Evo jedan klip..odlican je.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
pa gdje je onda bio do godinu dvije? sto se real neotima za njeg?Claus je napisao/la:Šta će im Džeko dok je Lewandowski tu?Lokos19 je napisao/la:Neznam, meni je ovo previse para za "talenta". Pa nije valjda da je skuplji od Dzeke? 25 je fakat puno.Osim toga, Henrikh je mlađi od Džeke i već dokazan igrač (ne "talent"
).
Da je bilo 30 , bilo bi puno.....A ovako je to tu, dobro je ovo uprava Bvb-a odradila.Semir bvb je napisao/la:
Evo BILD prenosi da je odšteta 24 mil. eura i da Armenac potpisuje ugovor do 2018.g.![]()
Jest protiv Zorye, Ilitchivetsa, Vorskle Poltave, Tavriye i ostale ukrainske buranije. Nije neki veliki problem zabiti 20+ golova u sezoni sa onakvim veznim redom u Sahtaru. Ako dodje, ja cu za njegovu ocjenu pricekati bar prvih 10-ak kola u Bundesligi. I gomez u sezoni zabije 20 golova hofenhajmu, greutheru, augsburgu i ostaloj buraniji, pa ga niko nece osim Fiorentine. A i oni za njega daju kikiriki.Semir bvb je napisao/la:Mkhitaryan je zvijer od igrača. Najopasniji vezni igrač na svijetu.Igrač koji je hladnokrvan pred golom i koji šutira bez puno oklijevanja. Veliko pojačanje...
![]()
Mislim da je to bila riječ da Armenac može sam otkupiti svoj ugovor za 23 mil. eura, tako se spominjala mogućnost da BVB da taj novac njemu pa da on te pare k'o fol od sebe isplati Shakhtaru. Watzke je rek'o da neće ići tim putem nego da će pokušati dogovoriti transfer u fair-playu.effe_sa je napisao/la:A spominjala se eto zadnjih dana i ta klauzula kod njega u ugovoru od 23, 24 miliona, samo se Donezk pravio lud izgleda.....Semir bvb je napisao/la:Evo BILD prenosi da je odšteta 24 mil. eura i da Armenac potpisuje ugovor do 2018.g.![]()

Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača.kraljttbvb je napisao/la:Jest protiv Zorye, Ilitchivetsa, Vorskle Poltave, Tavriye i ostale ukrainske buranije. Nije neki veliki problem zabiti 20+ golova u sezoni sa onakvim veznim redom u Sahtaru. I gomez u sezoni zabije 20 golova hofenhajmu, greutheru, augsburgu i ostaloj buraniji, pa ga niko nece osim Fiorentine. A i oni za njega daju kikiriki.Semir bvb je napisao/la:Mkhitaryan je zvijer od igrača. Najopasniji vezni igrač na svijetu.Igrač koji je hladnokrvan pred golom i koji šutira bez puno oklijevanja. Veliko pojačanje...
![]()
U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati milaSemir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača.![]()
Pa nije lako protiv masinerijekraljttbvb je napisao/la:U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati milaSemir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača.![]()
![]()
![]()
Ma Siber vrhunski napadač za Gabelekraljttbvb je napisao/la:U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati milaSemir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača.![]()
![]()
![]()
Kad pogledam sliku sa formacijom i igracima sto si postavio, ne izgleda ovo nimalo lose. Ima i sirine i kvaliteta. Jedino mi ovaj Siber upada u oci
Wilian i Fernandinho su prošle godine najviše pokazali u Shakhtaru u nastupima u CL dok se Armenac iživljavao nad nejači po ukrajinskoj ligi.kraljttbvb je napisao/la:U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati milaSemir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača.![]()
![]()
![]()
Reus izvlaci prosjeksoxx je napisao/la:Aubameyang - Mkhitaryan - Blaszczykowski.
Jadan komentator koji bude prenosio Dortmund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.