BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

vopi
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la vopi » 05 jul 2013, 18:27

Ja bi rekao da vrijedi te pare, jos kad ga doktor posavjetuje bice jos bolji :D

Evo jedan klip..odlican je.

[youtube][/youtube]

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 05 jul 2013, 18:30

Odlican je Mkhitaryan, ja se jos nadam da je to sve lafina njemackih novinara, nekako mi nema logike sva ta prica.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 05 jul 2013, 18:33

Ma dobar je on.....al nekako mi puno para,ali hajd doktor valjda zna zasto toliko vrijedi mada je moj favorit ovaj decko.
http://www.transfermarkt.de/de/christia ... 69633.html" onclick="window.open(this.href);return false;

eh kadA bi jos njega doveli to bi bilo to ja bi bio prezadovoljan.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 05 jul 2013, 18:48

'bo majku, onaj debeli Raiola kome god postane menadzer odmah ga masno proda :D Nije mu menadzer ni dva mjeseca kako treba.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 05 jul 2013, 19:27

Claus je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:Neznam, meni je ovo previse para za "talenta". Pa nije valjda da je skuplji od Dzeke? 25 je fakat puno.
Šta će im Džeko dok je Lewandowski tu? :? Osim toga, Henrikh je mlađi od Džeke i već dokazan igrač (ne "talent" :roll: ).
pa gdje je onda bio do godinu dvije? sto se real neotima za njeg?
nekazem da je los, ali 25 miliona :o nije on igrac te kategorije
to ti je isto ko da je buy€rn platio sakirija toliko, nidje vezze

ps: levat na 10 tku po potrebi. inace smatram dzeku jacim napadacem
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jul 2013, 19:28

Ako Mkhitaryan dođe vam, a ovo je mislim poprilično izvjesno, onda je ovo bombastično odrađen posao na transfer tržištu (uzimajuću obzir i transfer Aubameyanga) ovog ljeta. Još sad ako se Armenac definitivno odlučio za Borussiju u odnosu na Liverpool, onda to još više dobiva na težini.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2013, 19:52

Mkhitaryan je zvijer od igrača. Najopasniji vezni igrač na svijetu. 8-) Igrač koji je hladnokrvan pred golom i koji šutira bez puno oklijevanja. Veliko pojačanje... 8-)

Evo BILD prenosi da je odšteta 24 mil. eura i da Armenac potpisuje ugovor do 2018.g. ;) :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jul 2013, 20:01

Semir bvb je napisao/la:
Evo BILD prenosi da je odšteta 24 mil. eura i da Armenac potpisuje ugovor do 2018.g. ;) :)
Da je bilo 30 , bilo bi puno.....A ovako je to tu, dobro je ovo uprava Bvb-a odradila.
A spominjala se eto zadnjih dana i ta klauzula kod njega u ugovoru od 23, 24 miliona, samo se Donezk pravio lud izgleda..... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 jul 2013, 20:03

Semir bvb je napisao/la:Mkhitaryan je zvijer od igrača. Najopasniji vezni igrač na svijetu. 8-) Igrač koji je hladnokrvan pred golom i koji šutira bez puno oklijevanja. Veliko pojačanje... 8-)
Jest protiv Zorye, Ilitchivetsa, Vorskle Poltave, Tavriye i ostale ukrainske buranije. Nije neki veliki problem zabiti 20+ golova u sezoni sa onakvim veznim redom u Sahtaru. Ako dodje, ja cu za njegovu ocjenu pricekati bar prvih 10-ak kola u Bundesligi. I gomez u sezoni zabije 20 golova hofenhajmu, greutheru, augsburgu i ostaloj buraniji, pa ga niko nece osim Fiorentine. A i oni za njega daju kikiriki.

Sad cekamo da ovih nekoliko yayaraca kojima je jako stalo do BVB-a i koji su govorili da nemamo dovoljno igraca, da dodju i kazu da nismo dobro odradili transfer rok, jer su pripreme pocele a mi sad imamo previse igraca u kadru :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 jul 2013, 20:10

effe_sa je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Evo BILD prenosi da je odšteta 24 mil. eura i da Armenac potpisuje ugovor do 2018.g. ;) :)
A spominjala se eto zadnjih dana i ta klauzula kod njega u ugovoru od 23, 24 miliona, samo se Donezk pravio lud izgleda..... :D
Mislim da je to bila riječ da Armenac može sam otkupiti svoj ugovor za 23 mil. eura, tako se spominjala mogućnost da BVB da taj novac njemu pa da on te pare k'o fol od sebe isplati Shakhtaru. Watzke je rek'o da neće ići tim putem nego da će pokušati dogovoriti transfer u fair-playu.

Ovako bi to trebalo izgledati plus možda jedan lijevi bek i jedan talenat za vezni red (Corona). :mrgreen:

slika
kraljttbvb je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Mkhitaryan je zvijer od igrača. Najopasniji vezni igrač na svijetu. 8-) Igrač koji je hladnokrvan pred golom i koji šutira bez puno oklijevanja. Veliko pojačanje... 8-)
Jest protiv Zorye, Ilitchivetsa, Vorskle Poltave, Tavriye i ostale ukrainske buranije. Nije neki veliki problem zabiti 20+ golova u sezoni sa onakvim veznim redom u Sahtaru. I gomez u sezoni zabije 20 golova hofenhajmu, greutheru, augsburgu i ostaloj buraniji, pa ga niko nece osim Fiorentine. A i oni za njega daju kikiriki.
Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača. ;) :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 jul 2013, 20:15

Semir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača. ;) :)
U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati mila :!: :o
Kad pogledam sliku sa formacijom i igracima sto si postavio, ne izgleda ovo nimalo lose 8-) . Ima i sirine i kvaliteta. Jedino mi ovaj Siber upada u oci :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 jul 2013, 20:21

Semir bvb je napisao/la:Opet valja dat' tolike golove bez obzira protiv koga igraš. Ima još igrača u Shakhtaru, a opet on iz veznog reda postigne više golova od svojih napadača. ;) :)
U onom dvomecu u LP nisam ovog bas nesto puno zapazio. Najvise sam zapamtio onog Fernandinja (otisao u City), koji je to vezni igrac mati mila :!: :o
Pa nije lako protiv masinerije :D Pogledaj duele sa Chelsea-jem i Juventusom...tamo je bio poprilicno dobar.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 05 jul 2013, 20:25

Kad pogledam sliku sa formacijom i igracima sto si postavio, ne izgleda ovo nimalo lose 8-) . Ima i sirine i kvaliteta. Jedino mi ovaj Siber upada u oci :mrgreen:
Ma Siber vrhunski napadač za Gabele :D
Željezničar
Borussia Dortmund

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jul 2013, 21:06

Šiber razbijač :lol: ,ne treba zaboraviti onaj gol protiv Malage po meni je više njegov nego Santanin.

Ali ako se može prodati nek´ ga prodaju :mrgreen: .

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 05 jul 2013, 21:08

Super transfer :) , prezadovoljan sam! U ovom clipu imate analizu njegove igre, tj. scene koje nisu samo vezane uz golove i asiste već kako proigrava bokove, ulazi u driblinge, igra pressing itd...pogledajte clip, isplati se ;) . Samo stavite na full screen jer vam se neće vidjeti najbolje prozor gdje idu akcije:

[youtube][/youtube]
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2013, 21:13

Wilian i Fernandinho su prošle godine najviše pokazali u Shakhtaru u nastupima u CL dok se Armenac iživljavao nad nejači po ukrajinskoj ligi. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 05 jul 2013, 21:18

Cim se Ruhrnachrichten javio mora da je ovo blizu kraja.Uzeli su najbolju mogucu zamenu za Gecea, ustedelo se i na Aubamejangu i Sokratisu tako da ne smeta sto ce dati koji milion vise nego sto vredi Jermenac. :mrgreen: Ako bude transfer iznosio 25 miliona evra izjednaceice se sa Amorosovim, a to je najskuplja kupovina Borusije u istoriji kluba.To sto se nije video Dortmunda je samo plod Klopove taktike.Njega su sasekli i bio je neprimetan, a time i igra Sahtjora.

Kavani najverovatnije ide u PSZ tako da se otvara mogucnost da Real pokuca na vrata za Levandovskog, ono prosli put je bila patka koju je pustio Levin menadzer.Trenutno je realnija varijanta da ce pokusati da dovedu Vampira, mada ko zna sta ce se tu desiti i koga tu koga laze. :lol:

Ne treba jos jedan stoper Dortmundu kada je tu vec Sokratis, jer njemu nije prirodna pozicija desni bek.Igrace on samo ovu polusezonu, a kad se vrati Piscek zna se sta biva.On je doveden kao zamena za Santanu.Moze se tu pokupiti neki solidan back-up za desnog beka.Ima tu neki sitnis od Vackeovih 50 miliona evra. :D Nisam svakako da se dovodi jos jedan stoper koji ce u vrh glave igrati nesto u prvoj polusezoni, dok ga kasnije nece Klop uopste koristiti.Zasto takav da zauzima mesto klincima poput Gintera i Sara.Mislim da Kirh zasluzuje da dobije takvu-kakvu sansu u ovih pola godine, jer ga je Klop retko kad koristio prosle sezone.A po meni nijednom nije podbacio, pa mozda na kraju ne treba niko od defanzivaca da se dovede.Kada sam ocekivao da ce konacno dobiti sansu, Gros je tu uskakao.Ne treba zuriti sa pojacanjem u defanzivi moze se to resiti do kraja avgusta ako bude bilo potrebe za tim.Neka prvo prodju pripreme, pa da Klop proceni da li mu je tu jos neko potreban.

Siber vise nije back-up spic za Levu, dolaskom Aube sada je on postao treca opcija u napadu. :lol: Sva pojacanja koja su dovedena pokrivaju vise pozicija tako da se mozda i ne juri ta sirina kadra.Sledeci igrac koji ima neko zajebano prezime , znajte da i njega Dortmund zeli. :mrgreen: Kako ce komentatori da prelamaju jezik zbog par pojedinaca. ;)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 jul 2013, 21:34

Aubameyang - Mkhitaryan - Blaszczykowski.

Jadan komentator koji bude prenosio Dortmund :mrgreen:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 05 jul 2013, 22:53

soxx je napisao/la:Aubameyang - Mkhitaryan - Blaszczykowski.

Jadan komentator koji bude prenosio Dortmund :mrgreen:
Reus izvlaci prosjek :D :D :D :D :D
Željezničar
Borussia Dortmund

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 06 jul 2013, 00:11

e sad posto ste doveli (odnosno dovodite najvjerovatnije) Mkhitaryana, sta mislite hocetel odustati od Eriksena ili cete ipak i njega dovesti?

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.