sljedeci ponedeljak (22.06.)MCMXLVI je napisao/la:Pa kada je to izvlacenje?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- ElCartel11
- Kontakt:
I prije su bile te neke grupe, ko te moze zapasti pa smo imali cini mi se u nazad 3,4 sezone ove drzave ciji su nas klubovi mogli non-stop zapasti:
Slovenija, Izrael i Češka/Slovačka cini mi se (odvisno ciji je prvak imao bolji koeficient) ali ove godine nas u 2. pretkolu ne moze zapasti ni jedan od te 2 drzave, jer prvak Češke čeka u 3. pretkolu, dok prvak Slovačke nije nosioc kao ni mi, pa se bojim da umjesto njih nebi ubacili Hrvate/Srbe
ali u te 3,4 sezone nismo imali sanse da igramo sa prvakom iz Hrvatske ili Srbije, tako da mislim da nece biti ni ove
Evo neko moje misljenje kad pogledam u nazad te 3,4 sezone, ko bi nas mogao zapasti:
1. Steaua ili Ludogorets
2. Maribor
3. Maccabi Tel Aviv
4. Lech Poznan ili BATE Borisov
5. Videoton ili Skenderbeu
Slovenija, Izrael i Češka/Slovačka cini mi se (odvisno ciji je prvak imao bolji koeficient) ali ove godine nas u 2. pretkolu ne moze zapasti ni jedan od te 2 drzave, jer prvak Češke čeka u 3. pretkolu, dok prvak Slovačke nije nosioc kao ni mi, pa se bojim da umjesto njih nebi ubacili Hrvate/Srbe

ali u te 3,4 sezone nismo imali sanse da igramo sa prvakom iz Hrvatske ili Srbije, tako da mislim da nece biti ni ove
Evo neko moje misljenje kad pogledam u nazad te 3,4 sezone, ko bi nas mogao zapasti:
1. Steaua ili Ludogorets
2. Maribor
3. Maccabi Tel Aviv
4. Lech Poznan ili BATE Borisov
5. Videoton ili Skenderbeu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
Kao kadet igrao za Velež i onda presao u zrinjski. Ko djeca par puta lopte igrali zajedno, visok, snazan sut i dobra tehnika. Cak imao priliku sa hrvatskom reprezentacijom trenirati i igrati utakmicu na tom treningu kada su bili u Mostaru.Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
- hule_barca
- Kontakt:
Mislim da taj podatak star 19 godina i nije toliko relevantan u sadašnjostimolotovljev je napisao/la:1996-e su u okviru kupa šampiona igrali Partizan - Croatia ( Dinamo ). Tako da...hule_barca je napisao/la:UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.

Mes Que Un Club
Hvala, znaci to ce biti i uz livestream na uefinoj stranici?dr.van nostrand je napisao/la:sljedeci ponedeljak (22.06.)MCMXLVI je napisao/la:Pa kada je to izvlacenje?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Molim ?hule_barca je napisao/la:Mislim da taj podatak star 19 godina i nije toliko relevantan u sadašnjostimolotovljev je napisao/la:1996-e su u okviru kupa šampiona igrali Partizan - Croatia ( Dinamo ). Tako da...hule_barca je napisao/la:UEFA će već na neki način učiniti sve da recimo ne igraju Sarajevo vs Partizan ili vs Dinamo, tako da što se toga tiče, treba biti miran.
F.K.SARAJEVO
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma jasta radi, samo nece bit video onih predgrupa (selekcije) pred 12:00h, od podne ide izvlacenje LIVE
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
@MCMXLVI mislim da hoce, i nema potrebe da se bojite Bate Borisova nisu ni oni nista specijalno no zahvaljujuci rezultatima iz nekih prethodnih sezona imaju dobar koeficijent, no bolje je dobiti Albance,Madjare,Slovence i radi blizine tako da ocekujem jednog od njih 

Pyro is not a crime !
@THEC
Ja bih vise volio Slovence nego Albance, pa kud puklo da puklo

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovaj je predpostavljam dosao zbog mladjeg brata koji je veliki talenat i reprezentativac.Cisto da malom bude lakse jel je djete realno jos uvijek pa i nije bas jednostavno promjeniti sredinu,malo i Bosnu poguras sa igracem i svi sretni.Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma istog sam misljenja, pa ispadnemo ispadnemo, **** ga al zato ako prodjes euforija nevidjenauNbx je napisao/la:@THEC

Pyro is not a crime !
to i ja mislim,ono akcija 1+1 gratis jer mu istice rokmiky_hz je napisao/la:Ovaj je predpostavljam dosao zbog mladjeg brata koji je veliki talenat i reprezentativac.Cisto da malom bude lakse jel je djete realno jos uvijek pa i nije bas jednostavno promjeniti sredinu,malo i Bosnu poguras sa igracem i svi sretni.Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
@THEC Ha ja
Ludi smo mi, svasta moze bit

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
HT Scoutmiky_hz je napisao/la:Ovaj je predpostavljam dosao zbog mladjeg brata koji je veliki talenat i reprezentativac.Cisto da malom bude lakse jel je djete realno jos uvijek pa i nije bas jednostavno promjeniti sredinu,malo i Bosnu poguras sa igracem i svi sretni.Orton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.

e jbg sad ste stvarno prejaki..ko će ovog zaustavitOrton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.

Evo vec neko vrijeme samo citam vase postove a nemogu na neke da repliciram i to me pojede, sve to zbog nasih dragih admina kojima treba godina da aktiviraju racun!!!!!!!! A inace sam jedan od nedavno trajno banovanih a nisam kriv

Primjetio sam da velika vecina vas, nije ni priblizno onoliko zahvalna Krletu koliko bi trebali biti, i to je stvarno zalosno da se ne postuje kod Krleta ono sto svaki igrac treba da posjeduje kao profesionalac. Trazite neku profesionalnost, odgovornost prema klubu, dresu, navijacima, od svih igraca, a ne znate biti zahvalni jednom koji je slika i prilika jednog profesionalca!!!!!!!
U Stevanovica bi investirao 300 hiljada KM kroz plate jer se moze za godinu i dvije prodati Sherifu za 500k eura sigurno, pored znacajne uloge za koju ima kvalitet i koju bi odradio u nasem domacem takmicenju....
Ne tako davno (4 mjeseca) svi smo jedva cekali da potpise, a sada ga skoro niko ne zeli, meni je to iskreno smijesno jer treba pogledati i tu drugu stranu medalje, jer njemu je ipak samo 24...

Primjetio sam da velika vecina vas, nije ni priblizno onoliko zahvalna Krletu koliko bi trebali biti, i to je stvarno zalosno da se ne postuje kod Krleta ono sto svaki igrac treba da posjeduje kao profesionalac. Trazite neku profesionalnost, odgovornost prema klubu, dresu, navijacima, od svih igraca, a ne znate biti zahvalni jednom koji je slika i prilika jednog profesionalca!!!!!!!
U Stevanovica bi investirao 300 hiljada KM kroz plate jer se moze za godinu i dvije prodati Sherifu za 500k eura sigurno, pored znacajne uloge za koju ima kvalitet i koju bi odradio u nasem domacem takmicenju....
Ne tako davno (4 mjeseca) svi smo jedva cekali da potpise, a sada ga skoro niko ne zeli, meni je to iskreno smijesno jer treba pogledati i tu drugu stranu medalje, jer njemu je ipak samo 24...
- Aerodromsko
- Kontakt:
Taj ce bit' na zapadu svakakobrig je napisao/la:e jbg sad ste stvarno prejaki..ko će ovog zaustavitOrton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
brig je napisao/la:e jbg sad ste stvarno prejaki..ko će ovog zaustavitOrton je napisao/la:Ildar Klarić će biti odmah na raspolaganju treneru prvog tima Dženanu Uščupliću. Radi se o 20-godišnjem napadaču koji je pored omladinskih kategorija Plemića igrao i za Igman iz Konjica.
Ma ovaj je dosao pretpostavljam samo zbog brata.Al haj mozda se i zajebem i lik zabije 5 golova u sezoni

-
- Kontakt:
Klaric mladji u Akademiju. Klaric straiji na posudbu. Sa njim nista ne gubimo, jer mu je istekao ugovor, a mozda bude nesto od njega. Mada je Sanin bitniji, strasan talenat...
Aa neko ce sutra da dobije perilicu aBd

Aa neko ce sutra da dobije perilicu aBd

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''