Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Frankie
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Frankie » 10 jun 2016, 11:20

Braveheart23 je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice iz Svedske na nekom od nasih kanala? :bih:
Prenosit ce BHT :cool:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jun 2016, 12:42

Virtu4l je napisao/la:
Sad kad nema Ekberga, Zachrisson iz Fuchsea će biti prvi izbor na desnom krilu. Baš me zanima ko će izvoditi penale.
Pa valjda će Zachrison pucati
Ne znam u kakvoj je formi sad Zachrison, al ako je i dalje onaj od prije ne vidim tu neki hendikep za Švede u izostanku Ekberga, čak je Zacrison jedno vrijeme i bio prvi izbor na krilu Šveda ispred Ekberga, i šta spominju Kima pa zar se on nije već oprostio od repke, ja se ne sjećam da je igro na zadnjim prvenstvima od odlaska iz Kila njega nema u repci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2016, 12:45

Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2016, 13:59

Frankie je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice iz Svedske na nekom od nasih kanala? :bih:
Prenosit ce BHT :cool:
:bih: :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jun 2016, 14:55

shaman7 je napisao/la:Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.
Ma ubit ćemo ih. Meni najviše živce izvuće rukomet, da se ponovi Island. :bih: :bih: :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 jun 2016, 14:57

Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2016, 15:03

JohnCleese je napisao/la:Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Logicno da nisu, ja vjerujem da ih nije ni 200 otislo sad za sad. 30 su prodali prvi dan a za ostalo ne znam, pretpostavka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2016, 15:04

shaman7 je napisao/la:Mene je spucao optimizam ogroman, cak toliko da ocekujem i pobjedu nekih 5-6 razlike i dosta tezu utakmicu u Skenderiji.
Stvarno? :eh: :think:

slika

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2016, 15:05

SlevinKelevra je napisao/la:
Stvarno? :eh: :think:

slika
Znam sve, ali osjecaj je osjecaj. :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 jun 2016, 15:06

MortemHz je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Da li su karte za domacu utakmicu rasprodane,kakva je situacija ?
Logicno da nisu, ja vjerujem da ih nije ni 200 otislo sad za sad. 30 su prodali prvi dan a za ostalo ne znam, pretpostavka.
Velika sramota za savez koji je odredio Sarajevo. Gospoda ceka rezultat prvog meca. Ako bude preko 5 razlike za Svedsku nece doci odredjeni postotak ni onih sto su kupili kartu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2016, 15:12

JohnCleese je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Velika sramota za savez koji je odredio Sarajevo. Gospoda ceka rezultat prvog meca. Ako bude preko 5 razlike za Svedsku nece doci odredjeni postotak ni onih sto su kupili kartu
Hoce, polako. Nemas sta zuriti jer je utakmica za 5 dana a ljudi rade. Na dan utakmice ce to puci ja se nadam.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 10 jun 2016, 15:19

Nadam se da ce biti na dan utakmice,mora se doci,bio protiv Islanda sad da ne dodjem :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2016, 16:56

legenda reala je napisao/la:i šta spominju Kima pa zar se on nije već oprostio od repke, ja se ne sjećam da je igro na zadnjim prvenstvima od odlaska iz Kila njega nema u repci
Igrao je kvale za Rio i trebao je igrati protiv nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 jun 2016, 18:01

Karte su "podijeljene " i klubovima, koliko sam uspio saznati

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 10 jun 2016, 19:57

Virtu4l je napisao/la:
samosingle je napisao/la:Mislim da nisi u pravu. Na svjetskom prvenstvu u Qataru je Svedska razbila Island sa 24-16 i opcenito u zadnjih 16 godina (dakle poslije one zlatne generacije svedjana) Island ima samo jednu pobjedu nad Svedskom i to 2012 godine na plimpijskim igrama kada je ako se ne varam Island igrao i u finalu.
Ovdje upoređujemo sastav Švedske koji će igrati protiv nas, sastav koji se mnogo razlikuje od tog koji je pobjeđivao Island i osvajao medalje.

Dakle, govorim o ovoj Švedskoj bez Kallmana, Ekberga, Anderssona, Nilssona, du Rietza, Ostlunda... četiri od ovih šest igrača su igrali u prvoj postavi Švedske u Kataru. U Londonu su igrali još Larholm i Jernemyr. Tadašnja Švedska bi nas napucala deset razlike bez problema.

Uostalom, kakve veze ima posljednjih 16 godina sa poređenjem Islanda od prije dvije godine sa današnjom Švedskom? Švedska koja će igrati protiv nas ima 2-3 top igrača, a tada su ih redovno imali po 7-8.
Ja samo kazem da je Svedska kao kolektiv i sa svojim sistemom igre uvjek bila mnogo jaca ekipa od Islanda, prije svjetskog u Qataru su ih pobjedili u prijateljskoj 30-24 pa onda ovo razbijanje na svjetskom 24-16. Ali ok bez ovih nabrojanih igraca mozda nisu jaci to se mogu sloziti. Ja govorim o punim sastavima koji se kod oba tima nisu puno mjenjali u posljednje dvije godine.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jun 2016, 16:48

Pada kvota na nas, polako ali sigurno. Sa 11-12 na 5-6.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2016, 01:26

Euforije standardno nema na ovoj temi, mada smatram da je tako najbolje za naše reprezentativne selekcije u svakom sportu, što manje očekujem sve se više mogu iznenaditi :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 jun 2016, 01:31

Raonffa je napisao/la:Euforije standardno nema na ovoj temi, mada smatram da je tako najbolje za naše reprezentativne selekcije u svakom sportu, što manje očekujem sve se više mogu iznenaditi :D
Kakav god rezultat sutra da bude(ja se nadam za nas pozitivan) ispisat ce se ovdje barem 10 stranica vrlih rukometnih znalaca u nasoj zemlji :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 jun 2016, 01:32

esprit24 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Euforije standardno nema na ovoj temi, mada smatram da je tako najbolje za naše reprezentativne selekcije u svakom sportu, što manje očekujem sve se više mogu iznenaditi :D
Kakav god rezultat sutra da bude(ja se nadam za nas pozitivan) ispisat ce se ovdje barem 10 stranica vrlih rukometnih znalaca u nasoj zemlji :kafa:
Biće to mahom standardna ekipa, doduše sigurno će da bude i glory huntera ako dobijemo sutra kao što su navraćali kad smo igrali SP :P

Utušit će nas Virto sa Markovićem ako izborimo SP, ma i ako ne izborimo :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 jun 2016, 01:34

A mene neka pozitiva uhvatila da ćemo ih qarat
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.