FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 31 maj 2013, 10:14

Avanes je napisao/la:Ovu epizodu treba stavljati na svakoj stranici foruma da je svi pogledaju, a i onima sto su je pogledali, da bude opomena.

Dosta vise laprdanja, bas laprdanja o svemu i svacemu. Treba podrzati akciju da ovo stvarno bude godina prekretnica, da bude godina bez baklji, da bude godina budjenja. Ili cemo se probuditi ili cemo bojim se utonuti u jedan duboki duboki san. Hajmo pricati kako pomoci svom klubu, hajmo ispostovati ovog covjeka koji nam je donio najvise radosti u 4 godine, radosti koju prije recimo 6 godina nismo mogli ni zamisliti. Bas ono kad prozivamo jedni druge treba reci USTANITE ŽELJOVCI!
A sta klub radi za navijace?Sama pomisao na ulaze stadiona me naljuti nenormalno,k'o kakva stoka se moras gurati jer idioti nisu u stanju sve ulaze otvoriti.Stolice se operu svake prestupne godine,na sjeveru na stolicama ima i po 5 cm prasine,strah te neke bolesti.Ali lakse je ovako lopticu prebacivati na navijace kao jedine krivce sto ne dolaze,i jos to sve podmazes recenicom "mi kao klub se trebamo s tim pozabaviti",da nije zalosno bilo bi smjesno.

Sad nemojte samo doci sa recenicom nema niko sem Amara da radi,pa neka Amar kaze taj i taj ne radi svoj posao i neka ga nabije nogom jer moze sa Gredom to uraditi,zasto je Litex jos u klubu,zasto nemamo nikakav marketing,kakva je ono proslava smjesna bila i ko je kriv za to,reci Amare imenom i prezimenom nemoj se kriti iza njihovog nerada nemas potrebe volimo te,stacemo na tvoju stranu odmah.Ali ako on to nece da uradi onda neka ne jede **** i neka ne pljuje navijace
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 maj 2013, 10:22

zaštopao skener, sad će presuda samo da skokne do internet kluba da skenira i postavi :mrgreen:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 31 maj 2013, 10:22

Sve ja to vrlo dobro znam, ali znam i to da pravimo haman vecu stetu nego korist klubu. I ja sam se nadao da ce se neke stvari pokrenuti kad je dosao Greda, ali nisu iz ko zna kojeg razloga. Mozemo za pocetak mi navijaci uraditi ovo sto Amar kaze, ne paliti hebene baklje i malo "naruziti" ove sto hebu sve zivo na tekmama.

Hajde da mi krenemo od sebe, sta to mi mozemo uraditi, pa onda da im to nabijemo na nos i kazemo hocemo mi to, to i to. Ovakvim stavom necemo nidokle... OK naljuticemo se svi jedni na druge i sta je tu rjesenje?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 maj 2013, 10:25

najlakše je otjerati, dati nogu u guzicu. to možemo odmah, isto k'o i eldina i svraku, ali hajde dovedi bolje na njihova mjesta. a pravi biznismeni, menadžeri i marketing stručnjaci (svima je jasno da dželo i buki to nisu) imaju izbora i traže velike plate koje ne kasne...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 maj 2013, 10:31

Avanes je napisao/la:Sve ja to vrlo dobro znam, ali znam i to da pravimo haman vecu stetu nego korist klubu. I ja sam se nadao da ce se neke stvari pokrenuti kad je dosao Greda, ali nisu iz ko zna kojeg razloga. Mozemo za pocetak mi navijaci uraditi ovo sto Amar kaze, ne paliti hebene baklje i malo "naruziti" ove sto hebu sve zivo na tekmama.

Hajde da mi krenemo od sebe, sta to mi mozemo uraditi, pa onda da im to nabijemo na nos i kazemo hocemo mi to, to i to. Ovakvim stavom necemo nidokle... OK naljuticemo se svi jedni na druge i sta je tu rjesenje?
Pa nek se zapitaju sto bas uvijek kad se probudi interes raje zajebu totalno,ima tu vise njihove krivice nego nase.Lahko se uhvatiti baklji i o tome pricati,ali isto tako je u par slucajeva se palilo iz revolta jer je klub usrao nesto,nema tu nista jednostrano,treba se porazgovarati i sa navijacima i pokusati im se malo slihtati,napravi promo cijene godisnjih ulaznica,prodaji ulaznice u paketu (platis dvije tekme treca gratis) ili slicno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 maj 2013, 10:38

bistrikboy je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Ovu epizodu treba stavljati na svakoj stranici foruma da je svi pogledaju, a i onima sto su je pogledali, da bude opomena.

Dosta vise laprdanja, bas laprdanja o svemu i svacemu. Treba podrzati akciju da ovo stvarno bude godina prekretnica, da bude godina bez baklji, da bude godina budjenja. Ili cemo se probuditi ili cemo bojim se utonuti u jedan duboki duboki san. Hajmo pricati kako pomoci svom klubu, hajmo ispostovati ovog covjeka koji nam je donio najvise radosti u 4 godine, radosti koju prije recimo 6 godina nismo mogli ni zamisliti. Bas ono kad prozivamo jedni druge treba reci USTANITE ŽELJOVCI!
A sta klub radi za navijace?Sama pomisao na ulaze stadiona me naljuti nenormalno,k'o kakva stoka se moras gurati jer idioti nisu u stanju sve ulaze otvoriti.Stolice se operu svake prestupne godine,na sjeveru na stolicama ima i po 5 cm prasine,strah te neke bolesti.Ali lakse je ovako lopticu prebacivati na navijace kao jedine krivce sto ne dolaze,i jos to sve podmazes recenicom "mi kao klub se trebamo s tim pozabaviti",da nije zalosno bilo bi smjesno.

Sad nemojte samo doci sa recenicom nema niko sem Amara da radi,pa neka Amar kaze taj i taj ne radi svoj posao i neka ga nabije nogom jer moze sa Gredom to uraditi,zasto je Litex jos u klubu,zasto nemamo nikakav marketing,kakva je ono proslava smjesna bila i ko je kriv za to,reci Amare imenom i prezimenom nemoj se kriti iza njihovog nerada nemas potrebe volimo te,stacemo na tvoju stranu odmah.Ali ako on to nece da uradi onda neka ne jede **** i neka ne pljuje navijace
Upravu si ti bistrik, ali eto da ti je sve lijepo, sredeno i napucano (tipa Maksimir), opet ne bi imao 3.000 normalnih simpatizera koje ce biti u stanju kupiti najskuplju kartu. (ne govorim o ovim huliganima, vec o navijacima koji mogu pogurati klub)

Sve sto si ti naveo, stoji, i jednostavno se to ne moze poreci, ali opet tu smo, gdje jesmo. Prvi smo, haramo i sad svak ocekuje od tebe da imas sve najbolje, a realnost totalno drugacija. Vjerovatno da si finansijski potkovaniji, doslo bi i to na red, ovako, suti i sjedi. Ja licno nemam te porebe kao neki, meni je bitno da dodem na Zelju da vidim malo staru raju, da se odmorim psihicki od svega, a sada sto vecina nas izigrava primadone, to je druga stvar.

Sto se ulaza tice, ipak mislim da su za to krivi ovi sto stoje na ulazima. Pocilija i firma koja obezbjeduje zastitare jer oni moraju da ustanove stepen sigurnosti a ne Zeljo.

@Avanes - Majstore, kako iskreno mislis da se krecu neke stvari kada Amar u zadnjem intervju bas za sportsport.ba, istice eto "uspjeli smo skupiti pare za pripreme". Ovo valjda samo po sebi govori, da se jednostavo nema love za druge aktivnosti, osim one primarne oko tima. Gredic, Kutno, Patno mogu biti na celu, ali ako nema predvideno, odredeni budget za svoje aktivnosti, ostat ce nezapazen. To je problem, jer nije problem u njima, u u parama koje trebaju biti u svrhu promovisanja kluba, koje trentuno nemas.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 maj 2013, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 31 maj 2013, 10:38

U tome se slazemo u potpunosti. Marketing je zakazao opasno, tacnije marketing nam je haman pa jedna velika nula. Tu sam ocekivao najveci napredak u ovih malo manje od godinu dana, ali nazalost napravili su se samo mali mali koracici. Istina je taman negdje na sredini, trebamo i mi malo popustiti i priznati da je dosta sranja. Isto tako u klubu trebaju da priznaju da su grijesili i da neke stvari trebaju ODMAH da se poprave. Ja pored onih 50KM sto dam za godisnju nemam vise nikakve mogucnosti da pomognem klubu, necu vala ni da odem i da dam 50KM, to je ponizenje. Daj me bolan uzmi, zaradi na meni...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 maj 2013, 10:43

Avanes je napisao/la:U tome se slazemo u potpunosti. Marketing je zakazao opasno, tacnije marketing nam je haman pa jedna velika nula. Tu sam ocekivao najveci napredak u ovih malo manje od godinu dana, ali nazalost napravili su se samo mali mali koracici. Istina je taman negdje na sredini, trebamo i mi malo popustiti i priznati da je dosta sranja. Isto tako u klubu trebaju da priznaju da su grijesili i da neke stvari trebaju ODMAH da se poprave. Ja pored onih 50KM sto dam za godisnju nemam vise nikakve mogucnosti da pomognem klubu, necu vala ni da odem i da dam 50KM, to je ponizenje. Daj me bolan uzmi, zaradi na meni...
A nije tesko,klupski magazim imali ga - ukinut,lahka zarada,Fan shop akcije itd.,clanarina,pretplatis se na novosti iz kluba putem sms-a,mah svasta nesto.Potencijal je ogroman ali slabo ga koristimo nazalost.Svakako da i mi seremo ali i oni nazalost jednako kiksaju

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 maj 2013, 10:47

Koliko god mi bila mrska ona go.vna sa koseva, mora se priznati da rade dobar posao sto se tice marketinga.
NO PYRO NO PARTY

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 31 maj 2013, 10:48

@Dzole - nisam ja mislio na ulaganja u stadion, na trosenje para na ko zna sta sve ne. Meni je cak najeljpse bilo na stadionu kad nije bilo stolica, sad jesam li malo sado-mazo neznam :) ali jednostavno ja volim Zelju i meni je lijepo kako god da je. Sa svim onim endemskim biljkama i zivotinjskim vrstama, ja volim onaj stadion, osjetim ga kao dio sebe i to je tako.

Vise sam mislio da se pokrenu neke stvari u kojima su ulaganja minimalna, a isplativost je ogromna. Na svaku marku ulozenu u marketing, po pravilu se vracaju 3. U nasem slucaju sam siguran da bi omjer bio jos i veci. Ovdje marketing ima sirinu nenormalnu, ima ogromno prostranstvo i samo ti trebaju ideje, a ideja vec imas stotine na internetu i u svijetu, dakle samo trebas da kopiras najbolju praksu. Ja bih prvi kupio clansku, kupovao casopis, ma sve bih, ali oni nece da me uzmu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 maj 2013, 10:51

Buu je napisao/la:Koliko god mi bila mrska ona go.vna sa koseva, mora se priznati da rade dobar posao sto se tice marketinga.
Jest nam racku dobar.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 31 maj 2013, 11:01

Sarajlijc@ je napisao/la:
Buu je napisao/la:Koliko god mi bila mrska ona go.vna sa koseva, mora se priznati da rade dobar posao sto se tice marketinga.
Jest nam racku dobar.
Ne znam ko vam je radio ili radi marketing,al ga dobro i kvalitetno radi,i internet prezentacija dobra,sve vam je ostalo u banani :D
Amare hvala ti...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 maj 2013, 11:04

zeljo4life je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Jest nam racku dobar.
Ne znam ko vam je radio ili radi marketing,al ga dobro i kvalitetno radi,i internet prezentacija dobra,sve vam je ostalo u banani :D

Njima je uvijek bila u fazonu ta estetika, da se to sve predstavio da je perfekcija, zapravo da se sakrije ono sto ne valja. Dok kod nas, ako imas love, imas i marketing, ako nemas love, nemas ni estetike. :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 maj 2013, 12:00

bistrikboy je napisao/la:
Avanes je napisao/la:U tome se slazemo u potpunosti. Marketing je zakazao opasno, tacnije marketing nam je haman pa jedna velika nula. Tu sam ocekivao najveci napredak u ovih malo manje od godinu dana, ali nazalost napravili su se samo mali mali koracici. Istina je taman negdje na sredini, trebamo i mi malo popustiti i priznati da je dosta sranja. Isto tako u klubu trebaju da priznaju da su grijesili i da neke stvari trebaju ODMAH da se poprave. Ja pored onih 50KM sto dam za godisnju nemam vise nikakve mogucnosti da pomognem klubu, necu vala ni da odem i da dam 50KM, to je ponizenje. Daj me bolan uzmi, zaradi na meni...
A nije tesko,klupski magazim imali ga - ukinut,lahka zarada,Fan shop akcije itd.,clanarina,pretplatis se na novosti iz kluba putem sms-a,mah svasta nesto.Potencijal je ogroman ali slabo ga koristimo nazalost.Svakako da i mi seremo ali i oni nazalost jednako kiksaju
Amar rekao ko i sta mu smeta, nek i navijaci kazu ko i sta im smeta, svi znamo da je to litex, violina itd, a nista se "javno" ne govori....sto je najgore oni misle da dobro rade, cisto zbog nase pasivnosti oko toga. Nije na Amaru da govori ko treba da ide i ko ne radi svoj posao, takve turbulencije nam ne trebaju...imaju ljudi ciji je to posao.

Hocemo Celtic celo :)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 31 maj 2013, 12:25

danas se krece za Sarajevo gdje cu se nastaniti na duzi period tako da ce plava armija dobiti jos jednog navijaca na tribinama. :mrgreen: Pored svog zala sto odlazim iz Gracanice jedina je utjeha sto ce se cesce moci gledati utakmica Zelje i s vremena na vrijeme Olimpika.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 31 maj 2013, 12:29

arhimed89 je napisao/la:danas se krece za Sarajevo gdje cu se nastaniti na duzi period tako da ce plava armija dobiti jos jednog navijaca na tribinama. :mrgreen: Pored svog zala sto odlazim iz Gracanice jedina je utjeha sto ce se cesce moci gledati utakmica Zelje i s vremena na vrijeme Olimpika.
Paša, dobro došao u plavi Šeher.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 31 maj 2013, 12:30

Jel besplatan ulaz veceras na Grbavici?
Amare hvala ti...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 31 maj 2013, 12:30

zeljo4life je napisao/la:Jel besplatan ulaz veceras na Grbavici?
jest 7 marčina

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 maj 2013, 12:30

zeljo4life je napisao/la:Jel besplatan ulaz veceras na Grbavici?
5 KM jug, 7 KM sjever

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 maj 2013, 12:31

arhimed89 je napisao/la:danas se krece za Sarajevo gdje cu se nastaniti na duzi period tako da ce plava armija dobiti jos jednog navijaca na tribinama. :mrgreen: Pored svog zala sto odlazim iz Gracanice jedina je utjeha sto ce se cesce moci gledati utakmica Zelje i s vremena na vrijeme Olimpika.
bujrum, povedi još ljudova :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.