HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 12:53

Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju :D
A moj Edine to ti ni Karačić ne zna kazati :lol: .Svaku tekmu drugi sastav jer svako drugu utakmicu dobijemo crveni i povrijedi nam se neki igrač.Jučer pocrvenio Brković a povrijeđen Barišić.

Po meni ovo je prvih 11: Dujković,Brković,M.Aničić,Radeljić,Stojkić,Muminović,Đurić,Barišić,Milićević,Simeunović,Bekić.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 17 nov 2013, 12:56

Pauleta je napisao/la:Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
A sto se dogadja sa tim Arezaninom ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 13:13

England je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Zaista se vidi rad trenera. Ova je pobjeda znak zrelosti u bh okvirima. Meni samo fali Arežina. On i Miličević bi trebali nositi našu igru u sredini.
Momak očito misli da je uhvatio boga za bradu i glumi igračinu.Zna igrati lopte ali ima problem sa "igrom glavom".Izgleda da više voli trenirati po kavanama nego na zelenom terenu a to ne prolazi kod Karačića i ove uprave Zrinjskog.Koliko znam čak su mu unatoč glupostima koje je napravio jesenas izašli u susret i pustili ga u Čelik jer ga je Jagodić tražio da ne bi propao ali on je izgleda nepopravljiv slučaj pa je i to uprsko i sad sadi glavati kupus u Uskoplju.Nek mu je sa srećom.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 17 nov 2013, 15:15

Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 zrinjskog koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju :D
svaku utakmicu se počelo u formaciji 4-2-3-1 i najčešće je to izgledalo ovako...
_____________Dujković______________
Brković___Radeljić___M.Aničić__Stojkić
_________Barišić____Muminović______
Simeunović______Đurić_________Crnov
________________Bekić______________
#Ausilio OUT

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 nov 2013, 16:37

zrinja05 je napisao/la:
England je napisao/la:
Momak očito misli da je uhvatio boga za bradu i glumi igračinu.Zna igrati lopte ali ima problem sa "igrom glavom".Izgleda da više voli trenirati po kavanama nego na zelenom terenu a to ne prolazi kod Karačića i ove uprave Zrinjskog.Koliko znam čak su mu unatoč glupostima koje je napravio jesenas izašli u susret i pustili ga u Čelik jer ga je Jagodić tražio da ne bi propao ali on je izgleda nepopravljiv slučaj pa je i to uprsko i sad sadi glavati kupus u Uskoplju.Nek mu je sa srećom.
Šteta.
Meni je bio najbolji igrač U21 na početku ovih kvalifikacija.

Nego, koliko sam ja upućen, može biti i da griješim, Zrinjski je suspendovao Arežinu i stavio ga na transfer listu, tako da ukoliko neko hoće da ga dovede mora platiti određeni iznos.
Koliko tačno?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 17 nov 2013, 16:39

U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 16:40

jugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...
Daj samobaniraj se ono. Takve stvari nisu za foruma niti vidim sta radis s tim upisima :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 17 nov 2013, 16:52

Da li je istinit podatak da nam u 17 kola nije dosuđen niti jedan penal, a bilo bi zanimljivo vidjeti kako ostali iz vrha tablice stoje sa tim.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 16:57

lenta crvena je napisao/la:Da li je istinit podatak da nam u 17 kola nije dosuđen niti jedan penal, a bilo bi zanimljivo vidjeti kako ostali iz vrha tablice stoje sa tim.
Istinit je.

Isto kao i podatak da smo vodeci po broju crvenih kartona, cak 5 u 17 kola :roll: .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 17:02

Lillard je napisao/la:
jugend je napisao/la:U ovome kolu smo 100%-tni! Zrinjski , Široki i danas Vitez. Kao da smo za Vukovar igrali...
Daj samobaniraj se ono. Takve stvari nisu za foruma niti vidim sta radis s tim upisima :roll: .
Takoje Lillard.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 17:08

Jericho je napisao/la:
svaku utakmicu se počelo u formaciji 4-2-3-1 i najčešće je to izgledalo ovako...
_____________Dujković______________
Brković___Radeljić___M.Aničić__Stojkić
_________Barišić____Muminović______
Simeunović______Đurić_________Crnov
________________Bekić______________
Vidi ja zaboravio Crnova.Juče sam ga proglasio igračem utakmice a danas ga zaboravio , e baš sam neki .....
Mea culpa,mea culpa.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 20:19

U Vrapčićima se igrao Gradski derbi između Veleža i Zrinjskog.

Kadeti: FK Velež-HŠK Zrinjski 0:1

Kadeti Zrinjskog bili su bolji od svojih domaćina u Vrapčićima rezultatom 0:1. Strijelac pobjedničkog gola za Zrinjski bio je Sušić. Još treba istaknuti odličan udarac Miketeka koji je zaustavila vratnica.

Juniori: FK Velež-HŠK Zrinjski 0:0

I u juniorskoj koknkurenciji mladi Plemići su imali više od igre, pogodili su i dvije vratnice. Pred kraj susreta i Velež prijeti, ali golman Karačić odlično brani pokušaj domaćih tako da je rezultat ostao 0:0.

Juniori Zrinjskog jesenji prvaci

Juniori Zrinjskog su jesenji prvaci omladinske lige. Nakon remija sa Veležom o naslovu je odlučivao meč u Prijedoru između Rudara i Željezničara koji je završio kao i ovaj mostarski derbi 0:0, što je mlade Plemiće promoviralo u
jesenje prvake.

ČESTITKE MLADIM PLEMIĆIMA,SAMO NASTAVITE TAKO I DALJE.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 nov 2013, 20:21

liga nikad neizvjesnija,jucerasnjom pobjedom u prijedoru smo se opet ukljucili u borbu za titulu posebno kad se pogleda nas raspored na proljece :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 20:23

Da kazem da i pioniri dominiraju :D :D .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 20:43

werly je napisao/la:liga nikad neizvjesnija,jucerasnjom pobjedom u prijedoru smo se opet ukljucili u borbu za titulu posebno kad se pogleda nas raspored na proljece :)
Negdje sam pročitao da će slijedeće nedjelje ljestvica izgledati ovako :

1.Borac 35
2.Željo 35
3.Široki 33
4.Zrinjski 33
5.Sarajevo 33

Mada me ne bi začudilo da Olimpic dobije Borac koji je očito u silaznoj putanji a i ostali su bez Žiže za tu tekmu.U svakom slučaju vrlo zanimljivo a ja mislim i neizvjesno do zadnjeg kola.Mogao bi gradski derbi na proljeće biti prvi koji će odlučivati o konačnom poretku u vrhu ljestvice.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 nov 2013, 20:50

Na proljece raspored nam je tezak i to dosta. Ali mozemo sigurno pogurat jako 8-) !

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 nov 2013, 20:53

ma govorim zbog toga sto igramo utakmicu vise kuci,od vaznijih utkamica igramo protiv zelje olimpika i veleza u gostima,a protiv borca i sirokog kuci.nije lose :)

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2013, 20:54

Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 nov 2013, 21:01

KrajPrice je napisao/la:Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.
U nogometu nema pravila ,lako je pričati a kad krene tekma sve pada u vodu.bez obzira na formu neće ni vama biti baš lako sa Borcem .Koliko se sjećam oni tradicionalno igraju dobro na Grbavici.A ni Zrinju niste u Sarajevu dobili već godinama,pa onda gradski derbi sa pitarima a dolazi vam i Široki.Duga je sezona.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 17 nov 2013, 21:59

zrinja05 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Po svim pravilima zeljo ce da bude 1 na polusezoni , ima najlaksi raspored , samim tim je 1 favorit za titulu.
U nogometu nema pravila ,lako je pričati a kad krene tekma sve pada u vodu.bez obzira na formu neće ni vama biti baš lako sa Borcem .Koliko se sjećam oni tradicionalno igraju dobro na Grbavici.A ni Zrinju niste u Sarajevu dobili već godinama,pa onda gradski derbi sa pitarima a dolazi vam i Široki.Duga je sezona.
Pa dobro ako te utakmice ne dobijemo nismo ni zasluzili titulu , ali mislm da smo ekipa sa najvise pehova u historiji PL , kada se to sve poklopi na proljece mislim da nemamo konkurenta!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []