Nek si se i ti otkrioChinaglia je napisao/la:od necega se mora zivjeti, bar sam iskrenwobly92 je napisao/la:kakvi su to dvotsruki aršini?

Šta je tu "fun"?Chinaglia je napisao/la:fun fact: Koljic nam je zabio tri gola na Tusnju, sve tri glavom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nek si se i ti otkrioChinaglia je napisao/la:od necega se mora zivjeti, bar sam iskrenwobly92 je napisao/la:kakvi su to dvotsruki aršini?
Šta je tu "fun"?Chinaglia je napisao/la:fun fact: Koljic nam je zabio tri gola na Tusnju, sve tri glavom
to je bila javna tajna :kafa:wobly92 je napisao/la:Nek si se i ti otkrio :kafa:
ne budi hejterwobly92 je napisao/la:Šta je tu "fun"? :nedam:Chinaglia je napisao/la:fun fact: Koljic nam je zabio tri gola na Tusnju, sve tri glavom
ja sam cuo da bi se mogao vratit Muamer Nezic, mislim da se zove Muamer, a mozda i ne zoveProbisvjet je napisao/la:Sta kazu koji se igrac vraca na zimu?
Ko god da je samo da je nase dijeteProbisvjet je napisao/la:Sta kazu koji se igrac vraca na zimu?
Borgistaragarda je napisao/la:
Ko god da je samo da je nase dijeteProbisvjet je napisao/la:Sta kazu koji se igrac vraca na zimu?... Dosta je vise ovih placenika sto za pare igraju
ŠIPOVA mi dedinih iako se u tu analizu ne razumjem bas, niko nije znao analizirat kao Vlado, Vladi strateg našSariel1987 je napisao/la:Evo sad pred ovim shipom kunem se...
Volim i ja vas
Ne bi stigo reci ni bismila gubio bi jedan nulaSariel1987 je napisao/la:Ja ba hahahaha
Al kad dernek pocne i pit sampras zasvira hahaja
Penaltiky je napisao/la:Ne bi stigo reci ni bismila gubio bi jedan nulaSariel1987 je napisao/la:Ja ba hahahaha
Al kad dernek pocne i pit sampras zasvira hahaja
Kako smo se u akvi napit znaliPenaltiky je napisao/la:Eeee moj druze simin hanski, sve smo Slobodine pjesme znali
padobranom ces sletit tiiiiPenaltiky je napisao/la:Eee moj druze siminhanski srescemo se i u kupppu ti me neces prepoznati pa ces mene izbaciti
Na tonsam zaboravio. To kad se pravi vrati.wobly92 je napisao/la:x-bon droljo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.