E moj Damire, ovo si morao dobit. Ali ovo su naši igrači, ne može to uvezati nekoliko dobrih turnira i gotovo. Pada za 10 pozicija i bit' će oko 119. pozicije.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Aaaaaaaa ebemti vrh mreže.

E moj Damire, ovo si morao dobit. Ali ovo su naši igrači, ne može to uvezati nekoliko dobrih turnira i gotovo. Pada za 10 pozicija i bit' će oko 119. pozicije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ili je takticki odradio da se sto bolje spremi za Wimbldon ili je postao kralj namjestanja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Smirnov je nikakav igrac..Damir je sam sebe dobio,previse grijesio..sretno dalje Damiru..sledeca stanica kvale Wimbledona.
Ovaj poraz ce dobro doci da na WB stigne odmoran.
Nista novo da igrac nakon osvojenog turnira u narednoj sedmici izgubi u prva 2 kola.
Uostalom, bolje je sto je osvojio Arad i ovdje ispao, nego npr finale Arada + polufinale Kosica.
Nista novo da igrac nakon osvojenog turnira u narednoj sedmici izgubi u prva 2 kola.
Uostalom, bolje je sto je osvojio Arad i ovdje ispao, nego npr finale Arada + polufinale Kosica.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je on zijanio, da bi se odmorio za WB, jbg malo mu 5000 e, već se zasitio para 
sminka je i najavaio ovakav rasplet još kad je žrijeb izašao
sminka je i najavaio ovakav rasplet još kad je žrijeb izašao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pravi šampion ne kalkulira, ide na pobjedu u svakom meču, pogotovo na pišljivim Challengerima!
Ovo je sramota koliko god opravdanja bilo.
Ovo je sramota koliko god opravdanja bilo.
Vjerovatno umor odradio svoje. Odbranio sta je trebo prosle hefte i jos ugrabio par poena.
Idemo sada na kvale Wimbledona.
Idemo sada na kvale Wimbledona.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Steta da je makar danas prosao ali eto odmora sada ima pa abd novi GS
- legenda reala
- Kontakt:
Ma trebo je ovdje ići na titulu, konkurencija je nikakava, ušo bi u TOP 100 i boli ga, svakako su mu na WB male šanse da napravi neki rezultat tj. da uđe u glavni žrijeb 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bas danas kad ga odigram na kladionici on izgubi 
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Damir ima iza sebe 4 meca na RG ,5 meceva u Rumuniji ,plus ovaj danas..to se sve desilo u 20 dana,prije dva dana slavio titulu..umor je uzeo svoje,a siguran sam da vec razmislja o sledecem GS.Nemamo sta da zamjerimo..nego da Damiru pozelimo srecu na Wimbledonu.
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 10 jun 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
- BeyKopites
- Kontakt:
Jedan naprijed, nazad dva al' nema veze nije on još igrač na tom nivou da konstantno može držati isti nivo igre.Al' napredovat će on aBd i u tom segmentu.Danas je bezveze izgubio, sam je sebe pobijedio al' osvojio je Arad pa je možda i psihički i fizički bio iscrpljen za Kosice...
Iako nije njegova podloga, za mene bi bilo razočarenje da se ne plasira u glavni žrijeb WB
Iako nije njegova podloga, za mene bi bilo razočarenje da se ne plasira u glavni žrijeb WB
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
22 su mu sada. Polako ce vec da ulazi u najbolje godine za tenisera, i mora poceti sa boljim rezultatima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne znam čemu tolika panika, niti jedan ozbiljan poznavalac tenisa ne bi trebao očekivati od Džumhura da osvoji svaki turnir na kojem nastupa. Činjenica je da igrač bez servisa, s relativno mlakim udarcima i blackout periodima tokom igre, uzrokovanim njegovim mentalnim blokadama, ne može konstantno osvajati turnire. Pogotovo kada ga, kao i svako živo biće, sustigne umor. U suprotnom, da nekim slučajem nema navedene nedostatke, razgovarali bismo o Top 50 ili Top 20 igraču, a ne "samo" o Top 100 materijalu. Biće bolje već na WB-u, na koji bi trebao ući svjež i odmoran. Ove godine je barem redovan učesnik Grand Slamova i tu možemo očekivati rezultate zbog ogromne gladi za uspjehom.
Sta je ovo jbt? Na 4-2 u prvom setu sam zaspao i sada se probudim i vidim poraz od 2-0
Nadam se da je ovo zbog umora...
Nadam se da je ovo zbog umora...
Da mu se igralo...dobio bi sigurno...tako da se ne treba sekirati pretjerano...bukvalno je poklonio meč...
Idemo na Wimbledon

Idemo na Wimbledon
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekako mi je i drago što je izgubio. Ima više vremena da se pripremi za kvasle biti među TOP 10 nosilaca kvala, seed je bio 9.6. Koliko znam on je izjavio da se najbolje osjeća na zemlji i travi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa mogao je onda otkazati ucesce. Bezveze je putovao. Prica ti je sumnjiva.shminka je napisao/la:Da mu se igralo...dobio bi sigurno...tako da se ne treba sekirati pretjerano...bukvalno je poklonio meč...
Idemo na Wimbledon![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
lucif3R666
- Kontakt:
Nije na vrijeme otkazao , al ne bitno , umor je svoje ucinio , 3 kvale u parizu , jednu u glavnom turniru i 5 u arad sve to zaredom
sustigao umor i psihicki i fizicki ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ma ja mu ni trunku ne zamjeram ama baš ništa 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.