Kojih? Lolić? Karić?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Vasilj (29), Zlomislic (26)
Da taj momak ima 24 godina, pa hajd, ali frajer ima 28 godina, a brani u ligi koja je u rangu nase.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:25Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 apr 2025, 14:07NoDi
Kako se zove onaj tvoj Mehic sto igra u 3.italijnskoj ligi zabio par golova, koje je godiste moze li za u21 igrati, da završim to.Evo gigant ce nam ga sredit
Ne moze napunio 22
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Aljoša Vasić FW, 22 godine, Palermo
Na livescoreu naša zastava na rezultatima srbijanska.
Ko je, šta je?
Na livescoreu naša zastava na rezultatima srbijanska.
Ko je, šta je?
Hamzić prije svega ako se završi. Za razliku od Muftića koji će na vrhuncu igrati u nekom qurcosporu, ovaj ima veći potencijal.
Vasilj svakako će biti jedinica još 5-6 godina minimalno.
Sva četvorica naših u prvoj postavi Rijeke danas.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnjih dana mi na FB izbacuje sazetke utakmica vs Svi, Aus, ovo i ono.
Ok bi bilo da je on u Rusiji promil cega pokazao do sada. I mozda bi u tom slucaju imao mjesta i nekakvu ulogu u reprezentaciji, al u nevjerici sam koliko ljudi prizivaju Pjanica.
Istina, kada vidis koliko Barbarez forsira onakvog Tahirovica, zapita se covjek. Ipak, ne kontam koliko ljudi ignorisu 13 godina razlike, bez obzira na trenutnu situaciju u vezi Tahirovica.
Ok bi bilo da je on u Rusiji promil cega pokazao do sada. I mozda bi u tom slucaju imao mjesta i nekakvu ulogu u reprezentaciji, al u nevjerici sam koliko ljudi prizivaju Pjanica.
Istina, kada vidis koliko Barbarez forsira onakvog Tahirovica, zapita se covjek. Ipak, ne kontam koliko ljudi ignorisu 13 godina razlike, bez obzira na trenutnu situaciju u vezi Tahirovica.
-
- Kontakt:
To pisu likovi koji ne prate fudbal skoro nikako, al znaju da je nekad igrao dobro.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:53Zadnjih dana mi na FB izbacuje sazetke utakmica vs Svi, Aus, ovo i ono.
Isti ti ljudi smatraju da je Susic nas najbolji trener i da ga treba vratiti, kao i da Begovic treba biti prvi golman, a nemaju pojma u kojem klubu on uopste brani.
Znaju da je igrao dobro, al su mu isti mater u najvecoj mjeri. I sutra bi bili jos gori.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 18:01To pisu likovi koji ne prate fudbal skoro nikako, al znaju da je nekad igrao dobro.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 17:53Zadnjih dana mi na FB izbacuje sazetke utakmica vs Svi, Aus, ovo i ono.
Isti ti ljudi smatraju da je Susic nas najbolji trener i da ga treba vratiti, kao i da Begovic treba biti prvi golman, a nemaju pojma u kojem klubu on uopste brani.
Covjek se transferom kod Arapa sam oprostio od nogometa, a tek od reprezentacije.
Nismo mi navikli na rez i smijenu generacija kroz koje sada prvi put prolazimo. I bolnije je od perioda Musovica, Hadzibegovica i sta znam jer se suocavamo sa realnoscu nakon izdizanja u vrijeme Cire, prvog velikog takmicenja za vrijeme Susica i totalno protracenog vremena od Bazdarevica do danasnjeg dana.
Vise selektora se promijenilo nego sto je mladih igraca afirmisano.
Bas mi sada nadođe. Jel ono prije 1-2 godine Medunjanin u 2. holandskoj imao nesto zapazenih nastupa. Bas ista prica, zovi covika ...
Zna li neko od insajdera šta je sa Bilbijom, da li je kontaktiran, da li je pokrenuta procedura, bilo šta? Zadnjih 5 utakmica u Paderbornu, 3 gola i 4 asistencije. Ove sezone ukupno 8 golova i 9 asistencija.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
+4915170547583
Eto broj menadzera mu,pa nek neko uputi u Savez

-
- Kontakt:
Mi imamo fetis na tjeranje igraca, te nakon godinu prizavanje tih istih igraca.
Najsvjeziji primjer je Hadziahmhetovic.
Ovdje vecina slavila kad se ozlijedio pred baraz utakmicu sa Ukrajinom, svi ga prozvali najgorim igracem tih kvalifikacija, i sad odjednom obaveza bila da ga se pozove, pojedini ga uvrstili i u startnih 11 za utakmicu sa Rumunijom, a frajer rezerva u Besikatasu...
-
- Kontakt:
Ja sam pisao da Hajradinovic moze pokazati svoj kvalitet protiv losijih protivika koji dodju kao nivo jedne Turske ekipe, a to je Kipar. I tako se i pokazalo. Isto tako i sad smatram sa igracima kojim trenutno imamo Hadziahmetovic bi trebao da bude na spisku ove trenutne reprezentacije. Fakticki ne vidim logiku zvati debitanta u reprezentaciju koji je isti nivo jednog Hadziahmetovica. Ne sto mislim da je Hadziahmetovic neki kvalitet kojeg prizeljkujem, vec ne vidim da su novi igrac na njegovoj poziciji kvalitetniji, a trebali da budu. Pogledaj individualan kvalitet igraca Besiktasa na sredini terena, pa oni bi bili starteri nase reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:30Mi imamo fetis na tjeranje igraca, te nakon godinu prizavanje tih istih igraca.
Ovdje vecina slavila kad se ozlijedio pred baraz utakmicu sa Ukrajinom, svi ga prozvali najgorim igracem tih kvalifikacija, i sad odjednom obaveza bila da ga se pozove, pojedini ga uvrstili i u startnih 11 za utakmicu sa Rumunijom, a frajer rezerva u Besikatasu...
-
- Kontakt:
Aljosa Vasic 2002
je bivsi u21 reprezentativac Srbije,
igrao je posle 22.godine za njih...
Poreklom iz Banja Luke..
Djurasovic 2002,
Isto u21 igrac Srbije i nema pasos BiH
Pomesan je sa 2 godine mladjim igracem
istog imena i prezimena,iz,stog tima
Zanimljivo
je bivsi u21 reprezentativac Srbije,
igrao je posle 22.godine za njih...
Poreklom iz Banja Luke..
Djurasovic 2002,
Isto u21 igrac Srbije i nema pasos BiH
Pomesan je sa 2 godine mladjim igracem
istog imena i prezimena,iz,stog tima
Zanimljivo
Ko je taj debitant? Sunjic? Ako je tako, prije bih Sunjica i da igra u 2. kiparskoj, nego mlitavog i anemicnog Hadziahmetovica. Igraca koji se boji svoje sjene, a tek lopte u nogama.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:47Ja sam pisao da Hajradinovic moze pokazati svoj kvalitet protiv losijih protivika koji dodju kao nivo jedne Turske ekipe, a to je Kipar. I tako se i pokazalo. Isto tako i sad smatram sa igracima kojim trenutno imamo Hadziahmetovic bi trebao da bude na spisku ove trenutne reprezentacije. Fakticki ne vidim logiku zvati debitanta u reprezentaciju koji je isti nivo jednog Hadziahmetovica. Ne sto mislim da je Hadziahmetovic neki kvalitet kojeg prizeljkujem, vec ne vidim da su novi igrac na njegovoj poziciji kvalitetniji, a trebali da budu. Pogledaj individualan kvalitet igraca Besiktasa na sredini terena, pa oni bi bili starteri nase reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:30Mi imamo fetis na tjeranje igraca, te nakon godinu prizavanje tih istih igraca.
Vise volim istrpiti 22 godisnjeg Tahirovica, da sta bude od njega u buducnosti, nego alibi igrace tipa Cimirot i Hadziahmetovic.
Mada je svakako bio los, pored i bas zbog njih je Pjanic bio ocajan.
-
- Kontakt:
Ako cemo realno sagledati, Sunjic je itekako alibi igrac. On uopste nema igre sa loptom, cak ni protiv jednog Kipra. Cimirot i Hadziahmetovic jesu alibi igraci ali su ipak igrali nerijeseno protiv Svjetskog Prvaka na strani. Nego Sunjic se bas uklapa u kategoriju igraca gdje nema tereta neke vece kritike.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:49Ko je taj debitant? Sunjic? Ako je tako, prije bih Sunjica i da igra u 2. kiparskoj, nego mlitavog i anemicnog Hadziahmetovica. Igraca koji se boji svoje sjene, a tek lopte u nogama.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:47Ja sam pisao da Hajradinovic moze pokazati svoj kvalitet protiv losijih protivika koji dodju kao nivo jedne Turske ekipe, a to je Kipar. I tako se i pokazalo. Isto tako i sad smatram sa igracima kojim trenutno imamo Hadziahmetovic bi trebao da bude na spisku ove trenutne reprezentacije. Fakticki ne vidim logiku zvati debitanta u reprezentaciju koji je isti nivo jednog Hadziahmetovica. Ne sto mislim da je Hadziahmetovic neki kvalitet kojeg prizeljkujem, vec ne vidim da su novi igrac na njegovoj poziciji kvalitetniji, a trebali da budu. Pogledaj individualan kvalitet igraca Besiktasa na sredini terena, pa oni bi bili starteri nase reprezentacije.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:30
Mi imamo fetis na tjeranje igraca, te nakon godinu prizavanje tih istih igraca.
Vise volim istrpiti 22 godisnjeg Tahirovica, da sta bude od njega u buducnosti, nego alibi igrace tipa Cimirot i Hadziahmetovic.
Mada je svakako bio los, pored i bas zbog njih je Pjanic bio ocajan.
-
- Kontakt:
Igrac koji u dvije utakmice pretrci najvise, ne moze nikako biti alibi igrac.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:59
Ako cemo realno sagledati, Sunjic je itekako alibi igrac. On uopste nema igre sa loptom, cak ni protiv jednog Kipra. Cimirot i Hadziahmetovic jesu alibi igraci ali su ipak igrali nerijeseno protiv Svjetskog Prvaka na strani. Nego Sunjic bas se uklapa u kategoriju igraca gdje nema tereta neke vece kritike.
On nije tu da gradi igru i glumi nekog playmakera, nego da vrsi presing i destrukciju protivnicke igre, a to je odlicno radio, pogotovo u Bukurestu
-
- Kontakt:
Sad je Cimirot nesto stariji i ne igra u Evropi. Ali dok su Hadziahmetovic i Cimirot igrali, nisu nista manje pokazali od Sunjica. Kao u klubovima, tako i u reprezentaciji. To su jednostavno fakte.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:02Igrac koji u dvije utakmice pretrci najvise, ne moze nikako biti alibi igrac.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:59
Ako cemo realno sagledati, Sunjic je itekako alibi igrac. On uopste nema igre sa loptom, cak ni protiv jednog Kipra. Cimirot i Hadziahmetovic jesu alibi igraci ali su ipak igrali nerijeseno protiv Svjetskog Prvaka na strani. Nego Sunjic bas se uklapa u kategoriju igraca gdje nema tereta neke vece kritike.
On nije tu da gradi igru i glumi nekog playmakera, nego da vrsi presing i destrukciju protivnicke igre, a to je odlicno radio, pogotovo u Bukurestu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.