BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2013, 01:46

Čestitke na fantastičnom transferu, Heno je odličan igrač a to će i dokazati.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 06 jul 2013, 07:28

Nista od transfera Armenca, zapelo oko par miliona..liverpool ponudio vise!!! :)))

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 06 jul 2013, 08:04

ja sam iznimno zadovoljan s dosada odrađenim. u obrani smo u sokratisu dobili boljeg back-upa od santane, a sa ovom dvojicom naprijed ćemo imati mnoštvo opcija, a napokon ćemo i u zamjeni imati igrača koji može s klupe prelomiti utakmicu. ne treba zaboraviti ni nurija koji će proći pripreme i biti na nivou više neg dosad.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2013, 08:07

Ovaj Edo kao da nije navijač BvB-a :lol:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 jul 2013, 08:38

Po meni armenac je preskup ,

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 06 jul 2013, 09:50

Da je jedno 20 milki bio super bi bilo, al eto nema veze, valjda ce opravdati svaki euro. nek mu je sretno!
Željezničar
Borussia Dortmund

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 06 jul 2013, 17:32

Sada se spominje I ovaj mali korejanac Ji Dong- Won..nije uopste skup.. a decko nije los!! :)

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 06 jul 2013, 17:39

Menu se licno ne svida ovaj transfer..
Preskup je igrac,tj.za te pare su po meni mogli dovesti boljeg igraca ili cak dvojicu...mozda Isca ili nekog njemu slicnog.al nadam se da grijesim....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jul 2013, 18:05

addoBvB je napisao/la:Menu se licno ne svida ovaj transfer..
Preskup je igrac,tj.za te pare su po meni mogli dovesti boljeg igraca ili cak dvojicu...mozda Isca ili nekog njemu slicnog.al nadam se da grijesim....
Nismo mi (jos) taj nivo...nema sanse da bi Isco izabrao BvB ispred Reala...

S druge strane BvB i dalje nece davati ogromne plate...puno je bezbolnije dati vecu cifru za transfer nego dati enormnu platu kakvu daju Real,Barcelona,City i ostali...samim tim ove najvece zvijezde ne dolaze u obzir.

Transfer(ako bude i zvanicno) jest rizican ali mislim da nema boljeg trenutka za klub da se upusti u isti.

EDIT:
Veceras na SAT 1 u 20.15 nekakva trening utakmica BvB- SAT 1 allstars

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 06 jul 2013, 20:24

slika
slika

Dres je premoćan. :D

Evo link za SAT.1 :!: ;)
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/sat1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 06 jul 2013, 22:56

hvala svima na ovim klipovima o mikiju. na njima se odlicno vidi zasto nevrijedi tih 25 miliona ;)
ja nevidjoh ni jedan gol nit asistenciju, naprotiv fulanje 100%nih, greske kod pase igre :?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 06 jul 2013, 23:02

DrDule je napisao/la:Ne treba jos jedan stoper Dortmundu kada je tu vec Sokratis, jer njemu nije prirodna pozicija desni bek.Igrace on samo ovu polusezonu, a kad se vrati Piscek zna se sta biva.On je doveden kao zamena za Santanu.Moze se tu pokupiti neki solidan back-up za desnog beka.Ima tu neki sitnis od Vackeovih 50 miliona evra. :D Nisam svakako da se dovodi jos jedan stoper koji ce u vrh glave igrati nesto u prvoj polusezoni, dok ga kasnije nece Klop uopste koristiti.Zasto takav da zauzima mesto klincima poput Gintera i Sara.Mislim da Kirh zasluzuje da dobije takvu-kakvu sansu u ovih pola godine, jer ga je Klop retko kad koristio prosle sezone.
Pisonja ce se tek vratiti u martu, dok opet udje u formu to je kraj sezone. na njega neracunaj nikako. Sad zamisli subotic povrijedi lice i pauzira 5 sedmica, u tom periodu mats fasuje crveni a sledece tekme napr salke i gostovanje u turinu. ti bi te tekme igro sa sarrom i kirchom ili sa sobiechem i grossonjom:?:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 jul 2013, 00:01

@Lokos
Inace se igraci biraju preko youtube klipova i tu se donosi glavni sud! :? Ti pregledao par klipova(kao i nas vecina)od Armenca i pokupio svu pamet svijeta...Kakav Klopp,sta on zna sta valja,kao i vecina koja je trazila ovog igraca,trebali su tebe pitati! :?
Ima li igrac za kojeg mislis da je dobar,osim Lucasa?? :roll:
Kad si kod tih "zamisljanja" da nam pola ekipe slomi nogu i sl. ajd malo "zamisli" da si peglativan sa svojim mahanisanjem i blacenjem ekipe!Postedi nas malo! ;)

Sto se tice Armenca,svi ga hvale pa sto im ne bi vjerovali!Ako Doktor izvali(a sve su prilike da hoce) te pare za njega ma mora valjati da hebe rak raka...Naravno uvijek postoji odredjeni rizik ali sto neko rece kad cemo ako ne sad!
Moje misljenje je da je uprava odradila odlican posao...Sokratis,Aubame i nadamo se Mik su igraci za koje mislim da mogu uspjeti kod nas i izrasti u extra igrace!S njima smo dobili "kvalitetnu sirinu"!I do sad smo imali "dosta" igraca ali malo onih koji mogu potezom rijesiti tekmu ili donijeti prevagu a to ovi igraci jesu!Nijedan od njih nije "koncentrisan" samo na jednu poziciju,vec na 2-3 sto nam svakako ide u prilog! ;)
Ovo sve govorim s predpostavkom da ce i Mik potpisati pa ga podrazumijevam pod pojacanjima!

p.s.Dresovi su prehebuzovni!Aubame i Sokratis nabacili dres najboljeg kluba na svijetu,kako i ne ib bili sretni! 8-)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jul 2013, 00:12

Liverpool have matched Dortmund's bid for Mkhitaryan. (Sky Germany)
Inače momak ima trećeg vlasnika pa bi mogao ko Falcao otici tamo kod onog ko ponudi više :)

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 07 jul 2013, 00:17

Lokos19 je napisao/la:hvala svima na ovim klipovima o mikiju. na njima se odlicno vidi zasto nevrijedi tih 25 miliona ;)
ja nevidjoh ni jedan gol nit asistenciju, naprotiv fulanje 100%nih, greske kod pase igre :?
Da smo dali 20 mill..bilo bi svima dobro, sad smo dali 5 vise i odma se da neki pesimizam primjeti, jbg. mora se malo reskirati, nije sad da nemamo, a i trzisna vrjednost mu je tu negdje 20, 22 mill. Navodno ce potpisati do 2018, nadam se ovaj put bez klauzula.

Ma napravice doktor od njega masinu, vidili su nesto u njemu, brz je i odlicno bi se mogao uklopiti u nas presing sistem kao i aubameyanag :D. Evo jedan klip gdje trese mrezu i ne samo u ukrajini ;)

[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 jul 2013, 00:19

Dosad su ljudi dovodili buduce zvijezde za 300 000 do 5 miliona eura i sad im ne treba vjerovati sa igracem od 25 miliona...ne bih rekao.

Nisu Tottenham,Liverpool i BvB ponudili 20+ miliona zato sto je on promasivao 100% sanse i ima losu pas igru :?

Cijena je mozda veca za 5-6 miliona od njegove realne ali za tu svotu je smijesno propustiti ovakvog igraca.

Inace Zorc je povrdio da su u pregovorima ali da jos nista nije rijeseno...mozda na kraju i ne zavrsi u Dortmundu.

Sto se tice tih povreda to je smijesno i komentarisati...ne mozemo sad imati 20 mega kvalitetnih igraca zato sto bi se mogao neko povrijediti.Jedna Barcelona nema uopste rezervne stopere,Bayern je na Buytenu i Kirchoffu,Manchester,Arsenal takodje ne briljiraju sa rezervim stoperima a imaju daleko vise novca od BvB-a.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 07 jul 2013, 00:29

Semir bvb je napisao/la:Evo link za SAT.1 :!: ;)
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/sat1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio sam se nameracio da ovo pogledam, ali mi stopalo pa sam ga ukinuo :twisted:

Inace dobili smo 9-1. Prvi je gol dao Siber :D , mladi Marvin Duchks je dao 2 komada, dao je i Gundo i Subotic i jedan je bio autogol ostalo se ne sjecam dobro. Vise informacija dok Sema dodje :)

Sokratis broj 25, Aubameyang broj 17, za koga se cuva judin broj? 8-)

Primjetio sam da su neki brojevi prerasporedjeni. Mescini da je buduci Njemacki najveci talenat Jonas Hofman dobio Leitnerovu sedmicu.

Da dodam za ova pojacanja: Sacekati 10-ak tekmi, pa ih onda komentarisati. Moze biti lik beton ali da se ne snadje, a moze biti izvucen iz naftalina i doveden za sicu (Kagawa) a da rastura.
Meni je Perisa po klipovima izgledao kao pojacanje, davao je u Belgiji i golove iz slobodnjaka i svasta nesto, a kod nas je potonuo...

Da dodam i ovo kad me vec krenulo :mrgreen: : Danas Dynamo Dresden - Ajax 0-3, uz 2 gola Eriksena. Dokazuje se decko protiv Njemackih ekipa, sve ne bi li ga BVB doveo 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 jul 2013, 00:49

kraljttbvb je napisao/la:
Da dodam i ovo kad me vec krenulo :mrgreen: : Danas Dynamo Dresden - Ajax 0-3, uz 2 gola Eriksena. Dokazuje se decko protiv Njemackih ekipa, sve ne bi li ga BVB doveo 8-)
Ma on se faktički nudio Dortmundu, rekao da bi rado prešao, ali BVB tad ne potegnu za njim.
A sve se više čini, a i špekulira se, da je Kloppova želja baš Armenac, iz nekih razloga vaša uprava kao da nije htjela Eriksena. Jedino da i njega još ne dovedete, ali sad ne vjerujem, ako Armenac definitivno dođe (a mislim da je to sigurno, trebalo bi biti).
E sad jedino ako se šta ukaže na tržištu a da je spektakularno, tad bi opet mogli napravit nešto neočekivano. Vidjet ćemo do kraja roka šta će biti. Ali možda vam uprava priredi i neko izenađenje još. Iako je ovo skoro pa gotovo, što se aktivnosti na transfer tržištu tiče.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 07 jul 2013, 01:44

Lokos19 je napisao/la: Pisonja ce se tek vratiti u martu, dok opet udje u formu to je kraj sezone. na njega neracunaj nikako. Sad zamisli subotic povrijedi lice i pauzira 5 sedmica, u tom periodu mats fasuje crveni a sledece tekme napr salke i gostovanje u turinu. ti bi te tekme igro sa sarrom i kirchom ili sa sobiechem i grossonjom:?:

Ne znam gde si video da se vraca tek marta, na TM pise da se vraca krajem novembra, mada ja sam ga vec otpisao za prvu polusezonu.Moze on da bude tada vec na klupi u poslednje tri ligaske utakmice u decembru.Grosonja se prosle sezone dobro pokazao na bekovskim pozicijama i bice on sigurno prva zamena kada se desi neki peh u ekipi.Ne secam se da ga je iko kritikovao prosle sezone kada je popunjavao te pozicije.I kog stopera dovesti kada mu mozes obecati da ce igrati pola godine i da ce biti tek cetvrta opcija.Ne vredi za tim bacati 4-5 miliona.Kakav god da je ne bih zeleo da utice na razvoj Gintera koji je reprezentativac Nemacke u mladjim kategorijama(U19).Jedino resenje je pozajmica, ali ja ne znam ko je lud da da stopera na godinu dana ili pola godine koji ce Borusiji odgovarati. :lol: Kako Klop proceni tako ce i biti. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 jul 2013, 08:31

Kakva greška jučer Bendera i gol Ronalda :lol:

Onog Pochera :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.