Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 01 jun 2011, 14:41

Čuj ne igra, pa prošle godine je bio jako dobar, ove godine je dao nekoliko zaista predivnih i odlučujućih golova. Mnogo je napredovao u odnosu na prije 2-3 godiine i više nije onaj smoto kakvim su ga svi smatrali. I tek su mu 22 godine. Cijena od 9 - 12 miliona je jako realna za njega

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 01 jun 2011, 14:56

A da ga slucajno trazi Man.Utd vredio bi i 20 mil,treba biti realan pa reci da vrijedi ti 12 mil. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 jun 2011, 16:20

Wenger izjavio da su pregovori oko produzenja ugovora sa Samirom Nasrijem zaustavljeni!
Jos je dodao da igrac sigurno nece biti prodat ManU!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jun 2011, 17:53

trebevic je napisao/la:Wenger izjavio da su pregovori oko produzenja ugovora sa Samirom Nasrijem zaustavljeni!
Jos je dodao da igrac sigurno nece biti prodat ManU!

Hehe,za 20 mill bi on njega doveo zapakovanog na Old trafford s masnicom oko glave.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2011, 20:03

@magica :lol: :lol: :lol: Hiddink prvo uspjesan igrac pa onda trener, jos uz sve to Holandjanin, i naravno da nije isto poimanje najboljeg igraca nekog Holandjanina i Francuza ili koga vec hoces, ako je njima on najbolji trebao bi biti i nama, a vidi scene tu nije bio samo Hiddink, pise ti fino nekoliko holandskih legendi se okupilo, i na osnovu njegove tehnike(sto oni inace cijene najvise) odredili naravno ne oficijalno da je on najbolji, e sad ja ovo nisam postavio kako bih vas uvjerio da je on najbolji ili ne, nego previse vi pljujete igrace Arsenala, a u Arsenalu igrali takvi igraci za koje neki ljudi(inace veliki strucnjaci) kazu da su najbolji igraci jedne fudbalske nacije poput Holandije.. Guardiola, Cuper, Benitez???? :lol: :lol: :lol: Taj isti Benitez za primjer je znao nadmudriti i SAFa i pobijediti ga na Old Traffordu, pa opet izgubi posao, znaci nije samo bitno ''takticko nadmudrivanje'' direktnih protivnika, vec svih klubova a ako cemo realno od svih tih sto si ih nabrojao jedino je SAF i Mourinho bolji, ostali??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Wenger sa ekipom koja je kupljena za vrijednost jednog igraca Barce ili Reala, ili Manchestera osigurava evropu, 14-15 sezona u nizu, trebao izbaciti tu istu Barcu da sudija nije uskocio, Manchestera vec pobijedio, ali neki drugi kiksevi su tu uzrokovali da Arsenal ne osvoji, i to sve u najjacoj ligi na svijetu.. Ne da je dobar trener vec odlican, da vidimo te vase velikane da sastave ekipu za nekih 40 miliona i da sa njima budu dobri kao Wenger, to bi jedino mogao SAF i uraditi(ali vala i on zna potrositi velike pare) ostalo sve :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 jun 2011, 20:21

bentner vrijedi tih 12m, ako tores vrijedi 58m€, pa vise je golova dao drama

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 02 jun 2011, 13:23

Da se malo prisjetimo legende. Da se igraci danas zalazu pola, koliko se je trudio i zalagao Henry, uopste nema sumnje da bi bili na vrhu...
Go Gunners!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2011, 13:28

Na pomolu razmjena Arsenala i Rome Clichy bi u Rim Menez u London.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 02 jun 2011, 13:41

Otac Alexa Oxlade-Chamberlaina zeli vidjeti svoga sina u dresu Arsenala, iako ga traze svi veliki klubi iz EPL (zna cale sta je dobro). Southampton ocekuje negdje oko 10m za njega (sumnjam da ce AW dati toliko za njega).

Higuain na meti Arsenala, Spursa i Shitya. Posto se prica da ga Real namjerava prodat "samo" za 15m. (Dosta nam je kloc Bendtner) :?

Iako AW izjavljuje da nema potrebe za posebnim pojacanjima, posto smo ove sezone bili samo 5% od osvajanja EPL...
:roll:
Go Gunners!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 13:44

eh to bi vam bilo sjajno, upariti dvojicu najvecih smetenjaka bendtnera i higuaina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2011, 13:50

Eh Henry, majstor, ali tu je se posteno isfulao, ali opet se i na videu vidi koliko je Barcelona zasticena, i nema teorije da je najbolji tim na svijetu svih vremena, bili bi da su sve posteno osvojili, a ovako :lol: :lol: :lol:
Bilo bi odlicno dati Clichya za Meneza, odlican igrac, ali onda bi se bas morali potruditi naci dobrog beka, bar za zamjenu, a Gibbs moze solidno odigrati, samo ga povrede malo koce..
Celik!3,2,2.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 jun 2011, 13:58

Higuain na meti Arsenala, Spursa i Shitya.
Eto sad i na ovoj temi.Cemu takve provokacije.Zar je toliko tesko napisati City.A sto se tice toga eto vam Higuain nama nije potreban.Mi ionako klubu tog igraca dajemo igrace koji se kod nas ne mogu izborit za mjesto u prvom timu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 02 jun 2011, 15:20

tevezito je napisao/la:Higuain na meti Arsenala, Spursa i Shitya.
Eto sad i na ovoj temi.Cemu takve provokacije.Zar je toliko tesko napisati City.A sto se tice toga eto vam Higuain nama nije potreban.Mi ionako klubu tog igraca dajemo igrace koji se kod nas ne mogu izborit za mjesto u prvom timu.
Neznam sto se ti ljutis bas ko da si znao do prosle godine za koga ces navijati. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.

C'MON CHELSEA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jun 2011, 15:23

Moglo bi se desiti iznenadjenje da Nasri ode put Torina 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 02 jun 2011, 15:29

Ponos Torina je napisao/la:Moglo bi se desiti iznenadjenje da Nasri ode put Torina 8-)
A izvor molim te napisi ako postoji i ako nije zavijera. ;)
Jedan je Joye Barton!

C'MON CHELSEA!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jun 2011, 15:31

el_ninho_torres je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Moglo bi se desiti iznenadjenje da Nasri ode put Torina 8-)
A izvor molim te napisi ako postoji i ako nije zavijera. ;)
Heh nijedan izvor danas nije tacan,ali znam da ce Juventus dovesti Francuza sigurno bi to mogao biti ili Ribery ili Nasri u to sam ubijedjen 100%.....Vi ce te svakako Hazarda uzeti tako da Nasri otpada sigurno,ustvari Hazard je zamjena za Nasrija.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jun 2011, 16:05

Što se tiče Nasrija ja vjerujem da će on ostat, ali problem je u novcu. Nasri želi da zarađuje ko Cesc, a Wenger ne želi da odustaje od svojih principa i sumnjam da će mu ponudit toliko.

Ja sam optimista, neke Nasrijeve izjave mi daju razlog za optimizam i 95% sam siguran da će ostat. Ukoliko ipak odluči da ide mislim da bi za njega najbolje bilo da ode u Real ili Bayern. Dva kluba u koje bi se fantastično uklopio. Nije Juventus za njega, a ni Italija. I izjavio je da je Arsenal jedini klub iz Engleske za koji bi mogao igrati tako da mu ostaju ta dva kluba.

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 02 jun 2011, 16:34

NEVJEROJATAN izljev bijesa zbog ponašanja španjolskih reprezentativaca i igrača Chelseaja izlio je Robin van Persie.

"Španjolski nogometaši kod sudaca uvijek nastoje iznuditi žuti karton svojih suparnika. Oni, zapravo, nastoje zajebati svoje kolege! Takvo ponašanje me stvarno živcira", izjavio je Van Persie za Sport 1.

U sličnom stilu je gunđao i nakon što je Barcelona eliminirala njegov Arsenal ove sezone u Ligi prvaka. Međutim,ovaj put se nije zaustavio...

"Ljudi koji gledaju nogomet na televiziji ili navijači na stadionu ne žele gledati takvo ponašanje. Ukoliko netko želi stalno prigovarati ili se buniti za nešto, neka ide u pekaru ili na slično mjesto."

Nije Van Persie opalio rafalnu paljbu samo po španjolskim reprezentativcima. Na njegovoj meti našli su se i nogometaši Chelseaja, njegovi rivali iz Premiershipa...

"Chelseajevi igrači uvijek kukaju protiv sudaca. To stvarno ne mogu razumjeti. **** i fokusirajte se na igranje nogometa", poručio je Van Persie.

Mog'o bi on u Barcu ili Chelsea ovo ljeto. :mrgreen:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 02 jun 2011, 16:38

Kop je napisao/la:NEVJEROJATAN izljev bijesa zbog ponašanja španjolskih reprezentativaca i igrača Chelseaja izlio je Robin van Persie.

"Španjolski nogometaši kod sudaca uvijek nastoje iznuditi žuti karton svojih suparnika. Oni, zapravo, nastoje zajebati svoje kolege! Takvo ponašanje me stvarno živcira", izjavio je Van Persie za Sport 1.

U sličnom stilu je gunđao i nakon što je Barcelona eliminirala njegov Arsenal ove sezone u Ligi prvaka. Međutim,ovaj put se nije zaustavio...

"Ljudi koji gledaju nogomet na televiziji ili navijači na stadionu ne žele gledati takvo ponašanje. Ukoliko netko želi stalno prigovarati ili se buniti za nešto, neka ide u pekaru ili na slično mjesto."

Nije Van Persie opalio rafalnu paljbu samo po španjolskim reprezentativcima. Na njegovoj meti našli su se i nogometaši Chelseaja, njegovi rivali iz Premiershipa...

"Chelseajevi igrači uvijek kukaju protiv sudaca. To stvarno ne mogu razumjeti. **** i fokusirajte se na igranje nogometa", poručio je Van Persie.

Mog'o bi on u Barcu ili Chelsea ovo ljeto. :mrgreen:
ma ova izjava je bila postavljena odmah nakon utakmice sa barcelonom i sad je ponavljaju,jer nemaju sta pametnije napisat :roll:

a sto se tice nasrija uvjeren saam u njegov ostanak :)
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 jun 2011, 17:09

van Persie je jedan od rijetkih igrača današnjice koji se ne boji reći što misli i rekao je istinu, samo što je ovaj dio za Chelsea totalno izmišljen. :lol:

Uglavnom naš budući kapiten aBd.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.