Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Da li je zbog Sapca zrtvovana Bijeljina i plodna polja Semberije...
http://zokstersomething.com/2014/05/19/ ... bijeljinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/123 ... drugi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zokstersomething.com/2014/05/19/ ... bijeljinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/123 ... drugi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
I ja sam cuo neku pricu mada mi je glupo i monstruozno povjerovati u toMirzoni89 je napisao/la:Da li je zbog Sapca zrtvovana Bijeljina i plodna polja Semberije...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Danas otislo 50 zatvorskih policajaca u Maglaj samoinicijativno jer su isli u civilnu zastitu da ih povezu sa civilnom zasitom u Maglaju a ta gospoda im je rekla da dole nema posla nego da idu na izletiste pored nemile da hvataju stoku
tako da su otisli dole bez icije pomoci.u Petak ide druga grupa od 50 strazara posto radimo u smjene pa nije moglo drugacije.
Ista stvar je i sa selima u sremu,da li su oni zrtva BG-a? Ali teske su to rijeci¡
Nego strasno je zaista da u TZ a i cijelom TK nema volje da se osigura prevoz volontera u druge gradove. Pa jbt studenti u SA vec koji dan redovno organizuju rute i idu,obilaze,pomazu a sta radi vijece studenata u TZ, univrzitet ?
Nego strasno je zaista da u TZ a i cijelom TK nema volje da se osigura prevoz volontera u druge gradove. Pa jbt studenti u SA vec koji dan redovno organizuju rute i idu,obilaze,pomazu a sta radi vijece studenata u TZ, univrzitet ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
U BGu zivi preko milion ljudi, to bi bila ogromna katastrofa sa mnogo zrtava da je taj grad potonuo.....Evkauacija bi bila nemoguca.....
Naravno da ce u svakom slucaju Srbija uvijek gledati kako da se spasi Beograd jer on je najvazniji...
Naravno da ce u svakom slucaju Srbija uvijek gledati kako da se spasi Beograd jer on je najvazniji...
nadam se da je ovo daleko od istine i da ne postoje ljudi koji bi mogli uraditi nesto ovog tipaMirzoni89 je napisao/la:Da li je zbog Sapca zrtvovana Bijeljina i plodna polja Semberije...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jarane nije valjda da vas ima još koji ste naletili na fore o HAARP-u. Možda Ameri nisu tako bajni i možda im politika nije sjajna, al' ako neko misli da su s HAARP-om nešto zajebali, onda je to za klasičan facepalmChinaglia je napisao/la:da l' je ovo prirodna nesreća, ili tu ima nekakve veze s ovim **** HAARP-om? šta mislite?
A šta ćemo s nepogodama kod njih? Eno u februaru cijela obala bila poledila, pa tornado pa svašta nešto...I sebe uništavaju?
nemojte ba bit' robovi portala tipa "novi-svjetski-poredak.com" koji na neku vijest o proročanstvu koje ukazuje pad amerike, stavi sliku zastave CCCP, slike ruskih tenkova kako gađaju kip slobode ili slično.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ljudina, sam je ucinio puno vise od ovih govana u politici na sve 3 strane. Dignut mu spomenik od 100 metara
- Goalgetter
- Kontakt:
Od Amerikanaca me nista vise ne moze iznenaditi, ali ovo sa HAARP-om je preseravanje..
Moze li mi neko reci sta je taj HAARP, uvijek mi bilo mrsko citati

1946
antene koje mjenjaju vrijeme i klimu na svijetuHead je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je taj HAARP, uvijek mi bilo mrsko citati![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- OnlyUnited
- Kontakt:
HARp je ustvari manipulacija visokofrekventim valovima u ionosferi (inace u tom sloju se prema nekoj teoriji stvara odredjeni pritisak posrestvom frekvencija koje salju transmiteri a ovaj omotac ne porpusta te singale pa direktno i indirektno utice na vrijeme)... Iskreno, u ovo ne vjerujem ni sec..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Da ovu silu sto je bila mrda tamo neka antenica

BHF Bosanska Krajina!
to je ubiti zamišljeno kao sistem koji će omogućavati pouzdanu komunikaciju i prvenstveno namjenjen vojsci i odbrani amerike, jer koliko god se pričalo o prestanku 'ladnog rata, ipak još uvijek kuhaju "istok" i "zapad" tj. ameri vs rusi. Zato se rusija i iran protive antiraketnom štitu, ljudi neupućeni se*u o HAARP-u i sl.Head je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je taj HAARP, uvijek mi bilo mrsko citati![]()
Šta vam je ba, jedino logično jeste što Amerika želi istomišljenike, saveznike i sl. Zato imaju avio baze u Avianu, u Grčkoj i sl., taman je njima cilj uništavat nekoga i okrenut i tu naciju kontra sebe, razmislite malo
Usput, ako znate šta su jamming uređaji u vojnoj primjeni, to je također trebala biti svrha tog uređaja
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sistem HAARP-a nije nemoguc, neke stavke jesu logicne, ali da su Ameri za ovo odgovorni, i da bas ove antene sto su smjestene na Balkanu omogucavaju to, i da su to namjerno uradili je kratko receno sranje. Hajde da imaju koristi od nas neku, nafta ili sl. pa bih povjerovao, ali ovako...
Nekima HAARP, nekima Bozija kazna/opomena, pitam se kakve jos teorije nece smisliti..
Nekima HAARP, nekima Bozija kazna/opomena, pitam se kakve jos teorije nece smisliti..
- Cautinho
- Kontakt:
Ili jednostavno-razlog brojne rijeke i jake kiše koje nisu prestajale.
Inače sam uvijek bio realist.
Inače sam uvijek bio realist.
Keep walking.
pa opet ćeš morat pročitat kad ti neko napišeHead je napisao/la:Moze li mi neko reci sta je taj HAARP, uvijek mi bilo mrsko citati![]()
Pustiću sunce da topi ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I da jeste to krivica Amera samo cine sebi medvjedju uslugu, neka spucaju jos jedan zemljotres i ovakvu poplavu i dobit ce novu Jugoslaviju sa popaljenim ambasadama 
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH
Odakle je izvor ovome,ja sam sinoc stavio na facebook,evo nakon mene 100 ljudi i stranica stavlja na status...L_blancos je napisao/la:Šapnula je Drina Savi
jednu priču o poplavi.
- Rešila sam, Savo, sestro,
da se vrati sve na mjesto.
Izliću se iz korita,
potopiću polja žita.
Puteve ću potopiti
i krovove sve prekriti.
Da podsetim srca mnoga,
šta je bratstvo,
šta je sloga.
I granice izbrisaću,
da izmirim Bosansku braću.
Jer tek onda kad izgubi,
brat će s bratom da se ljubi.
Brat će brata da pomaže,
brat će s bratom da se slaže.
I saznaće srca mnoga
za jednoga oca - Boga.
Da se njemu oni mole
i Hrvata, brata vole.
Da poteku sa usana
molitve za Pravoslave.
I da vole braću borce,
Makedonce,Crnogorce.
U molitvi svak' pomene
braću našu, sve Slovene.
Da se brat sa bratom druži,
prijateljsku pomoć pruži.
U nevolji da se sjete
jedan drugom da dolete.
To su, Savo, želje moje,
da se vrati sve na svoje -
Drina reče, pa poteče.
Pričekaj me, Drino, vodo,
poći ću i ja sa tobom.
Potecimo mi zajedno,
neka budu svi k'o jedno.
Nek' nauče da se vole,
Bogu ocu da se mole.
Nek' se seti brat svog brata,
da ne bude više rata!
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.