FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 jun 2015, 19:19

Jel ovaj Stevanovic ikako igrao za Gior ako neko zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 jun 2015, 19:23

obiteljskicovjek je napisao/la:Jel ovaj Stevanovic ikako igrao za Gior ako neko zna.
Ma sitno nesto, nije citavu utakmicu sastavio sa minutazom koju je dobio. Bez ikakvog ucinka naravno, covjeku karijera za sada bar ide striktno silaznom putanjom. Moze se to oziviti naravno ali bi vam njegovo dovodjenje u ovom trenutku bilo veliko kockanje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2015, 19:23

cak 3 utakmice, jednom bio starter :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 jun 2015, 19:24

nemoj Boga ti Stevanovića, dodijao je više....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 15 jun 2015, 19:24

obiteljskicovjek je napisao/la:Jel ovaj Stevanovic ikako igrao za Gior ako neko zna.
3 utakmice, sad je slobodan igrac.
Okica prodati i njega dovesti

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 15 jun 2015, 19:27

Rooney88 je napisao/la:
Ma sitno nesto, nije citavu utakmicu sastavio sa minutazom koju je dobio. Bez ikakvog ucinka naravno, covjeku karijera za sada bar ide striktno silaznom putanjom. Moze se to oziviti naravno ali bi vam njegovo dovodjenje u ovom trenutku bilo veliko kockanje.
A citam sad na Transfermarkt da je od 01.07. bez kluba, eh ako je tacno ovo vrijedi pokusati i dovesti ga.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 jun 2015, 19:32

Buzdovan je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
A citam sad na Transfermarkt da je od 01.07. bez kluba, eh ako je tacno ovo vrijedi pokusati i dovesti ga.
A vidi, on je odlican igrac sto je pokazao u Vojvodini, transfer u Sevillu je bio zasluzen ali je zagrizao vise nego sto je mogao sazvakati. Stepenicu po stepenicu trebaju ici igraci s ovih prostora, ne mogu oni odmah u tim sa takvim ambicijama i to ga je mnogo kostalo. Dali je igracina za nasu ligu? DA. Dali se psihicki prvenstveno moze vratiti? Ne vjerujem. Njegovo dovodjenje, kako sam napisao i u prvi mah, bi vam bilo veliko kockanje a u vasem klubu sigurno najbolje znaju dali su spremni na to. To ti je jedan od onih transfera gdje bukvalno ides na mac sa dvije ostrice, moze se pokazati kao bum pogodak da prekuca ligu i sam donese trofej ali moze i totalno sjebati atmosferu u timu, donijeti probleme u svlacionici i pokazati se kao veliki promasaj na terenu. Do vas je dali ste spremni preuzeti taj rizik i dali ga je on vrijedan.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2015, 19:38

Ma ne vrijedi se kockati, njega vracati u zivot (ako se njemu vraca) na ustrb drugih koje imamo u ekipi je besmisleno.
Nece biti pojacanje za europu (a nama bi bas to godilo) u prvenstvu ga cekati i pokusavati vracati je za nas nepotrebno, neka se dize negdje drugo slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 jun 2015, 19:39

Stevanovic bi bio preveliko kockanje.
1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 15 jun 2015, 19:40

franklampard8 je napisao/la:Stevanovic bi bio preveliko kockanje.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 jun 2015, 19:40

Rooney88 je napisao/la:
Ako je tako, onda je to sto kazes istina. U svakom poslu postoji rizik pa tako i u ovom, samo treba imati damu i procijeniti stvari za i protiv. Uspjesni ljudi znaju pravi trenutak a ja vjerujem u nasu upravu i njihovu procjenu. Da dovedu igraca bez noge imali bi moju podrsku ako oni misle da je to ispravno. Tako da ne bih imao nista protiv ako je dostupan i povoljan.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 20:08

Ali bi mu ja zato kolegu odmah doveo. Djordje Kamber, 31 godina, mislim da je prosle godine bio u prvih 11 njihovog prvenstva. Ako Cimi ode, on bi bio dobra zamjena i solidno pojacanje za nasu ligu. Iskusan i veoma defanzivan veznjak, takav nam treba za PL BiH. Sad ce neki reci imamo Rustemovica...po meni njega treba postepeno forsirati uz nekog iskusnijeg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 jun 2015, 20:09

belosevic28 je napisao/la:Ali bi mu ja zato kolegu odmah doveo. Djordje Kamber, 31 godina, mislim da je prosle godine bio u prvih 11 njihovog prvenstva. Ako Cimi ode, on bi bio dobra zamjena i solidno pojacanje za nasu ligu. Iskusan i veoma defanzivan veznjak, takav nam treba za PL BiH. Sad ce neki reci imamo Rustemovica...po meni njega treba postepeno forsirati uz nekog iskusnijeg...
Taj ne zna hodati, jos mu u glavi oni driblinzi Zeke Turkovica sto ga je voz'o ko zadnju budalu.
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 20:11

Zeka bi i sada vozao pola nase lige ;) Pricaj sta hoces, taj bi nama bio od koristi u ligi...

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 15 jun 2015, 20:12

ma kakav stevanovic, budite ozbiljni, to je isto da dovedemo igraca GOSK-a ko je 3 puta usao sa klupee. Okic jebza njega Sanchez

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 15 jun 2015, 20:16

Ma potpisati Stevanovica, čisto iz humanih razloga, da procvjeta rad gastroenterine na kliničkom, pitanje je kolko bi plavih želudaca podnjelo takav rasplet dogadjaja
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 20:18

maca, jel mozda zato sto je Okic tvoj igrac? ofiran si bha Husaricu, bolje da opametis Sevku da ne cuga onoliko, nego sto trujes raju po forumu i fb...

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 15 jun 2015, 20:41

Naša Uprava ne razmišlja o Stevanoviću.Lik u Mađarskoj nije uspio odigrat 3 utakmice.Eno mu Travnik i Mladost DK nek' se vraća u život.Nama samo još dobar stoper fali.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2015, 20:42

Nevjerovstno da bivseg igraca Seville se usporedjuje s igracima Goska :lol:

Ja fkt nzm, al meni bi Stevanovic vise nego dobro dosao..
Eto kao nismo vracali igrace iz mrtvih..

Ako postoji ikakva mogucnost, mi to nebi smjeli propustiti...
Takva dva igraca na beku, kao on i Duljevic, pa to je ono sto se ceka..
A sljedece sezone ti ode Duljevic, trebalo bi razmisljati i malo u buducnost...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 15 jun 2015, 20:49

Nikakav Stevanovic nece doci nit je kontaktiran. Tako da ...zaboravite tu pricu. Da znate da je said jos uvijek aktuelan. Ne znam sta ce biti...tegoba pricati sa mamicem , bas tegoba. Zna da imamo pare...to je problem

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.