Samo opusteno braco jos 12-13 dana !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I sta je problem sto je Dudo dao go????theprodigy je napisao/la:kao sto sam negdje procitao na forumu..sta se nama sprema, to samo bog zna..kad nama dudo daje golove..al eto..bolje je nek ih daju pa bilo ko..valjda ce na dobro izaci
To ja njima odavno govorim,ali nikako da skontajumokeke je napisao/la:I sta je problem sto je Dudo dao go????theprodigy je napisao/la:kao sto sam negdje procitao na forumu..sta se nama sprema, to samo bog zna..kad nama dudo daje golove..al eto..bolje je nek ih daju pa bilo ko..valjda ce na dobro izaci
Go je pao poslije prekida i Dudino mjesto i jeste da bude u sesnaestercu i pokusa pogoditi glavom. Ovoga puta je to i uradio. Za tvoju informaciju, Dudo je sinoc odigrao ekstra.
Piksijev go je pravo dobora. Covjek primio loptu na jedno 19-20 m malo desno, okrnuo se , oslobodio protivnickog igraca i zabio. Vrhunski. Pravo pojacanje.
theprodigy je napisao/la:pa priznajte da je malo neobicno kad on daje gol, ne pamtim kad ga je dao jos...i procitajte do kraja..ne samo prvi red
Do mene onda,sastave sam uzeo sa sluzbene stranice tako da su oni onda to propustili upisatmokeke je napisao/la:Igrao je Ihtijarevic drugo poluvrijeme
Jel ovo neka zajebancija??miky_hz je napisao/la:Sastav koji je sinoc igrao protiv Olimpika
Alaim, Arsenijević, Todorović, Gutić, Torlak, Džakmić, Dudo, Šćepanović, Hadžić, Jahović i Avdić. U drugom poluvremenu su u igru ušli Kojašević, Nuhić, Trebinjac, Suljić i Amel Handžić.
Nisu igrali Ihtijarevic,Pliska,Comor,Hamzagic,Dupovac,Keno Handzic itd...
Nego kolko cujem navodno se pregovara sa nekom tv kucom te ce se vjerovatno prenositi skoro sve utakmice Sarajeva(domace)
Na Hayatu u 18 i 15 emisija Sportski trenuci gost Zijad Blekic
dzenan01 je napisao/la:Nemojte biti toliko sigurni da će prenositi Hayat, čuo sam da bi naše tekme mogla prenositi jedna velika sportska tv kuća koja tek treba da se probije na bh tržište
Je li večeras ili....sarajlija89 je napisao/la:Emisija "Sportski trenucI" 18:15,HAYAT TV... gost Zijad Blekic.![]()
![]()
kako ga volim slusat dok prica![]()
![]()
![]()
SARAJEVO SAMPION
To nije sportska TVRule_hz je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Nemojte biti toliko sigurni da će prenositi Hayat, čuo sam da bi naše tekme mogla prenositi jedna velika sportska tv kuća koja tek treba da se probije na bh tržište
da nije ona divna jenkins:)
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 31 gost.