Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Filip Bilbija
otac Srbin iz Hrvatske, majka Srpkinja iz Crne Gore....
Sto se Djurica, igra 4.nemacku ligu
i ima srpski pasos(otac mu je poreklom iz RS)....
Morao bi da se odrekne nekog pasosa....
otac Srbin iz Hrvatske, majka Srpkinja iz Crne Gore....
Sto se Djurica, igra 4.nemacku ligu
i ima srpski pasos(otac mu je poreklom iz RS)....
Morao bi da se odrekne nekog pasosa....
-
- Kontakt:
Moze li kako igrati ovaj Tankovic za nas. Ipak je najbolji igrac Pafosa 

U tom slucaju je i Rahimic bio alibi igrac. Sunjic je igrac zadatka. Igrac koji ce preorati na sredini terena. Igrac koji ce u 30 sekundi pokriti tri protivnicka igraca. Igrac koji ce uklizati, presjeci i oduzeti loptu. I u tome je nenadmasiv. Jos samo Rahimic, Besic i donekle onaj Zahirovic su bili takvi.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:59Ako cemo realno sagledati, Sunjic je itekako alibi igrac. On uopste nema igre sa loptom, cak ni protiv jednog Kipra. Cimirot i Hadziahmetovic jesu alibi igraci ali su ipak igrali nerijeseno protiv Svjetskog Prvaka na strani. Nego Sunjic bas se uklapa u kategoriju igraca gdje nema tereta neke vece kritike.Drum je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:49Ko je taj debitant? Sunjic? Ako je tako, prije bih Sunjica i da igra u 2. kiparskoj, nego mlitavog i anemicnog Hadziahmetovica. Igraca koji se boji svoje sjene, a tek lopte u nogama.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 20:47
Ja sam pisao da Hajradinovic moze pokazati svoj kvalitet protiv losijih protivika koji dodju kao nivo jedne Turske ekipe, a to je Kipar. I tako se i pokazalo. Isto tako i sad smatram sa igracima kojim trenutno imamo Hadziahmetovic bi trebao da bude na spisku ove trenutne reprezentacije. Fakticki ne vidim logiku zvati debitanta u reprezentaciju koji je isti nivo jednog Hadziahmetovica. Ne sto mislim da je Hadziahmetovic neki kvalitet kojeg prizeljkujem, vec ne vidim da su novi igrac na njegovoj poziciji kvalitetniji, a trebali da budu. Pogledaj individualan kvalitet igraca Besiktasa na sredini terena, pa oni bi bili starteri nase reprezentacije.
Vise volim istrpiti 22 godisnjeg Tahirovica, da sta bude od njega u buducnosti, nego alibi igrace tipa Cimirot i Hadziahmetovic.
Mada je svakako bio los, pored i bas zbog njih je Pjanic bio ocajan.
Od njega se ne ocekuju asistencije ili sutevi.
Od Hadziahmetovica ili Cimirota nismo nikada nista vidjeli cak kada je i odbrana u pitanju.
Sunjic kao clan reprezentacije u njeno najgore vrijeme ima dvije pobjede na pocetku kvalifikacija. Onog dvojca blamirali igraci Luxemburga, Islanda i sta ja znam u vrijeme kada smo jos i kao imali nekakvu ekipu. Tako tvrde mnogi.
A ja tvrdim, daj boze da je propali Pjanic pored sebe imao Sunjica i Gigovica na sredini.
Gigovic se ko najveca jajara od napadaca ubaci pred gol i zabija Rumunima za pobjedu.
Hadziahmetovic i Cimirot bi u onom trenutku bili na sredini terena i aminali da ne dođe do kontre rumunskih igraca ...
-
- Kontakt:
Jedan po glupljih naslova sto sam mogao procitati da su proglasili Sunjica novim Rahimicem. Rahimic osvojio UEFA kup. Fakticki vrhunac degradiranje Rahimica. I tad se drugaciji fudbal igrao nego sto je danas gdje nesto ocekujes i od zadnjeg veznog. Da Sunjic zna barem malo sa loptom osim uputiti pas do igraca pored sebe ili nazad golmanu, mislis li da on nebi igrao barem u 2. Bundesligi, i to kao igrac Dinama. Hadziahmetovic i Cimirot su igrali protiv kvalitetnijih protivnika, gdje smo imali dobre rezultate, naveo sam ti iznad. Istina i gubili. Ali govoriti da je Sunjic sad bolji igrac jednostavno nema temelja a uzeti uzorak utakmica protiv Rumunije gdje su nas vile nosile, i protiv Kipra na domacem terenu gdje je isto moglo zavrsiti nerijeseno nema smisla. Nemam nista protiv Sunjica, opet kazem, ja drugacije vidim kad posmatram igru, svako ima pravo na svoje misljenje.
Da Velid ponekad nije spomenuo Cimirota kad se lopta odbije od njega niko ne bi ni znao da je frajer na terenu ...Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:14Sad je Cimirot nesto stariji i ne igra u Evropi. Ali dok su Hadziahmetovic i Cimirot igrali, nisu nista manje pokazali od Sunjica. Kao u klubovima, tako i u reprezentaciji. To su jednostavno fakte.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 22:02Igrac koji u dvije utakmice pretrci najvise, ne moze nikako biti alibi igrac.Hansestadt je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:59
Ako cemo realno sagledati, Sunjic je itekako alibi igrac. On uopste nema igre sa loptom, cak ni protiv jednog Kipra. Cimirot i Hadziahmetovic jesu alibi igraci ali su ipak igrali nerijeseno protiv Svjetskog Prvaka na strani. Nego Sunjic bas se uklapa u kategoriju igraca gdje nema tereta neke vece kritike.
On nije tu da gradi igru i glumi nekog playmakera, nego da vrsi presing i destrukciju protivnicke igre, a to je odlicno radio, pogotovo u Bukurestu

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kakav su jad novinari koji uopšte daju na značaju ovim likovima kao što je Stjepan Lončar. Lik rekao neću, oprostio se, i sad kao nešto pametuje. Pa što ga ne popišaš novinarčiću? Džeko igra tu 19 godina, može li ovo **** smisliti koliko se sranja izdešavalo i koliko mu se puta sve zgadilo, pa nije rekao "ma neću sad"?
I kolika je gnjida pokazuje i ovaj odgovor za prvaka Hrvatske. Igrao u Rijeci, dragi mu Dinamo i Hajduk, vjerovatno misli možda ga neko bude tražio, pa da ne zatvara vrata.
I onda skontaš da se radi o liku koji igra za **** NK Istra u kojoj imaju još najmanje četiri BiH igrača od kojih će svaki, makar po godinama, prije do reprezentacije (neće nijedan, jer kakva Istra), da su za tu Istru igrali ozbiljne uloge ranije Advan Kadušić, Gedeon Guzina, Renato Gojković i cijela plejada igrača na koje se nije ni pomislilo da ih se tada zove. Dalje, da je lik **** vezni, tip igrača kojeg imamo najviše i gdje imamo bukvalno 15 igrača koji igraju za jače klubove i bolji su od njega. Nadalje, da je lik od odlaska iz Rijeke 2021. nabijan s noge na nogu iz Ferencvaroša, preko Kortrijka, Astane, Lecha, do Istre. Je li fakat misli da mu je sljedeća destinacija Dinamo? S 28 godina se srozao na NK Istra. Kad dođe vakat, sljedeći je povratak kući.
Ovakvim likovima ne treba davati značaj u javnosti, novinari nula.
I kolika je gnjida pokazuje i ovaj odgovor za prvaka Hrvatske. Igrao u Rijeci, dragi mu Dinamo i Hajduk, vjerovatno misli možda ga neko bude tražio, pa da ne zatvara vrata.
I onda skontaš da se radi o liku koji igra za **** NK Istra u kojoj imaju još najmanje četiri BiH igrača od kojih će svaki, makar po godinama, prije do reprezentacije (neće nijedan, jer kakva Istra), da su za tu Istru igrali ozbiljne uloge ranije Advan Kadušić, Gedeon Guzina, Renato Gojković i cijela plejada igrača na koje se nije ni pomislilo da ih se tada zove. Dalje, da je lik **** vezni, tip igrača kojeg imamo najviše i gdje imamo bukvalno 15 igrača koji igraju za jače klubove i bolji su od njega. Nadalje, da je lik od odlaska iz Rijeke 2021. nabijan s noge na nogu iz Ferencvaroša, preko Kortrijka, Astane, Lecha, do Istre. Je li fakat misli da mu je sljedeća destinacija Dinamo? S 28 godina se srozao na NK Istra. Kad dođe vakat, sljedeći je povratak kući.
-
- Kontakt:
Dao je izjavu za hrvatske medije, a naši samo prepisali.zaostrog je napisao/la: ↑08 apr 2025, 10:38Kakav su jad novinari koji uopšte daju na značaju ovim likovima kao što je Stjepan Lončar. Lik rekao neću, oprostio se, i sad kao nešto pametuje. Pa što ga ne popišaš novinarčiću? Džeko igra tu 19 godina, može li ovo **** smisliti koliko se sranja izdešavalo i koliko mu se puta sve zgadilo, pa nije rekao "ma neću sad"?
Inače, slažem se s ostalim, ja kad sam ga vidio u junu na spisku nije mi bilo dobro.

"novinari portala net.hr napravili su intervju s njim u kojem je bilo govora i o mogućem povratku u reprezentaciju Bosne i Hercegovine što mu je sada, čini se, jako dobra ideja, kada se na sjajan način započeo put ka Svjetskom prvenstvu"
ovo ako nije "poser", ne znam šta je. odmjereno i kulturno mu je dato do znanja da od**e
ovo ako nije "poser", ne znam šta je. odmjereno i kulturno mu je dato do znanja da od**e
Nisam upratio doduše, jer sam iznerviran čitao/preletioCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 10:41Dao je izjavu za hrvatske medije, a naši samo prepisali.
Inače, slažem se s ostalim, ja kad sam ga vidio u junu na spisku nije mi bilo dobro.![]()

zaostrog je napisao/la: ↑08 apr 2025, 12:36Nisam upratio doduše, jer sam iznerviran čitao/preletioCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 10:41Dao je izjavu za hrvatske medije, a naši samo prepisali.
Inače, slažem se s ostalim, ja kad sam ga vidio u junu na spisku nije mi bilo dobro.![]()
Ali, da je pameti, ne bi mu ni pridavali pažnju, pa nek daje invervju kome hoće, ili bi tekst imao dodatak kako ovakva **** treba na vrijeme prepoznati.
Pa ima podnaslov i taj dodatakzaostrog je napisao/la: ↑08 apr 2025, 12:36Nisam upratio doduše, jer sam iznerviran čitao/preletioCoolpanda24 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 10:41Dao je izjavu za hrvatske medije, a naši samo prepisali.
Ali, da je pameti, ne bi mu ni pridavali pažnju, pa nek daje invervju kome hoće, ili bi tekst imao dodatak kako ovakva **** treba na vrijeme prepoznati.
Joj Rondica ali je traljav u pm 

Nacuo sam da bi u nedjelju Beganovic (20) mogao biti u rosteru Salzburg - Sturm
Mustafic (19) standardno 90 minuta za Sturm II, a Malica (19) i Beganovica (20( nije bilo, jer navodno sa prvim timom treniraju i spremaju se za Salzburg
Mahmic (19) danas zabio za Lafnitz, a po prvi put Nisic (17) bio na klupi Lieferinga
Ozegovic (25) druga utakmica na golu Lieferinga i bez primljenog gola
Ajanovic (19) danas u prvih 11 u pobjedi prvoplasirane Admire 0:1
80 minuta sjajno i to za ekipu koja navjerovatnije se vraca u prvu ligu
Mustafic (19) standardno 90 minuta za Sturm II, a Malica (19) i Beganovica (20( nije bilo, jer navodno sa prvim timom treniraju i spremaju se za Salzburg
Mahmic (19) danas zabio za Lafnitz, a po prvi put Nisic (17) bio na klupi Lieferinga
Ozegovic (25) druga utakmica na golu Lieferinga i bez primljenog gola
Ajanovic (19) danas u prvih 11 u pobjedi prvoplasirane Admire 0:1
80 minuta sjajno i to za ekipu koja navjerovatnije se vraca u prvu ligu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Tu info treba uzeti s rezervom jer si do sad bar 10 puta najavio Hamzicev debi za Salzburg 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Slazem se moja greska19vendetta87 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:38Tu info treba uzeti s rezervom jer si do sad bar 10 puta najavio Hamzicev debi za Salzburg![]()
Navodno previse se necka BiH / Austrija i nece da ga guraju puno
Da je sto posto Austrija na prvom mjestu branio bi do sad
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Salim se braca mojNoDi80 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:40Slazem se moja greska19vendetta87 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:38Tu info treba uzeti s rezervom jer si do sad bar 10 puta najavio Hamzicev debi za Salzburg![]()
Navodno previse se necka BiH / Austrija i nece da ga guraju puno
Da je sto posto Austrija na prvom mjestu branio bi do sad
Najjaci si na forumu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Novi gost tportalove redovite rubrike Intervju subotom je Krunoslav Rendulić.
Da je bila ova garnitura tada, možda bi on i zaigrao za nas.Tko vam je trenutačno najbolji igrač HNL-a?
Marko Livaja i Toni Fruk sigurno, onda je tu Petar Sučić. Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku.
Ne mozda, nego bi sigurno zaigrao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:05Novi gost tportalove redovite rubrike Intervju subotom je Krunoslav Rendulić.
Da je bila ova garnitura tada, možda bi on i zaigrao za nas.Tko vam je trenutačno najbolji igrač HNL-a?
Marko Livaja i Toni Fruk sigurno, onda je tu Petar Sučić. Baturina je tehnički bolji od Pere, ali on je životinja i napravit će ozbiljnu karijeru. Za dvije godine bit će standardni igrač Intera i reprezentacije sljedećih deset godina. Vodio sam ga u Zrinjskom, znam to iz prve ruke. Ima sve, radnu etiku, može trčati do ujutro i zna igrati. Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku.
Dodje ti respektabilan trener prvaka i preporuci ti igraca koji ti fali i ti pozoves Jasmina Mesanovica ... Hadziju i za treci mandat ...Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:05Novi gost tportalove redovite rubrike Intervju subotom je Krunoslav Rendulić.
Da je bila ova garnitura tada, možda bi on i zaigrao za nas.Preporučio sam ga Hadžibegiću dok je bio izbornik BiH. Rekao sam mu da on sutra može igrati za reprezentaciju. Sreća, nije me poslušao jer onda ne bi nikada mogao igrati za Hrvatsku.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Sucicu se nije igralo za BiH kad je postao dovoljno perspektivan za Hrvatsku. Slicno razmisljao i ponasao se kao Ilinkovic, i sad Vukovic. Nema to veze sa selektorom. Kako se Basic odazvao a igrali su zajedno u mladoj reprezentaciji?
Hansestadt je napisao/la: ↑12 apr 2025, 16:18Sucicu se nije igralo za BiH kad je postao dovoljno perspektivan za Hrvatsku. Slicno razmisljao i ponasao se kao Ilinkovic, i sad Vukovic. Nema to veze sa selektorom. Kako se Basic odazvao a igrali su zajedno u mladoj reprezentaciji?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.