NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Ma sve ok,ali su to ,za sada,spekulacije...Tim nista nije objavio,ni njegov agent,a ni sam Bynum...
Hibbert 7 blokada za sada, career high.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Detroit - Orlando 0-21 treca cetvrtina, tri minute do kraja
rutineri
rutineri
OKC na domacem parketu nakon prvog poluvremena ima +10 protiv Clippersa. CP3 postigao samo jedan poen
, dok sa druge strane Martin je prvi strijelac sa 13 poena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Pargosanity u Clevelandu! 28 poena, 5 skokova, 4 asista, 4-8 trice, sut 11-19. Andy ponovo monstruozna tekma i ne znam sta ga moze sprijeciti u nastupu na All-Staru ako nastavi ovim intenzitetom, 10 poena, 19 skokova, 7 ofanzivnih skokova, 1 ukradena i samo jedan faul, a igra centra
.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 22 nov 2012, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Hibbert prvi triple-double u karijeri, 10 pts, 11 skokova, 11 blokada.
Paul Goerge 9 trica, 37 pts.
Jbt, kako je ovaj Bosh nesposoban.
Miami sut za pobjedu. Nista, Ellis blokirao Flasha, produzetak.
Paul Goerge 9 trica, 37 pts.
Jbt, kako je ovaj Bosh nesposoban.
Miami sut za pobjedu. Nista, Ellis blokirao Flasha, produzetak.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Donnie Darko je napisao/la:Kevin Martin trenutno najefikasniji strijelac lige. True Shooting % 70%
Ma ja,skroz slabo pojacanje
@ Melo,
Nedavno sam ja na basketu po principu All-Stara ubacio 22 poena u tricama i osutao 3 manje(ono 4*1+1*2) tako da vjerujem da bi iz 71 pokusaja ubacio vise nego on....realno daj MWPu da osuta 70 trica ubacice 30 :
Realno MWP sebi ne bih znao sam izgraditi sut,tako da to propada.Ovaj momak je imao svoj dan.pucao je preko ostalih,to se nikad vise nece ponovoti.Imas fin clip na youtube,gdje Durant igra ulicnu kosarku i zabija 70+
Nedavno sam ja na basketu po principu All-Stara ubacio 22 poena u tricama i osutao 3 manje(ono 4*1+1*2) tako da vjerujem da bi iz 71 pokusaja ubacio vise nego on....realno daj MWPu da osuta 70 trica ubacice 30 :
Realno MWP sebi ne bih znao sam izgraditi sut,tako da to propada.Ovaj momak je imao svoj dan.pucao je preko ostalih,to se nikad vise nece ponovoti.Imas fin clip na youtube,gdje Durant igra ulicnu kosarku i zabija 70+
Ma sve je šupljiranje dok se ne potvrdi. Očigledan primjer je Kevin Love. Još juče su govorili da mu prije decembra nema povratka, a i tad se špekulisalo sa laganim ritmom. Čovjek sinoć zaigrao i odmah 34 p. i 14 sk.NEZALAGANJE je napisao/la:Ma sve ok,ali su to ,za sada,spekulacije...Tim nista nije objavio,ni njegov agent,a ni sam Bynum...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Da je u New Yorku, Pargo bi nakon ove utakmice bio zvijer, Pargosanity bi drmao NBA ligu. Nasli bismo podatke da je zivio u podrumu, igrao za vrecu brasna, patio od hronicnog nespavanja zbog rata u Gazi, jer je igrao u Izraelu, sto se odrazilo na njegovo psihicko stanje itd. itd. itd. Eh ti Amerikanci...Thaddeus Young
(On Cavaliers guard Jeremy Pargo): “Pargo played the game of his life. It was like playing a guy in a video game, like NBA 2K.”
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma da se nije i Gibson, uz Irvinga, povrijedio, ko zna koliku minutažu i kakav učinak bi imao sinoć. Svašta se nešto poklopilo.adriano_leite je napisao/la:Da je u New Yorku, Pargo bi nakon ove utakmice bio zvijer, Pargosanity bi drmao NBA ligu. Nasli bismo podatke da je zivio u podrumu, igrao za vrecu brasna, patio od hronicnog nespavanja zbog rata u Gazi, jer je igrao u Izraelu, sto se odrazilo na njegovo psihicko stanje itd. itd. itd. Eh ti Amerikanci...Thaddeus Young
(On Cavaliers guard Jeremy Pargo): “Pargo played the game of his life. It was like playing a guy in a video game, like NBA 2K.”
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Isto kao i Linu sto se poklopilo sve, pa postade zvijezdajose je napisao/la:Ma da se nije i Gibson, uz Irvinga, povrijedio, ko zna koliku minutažu i kakav učinak bi imao sinoć. Svašta se nešto poklopilo.adriano_leite je napisao/la:Da je u New Yorku, Pargo bi nakon ove utakmice bio zvijer, Pargosanity bi drmao NBA ligu. Nasli bismo podatke da je zivio u podrumu, igrao za vrecu brasna, patio od hronicnog nespavanja zbog rata u Gazi, jer je igrao u Izraelu, sto se odrazilo na njegovo psihicko stanje itd. itd. itd. Eh ti Amerikanci...Thaddeus Young
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Nije li Lin igrao cca 30 utakmica na nekom jako visokom nivou? Hoce li pargo sljedecih 30 utakmica igrati slicno?adriano_leite je napisao/la:Da je u New Yorku, Pargo bi nakon ove utakmice bio zvijer, Pargosanity bi drmao NBA ligu. Nasli bismo podatke da je zivio u podrumu, igrao za vrecu brasna, patio od hronicnog nespavanja zbog rata u Gazi, jer je igrao u Izraelu, sto se odrazilo na njegovo psihicko stanje itd. itd. itd. Eh ti Amerikanci...Thaddeus Young
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Opet taj Lin tema
Ispod prosjecan,ali respekt" uzeo je finu lovu 
Nevjerovatno kako mrtvi Toronto ima ovakav plejmejkerski par...Lowry i Calderon briljiraju...kvalitet sigurno za tim koji ce ici daleko u play offu.
- adriano_leite
- Kontakt:
28. januara potpisan, a oko 10. februara Linsanity na snazi. Znam da je sezona bila skracena, da se igralo vise utakmica u manje dana, ali ako je od 28. januara do 10. februara moglo biti 20 utakmica, ja mu skidam kapuRonaldo2012 je napisao/la:Nije li Lin igrao cca 30 utakmica na nekom jako visokom nivou? Hoce li pargo sljedecih 30 utakmica igrati slicno?adriano_leite je napisao/la:Da je u New Yorku, Pargo bi nakon ove utakmice bio zvijer, Pargosanity bi drmao NBA ligu. Nasli bismo podatke da je zivio u podrumu, igrao za vrecu brasna, patio od hronicnog nespavanja zbog rata u Gazi, jer je igrao u Izraelu, sto se odrazilo na njegovo psihicko stanje itd. itd. itd. Eh ti Amerikanci...Thaddeus Young
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
I poslat u D-Ligu, onda je 20. januara imao triple-double u D-ligi i vracen je u Knickse. 28-og januara dobio sansu da igra jer je Davis povrijedjen bio. Znaci nakon 4-5 utakmica je krenuo Linsanity.Carlo je napisao/la:Krajem decembra je potpisan.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.