Bravo majstorewobly92 je napisao/la:Vidjeti ćete kad im bod uzmemo!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav siPenaltiky je napisao/la:Sloboda vodi, Sloga gubi, Sloboda72 i staragarda na aparatima.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Umoran, nesto mi stekalo na poslu. Kod tebe?staragarda je napisao/la:Kakav siPenaltiky je napisao/la:Sloboda vodi, Sloga gubi, Sloboda72 i staragarda na aparatima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije da moras i subotom radit...steta zbog vas Slobodasa da propustite pogledati utakmicu na Tusnju....cccc...kako je Sloga igrala...ne radi mi teletextPenaltiky je napisao/la:Umoran, nesto mi stekalo na poslu. Kod tebe?staragarda je napisao/la:Kakav siPenaltiky je napisao/la:Sloboda vodi, Sloga gubi, Sloboda72 i staragarda na aparatima.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo je Petrovic imao u rukama ali je pogrijesio kada je uveo Jahica jer se time odrekao bilo kakve igre. A uveo obicnog tuljana koji ne moze ni defanzivno kvalitetno odigrati tih pola sata. A onda i Salihovic prisilno morao da udje i tu je bio kraj. Onda tek nismo mogli centra da predjemo.
Ovo sto je igralo od starta se i borilo, oni ne mogu bolje. Imali smo i srece malo kod drugog gola iako je bio traljav sut usao je. Svi su trcali borili se ali nema kvaliteta u ekipi, ovi su ljudi kvalitetniji od nas.
Opet ovo ode sve na igrace koji ne znaju bolje, trazi se nesto od njih, drze se dersovi sa tribina, a danas su dali sve od sebe i trcali na svaku loptu i opet nije bilo pobjede.
Za svoje mogucnosti danas je vecina igraca zadovoljila, pogotovo Todorovic koji je po meni bio najbolji na terenu. Nije bio los ni Kalezic, Osmanagic, Krpic, Smajic, Skahic ali opet bez pobjede.
Neka neko objasni Boniju i Mujkanovicu da nije dovoljno samo nakon utakmice da pricaju ljudima na stadionu kako je do igraca i da nema igre vec da dovedu sta vrijedno u ekipu i biti ce igre.
Posjeta je bila okej na zapadu, na sjeveru jedno 100 ljudi. I tamo onda igraci odu pred sjever 20 minuta neka prica, pravdanje.
Nas zapad na kraju bezveze izvrijedja Vukotica i Koljica
Ovo sto je igralo od starta se i borilo, oni ne mogu bolje. Imali smo i srece malo kod drugog gola iako je bio traljav sut usao je. Svi su trcali borili se ali nema kvaliteta u ekipi, ovi su ljudi kvalitetniji od nas.
Opet ovo ode sve na igrace koji ne znaju bolje, trazi se nesto od njih, drze se dersovi sa tribina, a danas su dali sve od sebe i trcali na svaku loptu i opet nije bilo pobjede.
Za svoje mogucnosti danas je vecina igraca zadovoljila, pogotovo Todorovic koji je po meni bio najbolji na terenu. Nije bio los ni Kalezic, Osmanagic, Krpic, Smajic, Skahic ali opet bez pobjede.
Neka neko objasni Boniju i Mujkanovicu da nije dovoljno samo nakon utakmice da pricaju ljudima na stadionu kako je do igraca i da nema igre vec da dovedu sta vrijedno u ekipu i biti ce igre.
Posjeta je bila okej na zapadu, na sjeveru jedno 100 ljudi. I tamo onda igraci odu pred sjever 20 minuta neka prica, pravdanje.

- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kome da idu pred sjever saka jada. ..tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo je Petrovic imao u rukama ali je pogrijesio kada je uveo Jahica jer se time odrekao bilo kakve igre. A uveo obicnog tuljana koji ne moze ni defanzivno kvalitetno odigrati tih pola sata. A onda i Salihovic prisilno morao da udje i tu je bio kraj. Onda tek nismo mogli centra da predjemo.
Jahica ako ne nabije nogom yebem I Slavku mater.
Iskustvo I kura.c.
Umjesto da pomogne da se zatvori utakmica jer sigurno je Slavko na to racunao raspadnemo se totalno.
Dobijenu utakmicu mi gubimo. ..meni je ovo bolnije od poraza.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
bas mi je krivo zbog prosutih bodova, odigrali su dobro, borili su se i opet nista
ruku na srce, Krupa je bilo potpuno bezopasna, nista iz igre nisu mogli napravit, cak ni iz prekida kojih su dosta imali, a onda zabiju dva gola iz nicega, prvo im se lopta odbije na krilo za centarut kod prvog gola, a onda i neposredno nakon prekida zabijaju drugi gol, al cinjenica je da je ekipa, prvenstveno odbrana, lose reagovala kod golova
Eric nas je kostao 4 boda u ove dvije tekme jbg
ruku na srce, Krupa je bilo potpuno bezopasna, nista iz igre nisu mogli napravit, cak ni iz prekida kojih su dosta imali, a onda zabiju dva gola iz nicega, prvo im se lopta odbije na krilo za centarut kod prvog gola, a onda i neposredno nakon prekida zabijaju drugi gol, al cinjenica je da je ekipa, prvenstveno odbrana, lose reagovala kod golova
Eric nas je kostao 4 boda u ove dvije tekme jbg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko je Sloboda propala najbolje se vidi da neka selendra stize 2:0 na Tusnju i jos TRCE ljudi da uzmu loptu iz gola .... ljudima se ŽURI led te j e b o... Hahahahha.... Inače, svakoj ekipi koja ima Jahu i Saleta u ekipi ovo je OGROMAN bod....ja sam prezadovoljan... Naravno, krupa na vrbasu u svakom segmentu izgleda ko j e b e n i Manchester City naspram ovih drva....a danas nesto kontam da probamo igrat sa 9 igraca samo da ne uvodimo Jahu i Saleta..... mislim da se ne bi osjetilo na terenu
- Probisvjet
- Kontakt:
Koe ispredprezadnji!
Joj ono odlazenje igraca ispred sjevera
Dvadest dva navijaca drze hutbe jedanaestorci mikimausa.
Daj Aide gasi ovo nek ide sve u tri lijepe pizde materine!
Macak kupi svog golgetera i pravac sa njim u Zeljecsar. Sampras takticar pravi, yebo ga Jaha u prkno.
Jasmine pravi jezero koje ima dvije tribine.
Yebo vas onaj koji vas sakupi sve redom od uprave do doktora za noge.
Mikimaus do mausa!

Joj ono odlazenje igraca ispred sjevera

Daj Aide gasi ovo nek ide sve u tri lijepe pizde materine!
Macak kupi svog golgetera i pravac sa njim u Zeljecsar. Sampras takticar pravi, yebo ga Jaha u prkno.
Jasmine pravi jezero koje ima dvije tribine.
Yebo vas onaj koji vas sakupi sve redom od uprave do doktora za noge.
Mikimaus do mausa!

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 04 nov 2017, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Protiv Čelika vodimo 2:0, uvede Jahu, ljudi izjednače do kraja na 2:2.
Protiv Krupe vodimo 2:0, uvede Jahu, ljudi izjednače do kraja na 2:2.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
@staradivizija
Mora neko i radit ne moze svako bit taksista romske klijentele

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd :lol:
- Probisvjet
- Kontakt:
Te dvije su family od Macka.Chinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd

wobly92 je napisao/la:Protiv Čelika vodimo 2:0, uvede Jahu, ljudi izjednače do kraja na 2:2.
:think:

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:@staradivizija

Rezultat kad pogledaš ovako i dobar je u kakvom smo stanju, al gdje nećeš žaliti kad OPET prospeš dva gola prednosti..
Priznaj da si im ti to rekaoChinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd
pozivam se na 5 amandmanwobly92 je napisao/la:Priznaj da si im ti to rekaoChinaglia je napisao/la:izlaze neke dvije trebe sa zapada i govori jedna: "sve klosari i narkomani", upuceno Fukarama, kad ih par ljudi napusi, kazu: "i ja sam narkoman, **** ti mater u picku" itd :lol:
. .rece Senco da ima jos utakmica i da necemo ispasti . . .zato ne brinite 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.