Prenosit ce BHTBraveheart23 je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice iz Svedske na nekom od nasih kanala?

Moderator/ica: Pasha
Prenosit ce BHTBraveheart23 je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice iz Svedske na nekom od nasih kanala?
Pa valjda će Zachrison pucatiVirtu4l je napisao/la:
Sad kad nema Ekberga, Zachrisson iz Fuchsea će biti prvi izbor na desnom krilu. Baš me zanima ko će izvoditi penale.
Frankie je napisao/la:Prenosit ce BHTBraveheart23 je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice iz Svedske na nekom od nasih kanala?
Ma ubit ćemo ih. Meni najviše živce izvuće rukomet, da se ponovi Island.shaman7 je napisao/la:Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.
Logicno da nisu, ja vjerujem da ih nije ni 200 otislo sad za sad. 30 su prodali prvi dan a za ostalo ne znam, pretpostavka.JohnCleese je napisao/la:Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Stvarno?shaman7 je napisao/la:Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.
Znam sve, ali osjecaj je osjecaj.SlevinKelevra je napisao/la:Stvarno?shaman7 je napisao/la:Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.![]()
Velika sramota za savez koji je odredio Sarajevo. Gospoda ceka rezultat prvog meca. Ako bude preko 5 razlike za Svedsku nece doci odredjeni postotak ni onih sto su kupili kartuMortemHz je napisao/la:Logicno da nisu, ja vjerujem da ih nije ni 200 otislo sad za sad. 30 su prodali prvi dan a za ostalo ne znam, pretpostavka.JohnCleese je napisao/la:Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Hoce, polako. Nemas sta zuriti jer je utakmica za 5 dana a ljudi rade. Na dan utakmice ce to puci ja se nadam.JohnCleese je napisao/la:Velika sramota za savez koji je odredio Sarajevo. Gospoda ceka rezultat prvog meca. Ako bude preko 5 razlike za Svedsku nece doci odredjeni postotak ni onih sto su kupili kartuMortemHz je napisao/la:Logicno da nisu, ja vjerujem da ih nije ni 200 otislo sad za sad. 30 su prodali prvi dan a za ostalo ne znam, pretpostavka.JohnCleese je napisao/la:Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Igrao je kvale za Rio i trebao je igrati protiv nas.legenda reala je napisao/la:i šta spominju Kima pa zar se on nije već oprostio od repke, ja se ne sjećam da je igro na zadnjim prvenstvima od odlaska iz Kila njega nema u repci
Ja samo kazem da je Svedska kao kolektiv i sa svojim sistemom igre uvjek bila mnogo jaca ekipa od Islanda, prije svjetskog u Qataru su ih pobjedili u prijateljskoj 30-24 pa onda ovo razbijanje na svjetskom 24-16. Ali ok bez ovih nabrojanih igraca mozda nisu jaci to se mogu sloziti. Ja govorim o punim sastavima koji se kod oba tima nisu puno mjenjali u posljednje dvije godine.Virtu4l je napisao/la:Ovdje upoređujemo sastav Švedske koji će igrati protiv nas, sastav koji se mnogo razlikuje od tog koji je pobjeđivao Island i osvajao medalje.samosingle je napisao/la:Mislim da nisi u pravu. Na svjetskom prvenstvu u Qataru je Svedska razbila Island sa 24-16 i opcenito u zadnjih 16 godina (dakle poslije one zlatne generacije svedjana) Island ima samo jednu pobjedu nad Svedskom i to 2012 godine na plimpijskim igrama kada je ako se ne varam Island igrao i u finalu.
Dakle, govorim o ovoj Švedskoj bez Kallmana, Ekberga, Anderssona, Nilssona, du Rietza, Ostlunda... četiri od ovih šest igrača su igrali u prvoj postavi Švedske u Kataru. U Londonu su igrali još Larholm i Jernemyr. Tadašnja Švedska bi nas napucala deset razlike bez problema.
Uostalom, kakve veze ima posljednjih 16 godina sa poređenjem Islanda od prije dvije godine sa današnjom Švedskom? Švedska koja će igrati protiv nas ima 2-3 top igrača, a tada su ih redovno imali po 7-8.
Kakav god rezultat sutra da bude(ja se nadam za nas pozitivan) ispisat ce se ovdje barem 10 stranica vrlih rukometnih znalaca u nasoj zemljiRaonffa je napisao/la:Euforije standardno nema na ovoj temi, mada smatram da je tako najbolje za naše reprezentativne selekcije u svakom sportu, što manje očekujem sve se više mogu iznenaditi
Biće to mahom standardna ekipa, doduše sigurno će da bude i glory huntera ako dobijemo sutra kao što su navraćali kad smo igrali SPesprit24 je napisao/la:Kakav god rezultat sutra da bude(ja se nadam za nas pozitivan) ispisat ce se ovdje barem 10 stranica vrlih rukometnih znalaca u nasoj zemljiRaonffa je napisao/la:Euforije standardno nema na ovoj temi, mada smatram da je tako najbolje za naše reprezentativne selekcije u svakom sportu, što manje očekujem sve se više mogu iznenaditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.