FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih Kovacevica stavio da igra u prvih 11 sljedece sezone. Ima strasan potencijal da bude pravi stoper..
Rustemovic bi mogao biti kao Cimi, samo ce Rustemu faliti jedan JAJALO...
Nadam se da cemo LP docekati bez povreda, i u pozitivnoj atmosferi...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Red je vise dovesti nekog iz J. Amerike
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Oploditelj
- Kontakt:
Ono sto stalno ponavljam...treba kupiti ( na sve ove koje imamo) jos 3 ili 4 igraca. Ali bas kupiti kvalitetnog veznog...stopera i jos jednog spica. Pa se pobiti sa bilo kojom ekipom koju izvucemo. Onih novih 2 miliona eura ne znam za sta je namijenjeno. Za stadion nije jer je to sica...pa kontam da nije amidza odlucio bas ovo o cemu pricam. Bez tog dodatnog ulaganja i losim izvlacenjem ...plesacemo to jedno predkolo
dolara, a mislim da je najvise otislo u zavrsetak akademije.Oploditelj je napisao/la:Ono sto stalno ponavljam...treba kupiti ( na sve ove koje imamo) jos 3 ili 4 igraca. Ali bas kupiti kvalitetnog veznog...stopera i jos jednog spica. Pa se pobiti sa bilo kojom ekipom koju izvucemo. Onih novih 2 miliona eura ne znam za sta je namijenjeno. Za stadion nije jer je to sica...pa kontam da nije amidza odlucio bas ovo o cemu pricam. Bez tog dodatnog ulaganja i losim izvlacenjem ...plesacemo to jedno predkolo
On je na kratkom putovanju do rudarskog grada Banovićikoalem je napisao/la:Šta je sa Sabinhom
Uglavnom, kaže došlo mu je u vrijeme kad su ispiti pa ne žali, pozdravlja vas sve.
Hvala na infohilmo je napisao/la:On je na kratkom putovanju do rudarskog grada Banovićikoalem je napisao/la:Šta je sa Sabinhom![]()
Uglavnom, kaže došlo mu je u vrijeme kad su ispiti pa ne žali, pozdravlja vas sve.
Sabinho, prostudiraj nam kakvog lijevog beka dok si na putu
4.10.2009.
-
Oploditelj
- Kontakt:
Stavka akademija je na potpuno drugom racunu iako ne iskljucujem i tu mogucnost. Kako god bilo nama treba za evropu 3-4 bas dobra igraca koja bi se kupla.
BP 1946
BP 1946
I Bekic i Hebibovic ugovor na tri godine,to prvo
Trazili se brzi igraci po zelji trenera,dovedeni odmah dok si reko Abdulah,hvala prijatno i za to
Sad jos 2-3 igraca uz ostanak Mateja i to je to,pa da okrenemo i drugu medalju trasnfera a to su odlasci,bit ce nekih i prodaja mimo Cimija
(ako ovaj uopste i ode jel bi svi neki dio kolaca) ali to je nesto sitnije ...tako da ce se otvori mjesto za jos neke,a neki ce dobiti i posudbu vjerovatno,nezele vise ni ugovore da raskidaju kontam bit ce opet nekih posudbi predpostavljam
Trazili se brzi igraci po zelji trenera,dovedeni odmah dok si reko Abdulah,hvala prijatno i za to
Sad jos 2-3 igraca uz ostanak Mateja i to je to,pa da okrenemo i drugu medalju trasnfera a to su odlasci,bit ce nekih i prodaja mimo Cimija
(ako ovaj uopste i ode jel bi svi neki dio kolaca) ali to je nesto sitnije ...tako da ce se otvori mjesto za jos neke,a neki ce dobiti i posudbu vjerovatno,nezele vise ni ugovore da raskidaju kontam bit ce opet nekih posudbi predpostavljam
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 jun 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jedan od nas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Eto ispunila mu se zeljaHead je napisao/la:
Head je napisao/la:
A ČukaričkiRule_hz je napisao/la:A ugo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa i Kovačeviću bi sada najbolje došao jedan iskusan štoper uz kojeg će igrati opušteno! Nešto kao cimi pod jajalom!Zip je napisao/la:Ja bih Kovacevica stavio da igra u prvih 11 sljedece sezone. Ima strasan potencijal da bude pravi stoper..
- Burberry46
- Kontakt:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ali necemo svakakvog jer takvog imamo u akademiji 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black