FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne bi bilo lose da dodje Maksumic,pitanje je u kakvoj ce formi biti Joguncic kad se vrati na teren .
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vojvodic ... edak/75413" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vojvodic ... edak/75413" onclick="window.open(this.href);return false;
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj Vojvode kralja " da izvinete na izrazu može moj k-urac "
A onaj iza njega se jedva suzdržava od smijeha

A onaj iza njega se jedva suzdržava od smijeha

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel se meni cini ili ovaj je ovaj teren drama sto se tice trave(ili je rijec o umjetnoj)?harry_90 je napisao/la:Ne bi bilo lose da dodje Maksumic,pitanje je u kakvoj ce formi biti Joguncic kad se vrati na teren .
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Plasticna trava je u TeslicuFkr.87 je napisao/la:Jel se meni cini ili ovaj je ovaj teren drama sto se tice trave(ili je rijec o umjetnoj)?harry_90 je napisao/la:Ne bi bilo lose da dodje Maksumic,pitanje je u kakvoj ce formi biti Joguncic kad se vrati na teren .

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa to je to, reko nema sanse da bude ovako dobar teren posle ovog zimskog periodafukara87 je napisao/la:Plasticna trava je u TeslicuFkr.87 je napisao/la:Jel se meni cini ili ovaj je ovaj teren drama sto se tice trave(ili je rijec o umjetnoj)?harry_90 je napisao/la:Ne bi bilo lose da dodje Maksumic,pitanje je u kakvoj ce formi biti Joguncic kad se vrati na teren .

- Sir Matt
- Kontakt:
Umjetna trava . I to čini mi se prva klasa .
Inače ovog Proletera je Mramor dobio 0:2 na istom mjestu prije koju sedmicu .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
-
- Kontakt:
Jedini teren u BiH gdje je plastična trava, najskuplje plaćena u BiH 100%. Imao sam priliku pred kraj ove godine vidjeti i kako izgleda, uložili su dosta u teren, čak nebi bilo loše i da se reprezentacija priprema tuSir Matt je napisao/la:Umjetna trava . I to čini mi se prva klasa .

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Mirza Rizvanovic i sluzbeno novi igrac Slobode 

U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti 

Ma nek je vala otisao, svakako je supak zesci , znam mu ja mater radi u Restoranu u Nlb Banci i nije tajna da ga mati savjetovala da ode iz Slobodeharry_90 je napisao/la:U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti

Mene bi bilo stid vise ikad uc na ovu temu poslije ovog komentara, momak koji je srcem igro za Slobodi, koji za pola sezone nije dobio feninga, momak koji je bio najbolji nas igrac, sto i jest realno u onakvoj konkurenciji...fukara87 je napisao/la:Ma nek je vala otisao, svakako je supak zesci , znam mu ja mater radi u Restoranu u Nlb Banci i nije tajna da ga mati savjetovala da ode iz Slobodeharry_90 je napisao/la:U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti
I sad se nadje neki frajercic koji ce ga ovde prozivat i nazivat supkom

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Druze ne znas ti ko je Stanisa Nikolic uopste, to stoji da je on igrao dobro i srcem za Slobodu i daje maksimum ali igrao je samo 10 utakmica u protekloj polusezoni, sto nije dovoljno za takvog jednog igraca
znaci 5 gostujucih tekmi je propustio to samo on zna zbog cega. eto ti ces meni reci sta sam ja , pratim stanje u Slobodi od 99 godine 

Ma mozes je pratit od 69 al glumis frajera nekog.fukara87 je napisao/la:Druze ne znas ti ko je Stanisa Nikolic uopste, to stoji da je on igrao dobro i srcem za Slobodu i daje maksimum ali igrao je samo 10 utakmica u protekloj polusezoni, sto nije dovoljno za takvog jednog igracaznaci 5 gostujucih tekmi je propustio to samo on zna zbog cega. eto ti ces meni reci sta sam ja , pratim stanje u Slobodi od 99 godine
Nije iso na gostovanja upravo zbog para koje nije dobio, onu jedinu platu kad su igraci dobili prije utakmice sa zrinskim on nije dobio i tad nije htio ic.
Protiv zelje kartone imo.
Bas bi ja volio vidit tebe bil ti osto u Slobodi da losiji od tebe dobiju platu a ti ne dobijes, plus sto mu je Sloboda duzna najmanje 30k.
Al ajd ti pratis Slobodu ti to moras znat

Gledam medjusobne skorove izmedju Slobode i Sarajeva,Sarajevo trenutno uspjesnije,nijednu tekmu nismo uspjeli dobit na Kosevu gledajuci sezone 94/95 pa sve do danas. Od sezone 94/95 iz Sarajeva smo do sad uspjeli donjeti samo 4 boda,dok je Sarajevo sa gostovanja u Tuzli u Sarajevo od sezone 94/95 uspjeli odnjeti 18 bodova,zadnji put Sarajevo na Tusnju je slavilo prije 7 godina rezultatom 1:3 u sezoni 05/06.Od te sezone Sarajevo na Tusnju ima skor od 3 poraza i 2 remija. Zadnji bod Sloboda na Kosevu je ostvarila u sezoni 09/10 kada je rezultat bio 1:1. Sarajlije zadnji mec na Tusnju su remizirali sa Slobodom 0:0. U posljednja tri meca na Tusnju Sloboda je slavila jednom i to sa 1:0,dok su preostala dva zavrsena nerijesenim ishodom 0:0.
Uspio sam naci podatak da je Sloboda najvecu pobjedu u PL BiH napravila protiv ekipe Travnika i to rezultat 7:0 davne 1994 godine.
Uspio sam naci podatak da je Sloboda najvecu pobjedu u PL BiH napravila protiv ekipe Travnika i to rezultat 7:0 davne 1994 godine.
Ajde ba, dosta svadje, zbog takvih gluposti i jesmo danas tu gdje jesmo...classic je napisao/la:Ma mozes je pratit od 69 al glumis frajera nekog.fukara87 je napisao/la:Druze ne znas ti ko je Stanisa Nikolic uopste, to stoji da je on igrao dobro i srcem za Slobodu i daje maksimum ali igrao je samo 10 utakmica u protekloj polusezoni, sto nije dovoljno za takvog jednog igracaznaci 5 gostujucih tekmi je propustio to samo on zna zbog cega. eto ti ces meni reci sta sam ja , pratim stanje u Slobodi od 99 godine
Nije iso na gostovanja upravo zbog para koje nije dobio, onu jedinu platu kad su igraci dobili prije utakmice sa zrinskim on nije dobio i tad nije htio ic.
Protiv zelje kartone imo.
Bas bi ja volio vidit tebe bil ti osto u Slobodi da losiji od tebe dobiju platu a ti ne dobijes, plus sto mu je Sloboda duzna najmanje 30k.
Al ajd ti pratis Slobodu ti to moras znat
Nemam kad da se raspravljam s tobom, misli sta god hoces , ja imam pravo da mislim i da iznosim svoje misljenje i to je to.
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
e jest mu mati neka,pa sto nije rekla sine ostani u Slobodi,igraj za dzabe,umri od gladi,pusti nek dolaze "igracine" sa strane nek klepaju pare(sto tuzbama sto "na ruke")a ti Stana i ostala Slobodina djeca trebate da pomognete svoj klub i da vas ovakvi i slicni njemu pocaste sutra yebavanjem najblizihfukara87 je napisao/la:Ma nek je vala otisao, svakako je supak zesci , znam mu ja mater radi u Restoranu u Nlb Banci i nije tajna da ga mati savjetovala da ode iz Slobodeharry_90 je napisao/la:U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti

Stana sretno ti u nastavku karijere i nadam se da cemo te opet gledati u crveno-crnom dresu

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()

Samo nemojte ako Sloboda pobijedi da se zalite UEFI,FIFI,Strazburu,UN-u itd..
Pa jel Suljic naucio kako se hljeba najest, il jos uvjek nosa kamenje u dzepovima kad zapuse jaci vjetarSarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.