Znaju ljudi pasti na ljekarskom. Nemoj da ti propadne godina bezveze.Otelo je napisao/la:Hvala svima na odgovorima
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Centre forward
- Kontakt:
Kad si ti proš'o, nema zime za ostale.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
To mokar pod bude ?Greivis je napisao/la:Znaju ljudi pasti na ljekarskom. Nemoj da ti propadne godina bezveze.Otelo je napisao/la:Hvala svima na odgovorima

Ma ne bi trebalo biti problema, u skoli nisam imao problema na sistematskom a ne vjerujem da je ovo nesto drugacije

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozes li 50 sklekova uraditi?Otelo je napisao/la:To mokar pod bude ?Greivis je napisao/la:Znaju ljudi pasti na ljekarskom. Nemoj da ti propadne godina bezveze.Otelo je napisao/la:Hvala svima na odgovorima![]()
Ma ne bi trebalo biti problema, u skoli nisam imao problema na sistematskom a ne vjerujem da je ovo nesto drugacije
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mogu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovdje u doboju te ljekarske za fax, vozacki ne vadi skoro niko u doboju, jer su cigani, ne mozes sve za jedan dan zavrsiti, vazda te neki doktori pregledaju, a jos i znaju naci mane. Zato svi idu u doboj jug, fesliju dadnu i zdravi svi. 

-
- Kontakt:
Dobijes u roku od 1-3 dana. Cisto da te posavjetujem, ne uzimajwayneroo je napisao/la:Pozz, zanima me je li iko uzimao ovaj studentski kredit, tacnije me zanima koliko se cekaju pare nakon sto se posalje zahtijev ili sta vec?

Koji kriminal na farmaciji. Popravni iz opšte hemije, pun amfiteatar studenata. Dvoje položi parcijalni ispit, rezultate stave u 12:40 na oglasnu, a na rezultatima piše da je uvid od 11:30-12:15 isti dan. Cirkus...

Baričak sa Mašinstva je imo običaj to radit.NKMramor je napisao/la:Koji kriminal na farmaciji. Popravni iz opšte hemije, pun amfiteatar studenata. Dvoje položi parcijalni ispit, rezultate stave u 12:40 na oglasnu, a na rezultatima piše da je uvid od 11:30-12:15 isti dan. Cirkus...![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Profesori sa PMF imaju obicaj da zakazu uvid pa se ne pojave ili zakljucaju
Kada ih kroz par dana uganjas kazu bacili zadacnice...

Il zakazu uvid za 4 odsjeka odjednom i obnovetuzlak1987 je napisao/la:Profesori sa PMF imaju obicaj da zakazu uvid pa se ne pojave ili zakljucaju![]()

Nullius in verba
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sad im je fora da je upis ocjena poslije godišnjeg, što znači da uvida i nema.tuzlak1987 je napisao/la:Profesori sa PMF imaju obicaj da zakazu uvid pa se ne pojave ili zakljucaju![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ovo mi je treći put da padnem, do sad' dva puta bio na uvidu, sve po 9,5 bodova, a 10 za prolaz.tuzlak1987 je napisao/la:Profesori sa PMF imaju obicaj da zakazu uvid pa se ne pojave ili zakljucaju![]()

Trebam informaciju, ostalo 15 mjesta za ETF u TZ, ali ne piše za koji smjer, mislim da li znači ako upadnem u tih 15 da ću upasti na svoj smjer koji budem odredio?
Pitam za smjer RI, svi na prvom roku RI su redovni ni jedan nema u SF, pa mi zato treba ta informacija.
Pitam za smjer RI, svi na prvom roku RI su redovni ni jedan nema u SF, pa mi zato treba ta informacija.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sumnjam da je za RI ostalo išta mjesta, ali možeš provjerit, prebroj kol'ko je na koji smjer primljeno zasad. Na kraju mora bit otprilike podjednako na svim, tj. poslije tog augustovskog roka. Znam da je posljednjih godina za TK slab interes, tako da tu sigurno ima još mjesta, a vjerovatno i na energetskim, dok je za RI upitno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- FranckRibery
- Kontakt:
prijatelju moj na Masinstvu je to tako svaki ispit ili ne pise nikako kad je uvidHeller je napisao/la:Baričak sa Mašinstva je imo običaj to radit.NKMramor je napisao/la:Koji kriminal na farmaciji. Popravni iz opšte hemije, pun amfiteatar studenata. Dvoje položi parcijalni ispit, rezultate stave u 12:40 na oglasnu, a na rezultatima piše da je uvid od 11:30-12:15 isti dan. Cirkus...![]()

Nisam ja na Masinstvu, nego mi je on drzo jedan predmet, na mom faksu kad se pozalis na profesora to se ozbiljno shvata
A Baričak je idiot samo takav

Nullius in verba
- FranckRibery
- Kontakt:
I meni je drzoo statiku i kinematiku na MasinstvuHeller je napisao/la:Nisam ja na Masinstvu, nego mi je on drzo jedan predmet, na mom faksu kad se pozalis na profesora to se ozbiljno shvataA Baričak je idiot samo takav

ali generalno kad pogledas imas 2-3 profesora kod kojih smijes otici nesto reci ako mislis da te ostetio. Svi ostali te uhvate na zub i onda kad dodjes na usmeni izyebe te pravo

a ko polozi na uvidu dam mu clansku za sezonu Slobode

Meni mašinske uređaje u geomehanici
Imo je cojk ideja za seminarski koje su sasvim legitimne samo nisu za rudare nego za geologe, gradjevince, masince, pa onda temu htio zadat "Transport nafte avionom"
kaze geolosko istrazivanje vam tema, mi vristali, em cojk masinstvo predaje em nije nase zanimanje
i tako duze i blize

Imo je cojk ideja za seminarski koje su sasvim legitimne samo nisu za rudare nego za geologe, gradjevince, masince, pa onda temu htio zadat "Transport nafte avionom"

Nullius in verba
- FranckRibery
- Kontakt:
meni je on najsmjesniji kad obuce odijelo i one walkmax patike sa debelim djonom http://cdn3.topshop.eu/_10221767.jpg
puko frajer davno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.