Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ček, jel ono na ovom forumu neko hvalio dotičnog Židaka, kao jedinog profesionalnog sportskog novinara an ovim prostorima?!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Ko ga je hvalio?VanBasten je napisao/la:Ček, jel ono na ovom forumu neko hvalio dotičnog Židaka, kao jedinog profesionalnog sportskog novinara an ovim prostorima?!
Samo mi reci, jesu li nasi novinari nakon sto Hrvatska nije izborila baraz, pisali o Kranjcaru, Eduardu, Rakiticu...nisu.
hahahhahahahahah koga mi sve necemo okriviti za poraz. a sta mislite da nije mozda jedini krivac portugal sto smo ispali...jbg da je mozda igrao Ronaldo mi bi prosli...NIGDJE VEZE
...nisu mogli da te ugase!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
Da sam Zvjezdan Misimovic - automatski bih prekinuo da igram za reprezentaciju.
Nakon svega.
- Nit' bih igr'o za bagru od ljudi i "navijace" do podne i od podne,
- nit' za "navijace" koji pishnu kad stasau dodje da vodi reprezentaciju i koji je konstantno alibirao ociglednu propast,
- niti za navijace koji jednom od prvotimaca BIH kada je to bilo vrlo nepopularno biti, fudbalskoj legendi, u selektorskom mandatu, kada mu je falio go do plasmana na takmicenje, vicu "ustasho", covjeku koji je igrao za BIH u ono vrijeme kada je "omiljeni selektor" reprezentativcima BIH u HR prijetio otkazom izbjeglickog statusa,
- niti za "navijace" koji 20 godina gledaju sta im se radi i kako im se radi u sportu, politici i zivotu a sve finansiraju
- niti za navijace koje savez premlacuje i salje specijalce na njih, a drugi gledaju
- niti za drzavu u kojoj policija treba da slusa narod i navijace a ne chutuke u vlasti i savezu
- niti za navijace koji zaborave sta kvislinzi mogu da urade pa i da cetnicima po Beogradu potpisuju dekrete merhametluka za desetine polomljenih ljudi,
- niti za supke koji se navlace na price,
- nit' bih igr'o za mafijaske dzepove,
- nit' bih sebi lomio skupo placene noge za necije talove i interese.
Svaka cast Hasane iako nije tema o tebi.
Mi smo za sve strucnjaci - samo jos nismo skontali da smo experti za nemoral.
Pozdrav Domovini
Nakon svega.
- Nit' bih igr'o za bagru od ljudi i "navijace" do podne i od podne,
- nit' za "navijace" koji pishnu kad stasau dodje da vodi reprezentaciju i koji je konstantno alibirao ociglednu propast,
- niti za navijace koji jednom od prvotimaca BIH kada je to bilo vrlo nepopularno biti, fudbalskoj legendi, u selektorskom mandatu, kada mu je falio go do plasmana na takmicenje, vicu "ustasho", covjeku koji je igrao za BIH u ono vrijeme kada je "omiljeni selektor" reprezentativcima BIH u HR prijetio otkazom izbjeglickog statusa,
- niti za "navijace" koji 20 godina gledaju sta im se radi i kako im se radi u sportu, politici i zivotu a sve finansiraju
- niti za navijace koje savez premlacuje i salje specijalce na njih, a drugi gledaju
- niti za drzavu u kojoj policija treba da slusa narod i navijace a ne chutuke u vlasti i savezu
- niti za navijace koji zaborave sta kvislinzi mogu da urade pa i da cetnicima po Beogradu potpisuju dekrete merhametluka za desetine polomljenih ljudi,
- niti za supke koji se navlace na price,
- nit' bih igr'o za mafijaske dzepove,
- nit' bih sebi lomio skupo placene noge za necije talove i interese.
Svaka cast Hasane iako nije tema o tebi.
Mi smo za sve strucnjaci - samo jos nismo skontali da smo experti za nemoral.
Pozdrav Domovini

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
eh vidio bi tek onda komentara..Otidji tamo na temu Hasan Salihamidzic pa citaj...Nije da je ruzno, nije da je pogano, nije da je jadno...To je katastrofalno i tu se odrazava jedan oblik kulture koji krasi vecinu nasih gradjana...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Da li bi neko bio voljan da postavi snimak sinosnje emisije 60 min.!
- rob do bagro
- Kontakt:
http://dijaspora.info/index.php?option= ... &Itemid=83cole-ch je napisao/la:Da li bi neko bio voljan da postavi snimak sinosnje emisije 60 min.!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Robija brate, Kralj si! Hvalarob do bagro je napisao/la:http://dijaspora.info/index.php?option= ... &Itemid=83cole-ch je napisao/la:Da li bi neko bio voljan da postavi snimak sinosnje emisije 60 min.!
ADMIN ::: ZATVORI TEMU... JER VREDZA NAROD BIH...
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
kako će tema naslovljena imenom jednog od naših najboljih fudbalera vrijeđati narod BiH?
svašta.
ps. ugasi CAPS.
svašta.
ps. ugasi CAPS.
zato sto narod pise svasta, posebno na ovu temu, cak vrjedzaju i nacijalnost igraca..admin je napisao/la:kako će tema naslovljena imenom jednog od naših najboljih fudbalera vrijeđati narod BiH?
svašta.
ps. ugasi CAPS.
izvinjavam se da ti databasa nije dovoljno velika da mogu stati ova slova

THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Misketa nema niko,a man bas niko PRAVO da proziva................i svi oni koji bilo sta kazu za Misketa.........Ja njima ''spominjem'' MAME I FAMILIJU.
MIske je KRALJ/CAR
MIske je KRALJ/CAR
BB BiH
zipa kralja, vrijedjaju nacijalnost igraca..............

Ne znam cemu drama,pa mnogi od vas na ovom forumu su vrijedjali Misketa na prvu i prozivali ga na isti nacin kao i novinari,dakle poklopimo se po usima.
Jedna recenica iz jucerasnje njegove izjave najbolje opisuje kakvi smo ljudi i apsolutna je ISTINA: ,,Zbog toga kakvi smo, NIKADA necemo otici NIGDJE,,
To je zadnja recenica koja najbolje oslikava sve,a tice se i saveza,igraca,strucnog staba,novinara i nas navijaca.
Pravimo cirkus od svega i nikad nismo realni. Uvijek je potreban krivac,a lako padamo u euforiju,neodlazak na SP jeste neuspjeh ali nije katastrofa jer nismo igrali sa San Marinom nego sa Portugalom,A to sto imamo NEREALNA ocekivanja i jeste nas najveci problem.
Sve u svemu MISKE MAJSTORE UZ TEBE SAM,pa sta god odlucis
Jedna recenica iz jucerasnje njegove izjave najbolje opisuje kakvi smo ljudi i apsolutna je ISTINA: ,,Zbog toga kakvi smo, NIKADA necemo otici NIGDJE,,
To je zadnja recenica koja najbolje oslikava sve,a tice se i saveza,igraca,strucnog staba,novinara i nas navijaca.
Pravimo cirkus od svega i nikad nismo realni. Uvijek je potreban krivac,a lako padamo u euforiju,neodlazak na SP jeste neuspjeh ali nije katastrofa jer nismo igrali sa San Marinom nego sa Portugalom,A to sto imamo NEREALNA ocekivanja i jeste nas najveci problem.
Sve u svemu MISKE MAJSTORE UZ TEBE SAM,pa sta god odlucis
Miske ti si BOG 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Kad smo vec cirkus (a valjda jesmo) onda nesto predlazem. Posto svaki cirkus ima klovnove,cirkusante i medvjeda, ja predlazem da mi barem izaberemo medvjeda za taj nas cirkus. Sa tim u vezi ja predlazem Miralema44, on je najstariji i dobro bi se snasao u toj ulozi....

- rob do bagro
- Kontakt:
NEUZUBILLAHbuja je napisao/la:Miske ti si BOG

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tema postoji da bi svako iznio svoje misljenje a misljenja su uvijek razlicita. Neko voli Misimovica a neko ga ne voli. Filozofirajuci moze se reci da ne postoji ni jedan covjek na svijetu kojeg svi vole a isto tako nijedan covjek na svijetu kojeg svi mrze... Ali ipak treba reci da na ovoj temi 99% forumasa daje podrsku Misimovicu jer je on to i zasluzio kao sportska i ljudska velicina. On je ona karika reprezetacije koja je prije bila Barbarez. Nas Miske je u medjuvremenu sazrio i postao lider kakav je nekad bio bas Barbarez i drago mi je sto nastavlja tamo gdje je Barbarez i stao a to je da bez dlake na jeziku prica sta mu smeta oko reprezentacije.
Ovi natpisi Zidaka i neke izjave Cire su stvarno jako licemjreni. Pokusava se izbjeci pravi razlog poraza od Portugala i sve svaliti na ledja Misimovica, Medunjaina i zutih kartona.
Kao prvo, svaki igrac ima pravo na los dan pa tako i MISIMOVIC mada ne bi njemu bio los dan da je taktika drugacija i da imamo jos jednog igraca u vezi koji bi pomagao Misimovicu i otvarao mu prostor umjesto da tog igraca gubimo u formaciji 3-5-2. Isto tako muka mi je od gledanja kako seIBRICIC gura na neprirodnu poziciju samo da bi igrao u prvih 11 a jos mi je mucnije izostavljanje PJANICA iz prve postave uz nebulozno objasnjenje da on i Miske ne mogu zajedno. Sta tek teciMEDUNJANINA koji je svoj debi imao protiv portugalaca, svoju prvu utakmicu u tako usijanoj atmosferi sa igracima kojima nikad nije igrao. Vise nego zlobno je okriviti Harisa za poraz a to je uradio Ciro. a sto se tice ZUTIH KARTONA hmm.. Imao je Ciro dovoljno vremena da ocisti igrace od kartona protiv estonije, tacnije imao je pola sata u Talinu, jer se znalo da je poslije gola Ibisevica baraz nas.
Ovi natpisi Zidaka i neke izjave Cire su stvarno jako licemjreni. Pokusava se izbjeci pravi razlog poraza od Portugala i sve svaliti na ledja Misimovica, Medunjaina i zutih kartona.
Kao prvo, svaki igrac ima pravo na los dan pa tako i MISIMOVIC mada ne bi njemu bio los dan da je taktika drugacija i da imamo jos jednog igraca u vezi koji bi pomagao Misimovicu i otvarao mu prostor umjesto da tog igraca gubimo u formaciji 3-5-2. Isto tako muka mi je od gledanja kako seIBRICIC gura na neprirodnu poziciju samo da bi igrao u prvih 11 a jos mi je mucnije izostavljanje PJANICA iz prve postave uz nebulozno objasnjenje da on i Miske ne mogu zajedno. Sta tek teciMEDUNJANINA koji je svoj debi imao protiv portugalaca, svoju prvu utakmicu u tako usijanoj atmosferi sa igracima kojima nikad nije igrao. Vise nego zlobno je okriviti Harisa za poraz a to je uradio Ciro. a sto se tice ZUTIH KARTONA hmm.. Imao je Ciro dovoljno vremena da ocisti igrace od kartona protiv estonije, tacnije imao je pola sata u Talinu, jer se znalo da je poslije gola Ibisevica baraz nas.
Svaka cast.rixadu je napisao/la:Tema postoji da bi svako iznio svoje misljenje a misljenja su uvijek razlicita. Neko voli Misimovica a neko ga ne voli. Filozofirajuci moze se reci da ne postoji ni jedan covjek na svijetu kojeg svi vole a isto tako nijedan covjek na svijetu kojeg svi mrze... Ali ipak treba reci da na ovoj temi 99% forumasa daje podrsku Misimovicu jer je on to i zasluzio kao sportska i ljudska velicina. On je ona karika reprezetacije koja je prije bila Barbarez. Nas Miske je u medjuvremenu sazrio i postao lider kakav je nekad bio bas Barbarez i drago mi je sto nastavlja tamo gdje je Barbarez i stao a to je da bez dlake na jeziku prica sta mu smeta oko reprezentacije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sad molim sve one koji su pljuvali pa MISKETU KRALJU da razgule s foruma jer ste vi sramota ove drzave
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.