FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
da ga je kako isfurat za ovu trenerku ebo njega 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Vidjeo sam ja njega tek kad je doaso, kad su se vratili iz Osjeka. Izgleda da je stopirao pa ga Vojvoda pokupio sa sobom, je*i ga ekonomist, mozda jednog dana budemo i kolege
Valja se s njim sprijateljiti, ako ne prodje probu da bude klepa za dres

Valja se s njim sprijateljiti, ako ne prodje probu da bude klepa za dres

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha cuj stopiro
...ma ne vjerujem bas da je to, ali definitivno je cako Vojvodica
...napisite mu kakvu parolu na kineskom, ono dobrodoslicu neku
...nemojte lajat covjeku vidis da ima dobro misljenje o BiH 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
classic je napisao/la:Takeshi Miki: "Takodje, primjetio sam da su i djevojke veoma lijepe i privlacne - kaze Miki te istice da je trenutno slobodan."
Po prilozenom i ostat ce slobodan![]()

Japanac Takeshi Miki zadovoljio i potpisat ce ugovor, sutra stize Mirza Rizvanovic na Tusanj, a kako stvari stoje i Kenan Cejvanovic ce potpisati ugovor .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ovo ce bit zanimljivofukara87 je napisao/la:Japanac Takeshi Miki zadovoljio i potpisat ce ugovor, sutra stize Mirza Rizvanovic na Tusanj.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prijateljska utakmica protiv Troglava u utorak u Makarskoj. 

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 23 feb 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Ubice vas Mikibadblueboylivno je napisao/la:Protiv Troglava u utorak u Makarskoj.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ukakali smo se.
Ajde konačno će Troglav odigrati jednu prijateljsku protiv premijerligaške momčadi.

Ajde konačno će Troglav odigrati jednu prijateljsku protiv premijerligaške momčadi.
Hayley <3
Haha kad se prije sjetim Troglava u premijer ligibadblueboylivno je napisao/la:Ukakali smo se.![]()

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne, ovamo ste oba puta pali po 1-0, čini mi se, tamo smo gubili 4-5 razlike zadnje sezone, a godinu prije toga 1-1 u zadnjem kolu... vama trebalo da pobjedom uđete u top 10 i igrate državnu ligu, Troglav uzeo bod i završio 10., vi 11.... širenje lige sa Srbima odgođeno i tako moji nikad nisu zaigrali sa nekim srpskim klubom u istoj ligi, a vi ostali u Premijeršipu.
Mislio sam da ćemo se dogodine naći u Prvoj, ali vi dodajete gas uz japanski pogon i ostajete u Premu.

Mislio sam da ćemo se dogodine naći u Prvoj, ali vi dodajete gas uz japanski pogon i ostajete u Premu.

Hayley <3
zar ti sumnjas da necemo ostat u Premijer ligi , mi grabimo odmah ka Evropi 

Ja sam ipak cuo da nece bit priprema u Makarskoj, da ce se pare za pripreme usmjerit ka platama igraca...badblueboylivno je napisao/la:Prijateljska utakmica protiv Troglava u utorak u Makarskoj.
Al to sam samo cuo vidicemo sta ce od toga bit, ja bi ipak volio da se nadju pare i za pripreme i za plate.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
jeli ovo sloboda igra sa troglavom ...gdje i kadafukara87 je napisao/la:zar ti sumnjas da necemo ostat u Premijer ligi , mi grabimo odmah ka Evropi
- badblueboylivno
- Kontakt:
Rekoše mi dva igrača Troglava da im je danas to priopćeno.classic je napisao/la:Ja sam ipak cuo da nece bit priprema u Makarskoj, da ce se pare za pripreme usmjerit ka platama igraca...badblueboylivno je napisao/la:Prijateljska utakmica protiv Troglava u utorak u Makarskoj.
Al to sam samo cuo vidicemo sta ce od toga bit, ja bi ipak volio da se nadju pare i za pripreme i za plate.

Hayley <3

- Ranije nisam čuo mnogo o Bosni, tek nešto pomalo. Ali znam da Bosna ima dobru fudbalsku reprezentaciju i znam za Edina Džeku, on je odličan igrač, jedan od najboljih u Evropi, sa osmijehom ističe Miki, te na sam naš spomen Ivice Osima, oduševljeno nastavlja:
- Naravno da znam za Ivicu Osima! On je veliki čovjek, on je velika legenda u Japanu i tamo ga mnogi cijene. Osim je jedan od najboljih trenera koji je radio u Japanu, zaista veliki stručnjak.
- Hrana u Bosni je odlična, a ćevapi su fantastični, mnogo su ukusni, kroz smijeh kaže Takeshi Miki
- Znam da Bosna ima mnogo talenata u fudbalu koji se probijaju u bolje evropske lige. To je i moj cilj. Drago mi je što sam tu, u Evropi, i želim nositi dres Slobode, želim pokazati da znam igrati fudbal i skrenuti pažnju na sebe, pa onda možda i napravim neki transfer.
HAHAHAH slika najjacafukara87 je napisao/la:
- Ranije nisam čuo mnogo o Bosni, tek nešto pomalo. Ali znam da Bosna ima dobru fudbalsku reprezentaciju i znam za Edina Džeku, on je odličan igrač, jedan od najboljih u Evropi, sa osmijehom ističe Miki, te na sam naš spomen Ivice Osima, oduševljeno nastavlja:
- Naravno da znam za Ivicu Osima! On je veliki čovjek, on je velika legenda u Japanu i tamo ga mnogi cijene. Osim je jedan od najboljih trenera koji je radio u Japanu, zaista veliki stručnjak.
- Hrana u Bosni je odlična, a ćevapi su fantastični, mnogo su ukusni, kroz smijeh kaže Takeshi Miki
- Znam da Bosna ima mnogo talenata u fudbalu koji se probijaju u bolje evropske lige. To je i moj cilj. Drago mi je što sam tu, u Evropi, i želim nositi dres Slobode, želim pokazati da znam igrati fudbal i skrenuti pažnju na sebe, pa onda možda i napravim neki transfer.

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Hahahahha
Koja slika majke mi... ko je ovaj sto se smije vamo lijevo hahaha
Slika za pamcenje...
Slika za pamcenje...

joj budala smiju se covjeku cini mi se cirkus je sa njim na treningu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To je Juka (Ervin Jusufovic), to je taj momak sto je bio u Cityu na probi, a meni je jaci Mandza ovaj sto je digo 2 prsta hahahnime_tm87 je napisao/la:Hahahahha
Slika za pamcenje...
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.