Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao

Šta bi ovom degeneriku?roccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao![]()
Pogledaj malo slike s partize.Veeemooo je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:49Navijaci Veleza masu zastavama Jugoslavije ?Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretno onima koji zaista slave!
E dobar si![]()
![]()
![]()
![]()
Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao![]()
To može biti zastava Istočnog Mostara i JablaniceAntikloc je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:26Evo da ne bude Jugoslavije,ni zvijezde petokrake.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Zastava Hercegovine :
![]()
Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Novi sam ovdje, pa sam mislio da onaj smogovac sa klixa ima i ovdje isti nick. Izvini @anex19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:02Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Bosna je bila stotinama godina prije Tite i biti ce jos hiljadama godina poslije njega. Mogu je mrziti, pljuvati, blatiti i sta sve ne, ali bila je i biti će. Na ovaj ili onaj nacin. U Titino vrijeme je samo obnovljeno ono sto nam je i pripadalo, bas kao i Hrvatima, Srbima, Slovencima i ostalima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Shizopitari01 mar 2024, 00:06
sedam ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne mojee
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!
Ne slavim.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sedmi ljiljan je bio kod nas na grbu.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!![]()
![]()
![]()
Ne moze niko sa njima19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
Mitomanija im previse usla u krv pa su poceli da buncaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
Od vas cetnika nema vecih mitomana kako god da okrenes.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:59Mitomanija im previse usla u krv pa su poceli da buncaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
Izgleda da ih je montiralo u staniciLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:18Pa koliko manijacima treba da montiraju snimak. Imate go pro, a ne znate raditi kako treba sa njim.. e jeeebiga
roccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:07Novi sam ovdje, pa sam mislio da onaj smogovac sa klixa ima i ovdje isti nick. Izvini @anex19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:02Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, GradKamena2, TylerBurey i 32 gosta.