Prilika da se i šira masa navijača Sarajeva upozna sa novim Sarajevom i da se usput reklamiraju naši projekti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nemam nikakve veze sa tom "grupom" de-bilu jedan... navijam za sarajevo otkad znam za sebejohnnyHZ je napisao/la:jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :Sblue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
Nema potrebe nista pisat al tako sam se slatko nasmijao svaka vam cast obojici !blue1987 je napisao/la:nemam nikakve veze sa tom "grupom" de-bilu jedan... navijam za sarajevo otkad znam za sebejohnnyHZ je napisao/la:jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :Sblue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
ovo blue1987 se odnosi na chelseabaš si paglu
nemam nikakve veze sa tom "grupom" de-bilu jedan... navijam za sarajevo otkad znam za sebeblue1987 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :Sblue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
drop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo![]()
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
- rekonstrukcija svecane lozedrop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo![]()
nego, gledam maloprije na hayatu vašeg novog energicnog predsjednika i podsjeti me na stih dubioze kolektiv "prazna obecanja su najbolja reklama"
Pa znamo to, al onda ti svojim predhodnim postom pobijaš to što si sad rekao, zar ne ?!drop je napisao/la:dobro nemojte napadati odmah kao vukovi , šta vam je![]()
rezultati u narednoj sezoni ce pokazati jeli vam predsjednik mazao oci i bacao šuplje price ili ce biti nekih pomaka.
A sta tebe drop vise boli ****, ocigledno da te vise zanima gosp. Blekic od samog selje. Mozes li ti spavati nocu od gosp. Blekica??drop je napisao/la:auuu teške rijeci pitari između sebe razmjenjuju, nema labavo![]()
blue1987 je napisao/la:nemam nikakve veze sa tom "grupom" de-bilu jedan... navijam za sarajevo otkad znam za sebejohnnyHZ je napisao/la:jel to od petardi ili je posljedica mentalnog zaostatka grupe kojoj pripadas :Sblue1987 je napisao/la:dobili ste šesticu u pola sa lukom i mislim da su bilo kakve riječi suvišne...
ovo blue1987 se odnosi na chelseabaš si paglu
Hairlija je napisao/la:Kad smo vec kod napadaca sta je sa onim Brankom seslijom iz leotara,po meni nije los igrac,ali neznam trenutno njegovo stanje
jeli i dalje u leotaru?
Je li zvanicno,cuo sam neku pricu veceras ali nista konkretno?zeka_tm87 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Kad smo vec kod napadaca sta je sa onim Brankom seslijom iz leotara,po meni nije los igrac,ali neznam trenutno njegovo stanje
jeli i dalje u leotaru?
presao u slaviju.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Seipronto, supervizor i 76 gostiju.