Stipu ckepi. I cupri ja lazov nikad bio nisam je bo bon javi mi se brate na pp .zavrscemo kako hocesPenaltiky je napisao/la:Na tonsam zaboravio. To kad se pravi vrati.wobly92 je napisao/la:x-bon droljo.

Iskreno to na bon i ne kontam hahaha
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stipu ckepi. I cupri ja lazov nikad bio nisam je bo bon javi mi se brate na pp .zavrscemo kako hocesPenaltiky je napisao/la:Na tonsam zaboravio. To kad se pravi vrati.wobly92 je napisao/la:x-bon droljo.
Nista to.je bo to .Penaltiky je napisao/la:Predomislio sam se hocu majicu Divizije
Hazmir je onaj amidža od Paje PatkaProbisvjet je napisao/la:Predlazem glasanje za Mikimausa ekipe i za Silju ekipe.
Mikimaus je ---
Šiljo je ---------
Krenite
Penaltiky je napisao/la: Hazmir je onaj amidža od Paje Patka
Jel mozda caffe pizzerija Quadro?staragarda je napisao/la:Imali li istine o kafi izmedju Macka, Azemice i Faraona.... doduse,nije sagitarius u pitanju
Ja mislim kod Špice da su bilituzlak1987 je napisao/la:Jel mozda caffe pizzerija Quadro?staragarda je napisao/la:Imali li istine o kafi izmedju Macka, Azemice i Faraona.... doduse,nije sagitarius u pitanju
Ima kako neJma.staragarda je napisao/la:Imali li istine o kafi izmedju Macka, Azemice i Faraona.... doduse,nije sagitarius u pitanju
Prvo moraš reci izvor pa te shvatamo ozbiljnostaragarda je napisao/la:Ja vama ozbiljno a vama do zajebancije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.