FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2015, 22:54

MCMXLVI je napisao/la:Pa kada je to izvlacenje?
sljedeci ponedeljak (22.06.)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 jun 2015, 22:56

I prije su bile te neke grupe, ko te moze zapasti pa smo imali cini mi se u nazad 3,4 sezone ove drzave ciji su nas klubovi mogli non-stop zapasti:
Slovenija, Izrael i Češka/Slovačka cini mi se (odvisno ciji je prvak imao bolji koeficient) ali ove godine nas u 2. pretkolu ne moze zapasti ni jedan od te 2 drzave, jer prvak Češke čeka u 3. pretkolu, dok prvak Slovačke nije nosioc kao ni mi, pa se bojim da umjesto njih nebi ubacili Hrvate/Srbe :D
ali u te 3,4 sezone nismo imali sanse da igramo sa prvakom iz Hrvatske ili Srbije, tako da mislim da nece biti ni ove
Evo neko moje misljenje kad pogledam u nazad te 3,4 sezone, ko bi nas mogao zapasti:

1. Steaua ili Ludogorets
2. Maribor
3. Maccabi Tel Aviv
4. Lech Poznan ili BATE Borisov
5. Videoton ili Skenderbeu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 jun 2015, 22:59

Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 jun 2015, 23:05

Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
Kao kadet igrao za Velež i onda presao u zrinjski. Ko djeca par puta lopte igrali zajedno, visok, snazan sut i dobra tehnika. Cak imao priliku sa hrvatskom reprezentacijom trenirati i igrati utakmicu na tom treningu kada su bili u Mostaru.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 jun 2015, 23:05

molotovljev je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.
1996-e su u okviru kupa šampiona igrali Partizan - Croatia ( Dinamo ). Tako da...
Mislim da taj podatak star 19 godina i nije toliko relevantan u sadašnjosti ;)
Mes Que Un Club

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 jun 2015, 23:07

dr.van nostrand je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Pa kada je to izvlacenje?
sljedeci ponedeljak (22.06.)
Hvala, znaci to ce biti i uz livestream na uefinoj stranici?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 jun 2015, 23:08

hule_barca je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.
1996-e su u okviru kupa šampiona igrali Partizan - Croatia ( Dinamo ). Tako da...
Mislim da taj podatak star 19 godina i nije toliko relevantan u sadašnjosti ;)
Molim ?
F.K.SARAJEVO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jun 2015, 23:09

ma jasta radi, samo nece bit video onih predgrupa (selekcije) pred 12:00h, od podne ide izvlacenje LIVE
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jun 2015, 23:11

@MCMXLVI mislim da hoce, i nema potrebe da se bojite Bate Borisova nisu ni oni nista specijalno no zahvaljujuci rezultatima iz nekih prethodnih sezona imaju dobar koeficijent, no bolje je dobiti Albance,Madjare,Slovence i radi blizine tako da ocekujem jednog od njih :D
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jun 2015, 23:14

@THEC
Ja bih vise volio Slovence nego Albance, pa kud puklo da puklo :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 jun 2015, 23:14

Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
Ovaj je predpostavljam dosao zbog mladjeg brata koji je veliki talenat i reprezentativac.Cisto da malom bude lakse jel je djete realno jos uvijek pa i nije bas jednostavno promjeniti sredinu,malo i Bosnu poguras sa igracem i svi sretni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jun 2015, 23:19

uNbx je napisao/la:@THEC
Ja bih vise volio Slovence nego Albance, pa kud puklo da puklo :njanjanja:
ma istog sam misljenja, pa ispadnemo ispadnemo, **** ga al zato ako prodjes euforija nevidjena :D
Pyro is not a crime !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 jun 2015, 23:20

miky_hz je napisao/la:
Ovaj je predpostavljam dosao zbog mladjeg brata koji je veliki talenat i reprezentativac.Cisto da malom bude lakse jel je djete realno jos uvijek pa i nije bas jednostavno promjeniti sredinu,malo i Bosnu poguras sa igracem i svi sretni.
to i ja mislim,ono akcija 1+1 gratis jer mu istice rok

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 jun 2015, 23:21

@THEC Ha ja :D Ludi smo mi, svasta moze bit :zviz: :zviz:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 jun 2015, 23:22

miky_hz je napisao/la:
HT Scout :kafa:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 jun 2015, 23:33

e jbg sad ste stvarno prejaki..ko će ovog zaustavit :lolno:

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 15 jun 2015, 23:33

Evo vec neko vrijeme samo citam vase postove a nemogu na neke da repliciram i to me pojede, sve to zbog nasih dragih admina kojima treba godina da aktiviraju racun!!!!!!!! A inace sam jedan od nedavno trajno banovanih a nisam kriv :D :D :D :D :D

Primjetio sam da velika vecina vas, nije ni priblizno onoliko zahvalna Krletu koliko bi trebali biti, i to je stvarno zalosno da se ne postuje kod Krleta ono sto svaki igrac treba da posjeduje kao profesionalac. Trazite neku profesionalnost, odgovornost prema klubu, dresu, navijacima, od svih igraca, a ne znate biti zahvalni jednom koji je slika i prilika jednog profesionalca!!!!!!!

U Stevanovica bi investirao 300 hiljada KM kroz plate jer se moze za godinu i dvije prodati Sherifu za 500k eura sigurno, pored znacajne uloge za koju ima kvalitet i koju bi odradio u nasem domacem takmicenju....

Ne tako davno (4 mjeseca) svi smo jedva cekali da potpise, a sada ga skoro niko ne zeli, meni je to iskreno smijesno jer treba pogledati i tu drugu stranu medalje, jer njemu je ipak samo 24...

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 15 jun 2015, 23:37

brig je napisao/la:
Taj ce bit' na zapadu svakako :D
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 jun 2015, 23:38

brig je napisao/la:

Ma ovaj je dosao pretpostavljam samo zbog brata.Al haj mozda se i zajebem i lik zabije 5 golova u sezoni :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 jun 2015, 23:41

Klaric mladji u Akademiju. Klaric straiji na posudbu. Sa njim nista ne gubimo, jer mu je istekao ugovor, a mozda bude nesto od njega. Mada je Sanin bitniji, strasan talenat...
Aa neko ce sutra da dobije perilicu aBd :beba: :beba: :beba:

:bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Pena i 32 gosta.