FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sta je bolan proslo, frajer i dalje najbolji igrac na svijetu.
Zamisli da je osim Guardiole u karijeri imao dobrog trenera. Zamisli.
Da su oni pogodili s transferima i trenerima, Messi nikad ne bi ni bio problem. Nit je sad. Ispada Messi zeli ovakvo stanje, zeli gubit, in je kriv jer je 400M otislo na klupu i igrace na posudbama. On je kriv jer su doveli Semeda, sto je De Jong bezmudan, sto Griezman ne postoji, da ne nabrajam.
Idiotski je poslije svega, Messija prvog spomenuti. Primis 8 golova, Messi kriv. Pa yebote di to ima? Sta je trebao on tocno? Daj bgri mani se glupe price i velikih lidera.
Da su oni pogodili s transferima i trenerima, Messi nikad ne bi ni bio problem. Nit je sad. Ispada Messi zeli ovakvo stanje, zeli gubit, in je kriv jer je 400M otislo na klupu i igrace na posudbama. On je kriv jer su doveli Semeda, sto je De Jong bezmudan, sto Griezman ne postoji, da ne nabrajam.
Idiotski je poslije svega, Messija prvog spomenuti. Primis 8 golova, Messi kriv. Pa yebote di to ima? Sta je trebao on tocno? Daj bgri mani se glupe price i velikih lidera.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I to je tacno,sad kad treba remont nema se love.Prodaj da bi kupio.Nema tu hljeba,morat cemo cekati smjenu generacija prirodnu nekakvu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zamisli da Messi nije dovodio trenere sebi po mjeri, zamisli.Lillard je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:04Sta je bolan proslo, frajer i dalje najbolji igrac na svijetu.
Vaš problem je što gledate da dovedete trenera kao što gol odgovara vašem stilu igre, to vrijeme je odavno prošlo ali nikako to da shvatite.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iduću sezonu ne pratim ako budu samo kozmetičke promjene.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ponavljam samo budala moze kriviti individualca, jer da i nije taj individualac igrao veceras, da samo imali igraca manje na terenu, opet ne smijes primit 8 komada.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Setién: "It's too early to think about my continuity at the club. It's not up to me."

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne zaboravite najvažniju i najveseliju stvar. Od večeras više nećemo gledat kockaste dresove.
I najvjerovatnije nikad više.
I najvjerovatnije nikad više.
Zadnja izmjena: salkan, dana/u 14 avg 2020, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Džeri Drejk
Eto Messi doveo Setiena i Valverdea. Sunce ti yebem krvavo šta se sve piše.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Neću vam pristajati na jade ali mislim će ovaj poraz prisiliti čelnike kluba da okrenu novi list i krenu u potpunu rekonstrukciju ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta reći,
osim da očekujemo Bavarce da nam izraze kolektivno saučešće ovdje.
osim da očekujemo Bavarce da nam izraze kolektivno saučešće ovdje.
Da je Messi i dalje najbolji individulano, sa loptom u nogama, vjerovatno. Bez lopte u nogama, on je katastrofalan igrac, koji steti ekipi.Lillard je napisao/la: ↑14 avg 2020, 23:04Sta je bolan proslo, frajer i dalje najbolji igrac na svijetu.
Mislis da je slucajno sto svi napadaci koji dodju u Barcelonu su flopovi? Tako ce i biti dok je jedan igrac veci od kluba, pa makar on bio i najbolji ikad. Najbolji igrac, ne znaci i najbolji tim. Vidimo po primjeru ostalih ekipa, pogledaj City, Bayern, Liverpool. Niko od njih nema ni Messia ni Ronalda.
Ali imaju tim, imaju hijerarhiju, imaju 11 igraca gdje svako zna sta igra, nema niko da igra sta on zeli.
Messi je postao teret Barcelone, unazad par godina. Ja sam 2016. ovdje pisao da Barcelona sa njim vise nikad nece uzeti LP. Jednostavno, sa takvim igracem, nikad neces imati tim, a bez tima nema rezultata, ma koliko on individualno dobar da je bio, a bio je vecinom.
P.S. Gospodska izjava Pikea.
Gerard Piqué: "Klub treba promjene i to ne samo među igračima i stručnim osobljem. Prvi sam koji ću otići ako se pojavi neka mlada nada žedna krvi. Svi moramo misliti na to da Barçi bude najbolje."
"Užasno i sramotno - tako se ovo najbolje može opisati. Ne možete doći u Ligu prvaka i na ovaj način odigrati utakmicu. Jako je teško, ali nadam se da će nam današnji rezultat pomoći da se poboljšamo."
"Dotakli smo dno dna."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon dugo vremena sam čekao meč Barce i dočekao sam vala baš. Nikad više, haj što se nerviram zbog naših igrača i repke još moram i zbog Barce. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovdje se nakupilo toliko otpada da kad bi sutra krenuli u rekonstrukciju ekipe ne bi mogli sve počistiti u sljedeće 2-3 godine. Treba uzeti u obzir koronavirus i ekonomsku krizu da stave bude još depresivnija. I na kraju naravno činjenicu da su izbori tek u julu iduće godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Valjda ima pametnih glava u upravi da zamjeni ove trenutne jer ako imaju obraza otiće sami nakon ovog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dobro je Barcelona igrala prvih 15 minuta ali je evidentno da ima previse staraca u timu, kao i da je trener nedorastao. Ne kontam sta Barcelona radi s trenerima tipa Valverde, Setien, onaj Argentinac itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.