije poziv malom odmah u prvi tim , netreba mnogo se cekati jer ko zna mozda mu i svicarska a repka posalje poziv.
Ako ih Susic ne pozove u martovskom okupljanju, Seferovica ce sigurno pozvati Hitzfeld, ako zbog niceg vise, onda kao osvezenje (najbolji mladi strelac na svetskom prvenstvu U-17) jalovom napadu.
U vezi Ljajica isto smatram da bi bio dobar potez. Treba probati , proba ne kosta, jer mozda i njega kao i druge "patriote" vuce da zaigra za maticu. Ko ce znati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Susic odmah u martu treba pozvati Seferovica,dati mu priliku u A timu ,tako bi u buducnosti mogao igrati samo za BIH! Isto treba uraditi sa vecinom bh talenata,dati im koju minutu u prijateljskoj utakmici i osigurat se za buducnost,i ovog kapitena juniorske reprezentacije D.Corica treba sto prije pozvati u reprezentaciju BIH! Ciro je maistorski doveo Begovica,Pjanica,Medunjanina,sada i Pape treba nastaviti tim putem!..
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nema sanse da ljajic zaigra za nas, iako bi strasno bio sretan ukoliko bi se tako nesto dogodilo- ali treba bit realan, mali je veci srbin od vuka draskovica,barem po intervjuima
treba osigurat hajrovica(arsenal) i tog seferovica, za ostale mi puca qr...- od ove dvojice ce bit hajra u to sam siguran

treba osigurat hajrovica(arsenal) i tog seferovica, za ostale mi puca qr...- od ove dvojice ce bit hajra u to sam siguran
pi.
Fiorentina je i na svojoj zvaničnoj stranici objavila dogovor s Grasshopersom u vezi sa Seferovićem. Ljekarski pregledi bi trebali biti gotovi do ponedjeljka.
Nema smisla spominjanje ovog Ljajića i Kujovića kad žive veze nemaju s BiH. Možete isto tako pričati i o mladim egipatskim talentima. Vode se k'o muslimani, a u BiH ima podosta ljudi koji se tako izjašnjavaju. Ista poveznica.
Nema smisla spominjanje ovog Ljajića i Kujovića kad žive veze nemaju s BiH. Možete isto tako pričati i o mladim egipatskim talentima. Vode se k'o muslimani, a u BiH ima podosta ljudi koji se tako izjašnjavaju. Ista poveznica.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
onda nema smisla spominjati ni Seferovica, rodjen je u gradu koji se zove Sursee koji se nalazi u Svicarskoj, po tebi je znaci svicarac, samo MuslimanŽeljovac je napisao/la:Fiorentina je i na svojoj zvaničnoj stranici objavila dogovor s Grasshopersom u vezi sa Seferovićem. Ljekarski pregledi bi trebali biti gotovi do ponedjeljka.
za tvoju informaciju jedan narod u Srbiji se zove Bosnjacima, tako da je sve jasno (tebi naravno nece biti)
Po toj logici ne bi trebali igrat ni Terzic u rukometu ni Spaha u nogometu. Pa onda bokser Poturak koji je isto tako Sandzaklija...Oni su bosnjaci, i treba da igraju za Bosnu i Hercegovinu. A pusti ti ta komunisticka posla, mi nismo "muslimani" po naciji, nego bosnjaci. Yebli te egipcani.Željovac je napisao/la:Fiorentina je i na svojoj zvaničnoj stranici objavila dogovor s Grasshopersom u vezi sa Seferovićem. Ljekarski pregledi bi trebali biti gotovi do ponedjeljka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tweeds_10 je napisao/la:nema sanse da ljajic zaigra za nas, iako bi strasno bio sretan ukoliko bi se tako nesto dogodilo- ali treba bit realan, mali je veci srbin od vuka draskovica,barem po intervjuima![]()
Dete je odrastalo u takvoj sredini /Bgd, skola fudbala JSD Partizan/ gde se morao osecati vecim patrijarhom od samog Irineja. Srpsko drustvo jos ne poznaje i ne priznaje razlicitost. Mada je puno bolja situacija nego 90tih, ali ipak nije na toj razini da bih jedan momak koji je u razvitku svoje licnosti (Ademu je tek 17 g.) mogao jasno i glasno reci da nije srbin.
Ademu je po meni logicnije da izabere BiH jer u protivnom ce doziviti sudbinu mnogih "Turaka" /skandiranje sa tribina/ koji su silom, ali i pod plastom laznog patriotizma izabrali drugu stranu.
Ja licno ne mislim da se Adem oseca ili predstavlja kao Srbin, pa makar i to izjavio nekom novinaru.
Zato, Susicu ako ovo citas probaj dovedi malog u Sarajevo. Safetovo je da proba, a na kraju ce ipak Adem sa roditeljima sam odluciti za koga ce igrati.
- Cincinnatus
- Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Tweeds_10 je napisao/la:nema sanse da ljajic zaigra za nas, iako bi strasno bio sretan ukoliko bi se tako nesto dogodilo- ali treba bit realan, mali je veci srbin od vuka draskovica,barem po intervjuima![]()
Dete je odrastalo u takvoj sredini /Bgd, skola fudbala JSD Partizan/ gde se morao osecati vecim patrijarhom od samog Irineja. Srpsko drustvo jos ne poznaje i ne priznaje razlicitost. Mada je puno bolja situacija nego 90tih, ali ipak nije na toj razini da bih jedan momak koji je u razvitku svoje licnosti (Ademu je tek 17 g.) mogao jasno i glasno reci da nije srbin.
Ademu je po meni logicnije da izabere BiH jer u protivnom ce doziviti sudbinu mnogih "Turaka" /skandiranje sa tribina/ koji su silom, ali i pod plastom laznog patriotizma izabrali drugu stranu.
Ja licno ne mislim da se Adem oseca ili predstavlja kao Srbin, pa makar i to izjavio nekom novinaru.
Zato, Susicu ako ovo citas probaj dovedi malog u Sarajevo. Safetovo je da proba, a na kraju ce ipak Adem sa roditeljima sam odluciti za koga ce igrati.
Potpis
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Tweeds_10 je napisao/la:nema sanse da ljajic zaigra za nas, iako bi strasno bio sretan ukoliko bi se tako nesto dogodilo- ali treba bit realan, mali je veci srbin od vuka draskovica,barem po intervjuima![]()
Pa zare ovaj Hajrovic nije rekao da ce igrati za pisane svicarce. Ode mali za parama, ha ja ligo njega za njegovu drzavu. Cini mi se da sam to bas procitao ovde, koliko je to tacno, pitanje je sada.

Pa bolje se onda boriti za Adema, mozda njega mozemo i dobiti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@Cole-ch, slazem se sa tobom.
da ga je Zeljo ili Sarajevo (ili neki drugi nas klub) otkrio, sve bi bilo drugacije.
usput, slabo nasi klubovi zalaze u te krajeve, trebali bi malo cesce, na korist svih nas. ali slabo i po BiH otkrivaju talente, sto jes jes. sve cekaju da im oni sami dodju...
da ga je Zeljo ili Sarajevo (ili neki drugi nas klub) otkrio, sve bi bilo drugacije.
usput, slabo nasi klubovi zalaze u te krajeve, trebali bi malo cesce, na korist svih nas. ali slabo i po BiH otkrivaju talente, sto jes jes. sve cekaju da im oni sami dodju...
Ma reko je Begovic i ostali al aBd on je nasAdinjo je napisao/la:Tweeds_10 je napisao/la:nema sanse da ljajic zaigra za nas, iako bi strasno bio sretan ukoliko bi se tako nesto dogodilo- ali treba bit realan, mali je veci srbin od vuka draskovica,barem po intervjuima![]()
Pa zare ovaj Hajrovic nije rekao da ce igrati za pisane svicarce. Ode mali za parama, ha ja ligo njega za njegovu drzavu. Cini mi se da sam to bas procitao ovde, koliko je to tacno, pitanje je sada.![]()
Pa bolje se onda boriti za Adema, mozda njega mozemo i dobiti.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Kad se docupamo plasmana na Euro 2012(sto hocemo sigurno), Seferovic i Hajrovic ce prihvatit Papin poziv 100%.. ali bas zato ce njihov [domoljub, patriotizam, interes, itd..] zauvijek ostati sumnjiv. Nema druge..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
za hajrovica neznam??? ali Seferovic domoljub, patriotizam je sigurno velik ,, pa decko nije smio nista reci ali vidjet ces sad kad se rasprica,, jer je obezbijedio buducnos i ne zavisi od svicarske,, a i njegovi su roditelji PRAVI BOSANCI vjeruj mi!!!!!!!!!pirotehnik je napisao/la:Kad se docupamo plasmana na Euro 2012(sto hocemo sigurno), Seferovic i Hajrovic ce prihvatit Papin poziv 100%.. ali bas zato ce njihov [domoljub, patriotizam, interes, itd..] zauvijek ostati sumnjiv. Nema druge..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30623.htm
Decko mi se svidja, onako cini mi se iskren. Treba ga zvati Tulic, a moze ga isprobati i Susic u ovoj prijateljskoj sto ce igrati u S. Arabiji.
Javi se Damire na forum, bilo bi nam drago
Decko mi se svidja, onako cini mi se iskren. Treba ga zvati Tulic, a moze ga isprobati i Susic u ovoj prijateljskoj sto ce igrati u S. Arabiji.
Javi se Damire na forum, bilo bi nam drago

Po cemu su to oni zasluzili poziv Susicev? Nijedan ni drugi skoro nije igro u seniorskoj konkurenciji. Zasluzili su poziv Bubala, i mozda Tulica, ali Susicev ni blizu.pirotehnik je napisao/la:Kad se docupamo plasmana na Euro 2012(sto hocemo sigurno), Seferovic i Hajrovic ce prihvatit Papin poziv 100%.. ali bas zato ce njihov [domoljub, patriotizam, interes, itd..] zauvijek ostati sumnjiv. Nema druge..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ja se najezim kad neko spomene ime Tulic.......ebo majku kad ce ga otjerat vise......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.