FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nekad^navijac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 14:30

classic je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Hahahahha
Koja slika majke mi... ko je ovaj sto se smije vamo lijevo hahaha
Slika za pamcenje... :mrgreen:
To je Juka (Ervin Jusufovic), to je taj momak sto je bio u Cityu na probi, a meni je jaci Mandza ovaj sto je digo 2 prsta hahah
Opet da ne "lupim" koju nebulozu ja mislim da je ovaj lijevo Bekić, znam ga facom a možeš vidjeti da ima trenerku Dinama na sebi :mrgreen: :lol: ako opet nisam puko previše tableta ujutro :lol:
A gledaj pored Mandže malog Pršeša što ga gura rukom da bude ozbiljan, hahahahhahahahha :lol:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 feb 2012, 14:45

Miki ko da spava :mrgreen: :mrgreen: Jel potpisao on? :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 14:52

Sarajlijc@ je napisao/la:Miki ko da spava :mrgreen: :mrgreen: Jel potpisao on? :lol:
Potpisao ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 feb 2012, 15:40

nekad^navijac je napisao/la:
classic je napisao/la:
To je Juka (Ervin Jusufovic), to je taj momak sto je bio u Cityu na probi, a meni je jaci Mandza ovaj sto je digo 2 prsta hahah
Opet da ne "lupim" koju nebulozu ja mislim da je ovaj lijevo Bekić, znam ga facom a možeš vidjeti da ima trenerku Dinama na sebi :mrgreen: :lol: ako opet nisam puko previše tableta ujutro :lol:
A gledaj pored Mandže malog Pršeša što ga gura rukom da bude ozbiljan, hahahahhahahahha :lol:
Kakav Bekić, Prcko je to odnosno "Juka". Znam ga u dušu. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 feb 2012, 15:59

fukara87 je napisao/la:Japanac Takeshi Miki zadovoljio i potpisat ce ugovor, sutra stize Mirza Rizvanovic na Tusanj, a kako stvari stoje i Kenan Cejvanovic ce potpisati ugovor .
Dok je taj igrao u Zepcu bio je medju najboljim, poslije ga nisam pratio, al mislim da ce vam bit odlicno pojacanje, posebno zato sto sam pogledao jednu utakmicu Slobode, mislim sa Slavijom gdje ni jedna ekipa nije mogla sastavit 3 tocna dodavanja. Sreca pa je Sloboda zabila debelo u sudackoj nadoknadi i meni legle pare na kladionici :mrgreen:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 feb 2012, 16:39

classic je napisao/la:
Ma Juka je ovo 100% pogotovo jer je ovo "druga grupa" na zagrijavanju gdje su uglavnom mladji igraci, vi se u pozadini da druga grupa trci u kontru :D

A mislim da dugo nije bila ovako opustena, a opet vrlo ozbiljna atmosfera u klubu, mislim da se samo tako moze dobro radit...
Cini se da je Vojvoda dobro sastavio i organizovo ekipu i ljude oko ekipe.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 feb 2012, 17:19

Moze li netko ukratko opisati kakav je Vojvodic kao trener ? Mislim da ste u Demicu dobili dobrog igraca koji ima super peredispozicije da bude puno bolji samo ako naleti na dobrog trenera !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 17:31

kimbo je napisao/la:Moze li netko ukratko opisati kakav je Vojvodic kao trener ? Mislim da ste u Demicu dobili dobrog igraca koji ima super peredispozicije da bude puno bolji samo ako naleti na dobrog trenera !
[youtube][/youtube]

jaroo pogledaj ovaj klip pa ces saznati kakav je Vojdova, tu ti govori mnogo toga. a ja ti mogu reci da je covjek pravi za klub jer smatram da je posle Mustafe Hukica-Huke najbolji trener Slobode , a to cemo i vidjeti .
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 24 feb 2012, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 feb 2012, 17:32

Kako prenosi vidoviti igrali smo 1:1 sa Proleterom,strijelac za Slobodu Kasap.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 17:52

harry_90 je napisao/la:Kako prenosi vidoviti igrali smo 1:1 sa Proleterom,strijelac za Slobodu Kasap.
Nisu bitne toliko ove utakmice, Sarajevo je 1 ispit ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 17:56

Prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo,vec tu se isprobavaju razne taktike i dosta izmjena se izvrsi tako da nema ot toga nista, bitno je da se ekipa spremi za ligu, i protiv Sarajeva.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 feb 2012, 18:04

Imam jedno pitanje, nadam se da ga nećete pogrešno shvatiti, jer nije provokatorsko.

Od kojih para vaša uprava namjerava plaćati sva ova pojačanja? Demić, Bekić, Rizvanović, Šmigalović ... ne igraju oni za kiflu, obećane su im dobre pare, a imali ste velikih problema sa finansijama i u prvom dijelu sezone .
Ne sumnjam u dobre namjere Vojvodića, ali bojim se da je ovo samo odlazak u novu dubiozu i nove dugove .

Pozdrav . ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 feb 2012, 18:06

harry_90 je napisao/la:Kako prenosi vidoviti igrali smo 1:1 sa Proleterom,strijelac za Slobodu Kasap.
Nisu bitne toliko ove utakmice, Sarajevo je 1 ispit ;)
Ja sam to prije neki dan rekao da prijateljske utakmice nisu mjerilo,vec rezultati koji se ostvare u premijer ligi ..

@dzenan01

To samo znaju oni koji su ih doveli u Slobodi,mi ne ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 feb 2012, 18:06

dzenan01 je napisao/la:Imam jedno pitanje, nadam se da ga nećete pogrešno shvatiti, jer nije provokatorsko.

Od kojih para vaša uprava namjerava plaćati sva ova pojačanja? Demić, Bekić, Rizvanović, Šmigalović ... ne igraju oni za kiflu, obećane su im dobre pare, a imali ste velikih problema sa finansijama i u prvom dijelu sezone .
Ne sumnjam u dobre namjere Vojvodića, ali bojim se da je ovo samo odlazak u novu dubiozu i nove dugove .

Pozdrav . ;)
ja znam za jednog da je dobio novac u ruke, a za ostale ne znam necu nista da govorim..vjerujem da su i ostali koji su dosli dobili odmah lovu...nebi niko ni dosao u Slobodu tek tako, kd se zna da su ostali duzni nekim igracima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 18:12

dzenan01 je napisao/la:Imam jedno pitanje, nadam se da ga nećete pogrešno shvatiti, jer nije provokatorsko.

Pozdrav . ;)
Otkud Sarajevu pare kad se zna da pojedini igraci nisu imali ni za virsle u frizideru samo sijalica, nije provokacija samo kazem, doveli ste igraca dosta i trenera, i ja se pitam zaista otkud im pare da dovode igrace .

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 feb 2012, 18:58

fukara87 je napisao/la:

Pozdrav . ;)
Otkud Sarajevu pare kad se zna da pojedini igraci nisu imali ni za virsle u frizideru samo sijalica, nije provokacija samo kazem, doveli ste igraca dosta i trenera, i ja se pitam zaista otkud im pare da dovode igrace .
Pa fazon je u tome što Sarajevo i nema para i sami Bog zna kako ćemo plaćati igrače. Zato smo i slali igrače po probama da se prodaju. Ali opet Sarajevo svake godine igra Evropu, proda po 2-3 igrača za solidne pare, kanton i opština daju oko 300 000 i opet dugovi .

Ali što reče hari imaju ljudi u upravi koji se brinu o tome, a mi se vidimo 10. na Tušnju pa neka pobijedi bolji . ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 feb 2012, 19:14

http://www.zada.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ;) a u farmaceutskoj industriji se OGRMONE pare vrte, i male apotekice vrte dobru lovu a kamoli proizvođači
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 feb 2012, 19:21

Evo Maksumic slobodan,da li ce ga Vojvodic dovesti u Slobodu ?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 19:46

harry_90 je napisao/la:Evo Maksumic slobodan,da li ce ga Vojvodic dovesti u Slobodu ?
vjeruj i ja se to pitam, Vojvoda zeli dovesti Maksumica ali nije znao do kad ce trajati spor izmedju Sarajeva i Maksumica pa je tu Kenan Cejvanovic, sad ne znam sta ce da bude, jer i sam Maksumic je rekao da hoce da igra sa Hadzicem.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 feb 2012, 19:51

Imponirajuce djeluje ovaj govor Vojvodica na videolinku postavljenom iznad. Sada samo da sprovede to sto kaze i da ima strucno znanje pa da pred sebe postavi iste visoke zahtjeve kao pred igrace. Uglavnom neka je sa srecom i nadam se Dema nece razocarati !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.