haha smijesan si ocamiSarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
haha smijesan si ocamiSarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()
harry_90 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo nemojte ako Sloboda pobijedi da se zalite UEFI,FIFI,Strazburu,UN-u itd..
Žalbe već napisaneharry_90 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo nemojte ako Sloboda pobijedi da se zalite UEFI,FIFI,Strazburu,UN-u itd..
kompleksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiharry_90 je napisao/la:Ocekujem provokacije simpatizera fk sarajevo,jer se mec blizi i tada su oni ovdje na temi redovni. Tako da ih zaobidjemo,a prvi je poceo ovaj mali sandzaklija
nekad^navijac je napisao/la:Stendard - Joj joj joj Miki Miki mooj
fukara87 je napisao/la:Ma nek je vala otisao, svakako je supak zesci , znam mu ja mater radi u Restoranu u Nlb Banci i nije tajna da ga mati savjetovala da ode iz Slobodeharry_90 je napisao/la:U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti
Niste jediniGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ostacemo u Tuzli,necemo odlaziti na pripreme.Znaci mi smo jedina ekipa koja nije otisla negdje na pripreme.
Vojvodic je rekao,da je on za varijantu da ima igrace sa punim dzepovima a da bi otisli na pripreme bilo bih upitanu da bi igraci dobili pare pred pocetak prvenstva.
U utorak cemo imati sledjecu utakmicu.Protivnik ce nam biti Buducnost Banovici
Gdje se igra utakmica protiv Budućnosti?GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ostacemo u Tuzli,necemo odlaziti na pripreme.Znaci mi smo jedina ekipa koja nije otisla negdje na pripreme.
Vojvodic je rekao,da je on za varijantu da ima igrace sa punim dzepovima a da bi otisli na pripreme bilo bih upitanu da bi igraci dobili pare pred pocetak prvenstva.
U utorak cemo imati sledjecu utakmicu.Protivnik ce nam biti Buducnost Banovici
ne lipsi magarce pre zelene trave.....pouzdano znam da igraci nisu dobili ni marke dosad a kad je bio pompezno najavljivan ZAJEDNICKI rucak.....Stana sve najbolje brate gledaj od cega zivisharry_90 je napisao/la:Dobra odluka Vojvodica da se ne ide izvan grada na pripreme,bolje igracima dati pare,nego da nezadovoljni udju u nastavak prvenstva.
Igrale su se utakmice u nocnim terminima, nisu samo ovu zadnu polusezonu, a to sto se tice tih novih reflektora oni nisu vidili Tuzle a kamoli Tusnja, reflektori koji su na stadionu tu su od 1979 ako ti je tacan taj prvi podatakdzenan01 je napisao/la: Niste jediniDoduše, Leotar, Zrinjski, Gošk ... nemaju potrebu ići negdje, dovoljno su južno smješteni .
Nešto čitam na wikipediji da Tušanj ima reflektore od 1979., a nove je dobio 2004. !? Jesu li u sada u funkciji, jer se ne sjećam da je Sloboda igrala noćnu tekmu zadnjih par godina .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.