Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nevjerovatno da je Hamilton i u nesreci sretan, sad kad zavrsi safety car opet ce bit u poziciji da se bori za pobjedu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa 3-4 puta je lecc izletio tu,na kraju gume su ucinile svoje I tu je bio kraj...
Drago mi je da je jednom I hamilton pogrijesio
Drago mi je da je jednom I hamilton pogrijesio
-
Nerminovic
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO + KAZNA LEWISU
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
100% kazna Hamiltonu nije onako smio uletit u pit
BackSpace United
BackSpace United
Moraju mu dati presjekao je debelo onaj ulazak u box, da je isao po pravilu krug bi morao voziti bez pola krila, vremena bi izgubio bas punoNerminovic je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO + KAZNA LEWISU
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Neku debelu kaznu mora dobiti, sad ako ne dobije kaznu neku debelu onda ovi iz FIA nisu dosljedni
Kad bi Kimi sad mogao preci Hamiltona
Kad bi Kimi sad mogao preci Hamiltona
I eto sad znalci trebaju komentarisat taktike Ferrarija. Realno invalidi voze za njih. Vettel pojma nema na kisi Leclerc nezreo i neiskusan.
Jedna ispravka: Vettel nema pojma ni na suhomNadalRafa je napisao/la:I eto sad znalci trebaju komentarisat taktike Ferrarija. Realno invalidi voze za njih. Vettel pojma nema na kisi Leclerc nezreo i neiskusan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
vrati se tenisu i ne seri (izvinjavam se zbog nekulture)NadalRafa je napisao/la:I eto sad znalci trebaju komentarisat taktike Ferrarija. Realno invalidi voze za njih. Vettel pojma nema na kisi Leclerc nezreo i neiskusan.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 28 jul 2019, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cuj samo 5 sekundi
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Hahah 5 sek.
Ma nista je ovo realno, ustedio je bar minutu vremena a dobio 5 sec, jedina realna kazna je bila prolazak kroz boxNerminovic je napisao/la:Penalty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
eto trebali su mu minutu dati, ne seri.te sad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
covjek je pobjedio u Torro Rosu po kisi, u Monzironaldo99 je napisao/la:Vetel je daleko najlosiji vozac od ovih svih vodeci po kisnim uslovima, njega Kimi u Alfi skoluje
Don't believe the hype.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dobro je i ovako ja se nadao da nece ni biti kaznaAzpi je napisao/la:Ma nista je ovo realno, ustedio je bar minutu vremena a dobio 5 sec, jedina realna kazna je bila prolazak kroz boxNerminovic je napisao/la:Penalty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BackSpace United
BackSpace United
+5 sekundi,ako max ostane na stazi ovo je poraz za hamiltona
ma dajte mu jos 5 sekundi
ma dajte mu jos 5 sekundi
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prolazak kroz box, pa skontaj koliko bi izgubio da je posteno odvezao krug sa onakvim krilomharden je napisao/la:eto trebali su mu minutu dati, ne seri.te sad
Kazna bas srazmjerna prekrsaju
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.