FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 23:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse ;) ;)
haha smijesan si ocami :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 feb 2012, 23:07

harry_90 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ce Diatta ili Suljic raditi Mikiju u Tuzli hhhhh Valjda budemo dobri prema vama pa vam ne zabijemo previse ;) ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo nemojte ako Sloboda pobijedi da se zalite UEFI,FIFI,Strazburu,UN-u itd..

Ma bice da je Miki prije 5 godina igrao u Sarajevu pod imenom Miralem , i da je u vjecitom derbiju dobio zute kartone koje nikada nije odradio. Tada je dosao poziv iz rodne mu grude po materi, otisao je uzeo drzavljanstvo i postao Miki Takeshi. Poslije utakmice sa Sarajevom ce da se svi sjete tog nemilog događaja sa kartonima tadašnjeg Miralema , a sadašnjeg Mikija.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 23:11

Stani mogu prigovoriti zbog neigranja u gostima, davao je maksimum u domacim utakmicama i svaka mu cast na tome. Igrao je za Slobodu jer je morao nekako drzati formu nebil otisao negdje dalje. Nemate ljudi pojma kolko ja volim i zivim za taj dan da osvojim kup ili ligu, al niko dzaba nece igrati. Makar ce otici u drugoligasa gdje ce imati makar 500km platu, kolko-tolko dovoljno za zivot i ne treba ni jednom igracu zamjeriti sto je otisao, njihova odluka. Zamjerim Huseinovicu i nikad mu necu oprostiti sto sad nije dosao u Slobodu a ostat ce opet u Tuzli i vozat je*eni R8 a nece imati kluba, ne znam stvarno kako on misli dobiti vise IKAD strani angazman i ako nekad se odluci vratiti u Slobodu da sam trener ne bih ga pustio. Jeste on dosta ucinio za nas klub, al nije mu to u redu sto sad cini. Imamo 6 novih pojacanja i nadam se da cemo u prvih 5-6 kola vec osigurati 100% opstanak u ligi pa sljedece godine sa istim sastavom da pokusamo sto smo i prije 2-3 sezone makar kup osvojiti. Bio sam na finalu i u I.Sarajevu i u I.Mostaru i onaj penal Tusunovica nikad necu razumjeti, al trema je ucinila svoje i sta ces je*i ga. Samo se nadam da cu dozivjeti neku "zlatnu" generaciju Slobode koja ce harati i na domacim i na gostujucim utakmicama. Nemam sta s*at Vojvodi, al mislim da je doslo vrijeme da u pripremnim utakmicama sto su ostale 13-15 igrača izmjenjuje da kombinuje vec za prvi sastav ekipu, da se uigraju kolko-tolko. I nema tu prepirke, moze mene neko napadati sad i za Huseinovica i sto je ovaj momak iznad mene rekao, svako ima svoje misljenje, nema tu prepirke ili pametovanja dodatnog. I ljudi dragi imam neki dobar feel da ce Sarajlijama Hadžić presuditi s 2 gola u prvom poluvremenu, nešto sam nabrijan na tu tekmu ko da igramo finale Lige prvaka, mislim da ću to prvo kolo gledati s "istoka" tj. s onog blata samo da mogu popratiti malo bolje igrače kako igraju. Al' opet se ne zna, mozda nostalgija pobjedi pa na tribinu, vlahova drmnut s ekipom i ne vidjet nista nego samo cuti price ostalih kako se ko pokazao na terenu. Sad imate pozdrav od mene, i nek bude mirno na ovoj stranici jer smo najkompaktibilniji na citavom forumu ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 23:14

i btw. OD*EBITE iskompleksirane sarajlije il ko god dodje da se*e na ovoj temi. Imate svoje teme pisite tamo, ja udjem na temu svakog kluba danas i procitam sta ima i nemam komentarisati sta ako nije sta pametno i ako vas nece zanimati. Vidimo se 10.3 do tad imate mahanje s ove teme ;)
Fk Sloboda
Okk Sloboda

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 feb 2012, 23:15

harry_90 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo nemojte ako Sloboda pobijedi da se zalite UEFI,FIFI,Strazburu,UN-u itd..
Žalbe već napisane :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 feb 2012, 23:15

Ocekujem provokacije simpatizera fk sarajevo,jer se mec blizi i tada su oni ovdje na temi redovni. Tako da ih zaobidjemo,a prvi je poceo ovaj mali sandzaklija :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 23:18

harry_90 je napisao/la:Ocekujem provokacije simpatizera fk sarajevo,jer se mec blizi i tada su oni ovdje na temi redovni. Tako da ih zaobidjemo,a prvi je poceo ovaj mali sandzaklija :lol:
kompleksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sad ce oni svoje admine zvati ovdje da nam brisu postove, hahahhhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahaha :mrgreen:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 23:22

Ma nek zovu koga hoce, al 3 boda im nema na Tusnju, pa nek nas nazivaju mesarima i da otimamo bodove. :lol: :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 feb 2012, 23:34

Ako je Miki pravi zutalj, treba karate koristiti jer mi smo MESARI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 feb 2012, 23:36

Hajd sto im bodove otimamo, vec smo poceli igrace da im otimamo :D nije fer zaista

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 23:37

Stendard - Joj joj joj Miki Miki mooj :twisted:
Fk Sloboda
Okk Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 feb 2012, 23:51

Ajd necemo o njima nisu bitni da se spominju ;) ionako ih ocekujte sedmicu pred mec,tad navale sa svih strane ;)

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 25 feb 2012, 08:12

:lol: :lol: :lol: :lol:
nekad^navijac je napisao/la:Stendard - Joj joj joj Miki Miki mooj :twisted:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 feb 2012, 13:20

fukara87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:U kakvoj li je formi da mi je znati ?? Jes mi krivo sto nas Stana napusti :x
Ma nek je vala otisao, svakako je supak zesci , znam mu ja mater radi u Restoranu u Nlb Banci i nije tajna da ga mati savjetovala da ode iz Slobode ;)

de ba sta to pises covjece?...pa momak ode da zaradi nesto , a Sloboda je dovela igrace s akojim moze ostati u ligi..nije nam covjek sad potreban, a bice na pocetku slijedece sezone :)..neka je otisao hvala mu za sve ostao je tu kad je bilo najteze i zapamti da covjek nije zelio otici u Sarajevo i vjerovatno zbog svih nas navijaca,a mogao je ..zna da smo u krizi i da odlazak u sarajevo prestavljao bi za nas udarac, ali on to nije uradio...Care moj ako je iko zasluzio da ode to su Stana i Tare i njim sretno i uvjek su dobrodosli nazad..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 25 feb 2012, 15:48

Ostacemo u Tuzli,necemo odlaziti na pripreme.Znaci mi smo jedina ekipa koja nije otisla negdje na pripreme.
Vojvodic je rekao,da je on za varijantu da ima igrace sa punim dzepovima a da bi otisli na pripreme bilo bih upitanu da bi igraci dobili pare pred pocetak prvenstva.

U utorak cemo imati sledjecu utakmicu.Protivnik ce nam biti Buducnost Banovici ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 feb 2012, 16:12

Dobra odluka Vojvodica da se ne ide izvan grada na pripreme,bolje igracima dati pare,nego da nezadovoljni udju u nastavak prvenstva.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 feb 2012, 02:23

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ostacemo u Tuzli,necemo odlaziti na pripreme.Znaci mi smo jedina ekipa koja nije otisla negdje na pripreme.
Vojvodic je rekao,da je on za varijantu da ima igrace sa punim dzepovima a da bi otisli na pripreme bilo bih upitanu da bi igraci dobili pare pred pocetak prvenstva.

U utorak cemo imati sledjecu utakmicu.Protivnik ce nam biti Buducnost Banovici ;)
Niste jedini :P Doduše, Leotar, Zrinjski, Gošk ... nemaju potrebu ići negdje, dovoljno su južno smješteni .

Nešto čitam na wikipediji da Tušanj ima reflektore od 1979., a nove je dobio 2004. !? Jesu li u sada u funkciji, jer se ne sjećam da je Sloboda igrala noćnu tekmu zadnjih par godina . :?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 26 feb 2012, 02:39

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ostacemo u Tuzli,necemo odlaziti na pripreme.Znaci mi smo jedina ekipa koja nije otisla negdje na pripreme.

Gdje se igra utakmica protiv Budućnosti?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 26 feb 2012, 08:21

harry_90 je napisao/la:Dobra odluka Vojvodica da se ne ide izvan grada na pripreme,bolje igracima dati pare,nego da nezadovoljni udju u nastavak prvenstva.
ne lipsi magarce pre zelene trave.....pouzdano znam da igraci nisu dobili ni marke dosad a kad je bio pompezno najavljivan ZAJEDNICKI rucak.....Stana sve najbolje brate gledaj od cega zivis

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 feb 2012, 10:09

dzenan01 je napisao/la: Niste jedini :P Doduše, Leotar, Zrinjski, Gošk ... nemaju potrebu ići negdje, dovoljno su južno smješteni .

Nešto čitam na wikipediji da Tušanj ima reflektore od 1979., a nove je dobio 2004. !? Jesu li u sada u funkciji, jer se ne sjećam da je Sloboda igrala noćnu tekmu zadnjih par godina . :?
Igrale su se utakmice u nocnim terminima, nisu samo ovu zadnu polusezonu, a to sto se tice tih novih reflektora oni nisu vidili Tuzle a kamoli Tusnja, reflektori koji su na stadionu tu su od 1979 ako ti je tacan taj prvi podatak :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.