Rekonstrukcija stadiona u BiH

Vucevich

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Vucevich » 25 apr 2019, 15:46

babino je napisao/la:u kakvoj smo mi kolektivnoj banani kad cijela drzava prati natkrivanje i postavljanje stolica na tribini od tisucu sjedecih mjesta..
ovo nije nista protiv veleza, bas mi je drago,nadam se da ce brzo i onu drugu tribinu natkriti i 'ustoliciti', puno bi znacilo da budu barem dvije u paketu, za pocetak.

na grbavici opet stalo, pp najavama, barem krov na istoku je vec trebao biti tu.

na bilinom polju sjever/jug maciji kasalj za odraditi a nista...mani se ba projekata, ne diraj ovo sto stoji vec pukni stubove i digni jos 10-15 redova betona bez pametovanja.

tusanj,kosevo...rupe bez dna iz trenutne perspektive.
:rol: u potpunosti se slazem

Glavna vijest na portalima kada neki klub na stadionu napravi VC :bow:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2019, 16:35

Novi teren na Kosevu do kraja godine aBd
slika
Naš naredni projekat je zamjena travnjaka gdje planiramo ugraditi novi sa grijanjem, kako bismo mogli odigravati utakmice tokom cijele godine. Želimo iskoristiti dobru praksu koju su imali na stadionima na Grbavici i Bilino polje u Zenici kada je riječ o projektu ovakve vrste. Prema našim procjenama vrijednost ovog projekta je oko 1.500.000 KM", objasnio je načelnik Ajnadžić koji je dodao da će za ovako veliki projekat tražiti pomoć Vlade KS, te smatra da će nova vlasnička struktura FK Sarajevo imati razumijevanja za ovaj projekat i pomoći u njegovoj realizaciji.

"Stadion na Koševu još uvijek nije u trećoj kategoriji što je preduslov za klupska takmičenja u okviru UEFA-e. Kao prvi projekat kojeg želimo implementirati ove godine na stadionu Koševo je ugradnja brojčanika za šta smo obezbijedili iznos od 100.000 eura. S obzirom na veliki broj ulaza na ovom stadionu da bi se implementirao ovaj projekat prema našim procjenama potrebno je oko 200.000 eura. Također je na stadionu na Koševu osim novog travnjaka potrebno uraditi pokrivanje press tribine i osposobljavanje prostorije za održavanje press konferencije", istakli su iz Nogometnog saveza.

Učesnici sastanka su istakli da je svima želja završiti pomenute zadatke do sredine novembra ove godine kada je planirano odigravanje utakmice naše reprezentacije protiv Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 apr 2019, 16:43

FrancescoTotti je napisao/la:Novi teren na Kosevu do kraja godine aBd
slika
Naš naredni projekat je zamjena travnjaka gdje planiramo ugraditi novi sa grijanjem, kako bismo mogli odigravati utakmice tokom cijele godine. Želimo iskoristiti dobru praksu koju su imali na stadionima na Grbavici i Bilino polje u Zenici kada je riječ o projektu ovakve vrste. Prema našim procjenama vrijednost ovog projekta je oko 1.500.000 KM", objasnio je načelnik Ajnadžić koji je dodao da će za ovako veliki projekat tražiti pomoć Vlade KS, te smatra da će nova vlasnička struktura FK Sarajevo imati razumijevanja za ovaj projekat i pomoći u njegovoj realizaciji.

"Stadion na Koševu još uvijek nije u trećoj kategoriji što je preduslov za klupska takmičenja u okviru UEFA-e. Kao prvi projekat kojeg želimo implementirati ove godine na stadionu Koševo je ugradnja brojčanika za šta smo obezbijedili iznos od 100.000 eura. S obzirom na veliki broj ulaza na ovom stadionu da bi se implementirao ovaj projekat prema našim procjenama potrebno je oko 200.000 eura. Također je na stadionu na Koševu osim novog travnjaka potrebno uraditi pokrivanje press tribine i osposobljavanje prostorije za održavanje press konferencije", istakli su iz Nogometnog saveza.

Učesnici sastanka su istakli da je svima želja završiti pomenute zadatke do sredine novembra ove godine kada je planirano odigravanje utakmice naše reprezentacije protiv Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Jel ovo oni misle igrat sa Italijom na Hasetu

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 25 apr 2019, 16:44

Novi travnjak na Koševu će dovesti do poboljšanja sportske infrastrukture u BiH i normalno Sarajevo će dosta samim tim činom dobiti. Konačno derbi da gledamo i na Koševu na travnjaku kako treba, a i prijenosi će ljepše izgledati. Bravo! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2019, 16:47

svrakino1921 je napisao/la:
slika

Jel ovo oni misle igrat sa Italijom na Hasetu
Da :mrgreen:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 25 apr 2019, 16:56

Ma kakvo Koševo i Italija, treba tu mnogo više od terena.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 25 apr 2019, 17:44

Joj sad kad ulete radnici na Kosevo s kantama jupola i
paketima pločica i vrsni vodoinstalateri... I u avazu naslov : Novi mokri čvor spreman dočekuje Azure...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 apr 2019, 17:59

Što je najžalosnije teren na Hasetu uopšte nije loš u odnosu na neke druge terene na kojima se igra ova Premijer liga.
J.ebeš grijanje ako ga nikad neće paliti kao na Grbavici i Bilinom, doduše mi imamo para :kafa:
Hajd nek se radi nešto, mada komfor gledalaca i dalje ostaje nula, al eto.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 apr 2019, 18:01

E jbg, sad smo tek nayebali ako i kone budu igrale na dobrom terenu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2019, 18:14

Osim13 je napisao/la:E jbg, sad smo tek nayebali ako i kone budu igrale na dobrom terenu
Hajde ba cheer up. Ima do novembra vremena ehee

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2019, 18:18

Lawer_88 je napisao/la:
Pa bolan zar si do Zgreba morao ići da sjediš na preklopnim, kad si mogao otići do Arene "Husejin Smajlović" u Zenici i osjetiš taj ugođaj :D

Preklopne su udobnije triput od "običnih".
Eto mi Zenica preko brda, al vjerujes da nikad nisam bio tamo u Areni :lol: U BiH sam posjetio hrpu stadiona, al mi se cini da osim ovdje kod nas nisam nikad bio nigdje u nekoj dvorani. Nisam ljubitelj dvoranskih sportova do te mjere da bi ih negdje isao gledati pa me sve to masilo.
Rodjeni81 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Kapacitet: 1.048 sjedecih mjesta. Fino :mrgreen:
1107
Jel to negdje pise ili si brojao? Ja izbrojah 1.048, ne znam gdje sam mogao pogrijesiti, al dali bi se vidjeti :mrgreen:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 25 apr 2019, 18:56

Signore je napisao/la:
Jel to negdje pise ili si brojao? Ja izbrojah 1.048, ne znam gdje sam mogao pogrijesiti, al dali bi se vidjeti :mrgreen:
Brojao, dva sektora sa strane po 379 stolica to je 758, u sredini 348. Ukupno 1106 tacnije. Mozda sam negdje stolicu dvije preletio ali mislim da je to to. :D

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 25 apr 2019, 19:31

slika

Pametnije bi im bilo da su poravnali ledinu sa tim parama.

Neke naredne iskoristili za izgradnju novog stadiona sa cca 10k mjesta.

ManijakSaGrbavica
Kontakt:

Post Postao/la ManijakSaGrbavica » 25 apr 2019, 22:44

Kada će krov na istok grbavice
Bilo je receno april ali nista
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 25 apr 2019, 22:48

ManijakSaGrbavica je napisao/la:Kada će krov na istok grbavice
Bilo je receno april ali nista
Ima jos aprila druze,nisu nista slagali.
!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 26 apr 2019, 10:14

Rodjeni81 je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Brojao, dva sektora sa strane po 379 stolica to je 758, u sredini 348. Ukupno 1106 tacnije. Mozda sam negdje stolicu dvije preletio ali mislim da je to to. :D
Upravu si. Ja sam brojao na mobitelu i racunao napamet pa sam se ocito negdje prevario. Sad sam na kompjuteru otvorio sliku i ide s lijeva na desno 379-108-9-104-9-118-379. Izadje tocno 1106.

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 26 apr 2019, 12:08

babino je napisao/la:u kakvoj smo mi kolektivnoj banani kad cijela drzava prati natkrivanje i postavljanje stolica na tribini od tisucu sjedecih mjesta..
ovo nije nista protiv veleza, bas mi je drago,nadam se da ce brzo i onu drugu tribinu natkriti i 'ustoliciti', puno bi znacilo da budu barem dvije u paketu, za pocetak.

na grbavici opet stalo, pp najavama, barem krov na istoku je vec trebao biti tu.

na bilinom polju sjever/jug maciji kasalj za odraditi a nista...mani se ba projekata, ne diraj ovo sto stoji vec pukni stubove i digni jos 10-15 redova betona bez pametovanja.

tusanj,kosevo...rupe bez dna iz trenutne perspektive.
:bow: :urnebes:
It's better when it's live

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 26 apr 2019, 12:10

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Novi travnjak na Koševu će dovesti do poboljšanja sportske infrastrukture u BiH i normalno Sarajevo će dosta samim tim činom dobiti. Konačno derbi da gledamo i na Koševu na travnjaku kako treba, a i prijenosi će ljepše izgledati. Bravo! :bih:
:lolno: ti se ovo zajebavas ili?
Pa na ovim prijenosima i Ugljevik izgleda zelen kad se boja rastopi usljed slanja signala moćnim antenama.

Jeste vidjeli prijenos Široki-Zrinjski. Pa na što ono liči??
It's better when it's live

HORHE
Kontakt:

Post Postao/la HORHE » 26 apr 2019, 14:58

Signore je napisao/la:Kapacitet: 1.048 sjedecih mjesta. Fino :mrgreen:
Više stolica nego zuba kod domacih navijaca :lol: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 apr 2019, 15:35

hlive je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Novi travnjak na Koševu će dovesti do poboljšanja sportske infrastrukture u BiH i normalno Sarajevo će dosta samim tim činom dobiti. Konačno derbi da gledamo i na Koševu na travnjaku kako treba, a i prijenosi će ljepše izgledati. Bravo! :bih:
:lolno: ti se ovo zajebavas ili?
Pa na ovim prijenosima i Ugljevik izgleda zelen kad se boja rastopi usljed slanja signala moćnim antenama.

Jeste vidjeli prijenos Široki-Zrinjski. Pa na što ono liči??
I onda ka'e nemoj volit' Bosnu :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.