BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

proFCB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la proFCB » 05 jul 2013, 13:02

adnan24 je napisao/la:Klopp: "Bei Mario tut heute uberhaupt nichts mehr weh.Jetzt kann ich mir das vollig schmerzfrei im Fernshehen angucken,wie Mario im Nike shirt eine Presskonferenze gibt."
Hahahaha, joj i Klopp pocinje da lupa loncice u glavi,hahah, cujo Ado kralju moj, njega da ne boli, on to ne bi ni komentarisao... Ali eto zeli ispast pametan i sve,neka ga.

Hoces mi reci i da Hummels-a ne boli pa je dao onakvu izjavu u novinama? Hocete reci da vas navijace ne boli??? A gdje je tek jedan trener koji je sa njim radio godinama...

Okaci tu pricu macku o rep... :D
Stern des Südens

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 05 jul 2013, 13:17

proFCB je napisao/la:Okaci tu pricu macku o rep... :D
Ti si izgleda onaj tip sto godinama pati za curom kad ga ostavi :lol: :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 05 jul 2013, 14:13

Watzke i Zorc su danas otišli privatnim avionom za Donezk da dogovore prelaz tog Armenca.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 14:16

Pa zar nije jučer rečeno da nema ništa od njega jer Ukrajinci traže 30 miliona eura.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jul 2013, 15:44

Pierre-Emerick Aubameyang: Only Negredo and Cavani missed more clear-cut chances in Europe's top 5 leagues last season than Aubameyang (25)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 jul 2013, 15:48

nerkolfc je napisao/la:Pierre-Emerick Aubameyang: Only Negredo and Cavani missed more clear-cut chances in Europe's top 5 leagues last season than Aubameyang (25)
najtrazenija roba u Evropi :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2013, 16:05

Prle je napisao/la:Watzke i Zorc su danas otišli privatnim avionom za Donezk da dogovore prelaz tog Armenca.
Evo ukrajinski mediji prenose da je "pao" dogovor BVB-a i Shakhtara. Postignut' je kompromis od 25 mil. eura.
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... e=recalcul" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajd' da i to vidimo. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jul 2013, 16:39

Lokos19 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Okaci tu pricu macku o rep... :D
Ti si izgleda onaj tip sto godinama pati za curom kad ga ostavi :lol: :mrgreen:
Najbolje opisano :D Nece(mo) se sad sj.ebavati do kraja zivota :D
nerkolfc je napisao/la:Pierre-Emerick Aubameyang: Only Negredo and Cavani missed more clear-cut chances in Europe's top 5 leagues last season than Aubameyang (25)
Znaci bolji od Cavanija...kakvog smo samo igraca dobili :shock:

P.S.U sat vremena procitam kako je BvB odustala od Mkhtariana i kako je postignut dogovor o njegovom transferu u BvB. :?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 jul 2013, 16:55

Ja sam negdje procitao da BVB nije zakazao sastanak sa Shaktarom nego da koriste ovu pricu kako bi dobili za sto manju cijenu Yarmolenka bez uplitanja drugih klubova koji izgleda nemaju svoje skaute pa samo cekaju kad ce se ko interesovati za nekoga da krenu po njega .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jul 2013, 17:07

slika

Prejak dres .

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jul 2013, 17:24

Ruchnachrichten javlja da je gotova stvar sa Mkhtarianom...ovo je vec ozbiljno.

Evo i Bild prenosi...navodno 24 miliona.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 17:27

Bila je priča da su Shakhtar i Liverpool navodno dogovorili odštetu, ali da je Armenac izrazio želju da ide u BVB. Izgleda da će to prevagnuti. Da unaprijed čestitam ukoliko se ovo ostvari. Klub će dobiti strašnog ofanzivca. :o

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 05 jul 2013, 17:31

Evo nesto vezano za Mkhitaryan, ruhrnachrichten.de prenosi da je sve gotovo, samo detalje oko ugovora moraju jos dogovoriti. Navodno ce pocetkom iduce sed. sve biti oficijalno, no budemo vidjeli. Da nam je jos jedan u odbrani, posto sokratis mjenja pisonju, i jos jedan talenat za sredinu, recimo mali Corona...i to je to 8-)

http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,2054619" onclick="window.open(this.href);return false;

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 17:37

Dobro @vopi kaže. S obzirom na Piszczekovu povredu, a Sokratis će vjerovatno njega mijenjati, trebao bi neki backup za Subotića i Hummelsa. Ne mora biti pretjerano kvalitetan štoper; tek da može uskočiti po potreb i odigrati kako mu Klopp naredi. :mrgreen:

Što se tiče sredine, ja mislim da nema potrebe za više pojačanja ukoliko ne bude odlazaka. Ne treba ni gomilati igrački kadar. Uostalom, BVB uvijek može baciti nekog iz svoje omladinske škole u vatru. 8-)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 05 jul 2013, 17:45

Posle Bilda i Ruhrnachrichten i Kicker potvrdjuje transfer?!

Neznam, meni je ovo previse para za "talenta". Pa nije valjda da je skuplji od Dzeke? 25 je fakat puno.

Ogledah ovaj clip, i nista nevidjo po cemu vrijedi tih para, naprotiv... :evil: :?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Neznam na osnovu cega se pumpaju cijene pojedinim igracima. Neko je opasno ulozio u marketing.
Zadnja izmjena: Lokos19, dana/u 05 jul 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2013, 17:48

Ovo je gotovo. 8-) :)

Isti slučaj kao i s Aubameyangom, na wikipediji već piše da Mkhitaryan igra za BVB. ;)

Ruhrnachrichten prenosi da njihova redakcija ima informaciju da je transfer pri kraju i da je transfer "siguran", te da će Miki biti predstavljen početkom sljedeće sedmice. ;) 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 05 jul 2013, 17:52

@Claus.. Imaju tu mladi sobiech, sarr i gunter ali oni ne donose sa sobom iskustvo koje je potrebno da igramo konpaktnije u velkim takmicenjima kao naprimjer santana koje je bio odlican back up za hummelsa i subotica. Sto se tice back up-a za schmelzera, to moze odlicno obalvljati i grossonja :D. Kao sto rekoh jos jedan za sredinu da imamo kolku tolku sirinu, koji i moze uletiti i odigrati dobru partiju. Corona bi bio pravi kandidat, odlican je talenat, sudeci po clipovima koje sam gledao.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jul 2013, 17:53

Momak ima 24 godine i poprilicno je sazrio kao igrac...ne bi' ja njega nazvao talentom.
Nisam ga mnogo gledao ali ono sto sam vidio je poprilicno dobro...posebno ove sezone protiv Chelsea-ja i Juventusa.

S druge strane jasno je da je bio na vrhu liste zelja Kloppa,mozda cak i prvi poslije KDB-a.

Meni je ovo sasvim ok...za novce od transfera Gotze-a dovest Aubameyanga i Mkhtariana...ako ovo bude i zvanicno ja sam prezadovoljan.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 17:56

Lokos19 je napisao/la:Neznam, meni je ovo previse para za "talenta". Pa nije valjda da je skuplji od Dzeke? 25 je fakat puno.
Šta će im Džeko dok je Lewandowski tu? :? Osim toga, Henrikh je mlađi od Džeke i već dokazan igrač (ne "talent" :roll: ). Kupili su dva polivalentna napadača (koji igraju po potrebi i ofanzivne veznjake), što je skoro pa perfektan potez. Mislim da vi, koji simpatizirati BVB, možete biti za sada veoma zadovoljni. ;) Još ako dođe neko pozadi, na konju ste. :D
vopi je napisao/la:naprimjer santana koje je bio odlican back up za hummelsa i subotica.
Da, neko kao Santana. Bravo!
vopi je napisao/la:Sto se tice back up-a za schmelzera, to moze odlicno obalvljati i grossonja :D
Ali ja nisam pisao za bekove, tu i ne treba niko, samo još jedan centre back da dođe. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 18:06

Odličan igrač :)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.