FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aerodromsko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 14:31

Alpasinac je napisao/la:Ordagić se službeno vezao ugovorom za Slobodu na dvije godine. Šteta, priželjkivao sam ga.
Dovest' cemo boljeg,ne brini ;)
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 jun 2015, 14:35

Nema veze za Ordagica, ja mislim da se za.je.bo, kod nas bi imao bolje uslove da napreduje, al hajd. Ne sumnjam da cemo nac puno bolje rijesenje za tu poziciju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 13 jun 2015, 14:37

Ma ne sumnjam da imamo uslove za boljeg igača. Priželjkivao sam ga jer je veliki potencijal, a paralelno sa tim dodatno bi oslabili konkurenciju u PLBIH.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 jun 2015, 14:50

Ja kao vjerni navijac voljenog mi kluba,rezervisem dvije karte u Turkish Airlines-u,a nisu jedini koji imaju liniju za Antaliju..Nekako bio mi je to gust,i osjetis tu povezanost..Al' zaboravih pitati ima li kakvog popusta za clanove.. :D

Pardoniram na off-u
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 15:19

socrates je napisao/la:Ja kao vjerni navijac voljenog mi kluba,rezervisem dvije karte u Turkish Airlines-u,a nisu jedini koji imaju liniju za Antaliju..Nekako bio mi je to gust,i osjetis tu povezanost..Al' zaboravih pitati ima li kakvog popusta za clanove.. :D

Pardoniram na off-u
Nema jos nista konkretno ali i ja bi isto uradio :D :bih:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jun 2015, 16:09

Jel' neko zna kako ce funkcionisati ovo sa Dzenom i treniranjem bez PRO licence? Zanima me cisto onako.. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 jun 2015, 16:43

Vjerovatno ce se Ibraka vodit kao ŠSŠ.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 jun 2015, 16:51

@uNbx sad citao ove neke stranice koje sam preskocio i gledam i ne znam sto sam napisao onakav post u vezi dresova. Vjerovatno sam pogresno protumacio ili nisam bio dobar. Halali buraz sto onako odreagovah.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jun 2015, 17:18

slika

Ovo su igraci sa kojima se povezujemo u ovom prelaznom roku, igraci koje mi navijaci prizeljkujemo i zeljeli bismo jih vidjeti u nasem dresu, igraci koje definitivno nebi bilo lose dovesti, neki od njih su vec dosli itd.
Moja najveca zelja su 1 dobar stoper i 1 dobar veznjak/organizator igre, ostale pozicije ako koga uspijemo dovesti super
Ove iz Hajduka sto sam nabrojao, su svi na izlaznim vratima ali traze za njih nesto odstete, pa mislim da jih nije realno dovesti ali ipak kad bi klepili ovog Malocu za stopera...:D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 jun 2015, 17:27

ShofaII je napisao/la:@uNbx sad citao ove neke stranice koje sam preskocio i gledam i ne znam sto sam napisao onakav post u vezi dresova. Vjerovatno sam pogresno protumacio ili nisam bio dobar. Halali buraz sto onako odreagovah.
Ma buraz nemam ti sta halaljivat, nasi smo, ne ljutim se ja... :salut: :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 jun 2015, 17:39

hajmo insajderi, koji ce se prodati ? - Puzi,Stojcev,Tatko :D
Pyro is not a crime !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2015, 17:55

THEC je napisao/la:hajmo insajderi, koji ce se prodati ? - Puzi,Stojcev,Tatko :D
nadam se da su to prvi i derugi :puke: a koliko znam t je ovaj prvi.... za te pare dovesti subića
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 13 jun 2015, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 13 jun 2015, 17:56

THEC je napisao/la:hajmo insajderi, koji ce se prodati ? - Puzi,Stojcev,Tatko :D
Ni jedan, ni drugi, ni treci. :x
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 jun 2015, 18:01

prvi i treci ako bog da
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jun 2015, 18:03

Mozda odu u malo vecem paketu, zajedno. Ko zna :?:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 jun 2015, 18:03

Koliko sam cuo za Puzija ima ponuda i mogao bi da ide, to je cak i onaj Husaric govorio, a eto kao mogo bi jos neko da se proda, pa se Stojcev i Tatko spominju a vidjecemo sta ce biti od toga
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jun 2015, 18:59

Ja sve sto znam je da se ne brinem ni najmanje jer imam potpuno povjerenje u ovu upravu! I siguran sam da osvajamo duplu krunu, this time next year :opaopa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 13 jun 2015, 19:18

Insajder nisam, ali ako će se prodati, tj. ne otići džabe, tj. uzeti neka lova, što se mene tiče mogu sva trojica, tj. trojica su više love nego jedan. :D
S obzirom da su prvotimci, ostavit će se mjesta mlađim, boljim. Jedino može biti problem s Puzijem, jer nemamo adekvatnu zamjenu, Protić to po meni nije, ali hajd znaj (mislim adekvatnu zamjenu na klupi). Što se tiče dosadašnjeg prijelaznog roka po meni on komotno može biti i završen. Mislim da smo konačno dobili ono što nam je trebalo, a to su bekovi, brzi i jaki na lopti.

Da se dotaknem priče o Puriću i tjeranju. Ostavljanje njega koji se povrijedio u našem dresu ne može nikako biti loš potez uprave. Neko reče kako je on prosječan igrač naše lige i apsolutno se slažem, čak mislim i da je dobar, realno taj čovjek nije imao priliku da... valja. Loš potez je bio ne produživanje Torlaka, da je to sad, pa hajd, ali u vrijeme kad su ti kroz klub defilovali Zlatković, Jeftić, Travančić, Melunović, Huseinbašić i ini, na uštrb njih se trebalo naći love da se produži Torla. Ovo nije loš potez i treba nastaviti s tom praksom. Eh sad drugi je par cipela ova neka subjektivnost među rajom. Dakle, ako nisi u prvom nastupu zabio dva gola, nisi igrač. Pa nisu svi Benko level. Prekrasno proljeće, golovi Haugesundu, dobar početak jeseni, sve to je manje vrijedno od blijedih partija protiv Veleža, Borca i Drine na proljeće u slučaju Okić. Bespoštedna borba, golovi Travniku, Atromitosu džaba, ti si Nemanja zajebo nekoliko partija. Treba malo spustiti lopticu, dešava se i dobro i loše. Polako, dolazi sve na svoje. Važan je kontinuitet u ekipi, da se ne mijenja puno svaki prijelazni rok. Kodro je u intervjuu pričao kako vidi dosta prostora za napredak, kako oni svi mogu dati više, i hoće akobogda. Treba mijenjati samo nužne stvari, dovoditi samo dosta bolje i vjerujem da će svaki prijelazni rok biti bolji po nas, a svaki dan u kojemu je ista ekipa skupa će nju činiti jačom.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jun 2015, 19:57

Oerde je napisao/la:
Insajder nisam, ali ako će se prodati, tj. ne otići džabe, tj. uzeti neka lova, što se mene tiče mogu sva trojica, tj. trojica su više love nego jedan. :D
S obzirom da su prvotimci, ostavit će se mjesta mlađim, boljim. Jedino može biti problem s Puzijem, jer nemamo adekvatnu zamjenu, Protić to po meni nije, ali hajd znaj (mislim adekvatnu zamjenu na klupi). Što se tiče dosadašnjeg prijelaznog roka po meni on komotno može biti i završen. Mislim da smo konačno dobili ono što nam je trebalo, a to su bekovi, brzi i jaki na lopti.

Da se dotaknem priče o Puriću i tjeranju. Ostavljanje njega koji se povrijedio u našem dresu ne može nikako biti loš potez uprave. Neko reče kako je on prosječan igrač naše lige i apsolutno se slažem, čak mislim i da je dobar, realno taj čovjek nije imao priliku da... valja. Loš potez je bio ne produživanje Torlaka, da je to sad, pa hajd, ali u vrijeme kad su ti kroz klub defilovali Zlatković, Jeftić, Travančić, Melunović, Huseinbašić i ini, na uštrb njih se trebalo naći love da se produži Torla. Ovo nije loš potez i treba nastaviti s tom praksom. Eh sad drugi je par cipela ova neka subjektivnost među rajom. Dakle, ako nisi u prvom nastupu zabio dva gola, nisi igrač. Pa nisu svi Benko level. Prekrasno proljeće, golovi Haugesundu, dobar početak jeseni, sve to je manje vrijedno od blijedih partija protiv Veleža, Borca i Drine na proljeće u slučaju Okić. Bespoštedna borba, golovi Travniku, Atromitosu džaba, ti si Nemanja zajebo nekoliko partija. Treba malo spustiti lopticu, dešava se i dobro i loše. Polako, dolazi sve na svoje. Važan je kontinuitet u ekipi, da se ne mijenja puno svaki prijelazni rok. Kodro je u intervjuu pričao kako vidi dosta prostora za napredak, kako oni svi mogu dati više, i hoće akobogda. Treba mijenjati samo nužne stvari, dovoditi samo dosta bolje i vjerujem da će svaki prijelazni rok biti bolji po nas, a svaki dan u kojemu je ista ekipa skupa će nju činiti jačom.
Apsolutno se slazem, dodao bih da ocekujem od ove uprave da otkloni svaki destabilizirajuci faktor u ekipi. Modela za to ima vise: prodaja, posudba, klupa, razgovor, tribine i sl.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 jun 2015, 20:21

@Oerde
To je to :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []