Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la BatistutA19 » 02 jun 2024, 18:27

avenija je napisao/la:
02 jun 2024, 17:46
RubikovaKocka je napisao/la:
02 jun 2024, 17:37
Koje ekipe idu u baraž i razigravanje za federalnu ligu ? Zna li se tu išta, kakvo je stanje ?
Famos, Travnik, Radnički Lukavac i Brotnjo. Mislim da je to to.
Famos ,Travnik,Radnicki su 100% i dole jos Jug su Brotnjo ili mozda Ljubuski mada je Brotnjo tu prvi favorit ne vijerujem da nece a i da ne mogu dobit licencu..Zaeban baraz ce bit bgm samo ne znam kad je.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jun 2024, 21:22

AllGunsBlazing je napisao/la:
02 jun 2024, 10:33
DamirT je napisao/la:
02 jun 2024, 10:29
Beduin je napisao/la:
02 jun 2024, 07:53
Sta kaze "plasman na kredit", a pise na svojoj temi kako je i za opciju da uzmu neku pozajmicu da bi im klub funkcionisao.

Al kad Kalkulator pocne o ciframa meni odmah izmami osmijeh na lice. Taj bi proful'o i koji dan sutra dolazi.
:urnebes:
Rezonovanje nivo Ledeni.

Mi bismo taj potencijalni kredit uzeli da prezivimo, a ne da se s tim borimo za nesto. A zasto prezivljavamo? Zato sto su nam sredstva sponzora preusmjerena na blokiran racun zbog UIO. Dakle, spremni odmah vratiti sve cim se situacija rijesi, a sta cete vi?

Toliko niste spremni prihvatiti neke stvari, iako po svojoj temi pisete isto kao i Truhlo ovdje. Valjda onaj balijski fazon da komsije ne znaju, a to sto se raspadamo po savovima, nije bitno, nek se ima za ljetovanja.
Kad vidim vaseg lidera foruma i ko vam je ovdje tata-mata, ja budem ponosan na Ledenog.
Toliko promasaja i gluposti je samo Dodick imao vise u javnim nastupima od vaseg Kalkulatora na forumu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jun 2024, 21:35

BratstvoGracanica je napisao/la:
02 jun 2024, 13:00
Citirajte me nakon 5kola, psovat će sve od do treneru i Mujkanoviću, a kad su ko piccice slijegali ramenima to su zaboravili.
Robijaše i Fukare porediti je smiješno.

Pošto su 1 ligu federacije igrali po selima kako to oni kažu, evo im sad šansa da idu u Sarajevo, Mostar i Banjaluku, nek se nagledaju gradova i stadiona, nek se naslušaju od protivnika kakvo je ruglo Tušanj.
Pa sl godine opet eto Vas ovamo, ali onda više nema expresnog povratka.

Lako je upravi slobode prodavat naglu kad se pokazalo da bilo kakvi protesti i otpor od strane 20 Fukara je smiješan.
Hajde ba ne kenjaj jazavac, smislit Tuzlu ne mozete generalno, osim manjeg dijela raje koja uopste ne gleda u tom smjeru a sa kojima sam radio godinama i u odlicnim odnosima. Maslim stariji momci.
Sta nas ima boliti kita za Gracanicom, Lukavcem, Zivinicama i sl., furamo svoj fazon i volimo svoj grad. Ja imam stan u Sarajevu odvajkada, ne cini me to nesto blizim Sarajevu, gledam svoju korist i idem tamo jer volim taj grad, kao sto i vecina Tuzlaka voli Sarajevo. Ali negdje je pokrenuta prica kako se mrzi npr. Sarajevo i Sarajlije i to mladja raja nastavila furati, a u biti nam se zivo j3be za bilo kome, to najvise gledamo kroz sport i animozitet i odatle i te varnice i teske rijeci, sto je nesto normalno.
Sutra negdje daleko da se zadesi belaj i da neki van BiH krene na Sarajliji, Gracanliju, Zenicanina ili nekog desetog odmah bih stao u njihovu stranu do kraja, jer to su moji ljudi, moji bosanci ili hercegovci.
Stipu ba tu tifo i stadion furku.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2024, 21:51

Beduin je napisao/la:
02 jun 2024, 21:35
Citirajte me nakon 5kola, psovat će sve od do treneru i Mujkanoviću, a kad su ko piccice slijegali ramenima to su zaboravili.

Pošto su 1 ligu federacije igrali po selima kako to oni kažu, evo im sad šansa da idu u Sarajevo, Mostar i Banjaluku, nek se nagledaju gradova i stadiona, nek se naslušaju od protivnika kakvo je ruglo Tušanj.

Lako je upravi slobode prodavat naglu kad se pokazalo da bilo kakvi protesti i otpor od strane 20 Fukara je smiješan.
Hajde ba ne kenjaj jazavac, smislit Tuzlu ne mozete generalno, osim manjeg dijela raje koja uopste ne gleda u tom smjeru a sa kojima sam radio godinama i u odlicnim odnosima. Maslim stariji momci.
Sta nas ima boliti kita za Gracanicom, Lukavcem, Zivinicama i sl., furamo svoj fazon i volimo svoj grad. Ja imam stan u Sarajevu odvajkada, ne cini me to nesto blizim Sarajevu, gledam svoju korist i idem tamo jer volim taj grad, kao sto i vecina Tuzlaka voli Sarajevo. Ali negdje je pokrenuta prica kako se mrzi npr. Sarajevo i Sarajlije i to mladja raja nastavila furati, a u biti nam se zivo j3be za bilo kome, to najvise gledamo kroz sport i animozitet i odatle i te varnice i teske rijeci, sto je nesto normalno.
Sutra negdje daleko da se zadesi belaj i da neki van BiH krene na Sarajliji, Gracanliju, Zenicanina ili nekog desetog odmah bih stao u njihovu stranu do kraja, jer to su moji ljudi, moji bosanci ili hercegovci.
Svaka čast, sve potpisujem. :salut:

Njihovi kompleksi prema Tz i Tuzlacima su nenormalni.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

BratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la BratstvoGracanica » 02 jun 2024, 22:53

Sky9 je napisao/la:
02 jun 2024, 21:51
Beduin je napisao/la:

Haha.
Koji lik ovaj sky.
Da bi imao kompleks od nečeg ili nekoga.
To nešto ili neko mora biti baš top stvar.

Kao klub ste katastrofa, na koji Vaš uspjeh fa ja budem ljubomoran.
Titule-nema ih. Ni jedne čak.
Igra trenutno-nikakva.
Grad -ništa posebno.
Poslovne prilike-sve to imamo u Gračanici ili okolici bližoj od Tuzle.

Na šta da jedan Gračanlija u vezi Slobode i Tuzle bude ljubomoran, da ima komplex.
Razmisli pa napiši, lupiš baš ono bezveze.

Djeca ti se smiju sky.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 02 jun 2024, 23:14

02 jun 2024, 22:53
Sky9 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Haha.
Koji lik ovaj sky.

Igra trenutno-nikakva.
Grad -ništa posebno.

Na šta da jedan Gračanlija u vezi Slobode i Tuzle bude ljubomoran, da ima komplex.

Djeca ti se smiju sky.
Kakva si ti budala
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2024, 23:23

Samom činjenicom što si toliko opsjednut nama, sve je jasno mladi Oštrakoviću. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

BratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la BratstvoGracanica » 02 jun 2024, 23:25

To su Vaši argumenti, budala si.
Puši k i tako.

Tanki ste rođo moj u svakom smislu.
Čim se busate u prsa da ste nešto ja ću vam dat par primjera ds ste určina i to je to.

Nego kaže klub štampat ćemo 300 ulaznica, za vjerne Fukare koje vole klub ali ne plaćaju.
Koji ste vi cirkus.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2024, 23:27

Čim si nečim ovoliko opsjednut imaš kompleks od toga. Ali mlad si ti još da to skontaš.

Eto kad dođeš negdje gdje ne pripadaš moraš se ovako raspravljati sa potkapacitiranim diletantima...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 jun 2024, 23:31

Hvala Bogu odosmo iz ove gov.njare od lige.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

BratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la BratstvoGracanica » 02 jun 2024, 23:35

Sky9 je napisao/la:
02 jun 2024, 23:23
Samom činjenicom što si toliko opsjednut nama, sve je jasno mladi Oštrakoviću. :bih:
Komentarisati nešto od kad znači da si opsjednut time.
Svoj stav i iznijeti činjenice se može na svaku temu.

Vidi se da si tanak u argumentaciji i pokušaju dokazivanja svojih stavova kao i većina vaših ovdje.
Ne čudi me to od vas uopšte, šta očekivati od smiješnog kluba i navijača, ugledajte se na Robiju i Zeničane 5%.

Jesam li sad iz Zenice ili taj Oštraković.

To je bitnije od toga da vam se uprava ispiša po glavi kad poželi.
Hajmo sada tezu da je sloboda veliki klub, sa kakvom historijom, 2 trofeja lige federacije.

Za sad ste FK YOYO.
A sledeće godine mislim da ste stabilan član prve federalne više sezona, tako da Yoyo gubite.

Tad ću Vas zvat, FK BAJKA

Jer stalno ste u nekoj bajci, da ste velili iako nikad bili niste, da ste bitni, uređeni klub, navijači bez stava ste za 2 sendviča mijenjate mišljenje.

BratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la BratstvoGracanica » 02 jun 2024, 23:36

Sky9 je napisao/la:
02 jun 2024, 23:31
Hvala Bogu odosmo iz ove gov.njare od lige.
Navikavaj se polako.
Sledeće godine u ovo vrijeme, od tad ćete biti češće u ovoj ligi.
Za bolju niste.

FK YOYO

BratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la BratstvoGracanica » 02 jun 2024, 23:39

Sky9 je napisao/la:
02 jun 2024, 23:27
Čim si nečim ovoliko opsjednut imaš kompleks od toga. Ali mlad si ti još da to skontaš.

Eto kad dođeš negdje gdje ne pripadaš moraš se ovako raspravljati sa potkapacitiranim diletantima...
Opsjednut vama-Zasto bi neko bio.
A recimo da si u pravu.
I u tom slučaju opsjednutost nečim ne znači kompleks.
De malo se obrazuj.

Nemoj brate pisat čisto da bi nešto rekao, de nek ima smisla malo bar.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2024, 00:55

02 jun 2024, 22:53
Sky9 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Haha.
Koji lik ovaj sky.

Igra trenutno-nikakva.
Grad -ništa posebno.

Djeca ti se smiju sky.
Ako cemo o lupanju, prije nego i sam zalijepis tu etiketi nekome de napisi gdje smo spomenuli Slobodu, Fukare i slicno u mom postu, a onda i u njegovom? Dakle, ti lupas.

Dalje, ako cemo realno i objektivno sam pokusaj komparacije tog vaseg naselja (jer je slijesno i zvati ono gradom, ko god je prolazio tu i upoznao to mjesto duze i sire ce mirne duse to priznati) sa Tuzlom je van svake pameti i rezona.

Od skolstva gdje vam u skolama djeca kupuju papir, ketridze za printere i slicno, preko toga da imate samo Mjesovitu Srednju skolu i Gimnaziju (halali mi molim te ako sam neku preskocio, pisem po sjecanju i povrsnom znanju). O fakultetima nema potrebe ni pisati.

Pa onda zdravstvo gdje je komparacija smijesna, priznat cemo. Ja kad sam zavrsav'o srednju skolu vi dobili bolnicu ba.

Infrastrukturu vaseg naselja uporedjivati sa Tuzlom je takodjer smijurija, jedno podrucje oko Brcanske malte ima vise zgrada i semafora nego cijeli vas gradic zajedno sa tim okolnim srpskim selima i naseljima. I ti kao bi ismijavao Tuzlu.

Sport vam je inace takav da s ponosom mozes ismijavati druge. Ahaa.

Generalno vam je standard ispod Tuzle i pored ekspanzije zadnjih 10ak godina u Grafanici gdje je niklo dosta firmi i imate dosta posla, od plata, cijena u kaficima i restoranima, preko hotelijerstva, broja turista, sadrzaja i ne znam vise cega sve.

Gora ja budala sto sam se spustio na ovaj nivo objasnjavanja i ubjedjivanja, kad me vec vuces za jezik. Sad me malo i stid sto uporedjujem Tuzlu i Gracanicu, napasce me ovi moji sto se spustam na taj nivo. A ti ili tvoje dijete vec sutra cete zbog mnogo toga morati u Tuzlu pa ces se sjetiti mojih rijeci. :thumbup:
Ajd sad zibje.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2024, 07:11

Kakva dijabola hahaha, kompleksi vrište 😍
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 03 jun 2024, 08:17

prisonbreak je napisao/la:
02 jun 2024, 14:54
CampobelloDiMazara je napisao/la:
02 jun 2024, 14:46
Nemam nista sa Slobodom ja za Velez navijam i samo realno pisem

Sezona 2022/23 posjeta na Tusnju kada je Sloboda ispala

Sarajevo: 8217
Zeljeznicar: 6825
Sloboda: 4175
Borac: 3356
Velez: 3188
Zrinjski: 2950
Posusje: 2678
Siroki: 2024
Sloga: 1540
Igman: 1393
Leotar: 850
Tuzla: 388

4175 x 10 x 17 = 709 750 KM

Ovo male pare za vracanje dugova?

Naravno da ponove ovu posjetu mada ovdje su samo utakmice koje su igrali na Tusnju. Nije u prosjeku zamjenski stadion u Banovicima

Tv prava clanstva sezonske i sponzorstva naravno da mogu funkcionisati i bolje iz ovog ranga vracati dugove
Od toga pola platilo kartu, cijena karte nije 10 nego 7-8 i to ti sosje oko 200.000 KM. Ne mogu se pokriti organzacike doma ih utakmica.
Koliko si poletio da odgovoris pola slova pojeo :urnebes: prvo, u PL je karta bila 10km, sad je 8, drugo, ti eto znas koliko je karti plaćeno :urnebes: Onog pilota iz gracanice ne citirajte, neko mu mamu, seku ili zenu iz Tuzle tambura pa je frustriran
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 jun 2024, 08:27

Ovo nisam ni vidio, da i @PrisonBreak-a uhvatio sindrom @Kalkulatora pa i on poceo lupati sa procjenama i prognozama. Oni definitivno imaju kolektivni problem lupetanja i proricanja. 😁

075 ❤

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 03 jun 2024, 08:52

Beduin je napisao/la:
03 jun 2024, 08:27
Ovo nisam ni vidio, da i @PrisonBreak-a uhvatio sindrom @Kalkulatora pa i on poceo lupati sa procjenama i prognozama. Oni definitivno imaju kolektivni problem lupetanja i proricanja. 😁
Sve ekonomisti bahahahahaha
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 jun 2024, 09:06

Pa pa zenićki debili i gračanički kompleksaši, aBd da se više nikad ne vidimo i ne čujemo 😍
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 03 jun 2024, 09:34

BatistutA19 je napisao/la:
02 jun 2024, 18:27
avenija je napisao/la:
02 jun 2024, 17:46
RubikovaKocka je napisao/la:
02 jun 2024, 17:37
Koje ekipe idu u baraž i razigravanje za federalnu ligu ? Zna li se tu išta, kakvo je stanje ?
Famos, Travnik, Radnički Lukavac i Brotnjo. Mislim da je to to.
Famos ,Travnik,Radnicki su 100% i dole jos Jug su Brotnjo ili mozda Ljubuski mada je Brotnjo tu prvi favorit ne vijerujem da nece a i da ne mogu dobit licencu..Zaeban baraz ce bit bgm samo ne znam kad je.
Biti ce zanimljivo ispratiti. Klubovi su simpatični. Ja bih volio Radnički Lukavac i Travnik ako je ikako moguće da udju oba :D
Ovaj Brotnjo je novi klub jeli tako, onaj stari šampionski Brotnjo iz Čitluka je ugašen ??

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.