Nece bordobijeli nista. Svakom svačije, jest malo ruzno vidjeti da se ovako navijaci odnose prema igracu i treneru koji ima najvise titula s FK Sarajevo,al et. Treba radit na pozitivi i jedinstvu kao sto je na derbyu bilo a ne podjele raditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:01E sad će ti @bordobijeli ebat znanje, gotov si sad.joker90 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:31Usrina vojska će biti našpanovana maksimalno, treba biti spreman na provokacije, Usrin pritisak na sudiju i mlataranje rukama na svaku odluku od prve minute, a nije isključeno da će nas sudija **** zbog Azinog poltronskog odnosa prema onoj fekaliji na čelu saveza. Usri pobjeda protiv FKS znači više od života, jedino pare više voli! Naprijed FKS!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da mi je samo docekati da mi budemo maksimalno naspanovanijoker90 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:31Usrina vojska će biti našpanovana maksimalno, treba biti spreman na provokacije, Usrin pritisak na sudiju i mlataranje rukama na svaku odluku od prve minute, a nije isključeno da će nas sudija **** zbog Azinog poltronskog odnosa prema onoj fekaliji na čelu saveza. Usri pobjeda protiv FKS znači više od života, jedino pare više voli! Naprijed FKS!!

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
I ne odnose se navijaci tako,ne moras nikoga voliti al bar cijenis i postujes kad je neko najtrofejni,,al ovih par bolida je nesto drugo,njima je dobra ona "sposobna" sto je dovela klub u rang Radnika,toliko o mozgali momcima.bordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:10Nece bordobijeli nista. Svakom svačije, jest malo ruzno vidjeti da se ovako navijaci odnose prema igracu i treneru koji ima najvise titula s FK Sarajevo,al et. Treba radit na pozitivi i jedinstvu kao sto je na derbyu bilo a ne podjele raditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:01E sad će ti @bordobijeli ebat znanje, gotov si sad.joker90 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:31Usrina vojska će biti našpanovana maksimalno, treba biti spreman na provokacije, Usrin pritisak na sudiju i mlataranje rukama na svaku odluku od prve minute, a nije isključeno da će nas sudija **** zbog Azinog poltronskog odnosa prema onoj fekaliji na čelu saveza. Usri pobjeda protiv FKS znači više od života, jedino pare više voli! Naprijed FKS!!
Nasa u19 vodi 0-3 u Gorazdu ( kup)
Faruk Hodzic 32min
Aldin Mesic 24min
Harun Berberovic 21min
Faruk Hodzic 32min
Aldin Mesic 24min
Harun Berberovic 21min
- feniksptica
- Kontakt:
Koja to legenda psuje i hoce da udara navijace. Pa jedan Janjos je covjek koji nije zasluzio nijednu psovku al i njega psuju pa trpi. Ne rise Bgti. Covjek svakim postupkom nakon otkaza vuce gnjev navijaca. S tim da niko ne spori njegove uspjehe s kklubom, al to treba odvojiti od njegovog ponasanja.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:46I ne odnose se navijaci tako,ne moras nikoga voliti al bar cijenis i postujes kad je neko najtrofejni,,al ovih par bolida je nesto drugo,njima je dobra ona "sposobna" sto je dovela klub u rang Radnika,toliko o mozgali momcima.bordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:10Nece bordobijeli nista. Svakom svačije, jest malo ruzno vidjeti da se ovako navijaci odnose prema igracu i treneru koji ima najvise titula s FK Sarajevo,al et. Treba radit na pozitivi i jedinstvu kao sto je na derbyu bilo a ne podjele raditi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:01
E sad će ti @bordobijeli ebat znanje, gotov si sad.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Nadam se da ovi iz kluba ni u snu ne pomisljaju da anelu poturu vracaju u klub!
Djevojka koja je okoristila se o klub, dobila otkaz i otpremninu, da opet se gura !
Djevojka koja je okoristila se o klub, dobila otkaz i otpremninu, da opet se gura !
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Tu je vec. Sabrina je vratila.napoleon72 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:53Nadam se da ovi iz kluba ni u snu ne pomisljaju da anelu poturu vracaju u klub!
Kako ti kao Sabrin ljubitelj, kao, to vec ne znas.
- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Nadji mi jedan post gdje ja pozitivno pisem o Sabrini i nikad vise ni slova necu na ovom forumu napisat. Jedina stvar koju ssm ikad rekao je cinjenica da qrva ide pod ruku sa Tanom i Mirvicem, i da je Tan nikad nece otjerat iz kluba. Ako nam je Tan jedina opcija finansiranja, radije cu gledat Sabrinu i pare nego klub bez Sabrine ali i feninga, kojeg amateri iz Milsamija samaraju.Hajdeee je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:55Tu je vec. Sabrina je vratila.napoleon72 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:53Nadam se da ovi iz kluba ni u snu ne pomisljaju da anelu poturu vracaju u klub!
Kako ti kao Sabrin ljubitelj, kao, to vec ne znas.
A Sabrinu i njene sendvicare svakako nabijem na qrac. Da sutra otkaz dobije, janje bih okrenuo za forumase. Jbt ona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anela nikad nije otišla iz kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
O čemu vi, otkud Anelu spominjete, usred ničega ?
Jel do mene da sam nešto propustio procitati, ili neko lupa gluposti ?
Jel do mene da sam nešto propustio procitati, ili neko lupa gluposti ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Upravo.
Samo kad se digao haos i frka oko nje, bila predacena u SFK, evo sada opet vracena u FKS.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ne bih ja išao do te mjere da Vinka nazivam četom, ali činjenica je da je užasan trener, nazadan, bez osjećaja za bilo šta, i da nas je restartovao na period prije Husrefa, koji je bio jednako grozan kao i ovaj prvi dio nove sezone.
Činjenica je bila da smo u onom momentu kad smo Husrefa smjenjivali njega i njegove metode nadrasli, ušao je u sukob sa najboljim igračima i puklo je. Amar ga je dvaput rutinirao u derbijima. Ako bi se i moglo raspravljati o tome jesmo li pogriješili u ranijim godinama kada smo ga smjenjivali, kod posljednje smjene nije bilo dileme. Ipak, nismo pronašli trenera koji bi bio napredak u odnosu na njega, vratili smo se korak unazad. To pokazuje da smo isto tako bili prerasli i čelnike kluba koji su donosili odluke, a vrijeme nam je to sve potvrdilo.
Meni je žao da se i dalje piše tako o Musemiću, ali svakom na njegov obraz ide. Što se rasprave sa navijačima tiče, svađe i psovki, zato mu svaka čast. Svaka čast ne samo njemu, nego svakome kome se **** familija, živi i mrtvi i ko ustane protiv toga. To su ljudi s karakterom.
Valjalo bi da raspravljamo o bitnijim stvarima, i Husref i Vinko su prošlost, nadam se da nijedan neće biti ponovo na mjestu trenera.
Činjenica je bila da smo u onom momentu kad smo Husrefa smjenjivali njega i njegove metode nadrasli, ušao je u sukob sa najboljim igračima i puklo je. Amar ga je dvaput rutinirao u derbijima. Ako bi se i moglo raspravljati o tome jesmo li pogriješili u ranijim godinama kada smo ga smjenjivali, kod posljednje smjene nije bilo dileme. Ipak, nismo pronašli trenera koji bi bio napredak u odnosu na njega, vratili smo se korak unazad. To pokazuje da smo isto tako bili prerasli i čelnike kluba koji su donosili odluke, a vrijeme nam je to sve potvrdilo.
Meni je žao da se i dalje piše tako o Musemiću, ali svakom na njegov obraz ide. Što se rasprave sa navijačima tiče, svađe i psovki, zato mu svaka čast. Svaka čast ne samo njemu, nego svakome kome se **** familija, živi i mrtvi i ko ustane protiv toga. To su ljudi s karakterom.
Valjalo bi da raspravljamo o bitnijim stvarima, i Husref i Vinko su prošlost, nadam se da nijedan neće biti ponovo na mjestu trenera.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 30 sep 2021, 19:14, ukupno mijenjano 3 puta.
Svaki drugi dan treba igrati neku utakmicu. Čisto iz razloga da "normalan" narod ne čita ove debilizme o Husrefu i ko je, kad, šta, gdje, kako, s kim, kolko u tal, simin han, husarić...
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ja stvarno ne shvatam, sto se ovde piše o treneru koji sad vodi neku drugu ekipu? Husref je, nas, najtrofejniji trener, i to je činjenica. Isto je činjenica da najvjerovatnije, bar dok je ova garnitura u klubu, vise nece nikad biti ni blizu kluba.
Prodjite se vise i vrijedjanja pogrdnim nadimcima bivšieg trenera, jer koliko je on kriv, kriv je i Nam a i igrači koji nisu željeli da igraju zbog dugova.
Zanima me da li je netko od forumasa bio na jučerašnjoj utakmici?
Prodjite se vise i vrijedjanja pogrdnim nadimcima bivšieg trenera, jer koliko je on kriv, kriv je i Nam a i igrači koji nisu željeli da igraju zbog dugova.
Zanima me da li je netko od forumasa bio na jučerašnjoj utakmici?
Evo i oni tebe selame!
PARAvojskajoker90 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:31Usrina vojska će biti našpanovana maksimalno, treba biti spreman na provokacije, Usrin pritisak na sudiju i mlataranje rukama na svaku odluku od prve minute, a nije isključeno da će nas sudija **** zbog Azinog poltronskog odnosa prema onoj fekaliji na čelu saveza. Usri pobjeda protiv FKS znači više od života, jedino pare više voli! Naprijed FKS!!
Kako svi zaboravljaju da je husref taldzija zbog licnog interesa u klub dovodio momke koji se uopste ne bave fudbalom. Nego eto kao imao je gresaka kao trener i svadjao se sa igracima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bice mi yebeno u nedjelju, srce kaže Sarajevo, dusa kaže Husref.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Tako razmislja pravi navijacizdzezveubrazil je napisao/la: ↑30 sep 2021, 18:39Ne bih ja išao do te mjere da Vinka nazivam četom, ali činjenica je da je užasan trener, nazadan, bez osjećaja za bilo šta, i da nas je restartovao na period prije Husrefa, koji je bio jednako grozan kao i ovaj prvi dio nove sezone.

A ta djeca skacu i slave golove sisoje protiv nas kao da je tamo od malih nogu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
40 žutih i 2 crvena smo dobili u 11 kola,ubjedljivo najvise od svih ekipa.
Bukvalno nije nam niko ni blizu po tome.
Bukvalno nije nam niko ni blizu po tome.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Kyle88, nedimmmm1337, NeSamSafetee, rimljanin90, Rodman, Sinfoc1986, Vanja8 i 76 gostiju.