Tako je. Sada je na vrhuncu svoje karijere. Ako se za ove dvije sezone ne proda u neki klub iz lige 5 ili u najveca tri Turska kluba onda nece nikada.zgembo89 je napisao/la:Ma dobar je Visca brz ali nemojmo se zavarati sa ova dva gola on i dalje je slab u igri jedan na jedan i prodorima i dalje ima slab sut ,a to je vrlo vazno za igranje u Ligama 5 ..
Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Edin ima muda...A to je sasvim dovoljno...Ma ima sve sto treba imati jedno krilo, uostalom nije li taj losi Visca pobjedio Izrael ?zgembo89 je napisao/la:Ma dobar je Visca brz ali nemojmo se zavarati sa ova dva gola on i dalje je slab u igri jedan na jedan i prodorima i dalje ima slab sut ,a to je vrlo vazno za igranje u Ligama 5 ..Hajrovic sjedi na klupi ili tribinama ,a Visca igra i sigurno da ima uvijek prednost iako je u Turskoj
Lulic, Dzeko i Visca su nasi igraci prevage u ovim kvalama, nemoj to smetnuti sa uma...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 30 avg 2015, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
S tim da na Višću treba biti poseban akcenat, jer je relativno nepoznat igrač i protivnici ga manje respektuju, što treba da bude naš faktor iznenađenja kao protiv Izraela kojeg si spomenuo.Husika je napisao/la:Lulic, Dzeko i Visca su nasi igraci prevage u ovim kvlama, nemoj to smetnuti sa uma...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima li šta za Višču? Mislim da je dovoljno kvalitetan za ligu petice.. Nešto čudno da se za njega slabo ( ili iko ? ) zanima za eventualni transfer..
On je fantastičan igrač kada je u pitanju igra na kontre, na nepostavljenu odbranu, ili izbacivanje u situaciju 1 na 1 iza leđa odbrane. Jednostavno, finishing mu je fantastičan. Što se prodora tiče i tehnike, to mu je slabija strana.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To ce biti kao sa Sunjicem.HariTz je napisao/la:Ima li šta za Višču? Mislim da je dovoljno kvalitetan za ligu petice.. Nešto čudno da se za njega slabo ( ili iko ? ) zanima za eventualni transfer..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Edin Visca je u posljednjih 20 ligaskih utakmica , postigao 9 golova ! Volio bih da mi znam koji to nas reprezntativac ima takav ucinak, pa makar i u BHPL ? Uz to, nije centarfor , nego krilo. U reprezentaciji je s dva gola rijesio vrlo vaznu utakmicu protiv Izraela.
Opet, raja ga potcjenjuju i daju prednost recimo Hajrovicu, koji se ne sjeca kada je odigrao dvije utakmice u kontinuitetu.
Ako cemo pravo, Visca je nas najbolji igracu posljednjih godinu dana, s obzirom da nastupa u ligi koja je 6-7 po kvalitetu, malo slabija od npr. Legue 1.
Opet, raja ga potcjenjuju i daju prednost recimo Hajrovicu, koji se ne sjeca kada je odigrao dvije utakmice u kontinuitetu.
Ako cemo pravo, Visca je nas najbolji igracu posljednjih godinu dana, s obzirom da nastupa u ligi koja je 6-7 po kvalitetu, malo slabija od npr. Legue 1.
Svaka čast Edinu, ali nije Turska liga malo slabija od Francuske, nego dosta slabija. Zamisli samo da je dao te golove igrajuci za neki francuski tim, koliko bi se vise cijenili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I ja mislim. Ako nastavi ovako nastupati za klub i repku, ovo ce mu biti zadnja sezona u Turskoj. Nema sanse da ga neko 'zvucniji' ne zapazi.Sabinho je napisao/la:To ce biti kao sa Sunjicem.HariTz je napisao/la:Ima li šta za Višču? Mislim da je dovoljno kvalitetan za ligu petice.. Nešto čudno da se za njega slabo ( ili iko ? ) zanima za eventualni transfer..

Red je vise da predje u neki bolji klub..Vec neko vrijeme je najbolji igrac Istanbula i stvarno mi nije jasno kako vec ove sezone nije presao u neki bolji klub..Mozda mu je menadzer tanak..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
I ja se nadam da ce na zimu otici u neku od top 5 liga. Menadzer mu je Hadis Zubanovic.Okolele je napisao/la:Red je vise da predje u neki bolji klub..Vec neko vrijeme je najbolji igrac Istanbula i stvarno mi nije jasno kako vec ove sezone nije presao u neki bolji klub..Mozda mu je menadzer tanak..
Definitivno Visca je presao Tursku ligu, on mora ici naredne godine ili vec u januaru ako misli da ne stagnira...
Turska je na dosta manjem nivou od liga petica, tako da on mora tu traziti sansu jer kvalitet zaista ima...
Dakle za njega mislim da bi najbolje bio odlazak u neki srednji klub Spanije ili Njemacke, recimo Malaga ili pak Hannover, Frankfurt ili nesto tako...
Turska je na dosta manjem nivou od liga petica, tako da on mora tu traziti sansu jer kvalitet zaista ima...
Dakle za njega mislim da bi najbolje bio odlazak u neki srednji klub Spanije ili Njemacke, recimo Malaga ili pak Hannover, Frankfurt ili nesto tako...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Visca je zvrk igrac za velike klubove. Ne za najvece jos uvijek ali Lazio, Roma, Bayer, Schalke, Sevila, Valencia takvi klubovi su naredno mjesto za njega. Suljic iz Videotona bi naredni korak trebao napraviti u neki manji klub liga 5.
- Gabon
- Kontakt:
Mozda ali za klupedubrovnik je napisao/la:Visca je zvrk igrac za velike klubove. Ne za najvece jos uvijek ali Lazio, Roma, Bayer, Schalke, Sevila, Valencia takvi klubovi su naredno mjesto za njega. Suljic iz Videotona bi naredni korak trebao napraviti u neki manji klub liga 5.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
Visca na zapadu tesko moze dobiti pare koje dobija u IBB.
Mislim da, za klubove koji bi ga mogli platiti, jos nije dovoljno atraktivan, trebace jos jedna dobra sezona.
Mislim da, za klubove koji bi ga mogli platiti, jos nije dovoljno atraktivan, trebace jos jedna dobra sezona.
Po mom mišljenju odigrao jako dobro. Momak koji igrom i požrtvovanošću zaslužuje da bude u početnoj postavi.
Bio sam skeptičan po pitanju njega nekad prije ali više ne. Nadam se da će nastaviti raditi istim odnosno boljim tempom i ne sumnjam da ćemo ga uskoro gledati u nekom dobrom klubu iz famoznih liga petice.
Samo naprijed!
Bio sam skeptičan po pitanju njega nekad prije ali više ne. Nadam se da će nastaviti raditi istim odnosno boljim tempom i ne sumnjam da ćemo ga uskoro gledati u nekom dobrom klubu iz famoznih liga petice.
Samo naprijed!
Igrač koji se boji da uđe u situaciju jedan na jedan sa protivničkim igračem bez obzira ko to bio, nikad neće postati igrač liga petice.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Sa ovakvom "igrom" on moze samo da sanja lige petice i klubove kao sto su Galata, Fener i Besiktas. Odnosno da bude u prvih 11 tih klubova nema teorije. Covjek je dobar krilni napadac i lose krilo. Ne posjeduje kvalitetnu igru jedan na jedan, driblinge. A to krilo mora imati. U odbrani je jako los. Da je bar agresivan u odbrani pa da to nekako nadoknadi a on nije ni to. Dobar jeste ako mu se plasira kvalitetna lopta u prostor. Cim mora sam sebi da stvori sansu ili napadacu on je los i dodaje unazad u vecini slucajeva.zizu1991 je napisao/la:On je fantastičan igrač kada je u pitanju igra na kontre, na nepostavljenu odbranu, ili izbacivanje u situaciju 1 na 1 iza leđa odbrane. Jednostavno, finishing mu je fantastičan. Što se prodora tiče i tehnike, to mu je slabija strana.
Ne kontam što mene quotaš. Sve što si napisao, ja sam već postao prije tebe, bez ikakvih konstatacija vezanih za manjak, ili kvalitetu koja se tiče potencijalnog igranja u ligi petice.Ajax je napisao/la:Sa ovakvom "igrom" on moze samo da sanja lige petice i klubove kao sto su Galata, Fener i Besiktas. Odnosno da bude u prvih 11 tih klubova nema teorije. Covjek je dobar krilni napadac i lose krilo. Ne posjeduje kvalitetnu igru jedan na jedan, driblinge. A to krilo mora imati. U odbrani je jako los. Da je bar agresivan u odbrani pa da to nekako nadoknadi a on nije ni to. Dobar jeste ako mu se plasira kvalitetna lopta u prostor. Cim mora sam sebi da stvori sansu ili napadacu on je los i dodaje unazad u vecini slucajeva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Slazem sa tvojim misljenjem. Bilo je jasno i prije utakmice protiv Belgije da on nece nista napraviti jer se je na ovoj utakmici od njega ocekivalo da odigra klasicno krilo sto on nije.I to je vidio svako ko je zelio da vidi vec u nekim proslim utakmicama. Samo kako to "strucnjacima" objasniti jer oni vide tu jednu dobru partiju protiv sasvim drugog protivnika gdje je igrao na drugoj poziciji. Isto je bilo kod Avdije. Jako los bek posebno defanzivno. Covjek zabio gol najlosijoj reprezentaciji na SP poslje fenomenalne asistencije Salihovica i eto covjek mora igrati beka gdje je ipak daleko najbitnija defanziva a ne taj jedan slucajni gol.
Visca bi bio idealan da je odigrao danasnju utakmicu kao impact sub zadnjih 25-tak minuta. Ok Hajrovic nije igrao nista u Werderu i Visca je zasluzio da bude starter danas. Posebno poslje onako dobre prosle utakmice. Samo najkasnije oko 60 minuta ga je trebao zamjeniti.
Visca bi bio idealan da je odigrao danasnju utakmicu kao impact sub zadnjih 25-tak minuta. Ok Hajrovic nije igrao nista u Werderu i Visca je zasluzio da bude starter danas. Posebno poslje onako dobre prosle utakmice. Samo najkasnije oko 60 minuta ga je trebao zamjeniti.