Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Format
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Format » 03 nov 2018, 15:35

Cuj uvalili nam Freda haha kaova neznalica. Matic mora van i stavit vezu Herrera Fred i Pogba i bit ce top.
Zeljeznicar! 1921 !

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 03 nov 2018, 15:36

Samo su 4 ekipe primile više golova od nas do sada
A mislim da nijedna nije fulala više zicera...4-to mjesto je maximum i trebali bi se nabit nogom u dupe ako ga ostvarimo

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2018, 15:41

Format je napisao/la:Cuj uvalili nam Freda haha kaova neznalica. Matic mora van i stavit vezu Herrera Fred i Pogba i bit ce top.
Neznalice jedna vidim kakav igrač izbaci ga cim drugo počelo, skonta i on da je prevara
Ako se zajebe protiv citya sa njim krene njegove pogrešne predaje mogu nas koštat petice al skontao je mou da je ander za ovog Cavi osobno

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 03 nov 2018, 15:47

Lukaku u ovakvom stanju nije ni za klupe. Alexis je nadomak prve postave, ali Mata je i dalje bolja opcija. Danas Alexis nije bio loš. Fina asistencija, nekoliko dobrih reakcija, ali opet... Kada bi vratio 70-80% svojih kvaliteta od ranije, dobili bi veliko pojačanje u njemu za nastavak sezone. Npr danas ona reakcija u 1 pol kad se izvukao na šut, ono nekadašnji Alexis posprema bez problema. Martial i Rash u napadu sljedećih 10 godina. :kafa:

Dalje, Pogba i Fred djeluju dosta dobro. Odličan balans između njih, fino se razumiju, samo šteta što je Matić u ovakvom stanju da imamo perfektan trio. Mourinho nije trebao izbacivati Freda jer je Nemanja morao vani. Ander opasno prijeti Matiću da zauzme njegovo mjesto.

Stoperi su najveći problem ove ekipe. Dokle god ova dvojica budu igrali mi ćemo primati golove. Nema sigurnosti, nema iskustva i pravovremenih reakcija. Dodajmo Matića koji je loša potpora i dobijemo prvo poluvrijeme danas. Uprava stvarno mora investirati za novog stopera u januaru, sa ili bez Mourinha. Bekovi danas odlični. Shaw je naše blago, a Young je za promjenu dosta dobar na desnoj strani. Ja bih tu nadalje Dalotu davao više šansi.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 nov 2018, 16:00

tajger je napisao/la:
Format je napisao/la:Cuj uvalili nam Freda haha kaova neznalica. Matic mora van i stavit vezu Herrera Fred i Pogba i bit ce top.
Neznalice jedna vidim kakav igrač izbaci ga cim drugo počelo, skonta i on da je prevara
Ako se zajebe protiv citya sa njim krene njegove pogrešne predaje mogu nas koštat petice al skontao je mou da je ander za ovog Cavi osobno
Fred trci,ima viziju i tri puta je bolji od Matica i ne znam sta si ga se jedini ti uhvatio i to bas ti,cudno li je!?
Prodao bi Lukakua,Rashforda tjeras pa i nebi itd itd
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2018, 16:10

Haj ne mlati lik sav nervozan,a lukakua bi poklonio a rasforda na posudbu jer ono sto on masi djeca na terminu završe ovo zadnje je ušlo sto je odbrana bourmonta bila pogubljena a malo mu je falilo da i ovo ujbe

Za Matica se slažem al nije ni Fred rijesenje niti kalibar za velike stvari sto ce se dokazati,ako hoces 4 mjesto ok je a za velike stvari ne

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 nov 2018, 16:37

Tajger ti fkt kao da ne gledas utakmice nikako. Gledaj nekad i igraca bez lopte, nije samo za posmatrati onaj koji goni balun. Grijesis zestoko za Freda, pa jedino ga ti i kritikujes. Rash nema sta ici na pozajmicu. To je nebuloza brate.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2018, 16:49

Smjesan igrač vjerujte mi,dobro je onaj trenera sahtara sto nas ismijava da smo dali 60 miliona za ovog prosječnog veznjaka,u duelu isto tako odbija se od svakog,nije ga beze Mourinjo izbacio nakon 55 min

Daj Boze da griješim a ne sjećam se da sam puno griješio svih ovi sezona,da sam se ogriješio jesam od shawa al rano je jos samo da ga povreda zapbidju
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 03 nov 2018, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 03 nov 2018, 17:01

Haha vidis da ne znas sta pricas to su i izmislili za takve ko ti.

Iskreno mi je pun qrac citanja ove teme tokom meca bas radi tebe i ljecrnja kompleksa a ima normalnih navijaca koji sagledaju realno stvari . Hajde sad uzivaj do nekog drugog puta pozz
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2018, 17:09

Ajde nemoj mi ti djeciji priča kad ti nešto neodgovara bježiš,da kojim slučajem gol ovaj nisu dali u zadnjoj minuti svi bi ovde pomagali na rasforda sto je ono fulao sad ovo na sreću udje i lik Bog tobejarabi

Prvo poluvrijeme smo zbog vašeg Freda mogli popušiti vidio je to i morinjo

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 03 nov 2018, 17:15

Tajger brate tebe treba banovati da odmoris malo.

Fred je sasvim oke odigrao i svi normalni vide da je Nemanja u teskom qrcu i da je trebao Ander umjesto njega.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 03 nov 2018, 17:30

Tajger upravu sto se tice Freda. Cisti prosjek i N'golo Kante u pokusaju.

Naravno, to ne znaci da nije u stanju odigrati odlican mec ili biti korektan (danas npr). Dugoročno, on nije TAJ koji ce United napraviti boljim. Kad smo vec kod veznog reda, mnogo veci problem Uniteda je cinjenica da se Matic pretvorio u teskog dizelaša i da Pogba ne pokazuje znakove da ce se fudbalski uozbiljiti u skorije vrijeme.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 03 nov 2018, 17:39

Ma samo nek oni fale ove prosjeke Freda lindelof i kompaniju i daleko cemo stići,samo se naviknite da su vam takvi igrači dobri

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 03 nov 2018, 17:59

Definitivno Nemanja treba da ide. Nije ovo vise njegov nivo. Citam kao da Andera hoce da prodaju. Iskreno volio bi da ostane. Jer ako ce on otic a ostat igraci poput matica i fellainija onda je to dno dna
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 03 nov 2018, 22:58

Do cega je dosla ova tema :shock:

CantonaBIH
Kontakt:

Post Postao/la CantonaBIH » 04 nov 2018, 00:04

Ja tebe i gofana. Usmrdilo se svega na ovoj temi.

Nije ovo United od prije 10tak godina. Previse ste razmazeni, a igrace gledate kroz oci ranijh igraca koji su nosili United.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 04 nov 2018, 00:53

tajger je napisao/la:Ma samo nek oni fale ove prosjeke Freda lindelof i kompaniju i daleko cemo stići,samo se naviknite da su vam takvi igrači dobri
Lindelof se popravlja iz utakmice u utakmicu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 nov 2018, 11:13

Dex je napisao/la:
tajger je napisao/la:Ma samo nek oni fale ove prosjeke Freda lindelof i kompaniju i daleko cemo stići,samo se naviknite da su vam takvi igrači dobri
Lindelof se popravlja iz utakmice u utakmicu
Može se on popravljat cijelu sezonu al i ptice sa grane vide da je igrač za fulham,bourmont i ostalu buraniju
Za rotacije ok al za nešto više nedo Bog,sjećam se da nekad i Smolinga hvali ste pa Roha pa Jonsa a sve otpad od igrača

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 04 nov 2018, 11:17

Lindelof u konkurenciji za POTM, nisam upratio jesul izabrali na kraju.
Uglavnom lik napreduje iz tekme u tekmu. Fred nista spektakularno ali veoma solidan, ne znam zasto se on kritikuje.

Ja Rashfordu nikad necu vjerovat, osim u ulozi dzoker s klupe
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 04 nov 2018, 11:18

CantonaBIH je napisao/la:Ja tebe i gofana. Usmrdilo se svega na ovoj temi.

Nije ovo United od prije 10tak godina. Previse ste razmazeni, a igrace gledate kroz oci ranijh igraca koji su nosili United.
Pasa moj gledam kroz prizmu igrača koji igraju u top ekipama,koji su manje placeni nego ovi jbivjetri u kojima 80%našeg rostera ne bi ni klupu vidjelo tako nemoj mi tih lafo ferguson perioda niko to nije ni pomenuo

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.