FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zar on nije u rijeci svojevremeno igrao lijevog beka ? - kod papeta u reprezentaciji je igrao desno krilo 

Pyro is not a crime !
po meni baric,bandovic,protic i puric trebaju raskid dobiti ostali svi igraci mogu biti korisni jer je sezona duga bice povreda kartona svega po meni jedino sto nam je prijeko potrebno stoper dobar,a na ostala mjesta ako ko dodje dobro i jest jer mi smo prejaki sa ofom ekipom za nasu ligu,jer nasi protivnici se moze se reci oslabljavaju niposto pojacavaju jer dovode nas otpad iz dana Blekica,i igrace iz ekipa koje su u zadnjim kolima izborili opstanak.
Samo Sarajevo
Puricu nece biti raskinut ogovor.
Razmislite malo prije nego pritisnete enter
THEC je napisao/la:zar on nije u rijeci svojevremeno igrao lijevog beka ? - kod papeta u reprezentaciji je igrao desno krilo
Nikad. Probao ga je Kek jednu, dvije utakmice na desnom beku cisto kao vatrogasno rjesenje, ali inace uvijek kao desno krilo.
zanimljivo, ja sam ubijedjen bio da je on na beku igrao pa mi je pravo cudno bilo kad ga je pape stavio na desno krilo al eto nema razloga da ti ne vjerujem da je to njegova pozicijajandro je napisao/la:THEC je napisao/la:zar on nije u rijeci svojevremeno igrao lijevog beka ? - kod papeta u reprezentaciji je igrao desno krilo
Nikad. Probao ga je Kek jednu, dvije utakmice na desnom beku cisto kao vatrogasno rjesenje, ali inace uvijek kao desno krilo.

Pyro is not a crime !
A dobro znao je nekad igrati i lijevo krilo pa mozda od tuda zabuna 

Dobro sa ljudske strane mu ne treba raskidat jedino zbog togaOrton je napisao/la:Puricu nece biti raskinut ogovor.
Samo Sarajevo
Citam,citam,i citam....Ovdje sam morao zastati i reagovati,nisam vise mogao...
Nemojte se pojedini provaljivati sviju vam,koji ba Kvrzic,za sta??
Cijenite ljudi ono sto imamo,a sigurno imamo nekoliko pojedinaca kod kojih ovi neki pomenuti iz pecalbe mogu na casove fudbala..To sad neka referenca sto su pojedinci obukli dres repke,i bili u sklopu priprema za neke kv. nastupe,ili sto su odigrali odredjenu minutazu..
Dulja,Cimi,Samir,Marko,Andjusic,itd...haloo..dozovite se
Necemo jos pet godina u grupe ako treba,ali cemo afirmisati nase pulene,s kojim cemo sigurno moci u dogledno vrijeme napraviti evropski iskorak,do tad uz ove iskusnije naravno gaziti ovu ligu u svim takmicenjima k'o plitak potok.. i ne furajuci pricu "nasa djeca" ko god dosao sa strane a da bas vrijedi,vrata su mu otvorena..Vrijeme prinova je iza nas,to vise ne moramo ciniti..Samo pojacanja u pravom smislu te rijeci dolaze u obzir,a uprava se tako i ponasa
Nemojte se pojedini provaljivati sviju vam,koji ba Kvrzic,za sta??
Cijenite ljudi ono sto imamo,a sigurno imamo nekoliko pojedinaca kod kojih ovi neki pomenuti iz pecalbe mogu na casove fudbala..To sad neka referenca sto su pojedinci obukli dres repke,i bili u sklopu priprema za neke kv. nastupe,ili sto su odigrali odredjenu minutazu..
Dulja,Cimi,Samir,Marko,Andjusic,itd...haloo..dozovite se
Necemo jos pet godina u grupe ako treba,ali cemo afirmisati nase pulene,s kojim cemo sigurno moci u dogledno vrijeme napraviti evropski iskorak,do tad uz ove iskusnije naravno gaziti ovu ligu u svim takmicenjima k'o plitak potok.. i ne furajuci pricu "nasa djeca" ko god dosao sa strane a da bas vrijedi,vrata su mu otvorena..Vrijeme prinova je iza nas,to vise ne moramo ciniti..Samo pojacanja u pravom smislu te rijeci dolaze u obzir,a uprava se tako i ponasa

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ode nam Diatta ispred nosa. 
Kone ga nahvališe koda ne govorimo o istom igracu.
I ovde neko kritikuje i negoduje uvezi naših pojacanja.
Sta bi tek bilo da o ga mi vratili.
Jes nas uprava razmazila.

Kone ga nahvališe koda ne govorimo o istom igracu.
I ovde neko kritikuje i negoduje uvezi naših pojacanja.
Sta bi tek bilo da o ga mi vratili.

Jes nas uprava razmazila.
-
- Kontakt:
Daj kakav ćeš iskorak napraviti ,koji god sazrije od tih igrača ,prodat će mo ga ,primjer je Cimirot koji će vjerovatno otici sad iz kluba.
Buraz,postoji sistem u bilo kojoj bransi,znas to i sam da ti ne obrazlazem na siroko..Postoji takodjer i ekonomska opravdanost,ne mislis valjda da je Tan strovalio ovdje milione da bi mi tapkali u mjestu u ovoj ligi,a i on s nama zajedno??Kahric1991 je napisao/la:Daj kakav ćeš iskorak napraviti ,koji god sazrije od tih igrača ,prodat će mo ga ,primjer je Cimirot koji će vjerovatno otici sad iz kluba.
Novac se mlati u evropi,kroz evropske nastupe na najvisem nivou ne u nekoj BH ligi,a da bi tamo bio ozbiljan konkurent moras prvo biti upravo u toj ligi gazda (citaj Dinamo) mi jos radimo na ovom prvom,prema tome ode jedan Cimi,dolazi drugi,koji realno moze nastaviti gdje je ovaj stao (Jajalo) s tim da iz baze prikljucujes sto je vise moguce..Koliko je samo Cimi stasao uz Matu to svi znamo...ali nikakvi polovnjaci,tu napretka nemaa
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Div među velikanima

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dugo nisam pisao nista pa evo sada da malo ovo prokomentarisem:
Sto smo trazili, to smo i dobili. Hebibovic je po meni u top 5 igraca PLBiH, i to nam je veliko pojacanje. (SJECATE SE KAD SAM PRIJE 1mj rekao da je sa njim sve zavrseno, pa ste mi je.ali sve po spisku
)
Nama se izgleda puno guzica rasirila, pa sanjamo neke Zahirovice, Kvrzice itd.
Za nas je jos bitno dovesti jednog kvalitetnog stopera od kojeg ce stasati i Kova i Mihojevic.
Subica smo nesto spominjali ali izgleda da od njega nema nista, pa mi je bas krivo.
Kada bi kojim slucajem Cimi produzio ugovor (sto je izuzetno tesko), to bi nam bilo najbolje pojacanje zadnjih 10god.
Mislim da Delac ce ostati pozajmljen kod nas, pa kada mu istekne ugovor da ga uzimamo Free!
P.S Iskren da budem u LS imam velik feeling da prolazimo u 3pl, ali vrijeme ce pokazati svoje, slazem se sa vecinom da bi Dinamo bio najtezi moguci protivnik, ali kad skontas balkanci su to
IN IBRAKA WE TRUST !!
Sto smo trazili, to smo i dobili. Hebibovic je po meni u top 5 igraca PLBiH, i to nam je veliko pojacanje. (SJECATE SE KAD SAM PRIJE 1mj rekao da je sa njim sve zavrseno, pa ste mi je.ali sve po spisku

Za nas je jos bitno dovesti jednog kvalitetnog stopera od kojeg ce stasati i Kova i Mihojevic.
Subica smo nesto spominjali ali izgleda da od njega nema nista, pa mi je bas krivo.
Kada bi kojim slucajem Cimi produzio ugovor (sto je izuzetno tesko), to bi nam bilo najbolje pojacanje zadnjih 10god.
Mislim da Delac ce ostati pozajmljen kod nas, pa kada mu istekne ugovor da ga uzimamo Free!
P.S Iskren da budem u LS imam velik feeling da prolazimo u 3pl, ali vrijeme ce pokazati svoje, slazem se sa vecinom da bi Dinamo bio najtezi moguci protivnik, ali kad skontas balkanci su to

IN IBRAKA WE TRUST !!

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Treba ispostovat Purica i produzit mu ugovor.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Usao Puric na grbavici i digao igru tima, za par minuta poslije njegove trke dadosmo drugi gol. Ne zaboravljam to nikadauNbx je napisao/la:Treba ispostovat Purica i produzit mu ugovor.

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Kume kakav Kvrzic, ja ne znam sto svrsavate na ovakve polovnjake Za njega je Dulja, C. Ronaldo a Velkoski Neymar....RuleHz je napisao/la:Dugo nisam pisao nista pa evo sada da malo ovo prokomentarisem:
Sto smo trazili, to smo i dobili. Hebibovic je po meni u top 5 igraca PLBiH, i to nam je veliko pojacanje. (SJECATE SE KAD SAM PRIJE 1mj rekao da je sa njim sve zavrseno, pa ste mi je.ali sve po spisku)
P.S Iskren da budem u LS imam velik feeling da prolazimo u 3pl, ali vrijeme ce pokazati svoje, slazem se sa vecinom da bi Dinamo bio najtezi moguci protivnik, ali kad skontas balkanci su to![]()
IN IBRAKA WE TRUST !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- franklampard8
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Upravo, kakav crni Kvrzic.macahz je napisao/la:Kume kakav Kvrzic, ja ne znam sto svrsavate na ovakve polovnjake Za njega je Dulja, C. Ronaldo a Velkoski Neymar....RuleHz je napisao/la:Dugo nisam pisao nista pa evo sada da malo ovo prokomentarisem:
Sto smo trazili, to smo i dobili. Hebibovic je po meni u top 5 igraca PLBiH, i to nam je veliko pojacanje. (SJECATE SE KAD SAM PRIJE 1mj rekao da je sa njim sve zavrseno, pa ste mi je.ali sve po spisku)
P.S Iskren da budem u LS imam velik feeling da prolazimo u 3pl, ali vrijeme ce pokazati svoje, slazem se sa vecinom da bi Dinamo bio najtezi moguci protivnik, ali kad skontas balkanci su to![]()
IN IBRAKA WE TRUST !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
-
- Kontakt:
Aco, nemoj da banuješ, možemo fino prodiskutovati ko ljudi, na temi opšte diskusije, nije mi namjera da se vrijeđamo, hajde argumentovano nekad da se popriča, nisi ti dijete.....
Pozdrav braci na forumu....
Naša ljubav k'o Trebević, ponos u nama, titula za Sarajevoooo i za Vedrana
Vidim ljože se pojač'o haos, Diata baš igračina.... Lopte dohvaćao našim onomad...
Pozdrav braci na forumu....
Naša ljubav k'o Trebević, ponos u nama, titula za Sarajevoooo i za Vedrana

Vidim ljože se pojač'o haos, Diata baš igračina.... Lopte dohvaćao našim onomad...
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja mislim da se neće sa njim produžavati, ako je istekao, nabrojan je među 4-5 igraća koji idu na posudbu ili prodaju koja je recena na potpisu HebibauNbx je napisao/la:Treba ispostovat Purica i produzit mu ugovor.
Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, JavierBosnia, miguelramos, Vanja8, Velo6 i 40 gostiju.