Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao
Premijer liga BiH - aktuelno
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Anexa debila kompleksi pucaju
Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao
Šta bi ovom degeneriku?roccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao![]()
-
Grgurplinski
- Kontakt:
Pogledaj malo slike s partize.Veeemooo je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:49Navijaci Veleza masu zastavama Jugoslavije ?Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretno onima koji zaista slave!
E dobar si![]()
![]()
![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Čelik u drugoj ligi, vjerovatno će tamo biti još 10 godina. A nema moderatorske ingerencije ovdje kao na klixu inače bi nas teletabis sve banovao![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Grgurplinski
- Kontakt:
To može biti zastava Istočnog Mostara i JablaniceAntikloc je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:26Evo da ne bude Jugoslavije,ni zvijezde petokrake.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Zastava Hercegovine :
![]()
Bijelo crvena
Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Novi sam ovdje, pa sam mislio da onaj smogovac sa klixa ima i ovdje isti nick. Izvini @anex19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:02Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti voljenoj nam domovini
Pisati i lajati mozete sta hocete, ali od toga ko ste, pobjeci ne mozete
Pisati i lajati mozete sta hocete, ali od toga ko ste, pobjeci ne mozete
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Bosna je bila stotinama godina prije Tite i biti ce jos hiljadama godina poslije njega. Mogu je mrziti, pljuvati, blatiti i sta sve ne, ali bila je i biti će. Na ovaj ili onaj nacin. U Titino vrijeme je samo obnovljeno ono sto nam je i pripadalo, bas kao i Hrvatima, Srbima, Slovencima i ostalima.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
Sretan Dan Nezavisnosti BiH.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Shizopitari01 mar 2024, 00:06
sedam ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne mojee
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Grgurplinski
- Kontakt:
Ne slavim.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:04Da nije bilo Jugoslavije i Tite vjerovatno ne bi bilo ni danasnje BiH. A ti ako slavis dan nezavisnosti, vjerovatno i slavis dan državnosti, samo ti nisu rekli sta se tu obiljezava i slavi.Grgurplinski je napisao/la: ↑01 mar 2024, 08:53Najjači su mi ovi što slave dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, a mašu zastavama Jugoslavije, veličaju petokraku koja je bila i jest protiv Bosne i Hercegovine, koja je pobila najviše ljudi u Bosni i Hercegovini. Komunisti ,a nacionalisti, kriza identiteta.
To si upravu da je vampir naškvrabao ove granice današnje, ali svejedno mi ne ide u glavu slaviti dan kada si se odvojio svim silama od nečega, a to i dalje voljeti, stockholmski sindrom ili pretvaranje da voliš ovu državu ili pak kriza identiteta.
Sedmi ljiljan je bio kod nas na grbu.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE
Treba navijati za svoje klubove ali zapamtite da je Bosna i Hercegovina iznad svega.
Treba navijati za svoje klubove ali zapamtite da je Bosna i Hercegovina iznad svega.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ne moze niko sa njima19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
Mitomanija im previse usla u krv pa su poceli da buncaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Od vas cetnika nema vecih mitomana kako god da okrenes.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:59Mitomanija im previse usla u krv pa su poceli da buncaju.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:31Shizopitari01 mar 2024, 00:06
![]()
![]()
Sretan Dan nezavisnosti drzave Bosne i Hercegovine, dusmani crknite u najvecim mukama.
-
LaHaineLaHaine
- Kontakt:
Pa koliko manijacima treba da montiraju snimak. Imate go pro, a ne znate raditi kako treba sa njim.. e jeeebiga
- bagniadiluca
- Kontakt:
Izgleda da ih je montiralo u staniciLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑01 mar 2024, 11:18Pa koliko manijacima treba da montiraju snimak. Imate go pro, a ne znate raditi kako treba sa njim.. e jeeebiga
LETS GO FIGHTER
roccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:07Novi sam ovdje, pa sam mislio da onaj smogovac sa klixa ima i ovdje isti nick. Izvini @anex19vendetta87 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 10:02Anex je pitar i nemoj da ga prozivas, dobar je momak. Mozda hoce tu i tamo opsovati nekome mater ili umrle, ali uredueroccosiffredi je napisao/la: ↑01 mar 2024, 09:56Anexa debila kompleksi pucaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.