FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 13 jun 2015, 00:59

imal kakvog habera za stopera :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 13 jun 2015, 01:15

Ja bih volio vidjeti Dzemu u glavnoj ulogi za TA reklamu.. Spot negdje pocinje na bascarsiji, on sjedi u nekoj cevabdzinici, tlf. zvoni, Uscuplic zove, Dzemo skace na motor, opalio ga kroz titovu prema butmiru, policija pokusava zaustaviti, izbjegava auta i nesrece, prolazi pored nase akademije, gazi prema aerodromu, preskace kontrolu, izlazi na gate a tamo ga ceka cijela nasa ekipa uz smijeh. Turkish Airlines avion u pozadini stoji i reklama se zavrsava uz text Widen Your World...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jun 2015, 01:20

Lacoste je napisao/la:Ja bih volio vidjeti Dzemu u glavnoj ulogi za TA reklamu.. Spot negdje pocinje na bascarsiji, on sjedi u nekoj cevabdzinici, tlf. zvoni, Uscuplic zove, Dzemo skace na motor, opalio ga kroz titovu prema butmiru, policija pokusava zaustaviti, izbjegava auta i nesrece, prolazi pored nase akademije, gazi prema aerodromu, preskace kontrolu, izlazi na gate a tamo ga ceka cijela nasa ekipa uz smijeh. Turkish Airlines avion u pozadini stoji i reklama se zavrsava uz text haj da kažem Widen Your World iskreno...
Ispravljeno :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jun 2015, 01:20

Lacoste :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :kralj:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 jun 2015, 01:40

Ja mislim da ce poceti na carsiji Dulja zagrlio šišu i pravi krugove i onda napravi najveci i svi prszom pokazuju iznad carsije ono kao "vidi kruga" a kroz krug proleti avion Dzeno pilot. A onda se kamera spusta kod begove i Kalasi u kadru sa kalašnjikovom gleda u nebo i kaze putujte sigurno :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2015, 01:41

ShofaII je napisao/la:Ja mislim da ce poceti na carsiji Dulja zagrlio šišu i pravi krugove i onda napravi najveci i svi prszom pokazuju iznad carsije ono kao "vidi kruga" a kroz krug proleti avion Dzeno pilot. A onda se kamera spusta kod begove i Kalasi u kadru sa kalašnjikovom gleda u nebo i kaze putujte sigurno :D
HAHAHAHAHAHAHAAH! :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 jun 2015, 01:46

Morao sam izmjenit
Ja mislim da ce poceti na carsiji Dulja zagrlio šišu i pravi krugove i onda napravi najveci i svi prstom pokazuju iznad carsije ono kao "vidi kruga" a kroz krug proleti avion Dzeno pilot. A onda se kamera spusta kod begove i Kalasi u kadru sa kalašnjikovom gleda u nebo i kaze "vazduh trepti kad turkis leti" hehehehehehe :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jun 2015, 04:01

Pizdrav bordo braco.

Tan je sanama godinu tek. Meni se cini da tan nije bio bas ni svjestan koliko je nogomet biznis (sace me neki napast) posebno kad osvojis titulu i boris se ls le. Cardif je igro u prinjeri al ga je puno kosto a tituuli nisu blizu bili ni na 30000 milja.

Drugi problem balkanski je ne disciplina i kaznjavanje. Mi bi trebali pokusat na pocetku da se odlihepimo na plus 10 bodova tako da bi mogli davat nasim juniorima vise sansi.

Trece ugovore netreba podpisivat na fiksnu platu vec po ucinku. Imas 1000 km fiksno plus bonus ako se sta osvoji

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 jun 2015, 04:03

na tečnom arapskom kallasi prozborii u reklmami,, Inšallah.. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 13 jun 2015, 10:49

Evo na sofascore vidim 03.07. u 16.00 HNK RIJEKA-FK SARAJEVO tekma prijateljska izgleda...
Zadnja izmjena: bordoakapitar, dana/u 13 jun 2015, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jun 2015, 10:51

Jos da hoce biti oni live prenosi ko prosle godine.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 11:21

slika

:opaopa:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jun 2015, 12:37

Imamo TA za sponzora, Tan konstantno ulaze u nas, manjih ssponzora mali milion, oko 6200 clanova... Imamo uslove da (bar) pregovaramo sa Jajalom, Benkom, Misketom, Saidom... Neke od njih smo i doveli. Pravi se jedna od najmodernijih Akademija, dovode se talenti iz cijele BiH, pa i sire... I sve se to desava u vrijeme dok konkurenti svrSavaju na Livaje, Blagojevice, Dijate...
Upravo, Ibrace, Tan...HVALA VAM DO NEBA !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 13 jun 2015, 12:43

Beli objasnio, jer to je ta razlika izmedju velikih i malih klubova. :zviz:

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 12:44

Dječaci Škole Fudbala "Asim Ferhatović-Hase", rođeni 2004. godine i mlađi, u periodu od 13. do 14. juna tekuće godine, učestvovati će na turniru Altinordu International Balkan Cup u turskom gradu Izmiru.

Učešće na turniru uzet će ekipe Grčke, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Kosova, Srbije, Turske, a U-11 selekcija našeg Omladinskog pogona bit će jedini predstavnik iz Bosne i Hercegovine.

Put Turske, u jutarnjim satima današnjeg dana, sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, poletjelo je osamnaest dječaka, uz pratnju dva trenera, Muhidina Zukića i Ervina Uščuplića.

Pokrovitelj putovanja, Turkish Airlines, obezbijedio je put do Turske za naše dječake, koji će na turniru, poput naših prvotimaca, nastupiti u dresovima koje krasi logo generalnog sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo.

Našim dječacima želimo puno sreće na turniru u Izmiru!
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 13 jun 2015, 12:55

Aerodromsko je napisao/la:Dječaci Škole Fudbala "Asim Ferhatović-Hase", rođeni 2004. godine i mlađi, u periodu od 13. do 14. juna tekuće godine, učestvovati će na turniru Altinordu International Balkan Cup u turskom gradu Izmiru.

Učešće na turniru uzet će ekipe Grčke, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Kosova, Srbije, Turske, a U-11 selekcija našeg Omladinskog pogona bit će jedini predstavnik iz Bosne i Hercegovine.

Put Turske, u jutarnjim satima današnjeg dana, sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, poletjelo je osamnaest dječaka, uz pratnju dva trenera, Muhidina Zukića i Ervina Uščuplića.

Pokrovitelj putovanja, Turkish Airlines, obezbijedio je put do Turske za naše dječake, koji će na turniru, poput naših prvotimaca, nastupiti u dresovima koje krasi logo generalnog sponzora Fudbalskog kluba Sarajevo.

Našim dječacima želimo puno sreće na turniru u Izmiru!
:kafa:

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 jun 2015, 13:10

To je mangupluk,ne mogu djeca bez jakih turnira steći potrebni kvalitet :opaopa: Lijepo je biti navijač Sarajeva :clap:
Mosa RajvoSa

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 jun 2015, 13:22

Hajmo Zuka, vodi ih do prvog mjesta! :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 jun 2015, 13:56

Da mi nije neko prije 5 godina pričao da ću jednog dana biti miran u vezi dešavanja u svom klubu rekao bih mu da nije normalan, a danas sam to dočekao, ovaj prijelazni rok se ne brinem ko će doći, ko će otići, kamp se gradi, titule se osvajaju, skoro sve je bajno. Bože, hvala ti. Upravo, hvala vam.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 13 jun 2015, 14:25

Ordagić se službeno vezao ugovorom za Slobodu na dvije godine. Šteta, priželjkivao sam ga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Mocvara1991 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []