Ide on put @Lillarda i @RajazaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:42Kod leoreya sutra zastave na pola koplja.Bartomeu: "The signing of Neymar, in this situation, is impossible."![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ide on put @Lillarda i @RajazaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 00:42Kod leoreya sutra zastave na pola koplja.Bartomeu: "The signing of Neymar, in this situation, is impossible."![]()
To sine katalonski!Eric García's move to Barça won't happen until after the Champions League
Eric Garcia's return to FC Barcelona is a question of when it will happen, not if it will. The young centre back has decided he wants to go home and hopes an agreement can be reached with Manchester City to let him leave this summer. If City refuse to negotiate or ask for too much money, he'll leave on a free transfer in 2021 and join Barça then. Any move has been put on hold until the two sides are no longer competing in the Champions League.
Dobar znači ovaj mali? Vidim hvale ga po stranicama, nisam ga upratio.ReX je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:35To sine katalonski!Eric García's move to Barça won't happen until after the Champions League
Eric Garcia's return to FC Barcelona is a question of when it will happen, not if it will. The young centre back has decided he wants to go home and hopes an agreement can be reached with Manchester City to let him leave this summer. If City refuse to negotiate or ask for too much money, he'll leave on a free transfer in 2021 and join Barça then. Any move has been put on hold until the two sides are no longer competing in the Champions League.![]()
Mislim da je toliko dobar City bi ga zaključao davno ne bi ga tek tako izgubili. Tako da možda je dobar, ali da je neki super game changer ne očekujem ni najmanje,AlfredNobel je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:58Dobar znači ovaj mali? Vidim hvale ga po stranicama, nisam ga upratio.ReX je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:35To sine katalonski!Eric García's move to Barça won't happen until after the Champions League
Eric Garcia's return to FC Barcelona is a question of when it will happen, not if it will. The young centre back has decided he wants to go home and hopes an agreement can be reached with Manchester City to let him leave this summer. If City refuse to negotiate or ask for too much money, he'll leave on a free transfer in 2021 and join Barça then. Any move has been put on hold until the two sides are no longer competing in the Champions League.![]()
Kao Sancha što su zaključaliDonnie Darko je napisao/la: ↑02 avg 2020, 15:09Mislim da je toliko dobar City bi ga zaključao davno ne bi ga tek tako izgubili. Tako da možda je dobar, ali da je neki super game changer ne očekujem ni najmanje,AlfredNobel je napisao/la: ↑02 avg 2020, 14:58Dobar znači ovaj mali? Vidim hvale ga po stranicama, nisam ga upratio.
Glupan. Jedini razlog sto ga nisu ni kontaktirali je ta izjava.leorey je napisao/la: ↑02 avg 2020, 11:48Mauricio Pochettino (bivši trener Tottenhama): "Nikada nisam trebao reći da ne želim trenirati Barçu. Sve je počelo glasinama, Bartomeua sam upoznao u jednom baru, imamo djecu u istoj školi. Nisam želio pokazati bilo kakav vid nepoštovanja prema Barceloni jer nikad ne znate šta se može desiti u životu
Ma nemaju za kiflu.Uzeli kredit da financiraju masne plaće Contea,Lukakua,Godina,Eriksena i ekipe.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:06Eto ima Inter love, mogu ga dovesti. Možda ti je lakše ako se lažeš..SiamoNoi je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:19Do ovdje sam se trudio ozbiljno te shvatiti.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 avg 2020, 15:57
Upravo to. Siguran sam da ostaje ovdje do kraja karijere i eventualno ode u tako neku bogatu zemlju ili se vraća u Argetinu. Mislim da će zadnju sezonu u karijeri odraditi u Argentini.
Ova priča za Inter mi je presmiješna. Prvo, nemaju love. Drugo, i dalje neozbiljan klub za tako nešto, treba tu godina i godina da se uspostavi pravi sistem i počne to na nešto ličiti. Treće, kalibar igrača tipa Lukaku je najveći trenutni domet Intera kojeg mogu dovesti.
Ja ti opet kažem da je i ovakav Busquets najbolji veznjak ekipe.JoeBleck je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:02@ Rajaz
Vidi brt.Proslo je njihovo vrijeme.Ja prvi bi volio da nije ali fact je da jeste.Buskec je tito u sistemu gdje treba cuvati loptu, nedodirljiv u Svijetu i danas, ali ovom timu vise ne trebaju takvi.Promjenio se kocept igre na zalost i on nije sjena igraca.Fizikije su mu odron.
Sto se Suareza tice , ispricana prica.Vise stete nego koristi , vidno na svakoj utakmici.
Vjerovatno je ovaj Liverpoolov grb ispod Rabiota Fabinho.Osim13 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 20:04Kako je moguće da Fabinha nema ovdjeRajaz je napisao/la: ↑01 avg 2020, 16:41Nema golova, nema asistencija, propali penzioner, ali i dalje treći najbolje ocijenjeni igrač prošle sezone u ekipi
https://www.whoscored.com/Teams/65/Show/Spain-Barcelona
+
Ili ja ne vidim.
Veoma racionalno razmisljanje vase mladezi. Podrzavam i slazem se.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:02Joj balavurdija po Twitteru brani Arthura i opravdava to što neće igrati u LP. Kažu nije klub njega ispoštovao što bi on njih.![]()
![]()
Mada razumijem Arthura. Pao u depresiju kad je skontao da mora u Torino ići. S druge strane Pjanić nikad motivisaniji nakon saznanja da seli u velečasnu Kataloniju.JarnoTrulli je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:07Veoma racionalno razmisljanje vase mladezi. Podrzavam i slazem se.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 20:02Joj balavurdija po Twitteru brani Arthura i opravdava to što neće igrati u LP. Kažu nije klub njega ispoštovao što bi on njih.![]()
![]()
![]()
The fuck?Barcelona reject €60 million Premier League bid for Trincao
Through the super-agent Jorge Mendes, who facilitated a €31 million deal in January, they already have an offer worth €60m from a Premier League club for the youngster. The offer, from a powerful Premier League club, was interesting because of how much it was worth, but Barça rejected it.
Samo mi na svijetu mozemo skrhat haman 500M na 3 fransizna igraca i onda ne staviti niti jednog u ovakvim utakimcama. Stvarno zasluzujemo sve najgore.ReX je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:32Izgleda Setien mijenja formaciju za Napoli i igrat ce 3-5-2 sa iducim igracima:
--------------------ter Stegen
-------------Semedo - Pique - Lenglet
-------Roberto - de Jong - Rakitic - Puig - Alba
------------------Messi - Suarez
Neznam sta da mislim o svemu ovome. Jedva cekam samo da se ova sezona zavrsi, ova agonija.. Nek bude sta bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.