FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tacno ce ovo bio kao protiv Mallorce. Nekako lakse nego ocekivano i onda truba. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
slično kao s Valverdeom, samo malo više puše nazad
- branimir85
- Kontakt:
Predpostavio sam da su vise jaja hladili,nego sto su trenirali...drugo poluvrijeme za zaborav. Srecom sad se igra ne jednu,nema uzvrata.. 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Može li iko objasniti koja je uloga francuske lezbe na terenu 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Fakat Griezmann mora bolje ako se misli bilo sta protiv Bayerna napraviti. Ako ce ovako igrati, onda bolje Puig igra.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kad je sa Bayernom zna li se?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Puig treba igrati umjesto nekoga od ove dvojice na sredini. Što otpada jer se Vidal vraća. Ko da su ova dvojica nešto defanzivno jaki inače, ili da su uradili večeras, pa da se Puiga stavlja isturenije gore zbog defanzive.
Umjesto Griezmanna ili Suareza gore treba biti Fati. Ili Dembele ako je već spreman za Bayern. Treba neko ko je prijetnja za gol.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam, možda pokušava da od njega napravi neki 10-tku ili neki qrac, ali jasno je svima u klubu da on još jedan promašaj.Donnie Darko je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:08Bio je dobar prvo poluvrijeme, bilo ga je svuda na sredini dok je Messi bio više desno. Drugo poluvrijeme skroz drugačiji igrač kao i ekipa kompletna. Kako konfuzna ekipa je ovo.
Bože, kako je teško gledati ovu ekipu

Onaj pacov Alba otkako je prudužio ugovor je jedan od najgorih konstantno

Dragi moji prijatelji, baš se radujem utakmici sljedećeg petka, mislim da će naš odnos kulminirati konačno, uostalom zadnji put kad smo Barcu dobili smo i osvojili, a i obrnuto, tako da se u našoj utakmici traži sljedeći šampion 

Pa dobro, ovo sto su Rakitic i Roberto radili u defanzivi, moze i Puig ko ispicke. Potenciram na to da Setien nema muda da ga stavi zajedno sa De Jongom i Busquetsom pa daj ga bar iza Messija i Suareza.Donnie Darko je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:11Puig treba igrati umjesto nekoga od ove dvojice na sredini. Što otpada jer se Vidal vraća. Ko da su ova dvojica nešto defanzivno jaki inače, ili da su uradili večeras, pa da se Puiga stavlja isturenije gore zbog defanzive.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kad igramo sa oktoberfestom?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- AlfredNobel
- Kontakt:
Normalno da će se zatvoriti kad čovjek zna kakvi blamovi su bili zadnjih godina, normalno da strahuje da ovi bilmezi ne naprave kakvu glupost.
Dobro mi je ovo večeras bilo, izuzev ove odbrane koja puca čim neko iole ozbiljnije krene. Pique užasan, Lenglet mi je dosta bolji. Kakvi su znali biti, ovo večeras je ekstra. Ima i do toga što je ovaj Napoli nikakav, ali eto. Protiv Bayerna se nadati da ne bude neka bruka prvrnstveno, a ako se šta mogne, dobro i jeste. Sumnjam da tu Barca ima nekih prevelikih šansi, ali šanse su veće zbog te jedne tekme.
Uz Messija, večeras je pokidao De Jong, oduševio me. Da je više ovakvih igrača u sredini koji imaju muda da krenu naprijed, stanu na loptu, okrenu protivnika, a da nr govorim o igri pod pritiskom. Rakitić katastrofalan, ali tu će biti bolje naredne sezone kad Pjanić zaigra.
Dobro mi je ovo večeras bilo, izuzev ove odbrane koja puca čim neko iole ozbiljnije krene. Pique užasan, Lenglet mi je dosta bolji. Kakvi su znali biti, ovo večeras je ekstra. Ima i do toga što je ovaj Napoli nikakav, ali eto. Protiv Bayerna se nadati da ne bude neka bruka prvrnstveno, a ako se šta mogne, dobro i jeste. Sumnjam da tu Barca ima nekih prevelikih šansi, ali šanse su veće zbog te jedne tekme.
Uz Messija, večeras je pokidao De Jong, oduševio me. Da je više ovakvih igrača u sredini koji imaju muda da krenu naprijed, stanu na loptu, okrenu protivnika, a da nr govorim o igri pod pritiskom. Rakitić katastrofalan, ali tu će biti bolje naredne sezone kad Pjanić zaigra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
De Jong i Lenglet odigrali da valja
ovo ostalo, da Bog sacuva.

Ispravka krivog navoda. Zadnji meč je Bayern dobio 3-2, ali je Barca prošla.
Istina, zadnja 3 duela Barce i Bayerna su iznjedrili kasnijeg osvajača.
2015 Barca
2013 Bayern
2009 Barca
Mogli bi se ovo nastaviti.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes, mislio sam zadnji put kad smo dobili čitav duel u nokaut fazi, uglavnom ja stvarno mislim da je na Bayu red da osvoji LP, a Barca ima šanse na individualne greške Boatenga, nonšalantnog Thiaga i mladog Daviesa. Taktički Barcelonin 4-3-3 na papiru nema puno šansi protiv Bayinog fleksibilnog 4-5-1 sa visokim presingom i gegenpresingom. Još ako Vidal bude igro, on dobija crveni karton, uvijek izgori u takvim utakmicama.
Gledaj Mokesa što glumi jefthu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.