A u Banja Luci na crti stoje ujedinjeni lesinari, grobari, delije i ko zna ko jos.

Kakvi sve mazlumi imaju tu novinarsku diplomu i pisu gluposti, sacuvaj Boze…
Ne znam vala, mogli su nas poslije Tuzle sačekat pa stat na megdan, a ne ovako čekati naše treće gostovanje u 10 dana, još goli ko lipe, a oni standardno. Svi već znaju kako smiju krenuti u marisanu.Pitarsam je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:57
Ovi mitomanski huligani su po policijskom izvještavaju
Pokazali nasilničko ponašanje “prema zaštitnoj ogradi na
autoputu”!
Pa šta je metalna ograda jadna skrivila?!
16 mitomana se skupilo u gluho doba noći,ko vampiri
izašli sa oklagijama,palicama.sjekirama,noževima i ostalim
Odbačenim predmetima da siluju i demontiraju zastitnu ogradu na auto-putu.
Cudna je to bolest-mitomanija![]()
Pa normalno da su znali da u autobusu u i iz BL nemozeTorino je napisao/la: ↑01 mar 2024, 00:05Ne znam vala, mogli su nas poslije Tuzle sačekat pa stat na megdan, a ne ovako čekati naše treće gostovanje u 10 dana, još goli ko lipe, a oni standardno. Svi već znaju kako smiju krenuti u marisanu.Pitarsam je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:57
Ovi mitomanski huligani su po policijskom izvještavaju
Pokazali nasilničko ponašanje “prema zaštitnoj ogradi na
autoputu”!
Pa šta je metalna ograda jadna skrivila?!
16 mitomana se skupilo u gluho doba noći,ko vampiri
izašli sa oklagijama,palicama.sjekirama,noževima i ostalim
Odbačenim predmetima da siluju i demontiraju zastitnu ogradu na auto-putu.
Cudna je to bolest-mitomanija![]()
Jbg ovako na ulici kad sretneš košpicara, vidiš da bez dobre dandare ne smije pobjeći sa časa, a ne napast nekog. Selam za prave Manijake, prepoznat će se po modricama![]()
Hahaha .. glup si ko manijak
Cuj to, Ma hajde,otkud znaš?
Ne treba ništa, vaš budžet je 3-4 u ligi po visini. Prema vašem budžetu vi se ne bi smjeli boriti za opstanak.nastrojeni21 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:14Koliko nam jos miliona za 4 mjesto treba, vi to najbolje znate.
Evo da ne bude Jugoslavije,ni zvijezde petokrake.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretno onima koji zaista slave!
Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Navijaci Veleza masu zastavama Jugoslavije ?Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21 i 35 gostiju.