Samo opusteno braco jos 12-13 dana !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo sam citao jos na fksinfo ali sekac ne mozes ti neke stvari objasniti dzaba ti je
- theprodigy
- Kontakt:
kao sto sam negdje procitao na forumu..sta se nama sprema, to samo bog zna..kad nama dudo daje golove..al eto..bolje je nek ih daju pa bilo ko..valjda ce na dobro izaci
I sta je problem sto je Dudo dao go????theprodigy je napisao/la:kao sto sam negdje procitao na forumu..sta se nama sprema, to samo bog zna..kad nama dudo daje golove..al eto..bolje je nek ih daju pa bilo ko..valjda ce na dobro izaci
Go je pao poslije prekida i Dudino mjesto i jeste da bude u sesnaestercu i pokusa pogoditi glavom. Ovoga puta je to i uradio. Za tvoju informaciju, Dudo je sinoc odigrao ekstra.
Piksijev go je pravo dobora. Covjek primio loptu na jedno 19-20 m malo desno, okrnuo se , oslobodio protivnickog igraca i zabio. Vrhunski. Pravo pojacanje.
To ja njima odavno govorim,ali nikako da skontajumokeke je napisao/la:I sta je problem sto je Dudo dao go????theprodigy je napisao/la:kao sto sam negdje procitao na forumu..sta se nama sprema, to samo bog zna..kad nama dudo daje golove..al eto..bolje je nek ih daju pa bilo ko..valjda ce na dobro izaci
Go je pao poslije prekida i Dudino mjesto i jeste da bude u sesnaestercu i pokusa pogoditi glavom. Ovoga puta je to i uradio. Za tvoju informaciju, Dudo je sinoc odigrao ekstra.
Piksijev go je pravo dobora. Covjek primio loptu na jedno 19-20 m malo desno, okrnuo se , oslobodio protivnickog igraca i zabio. Vrhunski. Pravo pojacanje.
Kao da je bitno ko ce davati golove
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- theprodigy
- Kontakt:
pa priznajte da je malo neobicno kad on daje gol, ne pamtim kad ga je dao jos...i procitajte do kraja..ne samo prvi red
theprodigy je napisao/la:pa priznajte da je malo neobicno kad on daje gol, ne pamtim kad ga je dao jos...i procitajte do kraja..ne samo prvi red
Dao je i na grbavici protiv Olimpika
- theprodigy
- Kontakt:
hehe..ako se ne varam prosle godine je to bilo..al nema veze..nebitno..nek svi daju golove pa makar i kloc dudo
Sastav koji je sinoc igrao protiv Olimpika
Alaim, Arsenijević, Todorović, Gutić, Torlak, Džakmić, Dudo, Šćepanović, Hadžić, Jahović i Avdić. U drugom poluvremenu su u igru ušli Kojašević, Nuhić, Trebinjac, Suljić i Amel Handžić.
Nisu igrali Ihtijarevic,Pliska,Comor,Hamzagic,Dupovac,Keno Handzic itd...
Nego kolko cujem navodno se pregovara sa nekom tv kucom te ce se vjerovatno prenositi skoro sve utakmice Sarajeva(domace)
Na Hayatu u 18 i 15 emisija Sportski trenuci gost Zijad Blekic
Alaim, Arsenijević, Todorović, Gutić, Torlak, Džakmić, Dudo, Šćepanović, Hadžić, Jahović i Avdić. U drugom poluvremenu su u igru ušli Kojašević, Nuhić, Trebinjac, Suljić i Amel Handžić.
Nego kolko cujem navodno se pregovara sa nekom tv kucom te ce se vjerovatno prenositi skoro sve utakmice Sarajeva(domace)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igrao je Ihtijarevic drugo poluvrijeme
Do mene onda,sastave sam uzeo sa sluzbene stranice tako da su oni onda to propustili upisatmokeke je napisao/la:Igrao je Ihtijarevic drugo poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo neka zajebancija??miky_hz je napisao/la:Sastav koji je sinoc igrao protiv Olimpika
Znas li koja tv kuca?
Zadnja izmjena: BegA_SA, dana/u 23 jul 2010, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 
hayat:) uvijek nase takme prenosio:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nije zajebancija ,kako cujem tako i prenesem neznam koja je tv kuca cut ce se vjerovatno brzo jel je sezona pred vratima,izmedju ostalog na onim razgovorima sa predsjednikom se moglo cuti nesto u vezi toga da je to i u interesu sponzora vise ces ih privuc ako im se npr reklama vidi u citavoj drzavi tj preko tv-a nego da to bude na utakmici gdje dodje lupam 3 hiljade ljudi
Nemojte biti toliko sigurni da će prenositi Hayat, čuo sam da bi naše tekme mogla prenositi jedna velika sportska tv kuća koja tek treba da se probije na bh tržište 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dzenan01 je napisao/la:Nemojte biti toliko sigurni da će prenositi Hayat, čuo sam da bi naše tekme mogla prenositi jedna velika sportska tv kuća koja tek treba da se probije na bh tržište
da nije ona divna jenkins:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Da li neko zna da li je Hilmo sa Olimpikom igrao cijeli meč ili samo poluvrijeme
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- sarajlija89
- Kontakt:
Emisija "Sportski trenucI" 18:15,HAYAT TV... gost Zijad Blekic.
kako ga volim slusat dok prica
SARAJEVO SAMPION
kako ga volim slusat dok prica
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Je li večeras ili....sarajlija89 je napisao/la:Emisija "Sportski trenucI" 18:15,HAYAT TV... gost Zijad Blekic.![]()
![]()
kako ga volim slusat dok prica![]()
![]()
![]()
SARAJEVO SAMPION
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
To nije sportska TVRule_hz je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Nemojte biti toliko sigurni da će prenositi Hayat, čuo sam da bi naše tekme mogla prenositi jedna velika sportska tv kuća koja tek treba da se probije na bh tržište
da nije ona divna jenkins:)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- sarajlija89
- Kontakt:
Da...veceras je emisija u 18:15
Emisija je odlicna,gledo sam vec par puta..a pogotovo sad sto ce biti nas gospodin predsjednik gost...eto prilike da se i sira javnost upozna sa projektom FKS i da svi vide koliku zelju i entuzijazam ima taj covjek da napravi nesto znacajno sa nasim klubom
SARAJEVO SAMPION
Emisija je odlicna,gledo sam vec par puta..a pogotovo sad sto ce biti nas gospodin predsjednik gost...eto prilike da se i sira javnost upozna sa projektom FKS i da svi vide koliku zelju i entuzijazam ima taj covjek da napravi nesto znacajno sa nasim klubom
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, feniksptica, gh0stHZ, haklamas, Hardzavi, miguelramos, muhamedhulk, nedimmmm1337, rimljanin90, seha77 i 181 gost.