FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2015, 00:51

Mrcho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Fakat, idi prati kriket.. Momak imas razlicite tipove napadaca, imas te koje ti pominjes, koji kada prime loptu idu okomoto na gol i driblaju protivnika dok imas i naseg Benkaru koji je klasicna devetka i koji ima ono nesto, ima taj osjecaj i sposobnost da jednim dodirom sa loptom postigne gol!
Sad na stranu sto ti mozda ne volis takve igrace, al nemoj bezze zapinjat za to jer je tema ono, nidje veze. Benko zasluzuje ostat samo zbog emocija koje pokazuje na terenu, dalje mi nista ne treba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imam ja te emocije puta 10 000, evo vec 36 godina pa ne primam platu niti igram za svoj klub, tako da ti je to los argument. Ja sam svoje sumnje potvrdio u utakmici rotiv S.Brijeg na Kosevu gdje bi (opet navodim njega kao primjer) Krle sigurno zabio jos dva gola pored onog pobjednickog da je bio na Benkinom mjestu. Svi znamo da je covjek zabio dva gola iz cistog ofsajda i da je jos za polusezonu vise svirano njemu tih ofsajda nego pola napadaca iz BHTPL za citavu sezonu. Ovo navodim kao argument gdje Benko pokusava napraviti sebi prednost tako i nadoknadi nedostatak brzine, gdje je propalo bezbroj dobrih sansi....

Uporedite za primjer Komazeca koji se bez problema gradio a da pri tome ne napravi faul....
Ti izgleda nešto baš uzeo Benku 'na zub'... :stop:

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 00:52

belosevic28 je napisao/la:Ja rekoh najbolji poslijeratni napadac, ali i igrac sto ti napisa, nije daleko...
A to ko koliko prati Klub, ko je ´´veci´´ navijac, su price za malu djecu ;)

Pa ti mene nazva torolom, ali hajde hebo to, ti nazva Benku najboljim poslijeratnim napadacem Sarajeva, ja mislim da svakog pravog navijaca to treba uvrijediti, a ja ispadam budala ovdje veca od tebe iako si ti taj koji je rekao da je to nas najbolji poslijeratni napadac!!!!

Ako sam te uvrijedio izvinjavam se iskreno, jer mi nije namjera bila.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jun 2015, 00:58

Covjek je za jednu polusezonu prolio vise znoja od 85% igraca zadnjih 15 godina kad se saberu... Najvece napadacko ime jeste, a najbolji napadac, ako vec nije, to ce uskoro vjerovatno i postati, govorim o vremenu poslije rata ofc.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jun 2015, 00:58

Stevanovic nikad ne bi potpisao na 3 godine, osim da mu se bas pofino plati, a on nekih vecih para nije vrijedan. A cim bi se koliko-toliko vratio, gledao bi da se odma ispari.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:01

macahz@ Stevanovic je doveden u Sevilju kao zamjena za Navasa sto je jednako vicu o Chack Noris-u ili presmjesno, i to je bio teski promasaj u njegovoj karijeri i prevelik zalogaj....

zagorski@ nisam uzeo na zub Benku (ko sam ja da uzmem njega na zub) vec sam samo napisao ako je neko ponudio 500k eura ja bi ga prodao sa pjesmom vjeruj mi, a pogotovo ako uzmes u obzir cinjenice kao sto su godine, plata, fizick predispozicije, pa i cinjenicu da mu je cijena bila max 1.5 miliona kada je u najboljoj formi bio...

A kako neko rece gore: Treba da ga prodamo i da punimo amidzi dzep :D Pa naravno da trebamo da se pokazemo kao prava i isplativa investicija, jer sve dok je amidza sretan mi cemo biti jos sretniji, bar ja to tako mislim...

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:08

uNbx je napisao/la:Covjek je za jednu polusezonu prolio vise znoja od 85% igraca zadnjih 15 godina kad se saberu... Najvece napadacko ime jeste, a najbolji napadac, ako vec nije, to ce uskoro vjerovatno i postati, govorim o vremenu poslije rata ofc.

Znaci blago je reci da ti je post smijesan, jer se vise ovdje ne radi ni o Benki vec o tvojoj upucenosti gdje tvrdis da ce igrac sa 32 godine postati najbolji nas napadac poslijeratni i gdje pretpostavljam da si mu licno ti mjerio tu prolivenu znoj kao i svim igracima-napadacima nasim poslije rata!!!!!

Pa treba biti svjestan da ovdje ima dosta djece koja citaju i koja se pocinju tek vezati za taj klub i za tu bordo boju, djeca koja ce sutra biti na toj sjevernoj tribini a nece nista znati o svom klubu jer su upravo ovdje citali nebuloze ovakve od pojedinaca...

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 01:12

Dobro mozda je malo pretjerano to za Benku, ali ipak mislim da bih vec sljedece sezone mogao dobru statistiku ostaviti u klubu.
Jedan je Alen Skoro!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:20

MCMXLVI je napisao/la:Dobro mozda je malo pretjerano to za Benku, ali ipak mislim da bih vec sljedece sezone mogao dobru statistiku ostaviti u klubu.
Jedan je Alen Skoro!
Pa morao bi, jer svi smo svjesni da za nase uslove imamo ekipu koja je daleko ispred svih i da ce se to potvrditi ove sezone.
Mi treba da budemo svjesni da ce ove sezone vise ekipa igrati bunker protiv nas i da je to ono sto nam nikako ne odgovara, jer daleko najtanji segment nam je skok igra a tu nam niko ne moze pomoci pa ni Benko jer vidjeli smo kako je to izgledalo protiv Borca izmedju dva "jablana" od 195 cm...

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 16 jun 2015, 01:21

Ljudi nesto za formaciju kontam, sa ovim igracima 3-5-2 idealno, al nam trea jedan stoper. Tu poziciju mogu igrati Kovacevic Tatomirovic Baric Berberovic Mihojevix i noci. Hebib i Bekic na ova krila, sredina kao i uvijek a napad Benko, Velkoski, tu je jos Bekic i Bilbija.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:27

macahz je napisao/la:Ljudi nesto za formaciju kontam, sa ovim igracima 3-5-2 idealno, al nam trea jedan stoper. Tu poziciju mogu igrati Kovacevic Tatomirovic Baric Berberovic Mihojevix i noci. Hebib i Bekic na ova krila, sredina kao i uvijek a napad Benko, Velkoski, tu je jos Bekic i Bilbija.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Stim da bi Bilbiju zamjenio sa akademcem nekim jer ne moze biti gori od njega ali nikako!!!!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 01:28

@Mrcho ohladi malo da ti ne pregori tastatura ;)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 01:34

Mrcho je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Dobro mozda je malo pretjerano to za Benku, ali ipak mislim da bih vec sljedece sezone mogao dobru statistiku ostaviti u klubu.
Jedan je Alen Skoro!
Pa morao bi, jer svi smo svjesni da za nase uslove imamo ekipu koja je daleko ispred svih i da ce se to potvrditi ove sezone.
Mi treba da budemo svjesni da ce ove sezone vise ekipa igrati bunker protiv nas i da je to ono sto nam nikako ne odgovara, jer daleko najtanji segment nam je skok igra a tu nam niko ne moze pomoci pa ni Benko jer vidjeli smo kako je to izgledalo protiv Borca izmedju dva "jablana" od 195 cm...
Slazem se. Jos ekipe prave tolike prekrsaje protiv nas, a mi nazalost nikako to da iskoristimo. Jbg nekako takticki ako niko ne moze na vugla. Smeta mi to, a o kornernima da i ne pricam! Sto se tice bunkera, sa Hebibovicem i Bekicem ce to sada brze sve ici u to sam siguran. Obojica su brzi sa loptom i nadam se da ce Dzeno na pripremama fokusirati na kontre.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jun 2015, 01:35

Brkas pojmove pasa moj, al hajd. Ne znam koje parametre uzimas u obzir kad odredjujes ko je najbolji napadac? Uostalom, necu da nastavljam ovu konverzaciju jer ispada da omalovazavam pojedine napadace koji su ostavljali srce na terenu i postigli bruku golova. Odavno se u Bosni stvari shvataju kao crno-bijele. Po meni je najkvalitetnije napadacko ime poslije rata, po tebi nije i to je to.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:37

ElCartel11 je napisao/la:@Mrcho ohladi malo da ti ne pregori tastatura ;)
Cekao sam da mi admini aktiviraju racun dugo pa se zazelio napisati po nesto, ali si upravu malo sam i pretjerao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Laku noc Bordo momci i neka nas cijeli svijet u bordo bude obojen.... :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 16 jun 2015, 01:43

Mrcho je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:@Mrcho ohladi malo da ti ne pregori tastatura ;)
Cekao sam da mi admini aktiviraju racun dugo pa se zazelio napisati po nesto, ali si upravu malo sam i pretjerao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Laku noc Bordo momci i neka nas cijeli svijet u bordo bude obojen.... :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Ma samo pisi,boli te briga ha ja... :)
Sutra dva igraca, jedan je Ugo sigurno drugi hmm...
Said kad bi doso, to bi mi bio 3. Bajran. Cini minse da bi se vise Saidu obradovao nego nekom pravo dobrom brazilcu, tipa Clea ili Eduarda

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 16 jun 2015, 01:43

http://www.transfermarkt.com/cleo/profil/spieler/48929

Ovaj se moze dovesti iako ima ugovor do 12 mjeseca koji mu nece biti produzen, e sada ne znam ko ga se sjeca ali ne da bi bio pojacanje, vec ... :D :D :D :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jun 2015, 01:47

Mene tacno strah kad pomislim na ovo

------------Leon-------------
-Guza---Mesa---Dulja-
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 01:50

maca brate, jesi siguran za Ugo, da sada odmah avatar napravim sebi :D A sto se tice taktike ja vec pola godine ponavljam sebe, kako da kazem ono iskreno znaci 4-3-3! Duge i brze lopte, kontra napadi i nasa agresivnost kao sto smo imali na pocetku sa Dzenom! Uff! Sada imamo tim za to!

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 16 jun 2015, 01:54

MCMXLVI je napisao/la:maca brate, jesi siguran za Ugo, da sada odmah avatar napravim sebi :D A sto se tice taktike ja vec pola godine ponavljam sebe, kako da kazem ono iskreno znaci 4-3-3! Duge i brze lopte, kontra napadi i nasa agresivnost kao sto smo imali na pocetku sa Dzenom! Uff! Sada imamo tim za to!
Ma nema ko drugi... valjda

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 02:04

Daj boze :pray: Definitivno veliko pojacanje za nase uslove!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, NeSamSafetee, Serha i 19 gostiju.